14. kolo
10.11.2007 20:00 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

FC Metz - RC Lens 1:2

Lens pokračuje v dobrých výsledcích z poslední doby, zvítězit se mu podařilo i na půdě posledních Mét. Monterrubio po hodině hry poslal hosty do vedení, o deset minut později ale vyrovnal domácí Aguirre. Tři minuty před koncem rozhodl o vítězství hostů střídající Khiter. Lens si tak odváží všechny tři body.

Racing v minulém kole porazil St. Etienne 3:2 a ani tentokrát se soupeře nezalekl a zakousl se do něj od prvních minut. Do první šance se dostal útočník Lens Monterrubio, ale brankář Marichez ve spolupráci se stoperem Leónim situaci vyřešili. Méty se pomalu začínaly dostávat do hry, proti Pjanicově střele předvedl vynikající zákrok Runje.

V 57. minutě využil chybu domácího obránce Cubiliera Monterrubio a otevřel gólový účet zápasu. Hosté se však z vedení neradovali dlouho, o třináct minut později precizní střelou vyrovnal Aguirre. Zdálo se, že utkání skončí dělbou bodů. Hosté, podobně jako minulý týden, strhli vítězství na svou stranu v posledních momentech zápasu. V 87. minutě se prosadil střídající Khiter a zajistil všechny body pro Lens.

Autor: Tomáš Lavický

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele