8. kolo
03.10.2009 19:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Stade Rennes - AJ Auxerre 0:1

Auxerre po zpackaném vstupu do Ligue 1 šplhá tabulkou nahoru. Divoké a zajímavé utkání v Rennes rozhodla jediná branka Pedrettiho z přímého kopu z první půle a zařídila hostům třetí výhru v sezóně. AJA už čtyři zápasy v řadě neprohrálo a katapultovalo se na desáté místo tabulky.

Domácí mužstvo kouče Frederica Antonettiho začalo lépe, ale po deseti minutách poslal varování pomocí Birsy soupeř. A koledování Rennes bylo vyslyšeno, po čtvrthodině hry se Oliech vydal na výlet kolem obránce Bocanegry, který ho musel faulovat. Pedretti následně největší razancí rozvlnil z přímého kopu domácí síť.

Šance střídala jedna druhou i nadále a z následného protiútoku mohlo skórovat znovu Auxerre. Hráči si našli další mezírku v renneské defenzívě, ta byla ovšem ráda, že na místě stál právě Oliech, který spálil svou tutovku až na popel. Pět minut před koncem mohl vyrovnat Gyan, brankář Sorin ovšem pohotově zasáhl.

I druhá půle byla hodně zajímavá. Hengbart vytvořil příležitost pro Birsu, jenže ten se jí zalekl a nezakončil vůbec dobře. Na druhé straně Rennes žíznilo po vyrovnání, tu ovšem neuhasili Sow ani Gyan. Hosté zahrozili z pár protiútoků a uchýlili se k bránění výsledku. Zahráli to, co potřebovali, Rennes se na nic většího nezmohlo, a zaslouženě mohou slavit vítězství.

Autor: Patrik Sandev / goal.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele