9. kolo
19.10.2008 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

AJ Auxerre - Stade Rennes 0:0

Domácí Auxerre nedokázalo navázat na dvě vítězství v řadě a v neděli pouze remizovalo s ambiciózním Rennes. To za sebou mělo povedený duel s lídrem z Lyonu, který na svém hřišti porazilo 3:0.

Přestože hráči Guye Lacombeho na konci zápasu promarnili dvě velké šance, jejich protivníci je prakticky po celý zápas přehrávali. Nedělní remíza je přesto pro Rennes dobrým výsledkem – od poloviny srpna ještě nebyli poraženi.

Zápas začali aktivněji domácí borci, již v páté minutě se musel ukázat hostující gólman Douchez proti tvrdé střele Quercii. Další šanci domácích nevyužil Pedretti, jeho tvrdou hlavičku dokázal brankář Rennes vyrazit na rohový kop.

Hosté se dostali do šance až po půl hodině hry, konkrétně to byl Leroy. Jeho tvrdá střela ale byla příliš blízko domácímu gólmanovi a ten s ní neměl problém. Minutu před koncem první půle se domácí objevili ve stoprocentní gólové šanci. Niculaemu stačilo pouze překonat brankáře, ale ani s touto šancí si domácí nevěděli rady.

Ve druhém poločase pokračovali domácí v náporu. Dobré šance ale nevyužil ani Lejeune, ani Niculae, a tak bylo skóre stále nerozhodné. Když se začínal zápas chýlit ke konci, začínalo iniciativu přebírat hostující Rennes. Špatná obranná činnost domácích pomohla Thomertovi do čisté gólové šance, ale Rémy svůj celek podržel a nedovolil soupeři těsně před koncem skórovat.

Pár minut před koncem zápasu mělo Rennes ještě dvě veliké šance. Nejprve Moussa Sow trefil svou hlavičkou břevno, poté orazítkoval tyč i Rod Fanni. Ani jedna střela ale nakonec neskončila v bráně a v Auxerre se diváci branek nedočkali.

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele