8. kolo
15.09.2007 20:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

RC Lens - AS Nancy-Lorraine 1:0

Racing Lens dokázal poprvé v sezóně zvítězit. Odneslo to paradoxně Nancy, vedoucí tým Ligue 1. Hosté začali lépe a v patnácté minutě již Gaston Curbelo pořádně protáhl brankáře Racingu Vedrana Runjeho. Ve čtyřiadvacáté minutě se domácí hodně zlobili na rozhočího. Olivier Monterrubio zahrával přímý volný kop, míč byl několikrát tečován a zapadl do sítě, ovšem rozhodčí branku neuznali pro ofsajd. Blízko branky byl i Akale. Z brankové čáry jeho pokus odvrátil Youssouf Hadji.

Drtivý tlak spustili domácí po přestávce, z čehož vyplynula i penalta. Marco Ramos byl faulován v pokutovém území a s proměněním nařízeného pokutového kopu neměl žádný problém kanonýr Aruna Dindane. Gennaro Bracigliano totiž zvolil opačnou stranu, než kam Dindane zamířil. Poté mohl zdvoj násobit náskok Julien Sable, ale jeho chytrý lob se zastavil o brankovou konstrukci. Mizérii Nancy pak ještě zvýraznil Luiz, který si vykoledoval druhou žlutou karty a byl vyloučen. V deseti hosté vyrovnat nadokázali a prohráli v Lens 1:0, stále však zůstávají na prvním místě tabulky, protože zaváhalo také Valenciennes.

Autor: Ondřej Štícha

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele