5. kolo
13.09.2008 21:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Girondins Bordeaux - Olympique Marseille 1:1

Ve šlágru francouzské nejvyšší soutěže se nakonec obě mužstva musela spokojit s jedním bodem za remízu 1:1, když za hosty skóroval Koné a za Bordeaux vyrovnával Chamakh.

Pro Olympique Marseille, který zatím v úvodu ligy ztratil dva body pouze v Rennes, to byl první velký test před nacházejícím prvním kole Ligy mistrů. Začátek vyšel hostům na Stade Jacques Chaban-Delmas výborně, už po třech minutách se z blízka trefil Bakary Koné.

Hned na to se do dobré střelecké pozice dostal Ziani, ale jeho střelu zablokoval Souleymane Diawara. Gólman hostů Steve Mandanda rozhodně nepůsobil úplně jistým dojmem, když po jednom z přímých kopů vyrazil míč přímo před sebe, k jeho štěstí však Yoan Gouffran nedokázal míč usměrnit mezi tři tyče.

V 25.minutě však francouzský reprezentační brankář nemohl dělat vůbec nic. Chamakh si to namířil přímo na branku hostů a pohotovou střelou rozvlnil síť – 1:1. Byli to však opět hosté, kteří měli možnost jít do vedení, když Niang dostal skvělou přihrávku na hranici ofsajdu a postupoval sám na branku, ale ani on nedokázal dobře zakončit.

Ve druhé půli měl dobrou střeleckou možnost argentinský útočník domácích Fernando Cavenaghi, ale Mandanda si s jeho střelou poradil. Poté už to byli na hřišti vidět jen hráči Marseille. Největší šanci rozhodnout zápas měl v 68. minutě Bruno Cheyrou, ale nedokázal zamířit hlavou přesně.

Krátce před koncem měl ještě možnost Koné, ale na Rameho také nevyzrál, a tak si oba kluby mezi sebe rozdělí jeden bod. Smutnější budou určitě fotbalisté Marseille, kteří měli zápas víceméně ve svých rukách.

Autor: Michael Künzel / soccernet.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

marseille neprehra..................ale radsej x2

Reagovat
smazaný uživatel

verim marseille 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2-2

Reagovat
smazaný uživatel

jj, 2:2

Reagovat
božský John

Zapas jsme odehrali se cti..skoda toho Nianga..jinak s tim golem co nam ten afrikán dal se nedalo nic delat..no jo no hold uz nejsme 1. v tabulce ale Lyon nebude taky vecne bez chybicky..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele