12. kolo
01.11.2009 17:00 CET
0 : 3
(0:0)

Reportáž

Stade Rennes - Valenciennes FC 0:3

Rennes doma překvapivě prohrálo s Valenciennes. To díky skvělému předvedenému výkonu ve druhém poločase zaznamenalo svou šestou výhru v sezóně a pošouplo se na šesté místo tabulky. Tři body pro hosty zařídily trefy Baldeho, Ben Khalfallaha a v závěru hodně kontroverzní od Pujola.

Nejprve se dostal do dobré příležitosti domácí Gyan, když hostující Biševac nabídl míč protihráči Inamotovi, ghanského forvarda však nakonec vychytal gólman Ndy Assembe. Na druhé straně nabil Ben Khalfallah na volej Biševacovi, ten však svou předchozí chybu nenapravil a zamířil vedle.

Největší tutovku v první půli spálil renneský Ekoko, jenž svůj únik zakončil jen střelou do břevna. Tři minuty před pauzou mohl ještě skórovat hostující Ben Khalfallah, ovšem pálil jen nad branku.

Valenciennes vstoupilo do druhého dějství lépe. Pujolovu volej ještě dokázal zlikvidovat brankář Douchez, v 58. minutě už ale našel Ben Khalfallah z přímého kopu hlavu robustního beka Baldeho, a ten tvrdou ránou zamířil do sítě. V 78. minutě Rennes ztratilo naději na vyrovnání. Aktivní Ben Khalfallah se prodral kolem Bocanegry i Cheyroua a levačkou z vápna rozvlnil síť podruhé.

Hostující brankář Ndy Assembe se naposledy zapotil proti Ekokovi. VA těsně na to přidalo konečnou třetí branku. A při ní musel sudí Vileo hodně zapřemýšlet, zda jí uznat či neuznat. Pujol se zbavil malátného Bocanegry, jeho rána se odrazila od břevna na úroveň brankové čáry, podle Vilea ovšem za ní, čímž hodně rozzlobil domácí gólmana Doucheze.

Autor: Patrik Sandev / football365.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Neprohra Vallenciennes to jisti.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele