1. kolo
05.08.2007 21:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Olympique Lyon - AJ Auxerre 2:0

Gól kritizovaného českého reprezentačního útočníka Milana Baroše z prvního poločasu stačil Olympique Lyon k první výhře v této sezóně. Auxerre na Stade Gerland v neděli večer téměř vůbec nehrozilo. Do soutěžního zápasu nastoupil poprvé za Lyon italský mistr světa Fabio Grosso a také další posila, Kader Keita. Do branky musel Alain Perrin, nový trenér Lyonu, poslat Rémy Vercoutreho, protože jednička Gregory Coupet se nedávno zranil a nejspíš bude nepoužitelný až do prosince. Také Auxerre využilo v úvodním zápase pár posil. Na pravém křídle běhal Toifilou Maoulida z Marseille. Nejaktivnějším hráčem domácích byl Kader Keita. Po jeho přihrávce nedokázal zakončit Sidney Govou. Ve třiatřicáté minutě se ale Lyon už radoval. Jeremy Toulalan využil nepřehledné situace před vápnem hostů, přihrál Milanu Barošovi, který si míč připravil dobře do běhu a chladnokrevně přehodil vyběhnutého brankáře Oliviera Sorina. Po přestávce mohl zvýšit znovu Govou, ale opět neuspěl. Poté napřáhl Benzema z hranice velkého vápna a bylo to 2:0. Do konce zápasu se již nic významného nestalo. Olympique Lyon porazil Auxerre na Stade Gerland 2:0.

Autor: Ondřej Štícha

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pane jo, Baroš se trefil do brány...

Reagovat
HOST*

TO NENI ANI MOZNE

Reagovat
HOST*

mama mija

Reagovat
HOST*

mama mija

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele