36. kolo
15.05.2011 17:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

AS Monaco - RC Lens 1:1

Nejvyšší francouzská liga zná dalšího sestupujícího. Po nedělních zápasech se jim stal tým z Lens. Ten sice ve čtvrté minutě nastavení vyrovnával v Monaku na konečných 1:1, avšak v konečném důsledku to nestačilo.

Další z týmů namočených do sestupových vod z Nancy totiž porazil Nice a Lens se tak na první nesestupové místo už nemůže dotáhnout. Třetím do party může být právě Monako, které ale ztrácí pouze jeden bod na týmy před sebou a osud má ještě ve svých rukách.

Monako začalo velmi aktivně, už v šesté minutě hosty od gólu zachránil fantastickým zákrokem gólman Kasraoui, který vychytal Parka. Domácí se však dočkali ve 14. minutě, kdy gólmana hostů z pár metrů překonal Moukandjo. Za Lens mohl po dvaceti minutách hry vyrovnat Varane, ale jeho hlavička mířila mimo domácí tyče. Po půlhodině hry mohli domácí svoje vedení zdvojnásobit, ale Gosso z dobré pozice netrefil branku Lens.

Hosté věděli, že s výsledkem musí něco udělat a tak v druhém poločase svůj výkon zlepšili. Střídající Sow však nepálil přesně, Demonta zase vychytal domácí brankář Chabbert.

Zásadní momenty ale přišly až v samotném závěru utkání. Ve čtvrté minutě nastavení totiž vyrovnal hostující Varane. Domácí tak mohli litovat, že vedení neudrželi do konce a ještě budou muset o Ligue 1 tvrdě bojovat. Jak se ukázalo o pár minut později, hostům nakonec bod nestačil a Lens se tak poručí do druhé ligy.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele