základní skupiny - skupina E, 6. kolo
06.12.2017 20:45 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Maribor se s Ligou mistrů rozloučil sympatickou remízou.

Slovinský Maribor se s Ligou mistrů rozloučil sympatickou remízou se Sevillou. Španělský klub ještě na dálku bojoval s Liverpoolem o prvenství, ale díky remíze na stadionu Ljudski vrt na to může zapomenout. Bod Seville přitom zachraňoval čtvrt hodinu před koncem Ganso.

Sevillu mohlo o postup připravit jen vítězství Spartaku na Anfield Road, ale to se nakonec ukázalo být utopií. Andalusané byli v Mariboru obrovským favoritem, ale jak to tak někdy bývá, ten svojí úlohu ne vždy dokáže naplnit.

Maribor totiž hosty dokonale zaskočil, když Milecův centr na zadní tyč zatloukl do sítě Tavares. Domácí se vůbec neostýchali a když mohli, tak zaútočili. Po dalším centru mohl znovu ze vzduchu udeřit Pihler a po půlhodině hry dokonce zase Tavares. Rico v prvním momentu zasahovat nemusel, ve druhém už si připsal zákrok. Diváky musel zápas na stadiou Ljudski vrt hodně bavit, hrálo se uvolněně, ale pochopitelně výsledek byl pro Sevillu nepřijatelný.

Ani předváděná hra Andalusanů nebyla bůhví jaká. Hosté se zlepšili až po přestávce a střela Escudera nadělala Handanovičovi pořádné problémy. Slovinský brankář byl po téměř celé utkání výraznou oporou, ale nakonec smolně selhal a to stálo Maribor možná i vítězství. Gansovu střelu doprostřed ostudně propustil a bylo to 1:1.

Rázem se karta úplně obrátila a najednou bylo plné hřiště hráčů Sevilly. Ganso střílel těsně vedle a centr Sarabii byl hodně přetažený. Maribor nakonec stav 1:1 uhájil a určitě může být spokojený, což platí i o postupující Seville.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
KingMaster13

1:3

Reagovat
Bastaron

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
waynemarkrooney

2:2

Reagovat
Seydou Doumbia

Pianko bez problému 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
TheTopFootbaler

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele