19. kolo
22.12.2007 20:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Olympique Marseille - Le Mans UC 72 1:0

Olympique Marseille si vítězstvím 1:0 nad Le Mans zajistil před zimní přestávkou 11. místo a sedm zápasů trvající neporazitelnost.

Domácí sice nepředvedli ideální výkon, ale ukázali, že se jejich herní projev zlepšuje. V jarní části soutěže budu chtít jistě zasáhnout do bojů o evropské poháry. Útočníci Le Mans nedokázali překonat provizorně sestavenou obranu domácích, ve které chyběli dva klíčoví hráči. Dále domácím chyběl kapitán Cana.

Jedinou branku utkání vstřelil ve 14. minutě Niang, který zužitkoval přesný pas spoluhráče Nasriho. Pro Nianga to byla desátá branka v sezóně. V první půli měl dobrou příležitost ještě Cissé, ale jeho lob v síti neskončil. Hosté měli největší příležitost vyrovnat těsně před koncem poločasu, Matsui brankáře Marseille Mandanda nepřekonal.

V druhé půli se do vážnější příležitosti dostal De Melo, s jeho střelou si domácí brankář poradil, a tak Olympique Marseille zaslouženě zvítězil 1:0. Le Mans je v tabulce na pátém místě, domácí jsou o šest příček níže.

Autor: Tomáš Lavický / frenchleague.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele