26. kolo
27.02.2010 19:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Toulouse FC - RC Lens 1:0

Vyrovnaný duel mezi Toulouse a Lens dopadl šťastněji pro domácí. Nováček ligy nebyl v zápase o nic horším týmem, Dupuis ovšem dokázal využít krkolomné situace z 57. minuty a zařídit Toulouse všechny body. V koncovce se nedařilo hostujícímu útočníkovi Eduardovi, který ve druhé půli dokonce nastřelil tyčku.

Nejprve se ocitl v dobré gólové příležitosti hostující Boukari, jehož zastavil povedeným zákrokem brankář Pele. Pak obešel kolem Cetta rychlík Eduardo Dos Santos, jenže tentokráte se Pele do vzduchu ani vrhat nemusel, protože Brazilcova střela letěla nad břevno. Největší šanci první půle spálil Eduardo po centru Boukariho, když po něm zamířil hlavou jen vedle.

Po půlhodině hry se mohlo ujmout vedení Toulouse, ovšem Runje se štěstím, od tyče a ven, vyrazil pokus z přímého kopu od Machada. Machado zatopil Runjemu o pár chvil později znovu a chorvatský strážce branky musel i jeho druhou ránu s těží likvidovat.

I do druhého dějství nevstoupilo Lens vůbec špatně. Deset minut po přestávce Sow vyslal skvělou přízemní střelu, s níž se Pele rozhodně mazlit nemohl. Hosty vytrestala jen jediná menší chyba obránce Bedima. Ten se snažil odkopnout balón do bezpečí nůžkami, jenže spíše ho zpracoval pro Sissoka. Toho ještě stačil vychytat Runje, ale na dorážku Dupuise už Chorvat neměl.

Lens mělo ve zbytku utkání dvě vyložené šance na vyrovnání, Kovačevičovu volej ale zlikvidoval na brankové čáře s vypětím všech sil Pele a deset minut před koncem stačil Eduardo nastřelit pouze tyčku, od které míč do sítě nakonec nedoputoval.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele