8. kolo
24.09.2011 19:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Valenciennes FC - Olympique Marseille 1:1

Marseille generálka před zápasem Ligy mistrů s Dortmundem nevyšla. Byť ve Valenciennes vedla od 16. minuty 1:0 díky gólu Diawary, těsně před přestávkou přišla o potrestaného Fanniho a to ještě penaltu vychytal Mandanda. Domácí nakonec v hodině dvanácté urvali alespoň bod za remízu 1:1.

Nejprve otestoval připravenost hostujícího gólmana Mandandy útočník Pujol, z dálky ho však nepřekonal. V 16. minutě se naopak Marseille ujala vedení. Valbuenův centr z rohového kopu sklepl Diarra pro Diawaru, který z voleje rozvlnil síť. VA ještě do poločasu mělo dvě slibné šance, jak vyrovnat.

V té první se ocitl Danic po skvělém uvolnění od Pujola, jenže francouzský záložník následně bránu netrefil, Cohade měl poté velkou smůlu, že z přímého kopu rozezvonil břevno. Mandanda se přitom na jeho střelu jen díval. Ve 45. minutě šli hosté do deseti. Fanni ve vápně fauloval Kadira, obdržel červenou kartu a ještě se kopala penalta.

Avšak jindy ostřílený Pujol se tentokráte z bílé tečky netrefil, Mandanda vystihl směr jeho střely a pokutový kop polapil. Po hodině hry mohla Marseille v oslabení navýšit vedení, i Rémy ale míčem políbil jen brankovou konstrukci, konkrétně tyčku. Valenciennes jinak druhé půli dominovalo a zahodilo hned několik možností.

V té největší selhal asi Pujol, jenž zkrátka nenašel přesnou mušku. Domácí své fanoušky natrápili až do samotného závěru utkání. Ve 3. minutě nastavení si na Aboubakarův centr naskočil Saez, a ačkoli jeho první hlavičku Mandanda vychytal, na dorážku už nedosáhl.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Marseille se konecne rozjizdi.

1:3 - hattrick Ayew

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som dal tiez 2-ku

Reagovat
smazaný uživatel

Labute vyhrají-1

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bolí!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele