24. kolo
20.02.2011 21:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Rennes je po výhře v Toulouse nadosah první pozice

Už jen na dva body stáhlo druhé Rennes ztrátu na vedoucí Lille. To totiž v neděli odpoledne prohrálo v Montpellieru, zatímco svěřenci kouče Fréderica Antonetti urvali vítězství 2:1 z půdy Toulouse. To však mělo v zápase obrovskou smůlu. Dvakrát se jeho hráči trefili do břevna, jednou do tyčky.

Domácí nebyli o nic horším týmem, ovšem fotbalová štěstěna se nyní odvrátila proti nim. Když vlastním gólem Théophileho-Catherina dokázali odpovědět na branku M'Vily z prvního poločasu, nastřelil brankovou konstrukci Sissoko a po něm i Santander. A po faulu brankáře Vidala, po němž se kopala penaltu, zařídil hostům šťastné tři body Montaňo.

Ve 13. minutě zazvonilo poprvé v utkání břevno a postaral se o něj domácí Tabanou. Domácí poté pokračovali v nastoleném tlaku, Douchez se musel nejvíce vytáhnout dvakrát proti střelám Machada. Až ve 39. minutě zaútočilo také Rennes, Montaňo málem potrestal chybu Congrého, naštěstí pro Toulouse byl v bráně pozorný gólman Vidal.

Náhradník zraněné jedničky Valverdeho nakonec kapituloval těsně před odchodem do šaten. M'Vila totiž zakroutil svou ránu z přímého kopu tak, že si Vidal dokázal šáhnout, gólu přesto nezabránil. Zvýšit mohl ve druhém dějství Camara, ale jeho dělovku zlikvidoval toulouský muž v rukavicích.

Po něm se mohl trefit také Tettey, ten ovšem mezi tři tyče nezamířil. A tak FCT po hodině hry šťastně vyrovnalo. Théophile-Catherine se snažil odvrátit nebezpečný centr Danzeho mimo dosah nebezpečí, jenže pod tlakem zazmatkoval a poslal balón do vlastní sítě. V 69. minutě mohl skórovat domácí Sissoko, avšak podruhé Toulouse narazilo na brankovou konstrukci. Sissoko konkrétně o levou tyčku.

Frustraci pak dokonal o pár minut později také Santander. Stejně jako Tabanou na začátku utkání i on dal svou střelou břevnu jenom lehkou pusinku. A Rennes v 88. minutě strhlo vítězství na svou stranu. Sudí Vileo se nebál v tento moment nařídit penaltu za faul brankáře Vidala na Leroye a Montaňo se pak z bílého puntíku nemýlil.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
Tomtaf

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

PANE SANDEV VÁŠ PROJEV K TOMUTO STŘEDNUTÍ DVOU KALIBRŮ SE NEMŮŽE SROVNAVÁT S BLÁBOLENÍM PANA VÍŤÁNKA SANDEVA DĚKUJI ZA POZORNOST

Reagovat
smazaný uživatel

dej si štukožvárson a nevotravuj šikovný redaktory... víťánkovi popřej dobrou noc na zaříznutí...

Reagovat
smazaný uživatel

teda teď si mě sklamal myslel jsem že si slušnej člověk ale ty si normální troska

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele