11. kolo
22.10.2011 19:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

FC Sochaux - Évian Thonon Gaillard 1:1

Nováček Évian Thonon Gaillard vydoloval alespoň bod z půdy Sochaux v hodině dvanácté. Domácí se tak aktuálně nemohou pyšnit svou formou, z pěti zápasů mají na kontě pouze čtyři body, hosté si naopak připsali svou šestou remízu v sezóně. Sochaux zařídil jednobrankový náskok Butin, konečnou remízu ovšem stvrdil svou trefou Angoula.

První půle příliš šancí nenabídla. V 10. minutě si udělal prostor ve vápně hostující záložník Wass, namířil, ale k jeho smůle trefil břevno. Nejlepší možnost Sochaux spálil ve 32. minutě Butin, když ho svým centrem našel Nogueira, avšak domácí útočník ztroskotal na gólmanovi Laquaitovi, jenž ho nadvakrát vychytal.

Do druhého dějství vstoupili lépe domácí borci, kteří se po pěti minutách hry ujali vedení. Maiga uvolnil na levé straně Martina a oba se řítili na bránu v přesile dva na jednoho. Maiga poté přihrál do vápna, kde míč sice zachytily rukavice Laquaita, jenže s dorážkou přispěchal Butin, který z blízkosti v pohodě skóroval.

V 78. minutě mohlo FCSM vsítit druhou branku. Martinův rohový kop propadl celou évianskou obranou, až se dostal ke střídajícímu Bakambuovi, ovšem ten z voleje přestřelil. Hosté si na konečné vyrovnání počkali až do druhé minuty nastavení. Poslední slovo si vzal Angoula, který se po rohovém kopu vyšponoval nejvýše a překonal brankáře Richerta.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hoste hraji venku slusne.....a domaci se nejak trapi.....takze remiza

Reagovat
Veselac

X....0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele