27. kolo
01.03.2008 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Sochaux - Stade Rennes 0:0

Zápas Rennes s domácím Sochaux byl dalším utkáním sedmadvacátého kola Ligue 1, které skončilo bez branek. Mužem zápasu byl bezesporu brankář hostů Patrice Luzi. Hlavně zásluhou jeho výborných zákroků si Rennes odváží alespoň bod.

První šance zápasu přišla velice záhy, ovšem Sebastien Grax, který těžil z krásného pasu od Michael Isabeye, na brankáře Luziho hlavou nevyzrál. Brankář, který měl původně odehrát pouze pár zápasů a spíše dělat v Rennes dvojku, držel naděje Rennes, když dominoval ve svém pokutovém území hlavně při rozích a centrech a také přidal pár výborných zákroků. Rennes hlavně díky svému brankáři přečkalo nejhorší a poté zkusilo rozhodnout zápas. Jenomže pokusy Jimmyho Brianda a Oliviera Thomerta nebyly dostatečně přesné, aby překonaly Teddyho Richarta. V zápase Sochaux s Rennes tedy hráli prim gólmani, a proto nepadla ani jedna branka.

Autor: Ondřej Štícha / frenchleague.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele