6. kolo
18.09.2010 21:00 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

AC Arles-Avignon - Olympique Marseille 0:3

Loňský mistr z Marseille konečně zabral a v sobotu večer pohodlně porazil nováčka z Arles. Hosté o svém vítězství rozhodli v první půli, kdy během pěti minut zásluhou Cheyroua a Ayewa vstřelili dvě branky. Třetí přesný zásah pak v druhém poločase přidal znovu Ayew.

Ayew se tak dokonale "pomstil" Arles, ve kterém byl v minulé sezóně na hostování.

První velkou šanci utkání si však vytvořili domácí. Tvrdou hlavičku na branku Marseille vyslal Dja Djedjé a již překonaného Mandandu musel na brankové čáře zastoupit Taiwo. Hosté udeřili až po půlhodině hry. Přímý kop Cheyroua z pětadvaceti metrů nikdo v pokutovém území netečoval a míč doplachtil až za záda překvapeného gólmana domácích Planétho - 0:1.

Neuběhlo ani pět minut a skóre se měnilo podruhé. Gignac dostal do šestnáctky kolmou přihrávku, před brankou však viděl lépe postaveného Ayewa, který bez problémů uklidil balón do poloodkryté branky.

V úvodu druhé půle chtěli domácí s výsledkem něco udělat, ale veškeré naděje Arles zhasly v 54. minutě, kdy se znovu prosadil Ayew. Brankář Planté sice vychytal pokus Gignace, ale míč se odrazil k Ayewovi, který měl znovu lehkou úlohu - z těsné blízkosti dorazit míč za brankovou čáru. Třetí branka v domácí síti definitivně zlomila odpor Arles a zbytek utkání se vyloženě dohrával.

Marseille nepředvedla nijak oslnivý výkon, ale na slabý tým domácích to bohatě stačilo.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
Tomtaf

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

prolomeni v nemohoucnosti trefit prazdnou branu

0:6

Reagovat
smazaný uživatel

odflaknuta reportaz jako hrom

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele