11. kolo
22.10.2011 19:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Olympique Marseille - AC Ajaccio 2:0

Vicemistr Ligue 1 z loňského roku Marseille si po prohře v Lize mistrů s Arsenalem spravil chuť a doma si připsal svou druhou ligovou výhru, čímž se v tabulce posunul na dvanácté místo. Ajaccio soupeři příliš odporu nekladlo a nebýt výtečného výkonu brankáře Ochoy, jenž za svá záda pustil jen dva góly Andrého Ayewa, odjelo by domů s ještě větším přídělem.

Muž utkání André Ayew byl k neuhlídání už od úvodních minut. Ve třetí minutě si naběhl na Cheyrouův pas, hlavičku ale vychytal Ochoa. Hostující gólman byl poté pod palbou Rémyho, na druhé straně domácí hodně vystrašil Cavalli, jehož lob skončil na břevně. Cavalli ale ve 21. minutě vyrobil penaltu.

A. Ayew mohl potrestat jeho hraní rukou z bílého puntíku, ovšem jeho penaltu polapil skvělý Ochoa. I s následnou dorážku od marseillského forvarda si následně poradil. OM se nicméně přece jenom podařilo skórovat o devět minut později. Azpilicuetův centr sklepl J. Ayew pro svého bratra a ten z první konečně překonal Ochou.

Ve 49. minutě se A. Ayew radoval ze svého druhého gólu. Valbuena na něj nacentroval a ghanský reprezentant hlavou uklidil balón do sítě. Marseille byla i nadále lepším týmem, Ochoa musel zlikvidovat střelu J. Ayewa, pěkně vypálil i Amalfitano a s Gignacovým pokusem měl Ochoa opravdu hodně velké problémy.

Ajaccio mohlo zápas trochu zdramatizovat snad jen gólovou příležitostí Ilana, kterou mu svou chybou nabídl jeho protihráč N'Koulou, jenže i Mandanda mezi třemi tyčemi ukázal, že svoje kvality rozhodně má. V závěru ještě mohl pečetit tři body Rémy, jenže proti byl na hřišti nejlepší hostující hráč Ochoa.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Copak Ol.M.,příjde už budíček v tomto zápase?

S Arsenalem to bylo křečovité... bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Sice budou fanousci OM nastvani ,ale bohuzel remíza.....

Reagovat
smazaný uživatel

0:5

Reagovat
Veselac

tip 1....1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Nabuduce netipujte pioviny

Reagovat
smazaný uživatel

konečne zápas vyšiel... !! Keby Ajaccio nemalo Guillerma v bráne tak počas 5:0..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele