18. kolo
16.12.2007 20:55 CET
2 : 2
(1:2)

Reportáž

Girondins Bordeaux - Olympique Marseille 2:2

Bordeaux sei nadále drží na třetí příčce ligové tabulky, přestože v posledních týdnech nepodává předvědčivé výkony. Olympique Marseille je čtrnáctý.

Marseille v Bordeaux nevyhrála přes třicet let a ke změně této nelichotivé bilance přispěl již v první minutě Niang, který měl snadnou pozici po spolupráci Bonnarta se Cissem - 0:1.

Domácí úvod utkání hodně zaskočil a ve 27. minutě to byl již o dvě branky. To se Niang prokličkoval přes tři obránce a následnou střelu cheyrou ještě usměrnil do sítě nešťastník Planus - 0:2.

Dvoubrankové vedení Marseille příliš dlouho nevydrželo. Již ve 33. minutě zahrával Fernando rohový kop a Chamakh dal přesnou hlavičkou zápasu nový náboj - 1:2.

Marocký útočník mohl krátce poté dokonce vyrovnat, po chybě Cany ale mířil mimo. Bordeaux nastoupilo do druhého poločasu s cílem co nejrychleji vyrovnat a hodně blízko bylo ve 49. minutě, kdy pálil Chalme a Mandanda ze svého repertoáru musel vytáhnout fantastický zákrok. Domácí byli lepším týmem a dvacet minut před koncem se dčkali zaslužené odměny. To obrana Marseille nedokázala odvrátit Wendelův rohový kop a Jussie nabídnutou příležitostí nepohrdl - 2:2.

Hráči Bordeaux se s vyrovnáním nespokojili a v závěru si vytvořili dvě obrovské příležitosti. V 81. minutě pálil Fernando a jeho ránu zastavila tyč, v nastaveném čase pak vytáhl jeden z nejlepších zákroků letošní sezony Mandanda, který zkazil radost Cavenaghimu.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Marseille musí.....jinak to bude špatný a jaá jim přeju aby se dostali do pohárů...

Reagovat
smazaný uživatel

Nic jineho nez vyhru neberu! DROIT AU BUT Marseille!!!

P.s. Prosim te ty jsi taky fanouskem Marseille?

Reagovat
smazaný uživatel

na adrese http://olypique-marseille.ezin.cz se rozjizdi fanweb Olympique. Vsichni fanousci nastup

Reagovat
smazaný uživatel

si pis ze jo

Reagovat
smazaný uživatel

tak zmena fanweb site OM se formuje na http://olympique-marseille.wgz.cz/

Reagovat
smazaný uživatel

vis co ti na marseiile sou to blbci ktery nevyhrajou bez korubce jenom blbe cumnej na svim stadionu velderome a hovno umnej jen machrovat PSG je vohodne lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite mas pravdu. Tabulka myslim vypovida za vsechno!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele