2. kolo
15.08.2009 19:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Lens poprvé vyhrálo, Auxerre je poslední

Svou první výhru v Ligue 1 si po postupu mezi nejlepší francouzské týmy připsal Racing Lens. Ten porazil Auxerre poměrně hladce 2:0 a posunul se na desáté místo. Naopak AJA se s Boulogne dělí o poslední dvacáté místo.

Auxerre se v úvodu letošní sezony vůbec nedaří, což potvrdilo ve svém druhém kole proti nováčkovi z Lens. Hosté drželi míč na svých kopačkách sice častěji, nedokázali se ale dostat skrz obranu Racingu a žádnou vážnější příležitost si tak za celý poločas nevytvořili. Naproti tomu domácím stačil k první brance utkání jeden rychlý protiútok do otevřené obrany AJA. Kevin Monnet-Paquet se objevil sám před brankářem Sorinem a střelou do protipohybu mu nedal nejmenší šanci - 1:0.

Hosté začali hrát obdržené brance více aktivně, k žádné vyložené příležitosti to ale nevedlo. Jedinou vážnější střelou tak byla hlavička Cedrica Hengbarta ze 43. minuty.

Ani po změně stran se obraz hry příliš nezměnil, do veliké šance se po hodině hry dostal Dejan Milovanovic. Jeho střelu ale dokázal s problémy vytáhnout gólman Sorin na rohový kop. Na střelu Razaka Boukariho už ale brankář hostů nestačil. Tožanský záložník si naběhl na přihrávku spoluhráče a zblízka překonal bezmocného Sorina - 2:0. Auxerre si za celý zápas nedokázalo vytvořit vážnější příležitost, a proto si na první body v nové sezoně bude muset počkat minimálně do příštího zápasu s Lyonem.

Autor: Anna-Marie Kroupová / goal.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele