29. kolo
15.03.2008 20:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Le Mans UC 72 - Stade Rennes 1:1

V Le Mans se zrodil další remízový výsledek tohoto kola. Pro bod si dojeli hráči Stade Rennes. O branky se postarali Tulio De Melo a Olivier Thomert.

Na začátku utkání se do šance dostali hosté. Jimmy Briand se ze strany probil do šestnáctky a své sólo zakončil střelou těsně nad. Fotbal sice ze stadionu Leon-Bollée pak na chvíli zmizel, ale vrátil se v pravý čas pro Rennes. Běžela 38. minuta utkaní, když se k volnému míči probojoval M'bia a do šestnáctky domácích poslal pěkný centr. Na něj se naběhl Thomert a s přehledem otevřel skore - 0:1. První poločas ukončil šancí domácí tým. To se k volnému přímému kopu postavil Jean Calve a jen velmi těsně ho neproměnil ve vyrovnávající branku.

Té se však v Le Mans dočkali hned po přestávce. Ale až po šanci hostů. Olivier Sorlin už překonal Peleho, jenže obránci Le Mans jej tentokrát zastoupili a zabránili zvýšení skóre. Pak už přišel gólový okamžik. Antonio Geder uvolnil De Mela, který si v souboji s brankářem Rennes Patricem Luzim poradil a srovnal - 1:1. A domácí mohli klidně vývoj utkání otočit. Jenže hlavička Hassan Yebda skončila jen na břevně. A když se ke konci utkání nechytila ani střela Thomerta, týmy se rozešly smírně.

Autor: Michäel März / football365.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele