38. kolo
17.05.2008 20:45 CET
4 : 3
(3:2)

Reportáž

Olympique Marseille - Racing Strasbourg 4:3

Sedmibrankové drama se šťastným koncem pro domácí tým bylo k vidění k Marseille, která dokázala porazit Štrasburk divokým výsledkem 4:3. Hosté dokázali držet krok až do 78. minuty, kdy rozhodující branku vstřelil Cissé a zajistil Marseille Ligu mistrů. Nancy totiž doma prohrálo s Rennes...

První branka zápasu padla v šesté minutě. Niang propáli vše, co mu stálo v cestě, a otevřel skóre zápasu. Odpověď hostů na sebe nenechala dlouho čekat, o čtyři minuty později bylo vyrovnáno. Fanchone poslal přesnou střelu na branku domácích, na kterou Mandanda už nedosáhl. Štrasburk se ujal i překvapivého vedení, po dvaceti minutách hry si Gameiro vyměnil míč s Moulounguiem a prvně jmenovaný otočil skóre utkání. Vyrovnání přišlo ve 45. minutě, brankář hostů fauloval v šestnáctce Cissého a sudí nařídil penaltu. K té se postavil sám postižený, ale pokutový kop neproměnil. Skórovat se mu podařilo až z následné dorážky, když se k němu míč šťastně odrazil. O pár chvil později se domácí dostali do vedení. Běžela čtvrtá minuta nastavení a Nasri nechytatelnou střelou stanovil poločasový výsledek 3:2.

Hosté se ale nevzdávali a dvacet minut před koncem zápasu vyrovnali skóre, z těsné blízkosti domácí branky se trefil Zenke. Ligu mistrů domácímu týmu vystřelil Cissé, který dvanáct minut před koncem upravil na 4:3. Marseille se mohla dočkat i páté branky, ale 4 minuty před koncem zahodil M'Bami penaltu. I přes tento dílčí neúspěch se domácí nakonec mohou radovat z LM, Štrasburk se s Ligue 1 loučí.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak Ol. Marseille nakonec 3. místo bezpečně uhájil.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele