7. kolo
01.09.2007 20:00 CET
3 : 2
(0:1)

Reportáž

Olympique Lyon - Le Mans UC 72 3:2

Hodně nadprůměrně kvalitní zápas viděli v sobotu diváci na Stade Gerland kam zajelo Le Mans. Domácí Lyon začal lépe a byl to Olympique, který mohl skórovat jako první. Ovšem Fabio Grosso, letní akvizice z Interu Milán, ve velké šanci neuspěl. Pak ale těsně před pauzou zapršelo na druhé strane. Gervinho zatáhl míč po pravé straně, tísněn dvěma beky Lyonu ale z velkého úhlu poslal střílenou přihrávku podél malého vápna. Tu však k údivu všech na stadionu pouze před sebe vyrazil Remy Vercoutre a pro Sessegnon nebylo nikterak těžké dopravit míč do prázdné brány. Po přestávce se čekal obrovský nápor domácích, ale v pětapadesáté minutě to již bylo 0:2. Spolupráce Gervinha a Sessegnona zafungovala i podruhé. Prvně jmenovaný pronikl do šestnáctky z pravé strany, poslal míč na Sessegnona a ten znovu do prázdné brány Lyonu snadno skóroval. Pak ještě mohlo zaskočené hráče Lyonu Le Mans dorazit, avšak Olympique nakonec krásně demonstroval, proč je šestinásobným mistrem Francie. Během sedmi minut nastřílel tři branky - Govou levou nohou po pěkném průniku, Benzema hlavou, když mu nabil z přímého kopu Juninho, a Milan Baroš po rohovém kopu dokonal obrat pohotovou dorážkou. Lyon tak porazil Le Mans a je již pátý.

Autor: Ondřej Štícha

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*

baros se trefil neni mozne

neni nemocny?

Reagovat
HOST*Devil

To byla asi nejaka haluz

Reagovat
HOST*

asi jo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele