6. kolo
21.09.2008 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

AS Nancy-Lorraine - Stade Rennes 0:0

Nancy pokračuje v nevýrazných výkonech, v šestém zápase si na své konto připsalo už čtvrtou remízu. Fotbalisté Rennes tak nakonec vybojovali na cizím hřišti bod za bezbrankovou remízu, i když posledních šest minut dohrávali jen v deseti lidech, obránce Hannson byl totiž za zákeřný faul vyloučen.

Zápas začal lépe pro hosty, do dobrých příležitostí se dostali Thomert a po něm Briand, ale ani jeden z nich nedokázal překonat domácího gólmana. Další šance se zrodila ve 24. minutě, Brianda ale znova vychytal brankář Bracigliano. Nancy si vytvořilo jedinou vážnější šanci prvního poločasu v 35. minutě, dalekonosná střela Gavanona skončila v rukavicích gólmana Rennes.

I ve druhé půli bylo Rennes lepším týmem, agilní Thomert po hodině postrašil domácího gólmana povedeným přímým kopem, ale Bracigliano se překvapit nenechal. Naděje na dobrý výsledek hostů vyhasla vyloučením Hannsona v 84. minutě, po tomto momentu hráči Rennes vypadli z tempa a byl to právě domácí tým, který mohl strhnout vítězství na svou stranu. Hlavička střídajícího Zerky jen těsně minula pravou tyč, a tak si oba týmy připsaly bod za bezbrankovou remízu.

Autor: Tomáš Lavický / football365.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

nancy vyhraje 2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele