27. kolo
07.03.2010 17:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Olympique Marseille - FC Lorient 1:1

Fotbalisté Marseille nevyužili možnost více se přiblížit vedoucí dvojic Bordeaux - Montpellier a před vlastním publikem jen remizovali s Lorientem. Domácí poslal do vedení těsně před poločasovým hvizdem Niang, po hodině hry ale na konečných 1:1 vyrovnal Koscielny.

Úvod střetnutí byl ve znamení náporu domácího týmu, ale Niang svoji šanci v gól nepřetavil. Momentálně nejlepší střelec Ligue 1 Niang nebyl úspěšný ani po čtvrthodině hry, když nedokázal usměrnit míč mezi tři lorientské tyče. Gólman hostů Audard musel být na pozoru po půlhodině hry, kde se na něj řítila dvojice Ben Arfa - Valbuena, ale hostující brankář jejich šanci fantasticky zlikvidoval. Pět minut před poločasovým hvizdem byl v pokutovém území faulován domácí Bonnart, ale píšťalka hlavního sudího zůstala k nevoli domácích fanoušků němá.

Skóre se měnilo těsně před koncem poločasu. Bonnart po křídle utekl obráncům Lorientu a přesnou přihrávkou našel v šestnáctce Nianga, jenž z těsné blízkosti překonal gólmana Audarda. Do kabin se tak šlo za jednobrankového vedení domácího celku.

V úvodu druhé půle hostující gólman opět fantasticky zasáhl, tentokrát proti střele Valbueny. Neproměněná šance se Marseille vymstila po hodině hry. Na přímý kop Vahirua si nejvýše naskočil Koscielny a na dvakrát překonal brankáře Mandandu - 1:1.

Marseille se poté snažila s výsledkem něco udělat, ale do žádné vyložené šance se už nedostala.

Naopak velmi blízko třem bodům byli v závěrečných momentech hosté, ale Gameiro svoji velkou příležitost nevyužil. Utkání tak skončilo nerozhodným výsledkem 1:1.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele