3. kolo
21.08.2010 19:00 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

Lens dokázalo v závěru urvat remízu 2:2 s Monakem

Lens dokázalo zvrátit nepříznivý stav 0:2 a nakonec proti Monaku bere bod za remízu 2:2. Monako tak nadále musí čekat na svou první ligovou výhru. Za hosty otevřel skóre Niculae, ve druhé půli zvýšil Aubameyang. Za domácí poté snížil vlastní brankou Pereira, vyrovnal Roudet.

Monako tak potřetí v sezoně pouze remizovalo a má na svém kontě zatím tři body. Lens je na tom o bod lépe - jednou zvítězilo, poté prohrálo. To zatím stačilo k osmému místu. Na druhé straně knížecí celek je patnáctý.

Hosté začali aktivněji. Již po pár minutách se v dobré pozici objevil Chu-Young, k němuž doputoval míč po pěkné kombinaci s Niculaem. Levou nohou ale napálil míč nad branku. Rumunský útočník poté dal svému parťákovi doučování ze zakončování v 19. minutě totiž poprvé našel branku soupeře. V 18. minutě využil nahrávku talentovaného Muratoriho a předtím, než pokořil Vedrana Runjeho ještě nastřelil tyčku - 0:1.

Největší nebezpečí pro brankáře hostů Ruffiera znamenal s jistotou záložník Roudet, jenž dvěma přímými kopy mířil nebezpečně blízko sítě.

Ve druhé půli byl blízko vyrovnání domácí Eduardo, na brankové čáře ale jeho pokus vykopával obránce Djimi Traoré. Jeho volej tak vyrovnání neznamenal. Naopak - druhou branku přidalo Monako. Aubameyang si připsal svou první branku za knížecí celek, když po pěkném centru Niculaeho nekompromisní hlavičkou zvýšil již na 2:0.

Ale vedení o dvě branky trvalo pouhé tři minuty. Roudet nacentroval z pravé strany a hledal Eduarda. Míč se ale odrazil od soupeřova obránce Pereiry tak nešťastně, že skončil za bezmocným brankářem Ruffierem - 1:2.

Domácí se nakonec dočkali vyrovnání. Pěknou přihrávkou mezi záložníky se blýskl Henri Bedimo, nemálo horší bylo provedení Roudeta, díky němuž se dostal přes dva obránce a následně zavěsil. Lens nakonec bralo remízu 2:2.

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele