semifinále - odvety
29.04.2014 20:45 CET
0 : 4
(0:3)

Reportáž

Real vyřídil Bayern už v první půli a po 12 letech je ve finále

Real Madrid si po dvanácti letech zahraje ve finále Ligy mistrů! Bayern o šanci na obhajobu triumfu a třetí finálovou účast v řadě přišel už za 34 minut, po nichž díky dvěma přesným hlavičkám Sergia Ramose a rekordnímu zásahu Cristiana Ronalda prohrával o tři góly. Portugalský kouzelník pak v závěru pečetil na konečných 0:4 z přímého kopu.

Domácí Bayern Mnichov nastoupil oproti neúspěšné odvetě s jednou jedinou změnou v základní sestavě. Thomas Müller nahradil Rafinhu, místo něhož nastoupil na pravém kraji obrany kapitán Phillipp Lahm, který v Madridu hrál uprostřed zálohy. To Carlo Ancelotti měnil kus za kus - stoprocentně fit už byl Gareth Bale, a Isco tak zamířil jen na lavičku náhradníků.

Úvod zápasu byl, jak je již u důležitých zápasů Ligy mistrů zvykem, poměrně opatrný a v první čtvrthodině zahrozil jen jednou Real. Neuer odhlavičkoval dlouhý míč jen do hloubi pole právě k Baleovi, jenže ten z nějakých 35 metrů obtížnou volej nezvládl a napálil balón mimo branku.

Jenže pak si na pět minut vzal žezlo do ruky Sergio Ramos a dvěma perfektními údery hlavou sám rozhodl o tom, že Španělé po dlouhých dvanácti letech opět okusí finále Ligy mistrů. Nejprve hlavou za Neuerova záda uklidil rohový kop Modriće, aby za pár desítek vteřin další standardku tečoval Pepe a Ramos opět hlavičkoval do sítě. Dvacátá minuta, dvě chyby v bránění, 0:2.

Jako opaření si museli přijít hráči Bayernu Mnichov. Brzy však přidali na obrátkách, jenže přes důslednou obranu se nemohli prokousat - naopak vytvářeli zajímavé prostory pro rychlé brejky Realu. Ronaldo postupoval v souboji jeden na jednoho proti Dantemu, s nímž si poradil, ale následnou střelou si o potlesk neřekl.

Ve čtyřiatřicáté minutě už ale zoufale rozloženou defenzivu domácích nejlepší fotbalista světa za rok 2013 pokořil. Jako kdyby Bayern naprosto rezignoval na jakékoli bránění a rychlý brejk se přes Benzemu a rychlého Balea dostal až ke Cristianu Ronaldovi, který opět nezakončil dokonale, ale míč přes Neuera nakonec protlačil. Vsítil tím už patnáctý gól v letošní Lize mistrů a překonal rekord Lionela Messiho. O tři minuty později mohl po další chybě Němců Ronaldo skórovat znovu, z dálky minul odkrytou svatyni o pár decimetrů.

Přesto však ještě v průběhu prvního dějství fanouškům Realu Madrid úsměv lehce zhořkl. Poměrně zbytečně totiž Xabi Alonso skluzem fauloval Schweinsteigera a už při soupeřově pádu tušil, že je zle. Sudí Proença se před klíčovým středopolařem Realu neslitoval a udělil mu žlutou kartu, kvůli níž Xabi přijde o finále nejprestižnější evropské soutěže v Lisabonu.

Druhý poločas si od první minuty vzali domácí pevně pod taktovku. Jenže stylem hry připomínali spíše než svoji hru z minulé sezóny tu barcelonskou v době herního úpadku. Kombinačně sice Real přehrávali, jenže Bílý balet nemusel proti statické hře Bayernu prakticky vůbec nic dělat. Zazlobil jen šikovný Alaba, jehož tečovaná rána zevnitř vápna byla tečována na roh.

Po jedenácti minutách se konečně odhodlal Robben ke střele zpoza vápna a jen těsně minul Casillasovu bránu. Nabídl tím nicméně Bavorům možnou cestu k alespoň sporadickému úspěchu, po průniku do šestnáctky se o podobnou věc pokusil Ribéry, který už Casillase zaměstnal - ne však příliš vážně. Více už se kapitán Realu zapotil při ráně Schweinsteigera, ale i v tomto případě si poradil.

Jiskřičku naděje málem vykřesal čtvrthodiny před koncem střídající Mario Götze, jenž po krásné technické finese lehce přestřelil břevno. Opět zpoza vápna to pak zkoušel pro změnu Kroos, jehož střela dopadla stejně. Bayern Real poměrně jasně přehrával, jenže v jeho hře už pochopitelně chyběl potřebný drajv, náboj a nasazení. Naopak z něj čišela spíše odevzdanost.

Ta vrcholila v závěrečných minutách, kdy dovolili Realu Madrid kopat hned tři přímé kopy. První dva ještě Cristiano Ronaldo nezakončil ideálně, ale do třetice udeřil. Využil skákající zdi, poslal míč pod ní a dovršil výhru španělského celku na 4:0. V klidu tak může do zítřka počkat na finálového soupeře, který vzejde ze souboje městského rivala Atlética s Chelsea.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (2617)

Přidat komentář
Aldeano

1. pro vítězství Realu Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Tvůj klasický komentář

Reagovat
smazaný uživatel

BAYERN MNICHOV 0:4 REAL MADRID

Ted asi tak moc Franz netancil jak pred rokem co? Loni ten vyprask dostala Barca, a ted Bayern....oba vyplody Guardilova antifotbalu....Bayern je pekna lama, hraje jeste hur jak Bacelona...doma ani neda gol, ostuda a 4 goly doma... hruza... na toto se neda koukat... At Franz rekne, ze Bayern udela dobre, kdyz Guardilu vyhodi a daji tak zpatky Heikese. Naproti tomu Real.... skvelej fotbal, jako fanousek FC Barcelona CZ/SK a Arsenal mu preju triumf, hraje nejhezci fotbal. Tesim se na pekne finale Chelsea : Real - Mourek si to nepohlida, jedine TOTALNI BETON, ale to by musela byt haluz proti dobre rozjetemu Realu

Reagovat
smazaný uživatel

a priste ten vyprask dostanete Vy a zmeni sa tym neco ? ale od polointeligenta nic vic nemuzu cekat..

Reagovat
smazaný uživatel

Ak niekto vyhrá 4:0, zdá sa, že bol jednoznačne lepší.Ale len pre toho, kto to nevidel na vlastné oči.Takto hrať Real som videl iba proti Barce - 11 hráčov za loptou, Ronaldo, Benzema, Bale pred svojou 16-kou bránia. Tvrdiť, že je to najkrajší futbal, to je teda od veci. Dva rohy a viedli 2:0 a pred vlastnou bránou mali stále 2 autobusy. Potom jeden brejk a bolo 3:0 a koniec zápasu. Dokonalé catenacio tal. trénera, som zvedavý, čo budú hrať, keď vo finále dostanú Chelsea, ktorá hrá to isté. Ale Bayern má problém, ktorý má aj Barca - ako sa presadiť proti 10 hráčom v a pred 16-kou. Ako si vytvoriť vôbec šancu, ak totiž nedá tím prvý gól a dokonca ho dostane, potom súper hru neotvorí až do konca. Proti Bayernu a Barce už vedia hrať tí najlepší a nič si nerobia z toho, že to je nedôstojné. Taliani roky zbierali trofeje takou hrou, taký Inter za slávnych čias trénera Hereru všetkých porážal 1:0, gól dal väčšinou jediný vysunutý útočník - Sandro Mazolla. Pamätám sa na finále LM /PMEK) Barca vs AC Milan, 0:4, hrali to isté, Barca mala tím snov, ale dostávala gól za gólom.

Možno sa vraciame k starému tal. štýlu, ktorý znamená: Ak nedostaneš gól, neprehráš, stačí jeden dať a si víťaz.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte dodatok: Teória Pepa je, že je treba držať loptu, nedávať riskantné prihrávky, ale hľadať vhodný okamih na finálnu prihrávku.Išlo to, lebo súperi väčšinou stratili trpezlivosť a otvorili to. Lenže teraz to súperi neotvoria, trpezlivo čakajú a tak Barca i Bayern to donekonečna rozohrávajú, stačí strata lopty a je tu protiútok do otvorenej obrany.

Inú teóriu má Klopp,jeho BVB hrá na riskantné prihrávky smerom dopredu, kde ako lavína až traja šprintujú smerom hore a hľadajú otvorený priestor, je možnosť im prihrať. Stratia veľa lôpt, ale agresívne hneď presujú a vracajú sa. Veľa nabehajú a musia mať dobrú kondíciu. Tento štýl narobil Realu viac problémov, ako štýl Bayernu. Keby BVB nemali takú smolu v zakončeni v Madride (šanci mali dosť), tak Real vyradia, lebo doma to skoro otočili.

Reagovat
Kenneth

Keby keby keby. Real mohl doma taky dat Borusii vic golu, mel i vic sanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Keby keby keby :D

Reagovat
Bayernista18

Ale Borussia mohla dát taky pár gólů na Realu, zatimco Real neměl v Dortmundu nic až na tu penaltu, kdyby netrefil Mkhitaryan tyč prázdný branky, tak by to Dortmund v prodloužení urval.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvůj názor na autobus se mi jeví směrem,že jsi fanoušek hokeje.Každý trenér má před zápasovou taktiku,kterou má do zápasu použít,jestliže někdo(bayern,barca)hrají tento styl proč nehrát to co hrát rychlé,uderné protiutoky.Pokud tam je Bale,Ronadlo(Di Maria,který umí rychle přenést)měl jsi to hlídat myslíte si že bude 90 minut kontrolovat hru?Možná proti Slavoji Houslice,ale určitě ne proti týmum který jsou v jiný galaxii..Bylo jasný že to budou hrát zápas na Bernabeu ukázal co bude hrát bayern a Anchelotti toho využil.Myslíte že bude Real hrát proti atleticu na brejky??PROBERTE SE!

Reagovat
Sosi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Pharrell

Reagovat
kezba1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 a postup Realu do finale

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Realu k zasloužené výhře a štěstí pro nás že jsme odešli jen s 1 brankou, pro mě jednoznačně překvapení, věřil jsem, že se hráči vzpamatovali a ten úspěšný dvojzápas před Realem je zvedl, ale jak vidno, tak špatná forma v lize mistrů furt trvá a můžu jen doufat, že do příště se zvednou.. skore 0:1 ještě není tak zlé, tak doufejme mia san mia

Reagovat
smazaný uživatel

Real je venku poloviční... už v Dortmundu byl neškodný... od Bayernu dostane minimálně trojku

Reagovat
madridcan

Lenze da dva

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna Dortmund bych nezmiňoval.

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme... začínám myslet jako Karl-Heinz, tahle hra je fakt totálně nezáživná, ze začátku sezóny se mi to ještě líbilo, v hráčích ještě byly střípky z taktiky za dob Heynckese.. ale teď na konci se mi zdá, jak by Pep jim vnutil už tu svou proslule nudnou hru na 100% a nedá se na to koukat... možná se jen mýlím a byla jen blbá forma.. to se uvidí v úterý, každopádně i přesto, že jsem mnohaletý fanda Bayernu, tak musím tvrdit, že s touhle hrou do finále nepatří a jestli se nezačnou něco hrát tak si nás Real podá i doma..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bayern987

Reagovat
OVi.77

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzel je to tak. Pep je naucil si prihravat od vapna k vapnu, ale obrana je cim dal horsi. Postaveni hracu pri braneni je bida a navic jak se dostanou k vapnu, tak pokud souper zhusti stred hriste, tak nevymyslej nic jinyho nez centr, kde staci souperi pohlidat Maria Za Juppa si i proti betonu dokazali vytvorit dost sanci a ta obrana v zapasech prave proti Realu, Juve nebo Barce byla radost pohledet.

Reagovat
kvasha16

obrana Barcy bola aj za Pepka dost slaba na TOP tim, akurat sa to tak neprejavuje bo jeho timy fest drzia loptu no

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao91 to tady vystihl přesně, loni to bylo famózní... nechci říct, že je to letos v každém zápase totálně na nic, některé se podařily a na některé se šlo dívat krásně, ale teď poslední dobou to je katastrofa, zvláště po zisku titulu to je házená bez jakéhokoli výsledku, ale věřím, že Pep s tím za ten týden něco udělal a že si uvědomil, že na ESB to byl totální propad a je třeba nasadit lepší taktiku.. věřím, že i hráči ukážou, že ten titul obhájit chtějí, co si budeme říkat, byla by to fotbalová senzace

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně někdo s objektivním názorem. Ten fotbal, který hrál Bayern ještě minulou sezónu byl doslova famozní. Skvělá útočná hra, střely ze střední a velké vzdálenosti. Ty jejich narážečky před vápnem....to byl prostě fotbal ne to co dnes diktuje guardiola, na to se vážně nedá koukat a proto by měl Real potrestat né Bayern ale Guardiolu

Reagovat
smazaný uživatel

No každopádně by byla škoda, kdyby ten trest přišel, mají skvěle nakročeno k obhajobě ale pokud se ta hra nezlepšila od minule, tak ten trest přijde zaručeně

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm asi jo ale koukal jsi se na Brémy? Snad budeme hrát stejne i proti reálu...

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, 1.poločas katastrofa ale druhý byl perfektní.. jenže Brémy jsou někde jinde než Real, kdyby ten první poločas zopakovali i dnes, tak to nebude 1:2 ale 0:5

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň jeden fanúšik klubu ktorý to berie realisticky

Reagovat
bayern987

Ty bez za Chelsea...

Reagovat
Neuro

Reagovat
valloire

jj trojku

Reagovat
smazaný uživatel

Odborník, to se pozná

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem sranda si číst zpětně ty názory když jste dostali kotel 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel tohle není podle mě otázka aktuální formy, ale celkově toho systému hry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Modrič = Makelele

Reagovat
Kokesh

Cože?

Reagovat
smazaný uživatel

Zidane = Nesta

Reagovat
smazaný uživatel

Straka = Madden

Reagovat
Navodar

Hawking = Senna

Reagovat
vodka

Paroubek = Samuel L. Jackson

Reagovat
smazaný uživatel

Faubert = Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Peter Dinklage = Bob Sapp

Reagovat
Lorcan

David Luiz = levák Bob

Reagovat
patas92

CHONG = Bola

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OVi.77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona =

Reagovat
kvasha16

George Clooney=Mick McCarthy

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez = Lecter

Reagovat
Foppy

Tady všichni dávají opozitum a pak tu sem napíšeš tohle

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

opakovanii zapasu Dortmund - Real , tedy tip 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Bayern neponechá nic náhodě a o postupu rozhodne již během 1.poločasu

Reagovat
jany kozak

dost dobre

Reagovat
Ed_Hazard

pekný tip, v prvom polčase bolo fakt rozhodnuté

Reagovat
zekq

0:2 (36-Ronaldo,79-Ronaldo)

Reagovat
smazaný uživatel

BAYERN BUDE SLAVIT FINÁLE 3:0!!!

Reagovat
bayern987

Reagovat
jany kozak

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 (Robben, Götze - 90+5. Casillas)

Reagovat
smazaný uživatel

Casillas jo? :D :D

Reagovat
smazaný uživatel

V poslední minutě nastavení překopne hřiště, až do brány a zajistí Realu finále.

Reagovat
smazaný uživatel

To už je reálnější, že v poslední šanci (rohu) dá z hlavičky gól :D

Reagovat
smazaný uživatel

Taky možnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Beyarn 1-1 Real Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 Muller

Reagovat
smazaný uživatel

2-1 REAL POSTUP!

Reagovat
smazaný uživatel

2:2 - CR7 dá gól a překoná rekord

Reagovat
bayern987

2:0 Robben, Götze

Reagovat
smazaný uživatel

No bude to tezke. Jinak drzim Bayernu nech jako prvni tym obhaji titul ligy mistru. Koukal jsem zapas s Werderem 1 polcas nic moc 2 . parada. Ale bude treba davat velkej pozor v utery na Cri. Ronalda . videl jsem celej zapas z Osasunou chytil neskutecnou formu, hlavne nedostat gola a alespon dat do 90 min 1 fika a v prodlouzeni to urvat..........

Reagovat
bayern987

Jo, ronaldo hrál famózní, ale jestly real nasadí stejnou taktiku jako minule tak si myslim ze ho ubranime (ten styl hry mu moc nesedí...)

Reagovat
bayern987

Famózně

Reagovat
Manau

Řekl bych, že to není jediná chyba v tvojí větě .

Reagovat
bayern987

Vim nezáleží na pravopisu ale jde o to jestly jsem to napsal aspon tak aby jsi pochopil podstatu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OVi.77

Reagovat
Mishko

prosím??? veď pri takom štýle hry dal vo Švédsku hat-trick

Reagovat
bayern987

A v minulém zápase ?

Reagovat
smazaný uživatel

no jestli to bude 2:0 v 85 minutě tak to začne pěkněj nervák pro nás

Reagovat
Ángel di María 22

Tak snad tam ten gól dáme. Všechno povede přes uplně totožnej scénář jako doma, poctivá aktivní defenzíva, občasnej vysunutej pressink a rychlý brejky, jedinej rozdíl asi bude, že křídla budou od začátku Ronaldo - Bale, tak snad se prosadí

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám v hodně gólu, tip 4:2 po prodloužení

Reagovat
smazaný uživatel

to by musela být jo přestřelka v tom prodloužení...

Reagovat
smazaný uživatel

Necakam vela golov . Staci nam 1 gol a ten zapas je rozhodnuty . Jeden jediny gol . Hlavne musi hrat Rafinha

Reagovat
bayern987

Reagovat
bayern987

Reagovat
Tomtaf

2:1

Reagovat
Honza Matoušek

A tak završili německou destrukci 2014.

0:2

Reagovat
bayern987

Matoušku, neplácej nesmysly jaka destrukce? To ze jsme v semifinále ligy mistru je nejaka destrukce? Běž radši spát

Reagovat
berger321

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

barca byla loni taky v semifinále a s bayernem to byla docela velká destrukce...

Reagovat
Mishko

Nemeckú destrukce v zmysle Schalke-BVB-Bayern

Reagovat
Free_player

Reagovat
Lorcan

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
johnn

3:1 pre BAYERN

Reagovat
smazaný uživatel

Hm v Mnichově to bude o hodně těžší zápas, fanoušci Bayern poženou jak o závod. Počítám s tím, že Carlo nějak moc taktiku měnit nebude, ale nevím co s ní udělá to, že budou hrát jak Ronaldo, tak Bale. Pravděpodobně to ale bude vypadat tak, že Cris dostane přednost a druhýho útočníka si zahraje on, zatímco Bale bude držet lajnu. Co se týče zbytku týmu, tak tam je sestava asi daná, jediný otazník asi bude levý bek, kde si eventuálně mohl nastoupit Marcelo, ale snad se tak nestane a přednost dostane Fábio.

Co se týče Bayernu, tak počítám, že se Pep poučí z těch chyb minule a Lahma dá normálně na kraj obrany a Schweinsteigera vyhodí z vrcholu toho středovýho trojzubce, kde minule hrál kvůli presu Modriče s Xabim, ale nakonec to dopadlo tak, že spíš Xabi s Modričem (hlavně teda Luka) presovali jeho a nedovolili mu prakticky nic, čímž ho úplně vyřadili ze hry. Teď teda čekám, že tam pošle Kroose, který je na tý pozici přirozenější a Schweinsteigera taky nechá hrát na tý jeho sedící pozici ve středu zálohy.

Tip: 1-1

Reagovat
smazaný uživatel

Moje slova. Bude to velice težké utkání, tam to bude peklo. Co se týče toho levého beka, musí mít jednoznačně přednost Fabio, Marcela si v tomhle zápase nedokážu moc představit.

Reagovat
Kokesh

Já z našich posledních zápasů, kde praktikujeme v obranné fázi 4-4-2 a vychází to náramně, strach nemám. Jeden kus naše ofenzivní trio BBC dá a je konec.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo ted proti Osasuně měl neskutečnou chuť a formu, tak doufám, že si ji vzal i do Německa. Bale se taky rozehrál, snad tam jeden padne a nejlépe jako první.

Reagovat
smazaný uživatel

real 100% na bayernu prohraje.. bilance v nemecku je hrozna.... na bayernu primo otresna.. kdo chce vydelat.. vsadi 1... ale i tak doufam.. ze by to realu mohlo stacit k postupu

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo tu nezmiňuje, že Real vyhraje, teda spíše za mě řečeno. Hlavní priorita je vstřelit gol a výborně bránit.

Reagovat
smazaný uživatel

to je jasny.. tohle je jen muj "tip" ..neco jinyho nez prohra v mnichove by bylo prekvapeni... ale snad to real celkove zvladne

Reagovat
smazaný uživatel

miluju cist takovy komenty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

každý zápas věřím že Real každému naklepe ale reálně 1:2 (C.Ronaldo,Muller,di María)

Reagovat
Pharrell

2:2 La Decima

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že Real minimálně jeden gól dá. Tipoval bych 1:1 nebo 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

6:3

Reagovat
Diego2

1:0 a penalticky

Reagovat
smazaný uživatel

2:1, Real sníží v poslední minutě z rohu po hlavičce jednoho z mých neoblíbenců - Pepe, Ramos

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro

Reagovat
kiwwi

tazko mi hladat komu dnes drzat prsty...na jednej strane by nezaskodilo, keby Bayernu niekto klepol po prstoch (hlavne niektorym novodobym fanusikom Bayernu, ktori sa nevedia vmestit do koze), navyse hrozi, ze Bayern by bol prvy klub ktory to v CL obhaji no a na druhu stranu by bolo pekne vidiet Real znova bez velkej trofeje idealne by bolo, keby postupil Bayern a vo finale by ich vyklepalo Atletico, ale to je tak 5% sanca

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Fanúšik Bayernu v Nemecku, je obdoba fanúška United v Anglicku

Reagovat
kiwwi

moze byt...ti starsi ktori si s timom uz nieco preskakali su v pohode, nove naplaveniny este zatial nerozumeju comu fandia

Reagovat
smazaný uživatel

Tích som samozrejme nemyslel. Fanúškovia vychovaný na úspechu tzv. gloryhuntery sa nevedia vpratať do kože. Nebudem samozrejme všetkých hádzať do jedného vreca. A rovnakú chybu by si nemal robiť ani Ty

Reagovat
kiwwi

a kde presne som ju urobil?

Reagovat
smazaný uživatel

Prepáč

Reagovat
smazaný uživatel

Napíše ten, kdo je tady už 4 roky nejvíc na hrušce.

Reagovat
smazaný uživatel

???

Reagovat
smazaný uživatel

je to reakce na kiwwiho

Reagovat
smazaný uživatel

len nechápem tomu slovnému spojeniu "Na hrušce"

Reagovat
OVi.77

Slangový výraz pro namyšlenost, že má nos moc nahoru atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OVi.77

Nononono...jak kteří, negeralizujme

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvetli

Reagovat
OVi.77

Tak osobně fandím bayernu už od dob co jsem byl na ZŠ, nepřijde mi že jsem nějak neobjektivní a podobně, minulý zápas jsem počítal s prohrou, i jsem to tu někde psal, že nemáme formu a bude se hrát Pepkova nuda, myslím si že mi nechybí sebereflexe a snesu v pohodě kritiku, ve které je prostor pro diskuzi argumentama a ne nadávkama. Narozdíl od gloryhunteru kterých se celkem nabalilo po minulém roce na Bayern a kteří si myslí že největší rival BvB je Bayern . Bohužel to je takhle všude, navíc si nepřipadám nějak na hrušce jak občas tady kiwwi

Reagovat
Ángel di María 22

Chybí ti tam jedno "ne"

Reagovat
DonAndres

Nechť se rozpoutá Mnichovské peklo !

Reagovat
smazaný uživatel

bylo dortmundské, bude i mnichovské

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Werderu se chytil Ribéry, to je docela plus pro Bayern. Dokud ale Brémy stíhaly, obrana Bayernu hořela hrozně. Dva protiútoky a dva góly. Real dnes přes tu obranu gól dá, pak už půjde jenom o to, jak zahraje "útok" Bayernu. Ideální scénář je vysoká prohra Bayernu jak v LM, tak v poháru s BVB a vyhození Pepka.

Reagovat
smazaný uživatel

Weiser hral až tak zle,že išiel po polčase dole?

Reagovat
smazaný uživatel

nějaké tipy na výsledek chci zkusit 1:0 ale nevim

Reagovat
Kenneth

Moc se mi ta sestava s Balem nelíbí, ale třeba věřit. Snad do toho dají srdce a konečně udělají to finále.

Reagovat
Lorcan

co se ti na tom nezdá na protiútoky je Bale ideální volba

Reagovat
smazaný uživatel

A kto bude branit ?

Reagovat
Lorcan

celá obrana + Modrič s Alonsem. Bale, Ronaldo, Benzema a Di Mária budou napadat rozehrávku

Reagovat
kiwwi

to je snad najtrapnejsia otazka na svete toto (nemyslim to teraz az tak konkretne na teba, ale toto citam snad pri kazdej spekulacii na zostavu, furt sa niekto najde co to napise)...v prvom rade brani cely tim ako celok!

a ked uz ide o jednotlivcov, snad nechces povedat ze Bale nevie branit

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som to aj tak myslel dnes bude musiet aj ronaldo branit . Ale dost mam obavy pretoze bale sa dneskam bude musiet vracat az za carvajala tak ako di maria a isco . hlavne proti barcelone ked dal gol iniesta cez carvajala tam sa bale nevratil

Reagovat
kiwwi

to uz je proste robota manazera, aby donutil tych hracov plnit si svoje ulohy

Reagovat
Lorcan

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 a bye bye Mrdrid.

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko něco tipovat, u tak vyrovnaných týmů.

Reagovat
Lorcan

100. pro postup Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola ven! Jeho angažování byla největší chyba Bayernu.

Když si vzpomenu, jak krásnej fotbal hrál Bayern minulý jaro (přímočarý tah na branku, vše na pár doteků, jednoduše a efektivně) a teď (sterilní Barcelonský styl s tisíci přihrávkami, ale téměř žádnou šancí, na který už dokáže každý zahrát), tak bych brečel. Ani by mě nepřekvapilo, kdyby Bayern dál nepostoupil. Pokud by to znamenalo vyhození Guardioly, tak bych si to snad i přál.

Během zápasu v Madridu, měl během prvních 20 minut Real 37 přihrávek a Bayern 167 a stav byl 1:0. Takový fotbal je prostě k ničemu, nahrávat jen kvůli nahrávce, je ztrátou času, který na konci chybí. Víc statistiky viz. http://champions-league.squawka.com/real-madrid-vs-fc-bayern-mnchen/23-04-2014/champions-league/matches

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme postoupit, i když je forma uplně někde jinde, real asi gól dá, ale my jsme schopni doma dát i tři, tip 3:1 a postup Bayernu jedem klucíí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přání postup Bayernu - pro mě jako fanouška Chelsea je Bayern rozhodně přijatelnější soupeř do případného finále. Navíc by to byla i jistota, že nenastane madridské derby...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne asi

Ale zas bych rád viděl jak by si ve finále José vyklepal Real

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka do placu: Vy vážně věříte, že Bayern dá Realu 3 góly? Loni by s tím neměli problém, ale letos je tam Pep. A to znamená hlavně totální neschopnost nějak výrazněji změnit styl hry, pokud je to potřeba. Ancelloti se na tikitaku Bayernu nachystal v prvním zápase a nachystá se na ni i teďka. Protože i když třeba Bayern tu tikitaku dokáže hrát o 30 nebo 40 procent dynamičtěji než Barcelona, pořád je to tikitaka. A to je s ohledem na to, že budou Bale a hlavně Ronaldo stoprocentně zdraví (snad) a brutálně nabuzení na décimu, docela špatný. Pevně věřím, že to Real zvládne stejným stylem jako na San Bernabeu, nudný Bavory vyřadí a to finále urve! Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

Velice duležité bude, aby Real ten jeden gól dal. Snad se to povede!

Reagovat
smazaný uživatel

taky doufám Barca n. 2 je naprosto k zblití, co se atraktivity fotbalu týče.

Reagovat
Kily

ten Bayern, který hrál v první polovině druhého poločasu proti Werderu, by to klidně dokázat mohl

Reagovat
RMCF

Klidně dát může, důležitých bude prvních 15-20 minut, pokud se v této části povede dostat Bayernu do vedení bude na koni...

Reagovat
RMCF

jinak z logiky pohárové matematiky, bych v roli trenéra Bayernu nějakou megaofensivní taktiku neordinoval, ale spíš nechat občas otěže hry i na Realu a vytáhnout je z ulity, průběžnej výsledek 0:0 klidně o poločase není pro Bayern furt špatnej, pro ně musí být základ nedostat gol, pro Real nějakej dát...

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
kvasha16

to chces od Pepka aby sa prisposobil superovi?

Reagovat
RMCF

Soupeři ne, ale situaci...

Reagovat
kvasha16

vedel som ze sa mam opravit chcel som tym povedat ze on sa neprisposobi, mozno spravi apr zmien a pojde Lahm na kraj obrany, Kroos viac dopredu, Bastian sa zatiahne, atd., ale hadzana to bude furt rovnaka

Reagovat
smazaný uživatel

Právěže se dá očekávat, že Pep udělá nějakou byť malou změnu oproti prvnímu zápasu, aby nás tím zaskočil. Nečekám od nich na chlup to stejné jako v prvním zápase, protože jak říkáš, tohle má Carlo přečtené.

Reagovat
smazaný uživatel

Taktiku jako takovou nezmění, ale určitě vymění některý hráče, což by mohlo dělat Realu problémy. Rafihna si stopro nekopne, takže každá akce už nebude moci jít přes něj, jako v první zápase. A proti Modričovi s Xabim tam hodí někoho, kdo tam nebude jako slon v porcelánu (Kroos nebo Müller).

Reagovat
smazaný uživatel

dneska bych hodil Isca,mnohem líp podrží balón a je lepší dozadu než Bale. Kdyby šlo do tuhýho, tak je čas pro Garetha

Reagovat
RMCF

Je to docela těžky, pokud by Gareth svědomitě bránil, tak při předpokládaným tlaku mít do brejků na stranách oba dva letce by nebylo špatný... Podle mě zrovna tyto zápasy, kde by sme měli hlavně bránit a hrát do brejků jsou pro něj... kde jinde bychom jinak měli těch 90 nebo kolik milionů využít...

Reagovat
Lorcan

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 za predpokladu, že Pep namiesto hádzanárov pošle 11 futbalistov

Reagovat
kvasha16

*za predpokladu ze Pep zacne nameisto hadzanej hrat futbal

Reagovat
smazaný uživatel

alebo aj tak no

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 za předpokladu brejků

Reagovat
Ronaldo.com

1:1

Reagovat
Manik...

OT: Zidane volal Pogbovi, ať jde do Realu

Reagovat
cristiano.K.

a co mu řekl? Nic?

Reagovat
madridcan

Volane cislo alebo smer nie je zapojeny...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Manik...

není mi známo

Reagovat
smazaný uživatel

taková číčovina

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi tento zápas úplně u prdele. Když už tak kvůli madridcana si přeju do finále ten Real. Protože to co včera napsal ten trouba to se jen tak nevidí. Sice buď to byla ironie nebo je totální ..... tzv Zelený plod Realu !

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Napisal si ty uz aspon jeden koment (tykajuci sa futbalu), v ktorom by si niekoho neurazil alebo nevysmial? Pretoze kazdy tvoj koment je len urazanie, osocovanie a pod.

Reagovat
smazaný uživatel

to má z toho hnusného fotbalu Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

On se tím snaží maskovat to, že jeho fotbalový znalosti jsou na úrovni 12 letýho kluka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ziadna odpoved... to som si mohol mysliet.

Reagovat
smazaný uživatel

neodpovídám na nesmysly a hlavně těm co nevím co jsou zač

Reagovat
smazaný uživatel

Nezmysel? Ved si to len pred chvilou znova potvrdil vid:

krleš

29.04.2014 12:23

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Po tom co tu včera madridcan psal, že finále Mrdrid - Chelsea by dopadlo 7-3 jako s Frankfurtem, je nesnáším ještě víc, ale pokud postoupí tak se těším jak jim sklapne tomu týmu : Utratíme miliardy a vyhrajem jednu trofej Spadla hala Mrdrid !

Reagovat
madridcan

Ja som pisal, ze by si starsi rocnik pripomenul zapas s Frankfurtom. To znamena, ze by sme mali uplnu dominanciu a nie, ze presne tak to skonci. Neviem akym zazrakom by Chelsea nam chcela dat tri goly

Reagovat
smazaný uživatel

Tak podle mě by to bylo legendární finále na úrovni AC - Liverpool z roku 2005

Reagovat
madridcan

ved uvidis

Reagovat
cristiano.K.

zajímavé kurzy, si nepamatuji,kdy byl na Bayern doma 1,7-1,8

Reagovat
OVi.77

Stejně tak kdy byl na Real až 4.8 (WilliamHill) to se prostě za drobné musí zahrát

Reagovat
mario23

2:2 hala Madrid

Reagovat
JozkokozleJ

3:1 stadion Mnichov

Reagovat
OVi.77

Reagovat
blade115

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
Mishko

Reagovat
kiwwi

Reagovat
nani92

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Pigeon

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jenage

Reagovat
Free_player

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bayern987

Reagovat
Diego2

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
wild

Reagovat
pa3ce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
slovaňáák

Reagovat
godwood

Reagovat
mojmira

Reagovat
Chazy

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

OT: Real Madrid by v létě mohl předvést další megalomanský transfer. Podle britského listu Sun hodlá Bílý balet zaplatit 85 milionů eur za uruguayského kanonýra Luíse Suáreze z Liverpoolu.

Kdyby to byl Agüero tak bych tu částku bral, ale takhle teda NE!

Reagovat
smazaný uživatel

Sun je nejspíš nejbulvárnější periodikum na světě.

Reagovat
kiwwi

to ale nemusi znamenat ze nemozu mat pravdu...oni zasa maju kontakty a papparazov vsade, to nie ze nie...castokrat su to oni, co prvi pridu s nejakym prestupom, ktory sa naozaj stane, ale nikto im neveri (za co si mozu sami samozrejme a dobre im tak)

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych klidně tomu Suarézovi věřil.. Ale to si můžu vymyslet i já.

Reagovat
Manik...

já vím, ale stejně

Reagovat
OVi.77

Reagovat
smazaný uživatel

Jak píše marty, Sun je bulvár nejbulvárovitější.

Reagovat
Ángel di María 22

Tohle brát vážně? S náma budou vždycky spojený všichni, každej novinář bude vymejšlet, koho koupíme, přitom Suaréz je uplně z cesty, ten rok po Baleovi za takovou částku nepřijde ani náhodou.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

aguero je skleněný...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Real už pokukluje po Suarézovi . Prý 85 mega. Dyť sem to tu říkal

Reagovat
Manik...

tak lepší dát 85 za Suáreze než 60 za Costu

Reagovat
smazaný uživatel

Obojí je totální blbost... Costa max 30, Suarez tak 20, vzhledem k jeho povaze a nutkání ohlodávat všechno možné

Reagovat
smazaný uživatel

jojo. Oba předražení,ale Costa rozhodně lepší než Suarez !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

No to rozhodně

Costa je hráč kterýmu vyšla 1 sezóna a dělá se z něj kdo víc co

Reagovat
smazaný uživatel

bez komentáře

Reagovat
Manik...

máš pravdu, nemá se s tebou cenu vůbec bavit

Reagovat
smazaný uživatel

těžko oponovat fandovi Realu .

Reagovat
Manik...

když máš pádné argumenty, nemám problém, ale ty nemáš nic a ještě svoji reputaci tady, takže je to jasný

Reagovat
smazaný uživatel

Jak nemám argumenty? Dyť ti je píšu dole? Navíc srovnání mezi těmi dvěma je (dle mně) co se týče hře stejný cca. Každý hraje jin ým stylem,ale pro tým jsou platní podobně. Sua je větší chrt,Costa má lepší pokrytí míče,hraje víc pro tým a navíc Sua jsou zápasy kde ho není vůbec vidět.Viz ten náš vzájemný zápas. Ale co je nejdůležitější tak to zkurvené chování Sua a taky si myslím,že by se neshodl v kabině. Tzv nepřízpusobivý.

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš teda (bez urážek, osočování a nejlíp s nějakými hezkými argumenty) vysvětlit, proč si myslíš, že je Costa lepší než Suárez? Teď se ptám vážně, fakt by mě tvůj názor zajímal.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, ci sa dockas nejakej odpovede.

Reagovat
smazaný uživatel

Sry, že se do toho pletu, ale podle mě nejdou ti dva vůbec srovnávat, hrajou na tolik odlišně, že pro daný tým (styl hry) bude lepší Costa (Chelsea, Atleti např), pro kombinačně hrající týmy zase Suarez. To ale neplatí pro Real, ten má takovou kvalitu na každém postu, že je Suarez úplně zbytečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to je pravda, ale já chtěl z krleše konečně vytáhnout nějaký fotbalový názor. On ti teď pod to hodí palec, řekne, že něco podobnýho chtěl taky napsat (byť všichni víme, že on by na nic takovýho v životě nepřišel..) a tím bude zkažená moje veškerá snaha. Takže pěkně děkuju no.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem se na začátku příspěvku hned omluvil

Reagovat
Manik...

Takže vlastně góly bych v Realu mohl dávat i já jo?

Reagovat
kvasha16

tak nieco by si tam supol si myslim pokial nie su uplna lemra.. mne sa minule snivalo ze som jebol par golov za Chelsea uz,takze nevidim problem

Reagovat
smazaný uživatel

jedna sezóna? Máš přehled.

Reagovat
Manik...

a né?

35 gólů letos... minulou jen 19 a minulou jen 12... super vizitka

Reagovat
Mishko

sezón, ktoré by jeho hodnotu vystrelili nad 40mil., mal jednu...

Reagovat
smazaný uživatel

taková blbost !!!!

Reagovat
Manik...

Smát se budu já až bude podepisovat smlouvu

Reagovat
smazaný uživatel

viz můj koment pod martinST.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně je menší blbost když Chelsea koupí Costu za 60, než když Real koupí Sureze za 85.

Reagovat
Manik...

Tak to není. Je to tak stejně velká blbost obou

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea hráče typu Costy zoufale potřebuje, Real nepotřebuje Suareze a už vůbec ne za ty prachy.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Costa je pro Chelsea absolutně dokonalý útočník, do toho jejich stylu padne jak prdel na hrnec.

Reagovat
Manik...

Mají Torrese, Lukakua, Ba + Etoa ... To je málo?

Real má pouze Benzemu a Moratu... Navíc Benzema není žádný zabiják a spíš sváteční střelec, potřebuje buď konkurenci nebo změnu prostředí...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak myslím, že Costa je "trochu" jinde než výše zmínění (snad s vyjímkou Lukakua, ale to se teprve ukáže).

Reagovat
Manik...

Costovi vyšla 1 sezóna... To i Torres a Eto mají lepší reputaci

Reagovat
smazaný uživatel

To ano, ale už jsou za zenitem, zatímco Costa ještě může herně růst A nebo taky zhasnout, ale zrovna Costovi docela věřím, sílu a buldočí povahu neztratíš, rychlost ano...

Reagovat
Manik...

tak to je souhlas, je ještě celkem mladý, ale jestli se vytáhne teprve uvidíme

Reagovat
Pigeon

aha, a když srovnáš Suareze a Moratu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší na tom je,že Real si koupí každý rok na koho si ukáže a ser to pes kolik kdo stojí. Letos asi nej zboží Costa a Suaréz. Jenže Costu Vy nikdy mít nebudete,takže kdo zbývá? Suarez. Za rok bude třeba nej Hazard a co Real? Nabídne 100 za něj....bo ho prostě chce a basta! A z toho je mi na

Reagovat
Manik...

a ještě je žhavý Pogba a po něm jdeme taky

Reagovat
smazaný uživatel

no a je to....asi teď v Evropě už nikdo nezbyl,že? Když je i Ibra v PSG spokojen.

Reagovat
clinger

z toho Realu musí být každému normálnímu fanouškovi sportu fakt na blití nejnechutnější klub historie

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Víš komu fandíš ty?

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bayern987

Souhlas na blití

Reagovat
fenixLFC

real je to iste v dlhodobom vydani

Reagovat
db18

Reagovat
kezba1

Reagovat
smazaný uživatel

Je to čistá špína. Klub gloryhunterů.

Reagovat
-Carles-

! ! ! B A Y E R N ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bayern987

Reagovat
Arne

Francek dneska rozhodne, tohle bude jeho zápas.

Reagovat
Bayern +

Dúfam. Ale lepšie by bolo, keby tak učinil Arjenek.

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší by bylo kdyby tak učinil rafinha

Reagovat
smazaný uživatel

U něj by bylo dost pravděpodobný, že rozhodně zápas, ale všichni víme v čí prospěch

Reagovat
didosh

Doufám že postoupí Real...

Reagovat
madridcan

To vsetci

Reagovat
clinger

doufám že ne

Reagovat
bayern987

Taktéž doufám ze ne

Reagovat
DreamTeam

Reagovat
Switchback

3:1

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby aspoň jedna z těch vět byla pravdivá...

Reagovat
KKralik77

Pokud dokáže Bayern hrát trošku přímočařejší fotbal tak bych i věřil, že Real dostane min.3 góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Krleš one man show

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

jenže škoda,že musím jít do práce!

Reagovat
kiciN

se divím že tě někde zaměstnali, kreténe

Reagovat
cristiano.K.

*shoe

Reagovat
misinho7

Ten krles je ale riadny debil.. Vacsieho magora som tu este nevidel a to je tu dost exotov

Reagovat
Mishko

Krleškovi- tu máš ten neskutočný rozdiel veľkých nákupov za posledných 10 rokov- Jednoznačne sme mali na vrch minulý rok vďaka Baleovi (zatiaľ otáznik, aj keď suma bola prehnaná) a pred 5 kedy prišli Ronaldo (ktorého výhodnosť nákupu snáď nemôže spochybniť nikto) a Kaká (prúúúser)...

Willian 31 + Matic 22 / Bale 80 + Isco 26

Hazard 38 + Oscar 28 / Modric 26

Mata 23 + Lukaku 20 / Coentrao 26

Torres 51 + Luiz 26 / Di Maria 29

Zhirkov 18 / Ronaldo 82 + Kaka 57

Bosingwa 18 / Huntelaar 23

Anelka 18 / Robben 31 + Pepe 26

Sevcenko 40 / Diarra 23

Essien 33 + WPhillips 27 / Ramos 24 + Robinho 21

Drogba 32 + Carvalho 26 / Samuel 20

Reagovat
Mishko

malo ísť jak koment, sry

Reagovat
Pigeon

neboj on si to ještě nějak otočí

Reagovat
Manik...

chybí ti tam Benzema

Reagovat
Mishko

všade som vyberal max. 2 hráčov, ako som ale napísal- rok 2009 boli finančné jatky

Reagovat
Manik...

to je jasné

Reagovat
Pospovič

Věřím v postupový výsledek, důležité také bude kde bude Rafinha

Reagovat
Free_player

2:0 .... Bayern pude dál

Reagovat
bayern987

Ty fanoušci Barcelony se mi začínají líbit

Reagovat
smazaný uživatel

zoufalci no

Reagovat
bayern987

Pravě naopak

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Ed_Hazard

tesne vedľa

Reagovat
Bayern +

Ideálne by bolo dať rýchly gól, najlepšie zásluhou Robbena, potom ich za 85 minút uťukať k smrti a dotiahnuť to do predĺženia / penált, tam je to už jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

za 85 minut uťukať k smrti a dotiahnuť až na penalty? mentalita jak hovado, potom sa čuduj že ten teplý štýl nemá nikto rád.. diváci chcú vidieť zaujimavý futbal nie sračku akú tu prezentuješ, resp. prezentuje bayern odkedy ich vedie guardiola

Reagovat
smazaný uživatel

...a proto chci ve finále atletico a real

Reagovat
bayern987

Ty jsi ubožák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Huge.robot.dildo ty jsi kretén

Reagovat
smazaný uživatel

300. PRo vyhru Realu a postup

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

mlč

Reagovat
bayern987

Nápodobně

Reagovat
smazaný uživatel

Real odjíždí z Německa pravidelně s výpraskem... dnes tomu nebude jinak... myslím, že dá Bayern ještě o jeden gol více jak Dortmund... 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0, 2:1 jsou výprasky? Výprask tam tak dostala Barcelona ty joudo

Reagovat
smazaný uživatel

minulá sezona BvB 4:1 Dortmund

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden zápas to je hodně pravidelné

Reagovat
smazaný uživatel

teda BvB 4:1 Real

Reagovat
bayern987

Výprask ne ale vždycky měli velkohubé kecy a pak odjeli s porážkou

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavý, Guardiola všude čte jako Real je ve finále, ale já to vidím uplně, ale uplně naopak, protože každej píše že Bayern se už vidí ve finále

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo nechce Bayernlonu v Lisabonu ať dá palec... ale jen nahoru pls

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo chce ve finále bílý beton?

Reagovat
Manik...

jo Real hraje beton aha

Reagovat
smazaný uživatel

Real chce hrát fotbal, narozdíl od Bayernu který se snaží hrát házenou, potom když Isco chtěl hrát rukou tak rozhodčí mu to písky, tak co mají hrát, Bayern má dovolenou házenou ale Real nemá dovoleno hrát fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Real zaparkoval autobus a čekal na brejky... to nemá s fotbalem nic společného

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

autobus, aha, a proto měl stejně vyložených šancí jako ten váš Bayern Realu nic jiného nezbývá když si chcete pinkat na dva metry, jinak by hráli fotbal

Reagovat
DreamTeam

Vic Bayern mel vsehovsudy jednu sanci.NA vic tenhle klub proste nemel.Dnes budou muset hrat jinak, nebo papa.

Reagovat
smazaný uživatel

tak že by zrovna v tom prvním utkání real chtěl hrát fotbal.. mi teda nepřišlo

Reagovat
smazaný uživatel

a Bayern chcel? neprišlo mi

Reagovat
smazaný uživatel

o bayernu jsem nic neřekl

Reagovat
Ángel di María 22

Ne, no.. Real je tak dobrej tým, že i když nehrál fotbal, měl víc gólovek než Bayern.

Reagovat
smazaný uživatel

..jsou prostě skvělí

Reagovat
bayern987

Jo mel jich vic a dal jen jednu

Reagovat
Ángel di María 22

To je snad jedno, kolik dal. Já žasnu, když vidim, co kdo poměřuje že je a neni fotbal. Fotbal neni to, co předvedla Chelsea na Atléticu, pouze odkopávání, zalezlí na vápně a žádná akce dopředu. Real měl fáze, kdy napadal hdoně vywsoky, kdy podržel míč, ale především to byla aktivní obranná hra na vlastní půlce, měli jsme i tak dost zakončení a 3 gólovky. Já mám občas pocit, že je hřích vůbec si dovolit porazit Bayern, mělo by se jim to asi pokaždý otevřít a hrát s nima třeba 2:2, to by byl úžasnej výsledek do odvety..

Reagovat
kiciN

bože ty jsi ...

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Lovec palců Líbíky si sbírej na fuckbooku.

Reagovat
smazaný uživatel

Omar má nějakou zálibu v autobusech

Reagovat
smazaný uživatel

to je požiarnické auto

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jde ho zaparkovat úplně stejně

Reagovat
maxton

Bayern doma az taky suverenny nieje co sa tyka predvedenej hry, ak Manchester udrzal do 70 mintuy Bayern pod kontrolou, Real by s tym nemal mat problem, rozhodujuce bude, aby nedostali gol z nejakeho rohu, alebo hlavicky, inak z hry pochybujem, hlavne udrzat polcas 0-0

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

FANS DORTMUNDU:

Zaujímalo by ma, komu dnes večer budete fandiť (jediný istý je asi Ángel )

Reagovat
bayern987

Se zeptej fanoušků Barcelony...

Reagovat
smazaný uživatel

tí sú jasní

Reagovat
smazaný uživatel

Ti jsou hlavně zoufalí, tak neví co by

Reagovat
smazaný uživatel

to je přece jasné, že Bayernu! Tak to má asi většina z BL sekce, kteří v evropských pohárech přejí všem německým týmům...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JozkokozleJ

Reagovat
Bayern +

Reagovat
OVi.77

Reagovat
Kenneth

Kradou vam hrace a ty jim lezes do rite.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

nelezu nikomu do řitě - jsem v prvé řadě fanouškem německého fotbalu a německých hráčů a německých týmů. I když hraje S04 poháry, tak jim přeju. Úspěch na mezinároní scéně je dobrý pro celou Bundesligu a německý fotbal..

v Bundeslize si samozřejmě každé kolo přeju aby Bayern a S04 prohráli a ztratili..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Kradem i fanoušky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Myslím, že i penepi radši fandí Realu.

Reagovat
Pepe1911

Real Madrid by v létě mohl předvést další megalomanský transfer. Podle britského listu Sun hodlá Bílý balet zaplatit 85 milionů eur za uruguayského kanonýra Luíse Suáreze z Liverpoolu.

85 mil. eur,jestli je to pravda,tak nám už nikdo neprodá hráče pod 50... Karim stačí,chtělo by to akorát nějakou budoucí hvězdu

Reagovat
maxton

nejakeho noveho Higuaina za 12 mil

Reagovat
Pepe1911

To je ta správná cesta... Jenom v krajní nouzi po několika letech vyhodit takovou pálku.

Reagovat
Manik...

Zidane volal Pogbovi

Reagovat
Pepe1911

Pogba by se mi líbil mnohem víc

Reagovat
Manik...

komu ne

Reagovat
DreamTeam

nemame pro nej misto

Reagovat
Kenneth

Vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby kvůli němu Peréz prodal Benzemu a Di Máriu.

Reagovat
Manik...

Di Mária musí zůstat. Toho pustit jen za Kuna

Reagovat
cristiano.K.

to by furt musel 40mega doplatit

Reagovat
Kenneth

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
F.Torres

Suaréz se nehodí, Benzema tam sedí jak prdel na hrnec, ovšem mohl by víc vytěžit ze svých golovek a mít o pár fíků víc.

Reagovat
Jerichoo

1:2 Muller - Ronaldo, Sergio

Reagovat
smazaný uživatel

Postup Realu tutovka... Bayern nemá nič, čím by dnes mohol prekvapiť Real a ak vyhrá, tak max o ten 1 gól... + si myslím, že Real gól dá.

Reagovat
smazaný uživatel

Real postoupí jedině tehdy, když opět zaparkuje autobus a budou při něm stát všichni svatí a žádná tutovka Bayernu neskončí v síti...

Reagovat
smazaný uživatel

Inak povedané, keď budú vychádzať z precíznej defenzívy a budú hroziť z protiútokov :D v Madride to kludne mohlo skončiť 3-0, tie protiútoky boli naozaj smrtiace, verím, že dnes Real ten gól dá a postúpi

Reagovat
F.Torres

Věřím, že Real vstřelí prvního gola. Tip 1:2. Minimálně jeden gol dá Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

co to má bejt?

Reagovat
smazaný uživatel

ještě se ptej... Baern vyhraje minimálně 3:0

Reagovat
F.Torres

Nechápu jen smysl reakce, to v tom případě musí opalcovat a kroutit očima nad všemi, co fandí realu a nebo mu minimálně přejí postup

Reagovat
smazaný uživatel

Smajlík a palec dolu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

dobrý, po 2 min se začít smát svýmu "vtípku"

Reagovat
smazaný uživatel

Mělo. To patřit k tomu komentáři az kdyz jsem si to četl zpětně tak jsem ho tam dopsal ty osle

Reagovat
F.Torres

to ti tak nekdo bude věřit pane zpomalená reakce

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Manik...

Dobře tam sem dám taky svůj tip...

2:2 (Götze, Kroos...Ronaldo, Bale)

Reagovat
Al Capone

Je jedno jak, hlavně ať postoupíme.

!HALA MADRID!

Reagovat
Free_player

nebude se hrát v žádný hale

Reagovat
maxton

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
boryland

2:0.....goly Robery..........

Reagovat
Billy McClane

Dufam, ze Real dnes postupi. Jednak spadne hrebienok par namyslenym rychlokvaskam Bayernu a rovnez sa zavru huby vsetkym cules, ktory tu dnes budu predvedzat zase raz skvelu sou

Guardiola

Reagovat
DonAndres

(smajlík ukazujíc prostředníček)

Reagovat
Billy McClane
Reagovat
DonAndres

(smajlík šukajíc tvojí matku)

Reagovat
Ed_Hazard

a predovsetkym, uz je nacase dosiahnut finale :) myslim ze ske cakali uz dlho :) a o decime ani nehovorik, snad to vyjde.....cakam napinavy zapas, whiskey sa uz chladi :)

Reagovat
Kily

zajímavě seřazené priority

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Bayern +

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Jerichoo

Komu dnes hrozí stopka pre karty?

Reagovat
Ángel di María 22

Ramos, Xabi, Illarra.

Reagovat
DreamTeam

Takze pro pripadne finale nikdo dulezity

Reagovat
Mishko

tak zas kebyže vypadnú aj Xabi aj Illara, tak to je slušný prúser

Reagovat
DreamTeam

tak jasne no, ale nemyslim ze je to moc realne.. to same muze dostat kdokoliv cervenou treba CR aj BAle..

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli dneska Bayern postoupí, tak se stane na 90% prvním týmem, který obhájí trofej v LM.

Reagovat
fajdax

Reagovat
Ángel di María 22

LM prostě nemůže být obhájena, tak trochu by to ztratilo kouzlo, které doufám vydrží ještě dlouho, proto musíme jít dnes naplno a postoupit, nějaký vykartování už neřešim, to neni podstatný, podstatný je tenhle zápas zvládnout.

Už ani moc nevim, co bych víc napsal těm, co tvrdí, že Real doma nehrál fotbal nebo co to je za bláboly. Chápu, že byste nejradši, aby to Real v prvnim zápase otevřel a prohrál, nebo třeba remizoval 2:2, ale naštěstí jsme se rozhodli "nehrát" fotbal a bejt nebezpečnější než Bayern a pustit je jen do hodně mála šancí, prakticky do ničeho. To je vážně zlej Real, že nehce prohrát s momentálně nejlepším týmem světa. Fakt

Dneska to bude stejný, ale Bayern doma určitě postoupit může, ty góly třeba padnou a nic s tim neuděláme, když podaj nějakej extra výkon, ale já nám věřim. Nejsme tak daleko jako soupeř, Carlo má ještě práce dost, i tak hrajeme o všechno a to mě těší, kéž by ta LM už letos dopadla.

Hala Madrid!!!

Reagovat
bayern987

Zas ta hala Madrid

Reagovat
Free_player

kolikrát vám ještě musí být řečeno, že se hraje v Mnichově na staďáku !?!

Reagovat
fajdax

Za normálních okolností bych to přál Realu, ale nejde to. Na Real bych nám ve finále moc nevěřil, za to Bayern by jsme podle mě porazily.

Reagovat
bayern987

No jasný j

Reagovat
fajdax

A taky sem chtěl dodat, že s největší pravděpodobností postoupí samozřejmě Real.

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

UEFADRID by jsme si dali taky s prstem v nose.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

500. pro REAL MADRID!

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, proč se říká skočit pod vlak...lidi na ty koleje přece většinou normálně dojdou, skok při tom nepředvedou...

Reagovat
bayern987

Reagovat
fajdax

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

4:1,dnes konečná pro Real

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes bude opet ve studiu / Prima Cool / Frantisek Straka dockame se dnes oslavy jak minulej rok. Doufam ze to Bayern urve................

https://www.youtube.com/watch?v=rQG1w39YHvk

Reagovat
Arne

Tak to bylo snad jasný, že Franz dorazí.

Reagovat
fajdax

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

0:43

Reagovat
stas87

v podstate to moze mat len dva scenare v podani bayernu

1,Guardiola sa vykasle na prilisne drzanie lopty,ak znova videl zapas v AA v semifinale a skusi hracov naladit na podobny vykon,rovnake rozostavenie s cielom supera napadat tak moc vysoko a vynutit si jeho chyby a dostavat sa do sanci tak si myslim ze Bayern by mohol postupit aj ked dostane jeden gol

2,Guardiola bude ako baran stale trvat na svojom-drzanie lopty,caste prenesenia hry z jednej strany na druhu a absencia strelby ci napadu tak Bayern asi ani nevyhra dnes

nevravim ze vsetko robi spatne ale ten prepad od zapasu v Berline je evidentny,v minulosti ked Bayern slavil pred koncom BL zisk titulu blamaze neprichadzali,nikto sa neuspokojil s tym ze sa liga vyhrala,cudujem sa o to viac ze Sammer ako perfekcionista mi pride nevyrazny a nekriticky posledny cas,treba si to necha na dnesok a pripadne vypadnutie..

myslim ze vsetci ludia z nasej sekcie bez vynimky budu priat Bayernu,nemame to tak rozhadane ako inde a nepotrebujeme priat neuspech rivalovi priorita dneska je Lahm na RB,obavam sa len nekoncentrovanosti a hluposti Boatenga,ak by Bayern neskoroval bol by som neprijemne prekvapeny az sokovany,v postup prilis neverim ale dufam v nej

2:0,Alaba und Götze

Reagovat
smazaný uživatel

Počítal bych zezačátku s druhou variantou a postupem času s nasazením varianty č. 1

Reagovat
stas87

musi ale odhadnut kedy urobit tu zmenu..odznelo to tu uz tisickrat ale on fakt nevie najst ten spravny moment na zmenu,ci uz sa ta zmena tyka striedania hracov alebo systemu

klucom podla mna bude aj to nesnazit sa prilis o kombinacie cez stred kde ta trojka v prvom zapase presne vedela kde a kam sa postavit a tym odstrihnut Bastiho,ja osobne by som sa pokusil co najcastejsie a ak to bude mozne posielat co najviac centrov,Mario a aj JaviMar su velmi dobry hlavickari a aj Bastian si vie nabehnut,skratka menej kombinacie a viacej zakoncovania

Reagovat
smazaný uživatel

Podle prvního zápasu bych osobně nechal sedět stoupače, protože on byl jedním z hlavních důvodů proč Bayern neměl takovou kvalitu, kterou by potřeboval.. Na jeho místo JaviMara s Kroosem a před ně Gotzeho, nebo i Mullera..

On Guardiola něco vymyslí, o to bych se vůbec nebál.

Reagovat
Bayern +

V prvom zápase bola chyba, že sme hrali s dvomi CM a ortodoxným DM, z toho jeden alibista, druhý statický a tretí mimo pozíciu. Výsledkom bola nulová podpora Mandžukića a Műller prišiel na môj vkus pomerne neskoro.

Preto dnes musí hrať od začiatku second strikera, za ním neviem, ale nebál by som sa ani dvojice Schweini - Kroos, pretože hrať potrebujeme my, nie Real.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám pocit, že pokud by Muller byl dnes v základu, tak by byla dost velká díra mezi zálohou a útokem.. Javi tenhle prostor většinou umí dobře vyplnit, ale musí tam být dva.. A jelikož stoupač v minulým zápase naprosto vyhořel a podle všeho je hodně bez formy, tak dnes klidně bez něj a s Kroosem.. Tahat míč by mohl veprostřed právě Gotze, aby otevíral křídla.. Muller je dost přímočarej, ten by právě mohl platit pak v závěru. Dneska totiž bude hřiště hodně velké, Guardiola nenechá hrát stopery vysoko, aby tam sprinteři Madridu měli volnou dráhu.. A tím pádem bude hlavně obrana Madridu v závěru hodně unavená.

Reagovat
stas87

v ostrom zapase nikdy nenastupili spolu Toni a Javi..Schweinsteiger je uz teraz ikona klubu,ohromne dolezity hrac,pochybujem ze ho necha sediet,suhlasim s tym ze Dante ani Boateng nebudu hrat extremne vysoko kvoli brejkom Realu,zasa ale Bastian je natolko chytry ze by pozicne s Javim tie vypady eliminovali 30 metrov od vlastnej branky..to Kroos nevie lebo väcsinu kariery sa pohyboval ovela vyssie a jeho prinos do obrany nebol tak vyrazny,vynimka bol len zapas na City kde ale hrali pri sebe rovno traja stredaci a tym hru City znicili

Reagovat
Bayern +

No, práve na City hrali vedľa seba tí istí traja čo v Madride a kým prvýkrát to vyšlo, minule nie, to sa mi práve nezdá. Proste tak by som to už nepostavil ja určite.

Reagovat
stas87

lenze len Basti sam dokaze zmenit rytmus a tempo hry,vie kedy moze riskovat a kedy naopak tu hru aj spoluhracov ukludni,to Toni nevie,oproti Bastianovi nema skusenosti v tomto smere,skor by som sa bal Kroosovho prepadnutia vpredu a brejku..ohromna skoda ze Bayern nemoze vyuzit JaviMara vo forme z minuleho semifinale to bol ten rozdiel v prvom zapase ktory stal Bayern lepsi vysledok

chcel by som tomu verit,mam tusenie ze to tak ale nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě.. Guardiola se v semifinále LM určitě nenechá zahanbit. Madrid se za tu dobu hodně změnil a jejich záloha je hodně nečitelná. Po vzájemným zápase ale bude mít Pep plán, to si jsme jist.

Reagovat
Arne

Ne že by Schweini hrál v Madridu nějak extra, ale co si pamatuju, Kroos byl ještě níž.

Reagovat
AndR

První varianta --> napadat soupeře vysoko, když vede 1:0 a dopředu se hrnout nebude, to asi těžko. Nedržet míč? Jak jinak pak vyrovnat? Očekávat, že se někdo z Madridu udobří a půjde si dát vlastní gól?

A že Guardiola neumí udělat dobré střídání ... většinou když střídá, tak nejen, že se hra oživí, ale ten hráč většinou rozhodne zápas.

Minulý zápas, v Madridě to byl jeden centr za druhým, ale přes Pepeho a Ramose vůbec nic nešlo zakončit. Takže nějaké posílání centrů se také nezdá být úplně rozhodující.

Guardiola je skvělý a věřím, že právě on dokáže vymyslet to, co fungovat bude.

Reagovat
stas87

dobre,tak to vysvetlim este raz specialne pre teba..

ak si si vsimol niekedy hru Realu v tejto sezone tak kym zatlacis na Coentraa,Ramosa,Pepeho pri tom ako zakladaju utoky ci vyvazaju loptu tak vies ze ta chyba proste pride,otazka je ci Arjen a Franck tieto chyby vyuziju,kto nechybuje je len Alonso,Di Maria ani Modric neomylny nie su,Xabi je ten kluc ich hry,rovnako ako bol Pirlo v semfinale Eura kde Nemci prehrali

ten dojem ze nevie vystriedat a cokolvek zmenit mam kvoli zapasom s Chelsea a ciastocne aj proti BVB,ak je to blbost tak beriem spät a ospravedlnujem sa

co sa tyka centrov tak som myslel vsetky standartky a zlepsit sa musi aj sbieranie lopt ktore pojdu von z vapna,ci uz odkopy alebo odhlavickovane lopty,v tom mal Real v prvom maci navrch a Bayern to stalo dost sil tu loptu ziskat spät a otocit hru

Reagovat
Carrick

Jak to vypadalo dneska v noci, díval ses? Podle statistik asi docela vyrovnaný mač, co? A jak vypadal Matt? Snad se historie s Wild tentokrát nebude opakovat.

Reagovat
stas87

nepozeral,ja zarabam a tak davam prednost radsej spanku ak by som chodil na vysku tak nemam problem,v podstate co som videl zo zostrihu nebol prilis vidiet,mal sice asistenciu a za stavu 2:2 super nahravku pred branku kde sme mohli viest 3:2 ale inak snad ani nebol v sanci..Nathan sa nemoze v siestom maci nechat vylucit po pol minute,darovane vedenie Wild

Roy pred zapasom povedal ze by chcel drzat dlho nulu s tym aby domaci znervozneli,stal sa presny opak,aj ked sme dohnali stratu tak Hejda nemoze takym sposobom vyhodit puk..a dva fiky do prazndej to len podtrhli,v psychickej vyhode us oni,my mame zasa Matta,uz sa to snad urve

Reagovat
Carrick

Díky za info, jsem na to podobně jako ty, takže jsem to taky prospal. Ale ve čtvrtek nevstávám, takže sedmý zápas bych mohl zkouknout. Jsou v malé výhodě, ale hrajeme doma, máme lepšího GK a jak říkáš, konečně máme Matta, takže to urveme.

Reagovat
Ángel di María 22

No ty vole. Jedinej tenhle zapas ze serie jsem dneska promeskal, ale koukal jsem na tiskovku s Royem a prej to bylo hodne vyrovnany a prave predevsim diky Mattovi jsme hrali hodne dobre v ofenzive a Minnesota i kvuli tomu nak menila plany, to bylo jasny, takze navrat super. Sanci bylo prej dost a klidne jsme mohli vyhrat, ten vysledek je diky tem dvema golum v poslednich 2 minutach zkreslujici. Zatim ta serie jede homewin, tak snad to v poslednim zapase dopadne lip pro Avs. Ja verim, ze se to proste na euforii uhraje, jedina skoda je, ze je out Barrie, ten nam bude hodne chybet, ale snad to i tak dame, verim a planuju se z naky akce na carodky tak akorat na tu pul 4 vratit, abych to videl

Reagovat
stas87

povedal by som ze nas viacej drzi Varlamov ako ich Keumper,respketive tak ze Semjon si zachyta viacej a musi toho predviest dost aby nas niekedy udrzal v zapase ja som nevidel nic len zostrihy takze to moze byt velmi skreslene tka to neber doslova

Reagovat
Ángel di María 22

Jj, jako Varly je podle mě náš klíčovej hráč celou sezónu, řekl bych nejdůležitější, i přes všechny ty skvělý útočníky.

Reagovat
Carrick

No mě nejvíc štve, že tým odehraje naprosto luxusní základní část a potom se jak na potvoru zraní nejlepší hráč. To je neuvěřitelný pech. Věřím, že s Mattem už by teď bylo po sérii. Ale zmákneme to, Semjon zavře branku.

Reagovat
Ángel di María 22

Jako byl jsem neskutečně nasranej, ale tak aspoň že se už vrátil. Ta obrana to snad nějak zvládne a my jsme doma neuvěřitelně energický, trochu bych to pod Royem přirovnal k Simeonemu a Atléticu, jiný týmy maj možná větší hvězdy, ale my máme neuvěřitelně perspektivní a mladej kádr, hodně rychlý hráče, Nathan je úžasnej, ten strčí Crosbyho do kapsy za chvíli a hlavně dřeme, nevynecháme souboj a doma nás diváci hecujou, Denver zas ožil hokejem a já si to fakt úžívám, po těch několika letech půstu.

Reagovat
Carrick

Mám to podobně, léta jsem trpěl, tak si to taky zase užívám a neskutečně by mě štvalo, kdybychom celou tu parádní sezónu završili vypadnutím zrovna s Wild. Když už jsme si vybudovali tak výhodnou pozici a vyhnuli se v prvním kole Jestřábům, tak to prostě nemůžeme posrat. Taky věřím, že to doma uhrajeme na ofenzivní kvalitu, energii a nadšení. Plus samozřejmě Semjon.

A Roy je bůh.

Reagovat
JozkokozleJ

Videl som prvu a tretiu tretinu (druha vraj bola v podani Avalanche najlepsia). Oproti predoslym dvom zapasom na lade Wild to bol velky krok vpred a znacny podiel na tom ma prave Duchene, ktoreho prichodom bola nebezpecnejsia i ina lajna nez prva. Matt zacal medzi v 3rd line medzi Talbotom a Malonem, potom sa presunul na kridlo k O´Reillymu a Parenteauovi a hned bolo zlepsenie vidiet i na ich vykonoch. Posunutim McGinna, ktory hral velmi dobre, do tretej lajny bola i ta nebezpecna. Prinos Ducheneho bol znacny i PP.

Uvodne vylucenie MacKinnona bolo take vselijake. Prva lajna nasadila paradne tempo, bol tam tlak a hra do tela v ofenzivnej zone a rozhodca potom odpiska take strcenie.

Siedmy zapas bude parada. Stas, ty tiez Avs?

Reagovat
stas87

moja prva vec co sa tyka NHL bol ksiltovka lavin,miloval som Patricka,kvoli nemu som zacal priat aj Habs,neznasal som v zapadnej konferencii Detroit lebo to bol hlavny a najväcsi rival v PO,niekolko rokov prave Avs a Red Wings bez konkurencie na zapade,velmi ma mrzelo ked z toho timu odisla casom ta uspesna generacia-Sakic,Forsberg,Hejduk.Foote,vymenil sa Tanguay..uz to nebolo ono,fandit som neprestal ale NHL s prepadom Colorada u mna stratila na atraktivite,tu som skusal hladat v KHL ale to bola chyba

no a po Patrickovi druhy dovod je Forsberg ako maly som ho vsade pchal pred Jagra a Roya pred Haska ked sa sbierali karticky tak som raz vymenil Roya za Haska a druhy den som sa tri hodiny hadal s chalanom ze ho chcem spät a taky som ho dostal

Reagovat
Carrick

rivalita s Red Wings, plus ta "zlatá generace" hráčů, kterou zmiňuješ, to byly parádní časy

Reagovat
stas87

nadherne casy,hned by som ich vratil spät

Reagovat
Ángel di María 22

Ten Detroit to bylo peklo

Reagovat
stas87

pamätam si seriu,3:3 na zapasy a posledny sa hral v Detroite..vyhral 7:0,brat obrovsky fanusik Red Wings..no a mal som to este mesiac na tanieri dneska uz je to nastastie prec a velky rozdiel medzi nami a nimi nie je

Reagovat
Ángel di María 22

Jj, o tom vim, ale neviděl jsem to. No, jako teď jsme lepší než Detroit a co je hlavní, ten tým půjde jen nahoru. Když se koukneš na ty hráče jako Landeskog, Duchene,O'Reilly a hlavně MacKinnon, to je mládí a hlavně kvalitní mládí. To samý i ten Johnson a Barrie v obraně, Colorado půjde nahoru a když se nic neposere, bude tam poměrně delší dobu

Reagovat
Arne

Sammer je kritický furt... Po tom prvním zápase asi jako jediný z Bayernu, když nepočítám Franze jako někoho, kdo jakoby nepatří do týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Bayern kurz 1,80 po betone na bernabeu by som cakal 1,30-1,40.

Reagovat
F.Torres

po betoně

Reagovat
smazaný uživatel

1:5

Reagovat
stas87

no ak Real bude prehravat a nebudu v tu chvilu postupovat tak budu prasit,taky pocet zltych kariet je mozny

Reagovat
Mishko

Kto dnes vlastne píska?

Reagovat
Kily

Pedro Proença

Reagovat
Mishko

mohli poslať niekoho z Anglicka

Reagovat
stas87

Proenca myslim

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to bude konečně pěkný zápas. LM se mi v poslední době dost znechutila. 4:2

Reagovat
smazaný uživatel

Teším se na Real....teda hlavně na Modriče...ten minulý zápas ovládl ve středu hřiště neskutečně, takový zrychlení jsem u něj neviděl snad nikdy...jinak klasika Ronaldo....na druhé straně Robben, kterej mi fakt přijde z Bayernu jako nejhladovější hráč a maká a Alaba, toho jsem si oblíbil už od začátku, co začínal naskakovat za Bayern. Ale vyhraje Real, finále Chelsea : Bayern už vidět nechci takže Real : Chelsea....(Chelsea jen kvůli Čechovi a Kalasovi..)

Reagovat
dextroza_m

Dost zapeklité a jen a jen na hřišti se rozhodne, tak se tady přestaňte chovat jak děcka a pořád jeden druhého urážet. Baník <>! vyřidte to Peltovi :))))

Reagovat
DreamTeam

Tak hlavne aby tam zase nejaky traged nenasimuloval penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bude první prodloužení letošního ročníku Ligy Mistrů

Reagovat
DreamTeam

Tak to si docela veris, ze by Bayern uhral nulu vzadu..

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě bude těžké dát Bayernu gól doma. Ale kdo jiný by to měl zvládnout, než Real.

Reagovat
smazaný uživatel

Boateng, Rafinha, Dante taky neni nejrychlejší....Real vyhraje 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě Rafinha nenastoupí. A Lahm s Alabou by mohly ty skvělé kraje pokrýt. Těším se na souboje Ronalda s Lahmem

Reagovat
DreamTeam

Krome CSKA a PLzne jim dal letos gola kazdy v Mnichove

Reagovat
smazaný uživatel

nic takové postoupí real , pač to bude 2:2 :D

Reagovat
Pinturicchio

! HALA MADRID !

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně nechápu jak někdo mlže vůbec fandit Bayernu ať už z historických důvodů a nebo jakýchkoliv jiných je to opravdu smutné

Reagovat
JozkokozleJ

A kvoli tomu si sa zaregistroval?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych to vysvětlit,takže vlastně ano

Reagovat
db18

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Bayern +

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Infi

Reagovat
stas87

stejne nechapu jak si clovek muze zalozit nick a napsat takovou blbost a ani se nezamysli proc to napsal smutne

Reagovat
smazaný uživatel

zamyslel jsem proč jsem to napsal nesuď ostatní podle sebe

Reagovat
stas87

tak sem s argumentom preco si to napisal

Reagovat
smazaný uživatel

Protože bych chtěl vědět z jakých důvodů mu fandíte? To už jsem říkal ale :)

Reagovat
JozkokozleJ

Preco mu nemame fandit? Pises historicke, ale i ine dovody, sem s nimi.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezáživnej a nudnej fotbal,nesympatičtí hráči jejichž IQ nepřesahuje hranici 40 bodů,korupční problémy,nezájimává Bundesliga třeba tohle jen

Reagovat
stas87

vynechajme ten nezazivny futbal,co ta vedie k nazoru ze hraci Bayernu maju IQ nizsie ako 40?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim když se podívám na Bastiana,Francka nebo Arjena tak podlě mého je zbytečný cokoliv dodávat :)

Reagovat
smazaný uživatel

Co vím, tak Robben vystudoval jazykový gympl. Zrovna o jeho jazykových schopnostech dneska psali ve sportu.

Reagovat
stas87

bola to chyba,skoda ze mi nikto nevrati cas straveny tym ze sa clovek snazi viest debatu s niekym kto sa zaobera blbostami

Reagovat
Bayern +

Bastiana.

Reagovat
bayern987

To je totální pitomec chtel bych vidět tebe a pak se můžeme bavit o nulové iQ

Reagovat
JozkokozleJ

To fakt nestalo za registraciu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to není. Třeba Lahm je údajně nejchytřejší hráč, s kterým Guardiola pracoval. Co se týká Neuera, tak ten vystudoval gympl a Technickou univerzitu. Potom vyhrál v RTL v soutěži Chcete být milionářem půl milionu eur pro svoji charitu. A takových je tam víc. A Bundesliga zajímavá je.

Reagovat
F.Torres

To jsi se ani neměl registrovat, jen ze sebe děláš hlupáka

Reagovat
smazaný uživatel

Přiroste k srdci ani nevíš jak, stačí tam párkát zajet a uvidíš :-) a keci ohledně Bayernu a historie Německa mě trochu nadzvedávají ze židle, nikdo rozumný to nevypustí z úst, ale i přesto ke dnešku lepší ať vyhraje! Tím mám namysli když někdo drží míč 80% zápasu tak není o čem mluvit

Reagovat
Mishko

posledná veta

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě že Bayern nemůže za to,že byly historický problémy způsobený Německem,ale jakožto zástupce německýho fotbalu,tam nějaký předsudky musím mít přeci

Reagovat
smazaný uživatel

nemusíš

Reagovat
smazaný uživatel

Bayernu navíc Hitlerův režim nic pozitivního nepřinesl.

Reagovat
smazaný uživatel

nemusíš, už tímhle sis srazil dalších 50bodíků z tvého IQ....které by mělo čítat cca 110-120..

Reagovat
bayern987

Reagovat
db18

S židem jako "hlavou" klubu to musí být hrozný předsudky kvůli druhý světový no...

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

finale Bayern - Chelsea , tip 2:0 Real si zase nezahraje finale

Reagovat
bayern987

Reagovat
Virtuos

tak nech vyhrá dobrý futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern musí postoupit... na bílý beton není ve finále nikdo zvědav...

Reagovat
Mishko

aha, lebo Chelsea či Atletico by proti Bayernu hrali úúúplne inak

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi vážně guma

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Garbicz

Nikdo není zvědavý na uspavací taktiku..Real

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni chtějí vidět autobus.

Reagovat
bayern987

Mlč

Reagovat
smazaný uživatel

lolkac a palike = legendární uživatelé Eurofotbalu Borci

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TopinB

Máš nějakej hnědej nos chlape

Reagovat
madridcan

Cim viac sa blizi zapas, tym viac som nervozny. Hlavne po vyhre Atletica vo Valencii to moze byt nas posledny zapas v sezone, ked o nieco ide. No a stvrtykrat po sebe vyletiet v semifinale, to by nebolo vtipne ako som uz pisal. Musime to urvat

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme to urvat. Nekteří fanousči Bayernu se už vidí ve finále, kde Real si veze tří až čyř gólový příděl. Uvidíme, každopádně musíme vstřelit branku.

Reagovat
smazaný uživatel

nesmíte :-)

Reagovat
madridcan

No aj ja sa vidim vo finale, zas naco sa hrat budeme Typicky predzapasovy stres, verim v silu a v postup Realu. Tak tu fandite poriadne.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Carlo je famozní trenér, ale je na čase, aby převzal Real nějaká jeho legenda. Až to vezme Zidane, tak Real bude nezastavitelný a fanoušci budou sjednocení

Reagovat
smazaný uživatel

1:1, muller-di maria

Reagovat
smazaný uživatel

Casillas, Pepe, Ramos, Coentrão, Ronaldo, Benzema, Bale, Alonso, Carvajal, Modric, Di María

Reagovat
smazaný uživatel

trochu som dúfal, že to bude len s CR alebo len s Baleom, tak snáď to vyjde

Reagovat
Miguel19

Ty protiútoky budou smrtelný

Reagovat
smazaný uživatel

Jde z toho strach z té čtyřky

Reagovat
Kenneth

Achjo, faktor Perez no. Tohle se nam muze skarede vymstit.

Reagovat
Miguel19

Jenom jedna změna oproti minule ne? Navíc Bale místo Isca, což by mělo být pro vás výhoda. Lepší dozadu a lepší na protiútoky..

Reagovat
smazaný uživatel

dozadu horšie, Isco sa v defenzíve zlepšil neuveriteľne

Reagovat
Miguel19

Dyť hrál kus kariéry obránce..těžko může být horší.

Reagovat
Kenneth

Je dozadu naprosto sileny.

Reagovat
Leo Rekordman

to ste mu dali

Reagovat
Kenneth

Jj my muzeme za to ze si mysli ze je hvezdicka a nepresuje.

Reagovat
Leo Rekordman

myslel som to obrazne

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Leo Rekordman

lenze Bale bol dozadu vzdy perfektny

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna zmena, ktera toho ale zmeni hodne. Na posouzeni to ale clovek musi sledovat. Posledni Clasico a Bayern se hralo s jednim rozestavenim (bud s GB nebo CR) a podobnou taktikou a oba se jako jedny z mala dulezitych zapasu zvlady. Kdyz hraji oba, tak ten tym daleko min pusobi jako celek, zaloha je slabsi, obrana vic hori, dostava se vic golu, navic Bale musi drzet lajnu a to ho svazuje. Dneska podle me hrat nemel, aspon se v zakladu.

Reagovat
Miguel19

Ok, uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda. Posledne to slapalo dokonale, takze jsem doufal, ze postavi sestavu uplne stejnou. Toho Bejla tam mohl dat potom.

Reagovat
Kenneth

Zmenil fungujici sestavu v naprosto nevhodnou chvili.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

TEAM NEWS: @FCBayern: Neuer, Dante, Ribéry, Mandzukić, Robben, Boateng, Lahm, Müller, Alaba, Schweinsteiger, Kroos.

Reagovat
db18

Neuer - Lahm, Boateng, Dante, Alaba - Javi Martinez, Schweinsteiger - Robben, Kroos, Müller - Mandžukić

Skvělá sestava, i když bych radši Müllera na AM a nalevo Götzeho, ale to už je jen detail - a z lavičky by Götze měl být nebezpečnější (i když takhle to spíš vypadá, že z lavičky na kraj půjde Franck a jestli Götze nepřijde za Robbena, tak mezi nima bude utopený )

Reagovat
Bayern +

Ribéry sedí?

Reagovat
smazaný uživatel

nn

Reagovat
db18

Sedí Javier, nějak jsem si to popletl tak to zase moc pěkně nevypadá...

Reagovat
bayern987

Je to lepší...

Reagovat
db18

Ani ne - lepší by bylo kdyby seděl Kroos

Reagovat
smazaný uživatel

Kto potom bude v strede ??

Reagovat
smazaný uživatel

takže 4-1-4-1?

Reagovat
Bayern +

Bayern +29.04.2014 17:04

Preto dnes musí hrať od začiatku second strikera, za ním neviem, ale nebál by som sa ani dvojice Schweini - Kroos, pretože hrať potrebujeme my, nie Real.

Reagovat
db18

Hrát potřebujeme my, ale s touhle středovou dvojkou asi mockrát nezabráníš tomu, aby si někdo vyběhl na Boatenga Tohle je prostře harakiri

Reagovat
Bayern +

Neviem no, Javimar za Boatenga a Thiago za Mandžukića = Pepkova vysnená dlhodobá, tak čo už...

Reagovat
Bayern +

Neuer - Lahm, Boateng, Dante, Alaba - Schweini - Robben, Kroos, Műller, Ribéry - Mandžukić

Teraz je to správne.

Reagovat
-Carles-

Krása

Reagovat
bayern987

Sikovnej ten Guardiola

Reagovat
RMCF

Ta první sestava mě přišla pro Real horší...

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Reagovat
Atlético de Madrid

je super, že se Pep poučil a zareagoval na to. Možná by byl ještě lepší Martínez namísto Kroose, ale Bastian umí tu zataženou roli velmi dobře a proti bránícímu Realu by to mohlo platit.

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

tak po zveřejnění základních sestav asi není co řešit... Bayern 3:0 v suchém triku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bayern987

Taktéž souhlas

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Mandžukić, Ramos, Alonos, Illarramendi will miss final if booked today

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeme si objektivně říct, že Ramos je vykartovaný na 80%. Ten jestli dohraje bez karty v tom prostředí, tak to bue zázrak. Ale přejme mu, aby se mu to povedlo, protože přijít o takový zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Proenca je dosť zhovievavý, ak to nebude nejaký surový faul, tak si myslím, že tým hráčom čo by nemohli hrať finále, tu žltú nedá.

Reagovat
DreamTeam

radeji at tu kartu dostane, nez aby vypustil nejaky souboj a dostali jsme gol

Reagovat
smazaný uživatel

a Rapha na finále

Reagovat
Ángel di María 22

Ty sestavy jsou dobre nadupany. Podle me momentalne 2 nejlepsi tymy sveta proti sobe proste.

Reagovat
bayern987

Reagovat
Atlético de Madrid

Zrovna jsem si to řikal, co se týká nabouchanosti kádru, rozhodně. Každej ten hráč patří mezi nejužší špičku na svym postu... Možná Boateng a Carvajal ještě ne, ale minimálně ten druhej je na dobrý cestě

Reagovat
Leo Rekordman

2 najnadupanejsie

Reagovat
Billy McClane

A kto je lepsi?

Reagovat
Leo Rekordman

najlepsie muzstvo je 3. v lige,aha

Reagovat
Kenneth

Kdyz vyhrajeme dohravku, tak budeme pak lepsi nez Barca?

Reagovat
Leo Rekordman

jj,potom ano

Reagovat
Billy McClane

Za celu sezonu vo vsetkych sutaziach sa dnes stretavaju dve najlepsie muzstva na svete (bodka)

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte jestli to dávaj na ČT Sport dneska?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, Cool

Reagovat
Atlético de Madrid

Budou tam dneska čtyři nejlepší křídla na světě?

Reagovat
Kenneth

Hazard chybi.

Reagovat
smazaný uživatel

tiež som rozmýšľal, či to je také klasické krídlo

Reagovat
smazaný uživatel

To bych neresil. Ronaldo je taky pomalu utocnik..

Reagovat
Atlético de Madrid

Definice kridla je imho hrac kterej hraje ze strany a je jedno, jestli je to utocnik nebo zaloznik. Takze je tam urcite Ronaldo i Hazard.. imho dneska patri Hazard urcite do petky, ale nemuzu se rozhodnout, jestli je lepsi nez Bale..

Reagovat
smazaný uživatel

Bale je lepsi . rychlost , zakoncenie , strela z dialky . Jedine co hra pre Hazarda je technika a klucky vtom je lepsi . Ale Hazard musi podrast . Kolko uz ma 23 rokov ? Netreba zabudat ako Bale tahal Tott v PL a to mal kolko 23 alebo 24 a rozhodoval zapasi v 80 minute . To mi zatial u Hazarda chyba

Reagovat
Kenneth

Hazard je hlavne takovy negolovy Messi. To jeho prilepeni mice na nohu je uzasny, to sem videl zatim jen u Messiho.

Reagovat
bayern987

Jeste aby nebyl lepší kdyz stal takovej majlant

Reagovat
DreamTeam

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Atlético de Madrid

Hazard je o dost lepsi v mezihre, to je evidentni. Na jeho techniku a vedeni mice se Bale nechyta. Golu maj letos +- stejne, asistenci taky.. GB je rychlejsi, ma vyborny strely, Hazard je zas letos platnejsi pri braneni.. ja bych rekl, ze v soucasnosti je asi lepsi Hazard preci jen.

Reagovat
smazaný uživatel

Je velky rozdiel ze Hazard je najvatsia star v Chelsea a kope standartky a penalty . A Bale tu ma Ronalda . Porovnavat je celkom tazke

Reagovat
Atlético de Madrid

Jo, tak on je golovejsi Bale, Hazard zas tu hru ovlivnuje jinak.. Kdyz byl Bale loni v Tottenhamu, tak byl lepsi on, ale Hazard zase udelal mnohem vetsi progres od lonska.

Reagovat
Miguel19

Standartek kopal rozhodně více Bale než Hazard (ten nekopal snad ani jednu). A na penalty taky není jako první volba

Reagovat
smazaný uživatel

Taky je třeba vzít v potaz velkou výhodu Balea (při působení v PL) a to znalost prostředí. Hazard byl vržen do víru pravděpodobně nejnáročnější ligy světa a v podstatě ihned se stal tahounem svého týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

lepší ako Bale určite momentálne nie je (viď finále CdR)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, vsak proto resit nejaky "klasicky" atp. je zbytecny..

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím no, těžko rozhodnout, oba dva jsou jiní.

Reagovat
Leo Rekordman

Reus chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale Ribery a Robben momentálně, než Hazard lepší nejsou, Ronaldo i Bale jo.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
stas87

arjen? no nic,nebudeme to dalej riesit..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Gareth provětrá ty německé zadky!

Reagovat
DreamTeam

Verim ze dnes predvede zase nejakkou paradu

Reagovat
smazaný uživatel

Teplější komentář by nebyl?

Reagovat
valloire

Reagovat
slovaňáák

1:0, v prodloužení to snad urve Bayern.

Reagovat
smazaný uživatel

tie banány

Reagovat
Swarley

bože můj ty banány, ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

ROFL ty banany

Reagovat
Swarley

já nevím, zdálo se mi to nebo Bayern vyhrál titul v rekordním předstihu? co má pořád kdo s tím nudným fotbalem Pepka?

Reagovat
DreamTeam

ze je to nuda na kterou se blbe diva ?

Reagovat
Swarley

jako některý ty výhry 5:0 a tak jo? to bych se taky tak rád nudil

Reagovat
smazaný uživatel

hrá sa futbal pre divákov alebo pre rekordy?

Reagovat
Chazy

Pro vítězství hm.

Reagovat
smazaný uživatel

tak mňa viac poteší predvedená hra ako výhra, aj keď výhra v LM je niekde inde

Reagovat
Chazy

Jako nezaujatýho diváka mě musí bavit hrat, jako fanouška mě zajímá jenom výhra, bejt majitel klubu, tak mi to musí v první řadě vydělávat (Wenger) a pak bych rád i vyhrával (Guardiola, Mourinho), fanoušci dolezou sami.

Reagovat
Chazy

* hra

Reagovat
smazaný uživatel

až raz budem majiteľ klubu, tak ma samozrejme budú najviac trápiť výsledky, ale teraz som "len" fanúšik tohto športu a pozerať zápasy Bayernu len kvôli tomu, že vyhrávajú a niekedy aj 5-0, keď sa na to nedá pozerať, pozerať nebudem (všetko len môj názor, niekomu sa takýto futbal môže páčiť)

Reagovat
Chazy

Já ti rozumím, ale mě třeba proti Realu v prvním zápase docela i bavili. Já ten systém Pepka hlavně obdivuju a uznávám jeho genialitu. Ale jako tempo to nemá žádný no.

Reagovat
smazaný uživatel

mňa bavili len z toho pohľadu, že tutovku mali až v závere, inak real ich "futbalovo prehral", ako genialitu uznávam, veď s tým vyhral nespočetné množstvo trofejí, ale ten futbal je proste nepozerateľný a o tom je toto vlákno, prečo to je nuda

Reagovat
Swarley

jasný, ale právě já to myslel tak, že nuda to sice může být, ale není to v tuhle chvíli to druhořadé? zvlášť když na to upozorňují hlavně fanoušci cizích klubů?

Reagovat
smazaný uživatel

upozorňujú na to najmä fanúšikovia mimo Bayernu (ak nerátam Franza), pretože im nejde o výsledky Bayernu a ako nestranní diváci očakávajú pekný futbal

Reagovat
Swarley

jasný, chápeme se, ale tak tohle prostě už může být Pepkovi a fans Bayernu tak nějak u řitě, když to nese ovoce

Reagovat
Arne

No i tady na EF jsou fanoušci, který teď na jaře už ani na zápasy nekoukali, protože to až moc sklouzlo k tomu barcelonskýmu stylu.

Reagovat
Swarley

fakt? já jsem fakt asi naučenej jít po výsledcích za každou cenu

Reagovat
Arne

To já taky, ale oni jsou holt zmlsaní no... Loni měli oboje, výsledky i hru, která se většina líbila.

Reagovat
Chazy

Vyhrává, dělá vlastní fanoušky šťastnejma a sere tím celej okolní svět, přitom má respekt všech, na kterejch záleží. Není to ideál?

Reagovat
smazaný uživatel

oboji

Reagovat
smazaný uživatel

to som nevylúčil, ale problém je, že (aspoň pre mňa) je ten Guardiolov futbal nepozerateľný a nejde tu o Guardiolu ... minulý rok som Bayern pozeral aj v domácej lige, lebo hrali najlepší futbal v Európe, ale tento futbal je len pre rekordy, nie o tom, aby som si na to kúpil lístok

Reagovat
smazaný uživatel

Jako souhlas, ale pokud ten fotbal prinasi rekordni vysledky, tak pak naprosto chapu, proc se to tak hraje a je mi celkem jedno, jestli to je extremne koukatelny nebo neni. Dulezity jsou vysledky, pak az to, jestli to bavi divaky.

Reagovat
Swarley

pro výhry a trofeje, pro co jiného

Reagovat
Kenneth

V tom pripade se vsechno maze a ta jeho tukana je vlastne uzasna.

Reagovat
Swarley

já bych to bral z tohohle pohledu, proč ten sport děláš? chceš vyhrát a když k tomu vymyslíš něco, co docela s železnou pravidelností funguje, tak proč bys to měl měnit? jdeš na hřiště, abys vyhrál ne abys bavil diváky, to tam můžeš běhat nahej a na prdeli mít namalovanýho šášu Crustyho

Reagovat
Kenneth

Jenze kdyby tohle zacal praktikovat Real, tak by me to proste tezce nebavilo. Tohle je jediny fotbal, u kteryho proste usinam.

Reagovat
Swarley

já taky neříkám, že to je nějaká šílená hitparáda, ale nechápu, proč se z toho tolik lidí může jít zbláznit...prostě Guardiola vymyslel něco, co většinou funguje parádně a nese to výsledky...tady není moc místo na kritiku...chápu, že to dokáže být nuda, ale tak to přeci není ten úplně původní smysl toho, proč ti hráči na to hřiště jdou...jestli to baví nebo nebaví, tak to už je fakt až někde na druhé koleji...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Proč se teda nadává na Chelsea a její beton?

Reagovat
Swarley

a není snad Mourinho uznávaný trenér? opět, úplně stejné, vymyslel něco, co funguje...odkdy hrajeme na nudu a na líbivost?

Reagovat
Atlético de Madrid

Ona ta jeho tukana proste plati na 95% souperu, se kterejma hrajou. Stejnej level jako oni je v soucasnosti tak Real, Chelsea a tuto sezonu Atletico..

Reagovat
smazaný uživatel

A viděl si některé zápasy v té Bundeslize? Mainz stíhala 80 minut, nezahodit dvě gólovky, tak zasloužená výhra. Brémy teď naposled stíhaly jenom poločas. No a Real minule stíhal celý zápas, ta taktika je sice geniální, ale věřím, že příští rok v Bundeslize proti nim zvládne zahrát víc týmů.

Reagovat
Chazy

Ještě chvilku a Jankulovski by to nedal už, koukat na toho Straku s vážnou tváří.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Chazy

Mě jen mrzí, že tam není Bouček, ten to s ním umí. Fakt dneska by šlo určitě dosáhnout toho, aby tam mával tím banánem.

Reagovat
Swarley

on si pomůže sám

Reagovat
Chazy

Hele, banán už je ve hře

Reagovat
Swarley

Straka se začal soustředit na banán a už dává jen kraťoučké odpovědi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty nefandíš Wiganu? :o

Reagovat
Chazy

Nech ho

Reagovat
Swarley

novej kamoš? já ho tu měl taky, ale nechodí často

Reagovat
Chazy

Sympaťák viď

Reagovat
Swarley

supr výběr klubů, to si můžete momentálně podat ruce

Reagovat
Swarley

komu přeješ vůbec z téhle dvojky?

Reagovat
Chazy

Chazymu, ale Crazy má styl

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel

Reagovat
Chazy

Děláš to bordel, jsi si toho vědom?

Reagovat
Chazy

* tu

Reagovat
Arbiter

buď rád, že tu není někde "Chazy něco něco něco", já tu mám jednoho Arbitera, jen není tak skvělý jako já...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
Chazy

Chválím, pokračuj

Reagovat
Leo Rekordman

to neni chazy

Reagovat
smazaný uživatel

to vím, nicméně tady každý fanoušek Wiganu (3) má 2 slabiky a končí na y. Dělá v tom bordel.

Reagovat
smazaný uživatel

Straka je pán

Reagovat
valloire

0-3

Reagovat
GORANGA

skoro trefa, ale typ dobrej

Reagovat
tomasinho

Bayeeeern!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
tomasinho

Zalez

Reagovat
Kenneth

Madridisti vam prejou a ty takhle.

Reagovat
Miguel19

Fabregas

Reagovat
Chazy

On si jen nemoh vzpomenout na jméno Xavi hm

Reagovat
Miguel19

Nebo Azize

Reagovat
smazaný uživatel

FC Bayern Dojče Majsta ! 3:0 s prstem v nose,

Reagovat
Cechino

Bez Straky by to studio bylo o ničem

Reagovat
patas92

Franz zas fetuje jo?

Reagovat
Azazelo RD

ČT 24: Tomio Okamura, Prima Cool: Franz Straka, ČT1: Iveta Bartošová. Některé věci si za peníze nekoupíte...

Reagovat
db18
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
suldik

link by sa nedal?

Reagovat
valloire

nemáte televizi?

Reagovat
valloire

super,koukam na ZDF

Reagovat
Arne

Immer weiter Oli

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo flash?

Reagovat
bandwagoner
Reagovat
Masi
Reagovat
suldik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Achjo

Reagovat
smazaný uživatel

Inak, Franz vyzerá, teda aspoň podľa mňa, tak trochu ako Saul s Breaking Bad.

Reagovat
smazaný uživatel

*z

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

btw. jsem zvědavý, kdo u toho první umře (tak jako se někomu podařilo umřít při tom pití piva )

Reagovat
smazaný uživatel

Pohled na choreo je snad ještě lepší než Scarlett Johanson v prádle připoutaná u mne doma k radiátoru..

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký dobrý link, prosím?

Reagovat
Miguel19

Minuta za Ivetu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

svým způsobem je strašně hezký, že Real nepostavil o beka navíc

Reagovat
smazaný uživatel

MIA SAN MIA

Reagovat
smazaný uživatel

No pěkně netopýr

Reagovat
tomasinho

http://sportz-hd.eu/

Kvalitní link.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč to po mne po pár vteřinách chce instalovat veetle?

Reagovat
tomasinho

Že bys ho neměl nainstalovaný?

Reagovat
smazaný uživatel

No tak chvíli to běží uplně v klidu, tak proč bych něco instaloval

Reagovat
Azazelo RD

Třeba abys viděl zbytek zápasu?

Reagovat
smazaný uživatel

a jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Ronaldo

Reagovat
A Seleção

Muze prosim nekdo poslat link na anglicky stream? (mimo AceStream)

Reagovat
tomasinho

Mrkni výš asi o 3 příspěvky.

Reagovat
A Seleção

Zkousel jsem ho,ale nerozchodil jsem ho.

Reagovat
Sali5
Reagovat
A Seleção

paradni moc diky

Reagovat
Fairplay

Bale

Reagovat
Free_player

taková šance

Reagovat
smazaný uživatel

komentátor na coolu ani nezaznamenal

Reagovat
Free_player

jn

Reagovat
Mervin

Garetheeee tohle šlo trefit

Reagovat
smazaný uživatel

Balee to se dává !!!

Reagovat
captain18

Bale

Reagovat
Fairplay

Tohle teda rozhodně šlo proměnit

Reagovat
panca

dante je slabej jak cas. Zmatkuje a jak je to v jeho prostoru, tak to smrdi nejakym pruserem

Reagovat
mithro

Neuer

Reagovat
valloire

Neuer to dneska posere

Reagovat
Kenneth

Hnusak uz se predvadi.

Reagovat
Arne

Manu je po té minipauze docela mimo. Plus ten Boatengův skluz, to si říkalo o vlastňák.

Reagovat
smazaný uživatel

Chimpy ty vole.

Reagovat
Arbiter

Bale Neuer

Reagovat
Godwinson

Pepe

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělá práce!....Včasný zareagování, rozdělení hráčů, zklidnění situace

Reagovat
Arbiter

Ribery je hovado jak svině

Reagovat
smazaný uživatel

Mě nejde do hlavy, že ještě pořád nepřenesl ten zlatý míč.

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, jestli Real tak skvěle brání nebo Bayern hraje strašnou tužku.

Reagovat
Fairplay

Tohle Benzema mohl také vyřešit lépe, nádherný balon

Reagovat
Miguel19

Ahoooooooooooooooooooooj

Reagovat
Mervin

Ramoooooooooooooooooooooooooooooooos

Reagovat
Godwinson

Do hajzlu

Reagovat
captain18

Ramoooooooooooooss

Reagovat
smazaný uživatel

Ramoooooooooos!!!!

Reagovat
Fairplay

Jooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
valloire

joooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Sergiooooooooooooooooo

Reagovat
DreamTeam

Je cas udelat Bavorum paaaaapaaa

Reagovat
C0br

Rááámus

Reagovat
smazaný uživatel

Poooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooojd

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
rufus

Sergio.

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooollll

Reagovat
Kenneth

Mate ho tam...... RAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teďka je to zajímavé.

Reagovat
Pepe1911

SERGIOOOOOO GOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
tomasinho

Hm, hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

Jooooooo! První bod splněn!

Reagovat
smazaný uživatel

Luxusní hlavička

Reagovat
smazaný uživatel

taky to bránění

Reagovat
Free_player

už by měl ten slavnej Bayern konečně něco začít hrát

Reagovat
Pepe1911

Krásnej Roh !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Joooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
db18

někdo stream, který se neseká?

nejlépe německý komentář...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to anglický jestli neva a ani jednou se mi nesekl

http://www.tv.livesports-hd.com/st/chaine40

Reagovat
CubONE

Kokot dal gol, ale strasne som rad

Reagovat
smazaný uživatel

RAMOOOOOOS

Reagovat
Josifek

Golllaaaasooo, Sergio parádní náskok, luxusní centříček..

Reagovat
olis

Bayern dnes vylozene trapny, Real uplne zasluzene postup

Reagovat
Mervin

rudá měla být

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna cervena, prase

Reagovat
smazaný uživatel

ježiši

Reagovat
Kenneth

Prase.....

Reagovat
misinho7

Kokot dante

Reagovat
mastakillah

Jasná červená

Reagovat
Chazy

Pěkné pěkné

Reagovat
Manik...

Jasná redka

Reagovat
smazaný uživatel

On brečí?

Reagovat
ADM

Nebudem sa ho zastávať ale to bola neskutočná pecka ..

Reagovat
Wat

Dementní Dante na scénu.

Reagovat
Fairplay

Rozhodčí si netroufl mu ji dát, ale bylo to jasná redka

Reagovat
Miguel19

Ronaldo měl štěstí, že ho netrefil naplno. To šlo o život tvl..

Jasná rudá, šašci z Bayernu už to nedávají...

Reagovat
Chazy

O život hmmmm

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Azazelo RD

Simulant.

Reagovat
Godwinson

Ten uz place, achjo

Reagovat
Kenneth

Skopcakum tecou nervy.

Reagovat
REPLIKATOR

Béééé

Reagovat
valloire

prasata z bavor

Reagovat
smazaný uživatel

Červená? proberte se Chce to zklidnit emoce, krásně vyřešený

Reagovat
nani92

prasatá...Guardiolova škola

Reagovat
Pepe1911

disciplinovnej bayern

Reagovat
Jajinek

Naprosto úmyslný zákrok na stojnou nohu nejlepšího hráče soupeře...tohle se musí vylučovat!

Reagovat
db18

A jinak, kdo měl hlídat Ramose?

Reagovat
Miguel19

Muller

Reagovat
db18

Reagovat
Miguel19

Aspoň myslím teda...vypadalo to, že to bránili zonově, ale na začátku u něj stál Muller.

Reagovat
db18

*u toho rohu

Reagovat
smazaný uživatel

Teda Mandžukič

Reagovat
smazaný uživatel

*Teď

Reagovat
Usty

Mandžukić

Reagovat
Usty

jestli myslíš první gól, tak tam byla zóna a jelikož se Dante soustředil na mohutně skákajícího Ronalda, tak byl Ramos úplně sám.

Reagovat
db18

No, tak někdo měl jít právě s Ramosem, vypadalo to na Kroose, ale jistý si fakt nejsem...

Reagovat
smazaný uživatel

Se divím, že se nesoustředili víc i na Ramose, který taky dokáže celkem mohutně skakat.

Reagovat
Arbiter

červená, no...

Reagovat
Mervin

sergiooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
captain18

olalaaaaaaaaaaa

Reagovat
Miguel19

Loooooooooooooooooool

Reagovat
DreamTeam

RAaaaaaaamus

Reagovat
smazaný uživatel

Ramooooooooooos again!!!!

Reagovat
rufus

To je šéf.

Reagovat
Fairplay

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern je k smichu.

Reagovat
valloire

miluju Sergiaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
C0br

haha

Reagovat
smazaný uživatel

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Reagovat
slovaňáák

Heh.

Reagovat
mithro

tak a vybavene

Reagovat
Pepe1911

ANCELLOTI!!!!!!

Reagovat
Svatej

tak, myslím si, že už to můžu vypnout

Reagovat
smazaný uživatel

ha haaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos pojď dej si hattrick

Reagovat
Josifek

úúúúúúú, legendary evening for Sergio.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos by byl jeden z fotbalových velikánů, kdyby to nebyl takový KOKOT!!!

Reagovat
Jerichoo

To je frajer

Reagovat
Usty

Bravo Guardiola

Reagovat
Ronaldo.com

jooooo parada!! jinak bayern zatím velká křeč

Reagovat
Swarley

a pak že to je nuda

Reagovat
DreamTeam

od Bayernu tradicne ano

Reagovat
olis

Reagovat
DreamTeam

A jsou venku skopcaci

Reagovat
smazaný uživatel

Ancelotti > Guardiola

Reagovat
Pepe1911

Jendoznačně.Guardiola neni trenér,ale pouze vizionář.

Reagovat
REPLIKATOR

Dante držel za ruku spoluhráče

Reagovat
Free_player

klobásy .... je asi po zápase

Reagovat
smazaný uživatel

legendarny Pepek namornik doj*bal perfketny tym..

Reagovat
smazaný uživatel

za tohle zas bude Ramos ve všech možných sestavách roku

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm, kdo tu LM obhaji, to bude vazne buh

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Super. Bayern nedohraje v jedenácti...

Reagovat
smazaný uživatel

Neuer je neskutečná díra a zmatkář..

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Kokesh

Jóoooooooooooo

Reagovat
Fairplay

Hlavně se teď nenechat strhnout a pokusit se do poločasu neinkasovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je ten co tu psal 3:0 pro bayern v suchym?

Reagovat
smazaný uživatel

RIP Guardiola

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
hefy

N E S K U T E Č N Ý ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře jim tak, to mají za to, že nechtěj hrát fotbal...

Reagovat
REPLIKATOR

Dávám Guardiolovi rok, maximálně dva.

Reagovat
Dawon

A stejne se vsadim, ze Ramos tu zlutou dostane za naky nesmyslny faul

Reagovat
DelPiero137

Po tomto priebehu nemoze nikto povedat o betonovani a stiahnutom Reale. Zatial dobry, bojovnych a velmi rychly zapas. Real je na koni a ma to vo svojich rukach.

Jedina kanka na Reale, ze by si mohol odpustit tie psycho stavy Pepeho a Ramosa. Ronaldovi verim ze ho to boli, ze ho velmi nesetrne faulovali ale nemusi tomu tolko pridavat.

Reagovat
smazaný uživatel

takže si připišme Bayern do kolonky klubů, co nutně potřebují stopera

Reagovat
OVi.77

Badstuber už lečí zranění, Boa je poslední dobou tragický hlavně pozičně...

Reagovat
smazaný uživatel

Badstuberovi bych to přál jako nikomu a to ho ani nemám moc rád . Ale to je stoper starýho střihu. pod Guardiolou mu moc nevěřím .

Reagovat
smazaný uživatel

logika

Reagovat
smazaný uživatel

beztak někdo dojde

Reagovat
smazaný uživatel

Hrdiii Bavori, tlste prasce, tam mate

Reagovat
Atlético de Madrid

Totálně příšerně odbráněný rohy. Ramos respekt.

Reagovat
smazaný uživatel

nevěřil jsem Guardiolovi ani vteřinu v Bayernu

Reagovat
db18

Tohle bude hrozná demolice

Reagovat
smazaný uživatel

Real dominuje.. zatial v suchom tricku do finale

Reagovat
smazaný uživatel

Těším se na Franze Straku :D

Reagovat
Pepe1911

Už studuje jízdní řády

RIP

Reagovat
Arbiter

Neuer už dvě chyby, které mohly vést ke gólu...

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola uz nespocet chyb, ktore potopili Bayern..

Reagovat
kiwwi

vsak on je zmatkar

Reagovat
Arne

To potom všichni ostatní, včetně Casillase a Buffona, stojí dost za hovno, pokud i přes zmatkaření je Neuer nejlepší na světě.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
db18

Reagovat
Shevchenko

Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

Chudak Straka

Reagovat
Mervin
Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
tomasinho

Tak snad to Real už vyhraje a nenechá vyhrát Chelsea. I když pro dobro fotbalu by mohlo postoupit Atletico, ale nevěřím tomu.

Reagovat
DreamTeam

Takove jsem mel nervy pred zapasem aby v te prvni 10timinutovce skopcaci nenastoupili a nedali nejakou haluz.Ale nakonec vse podle planu. Finale i penizky budou

Reagovat
Fairplay

Více než hodina zápasu před námi

Reagovat
DreamTeam

A co s tim? :D Guardiola neumi reagovat na nic :))

Reagovat
smazaný uživatel

a po Cules ani stopa

Reagovat
Chazy

Ona totiž hraje Barca hm

Reagovat
Kenneth

Prvni zapasy tu byli nejaktivnejsi, tragedi..

Reagovat
smazaný uživatel

i dneska pred zapasem

Reagovat
ADM

Tu som. Real jednoznačne lepší. Ešte niečo?

Reagovat
Atlético de Madrid

Sergio Ramos is the FIRST defender EVER to have scored a brace in a UEFA Champions League semi-finals.

nečekaně..ale hodně hustý

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavá statistika, Ramos A kdyby dal hattrick, tak by byl první obránce v historii Champions League, který to dokázal?

Reagovat
smazaný uživatel

Snad si dá CR gol, ať překoná ten rekord Anebo si nechá hattrick na finále

Reagovat
Neuro

no jestli bude ve finále Chelsea (a to nejspíš bude) tak to bude betonárka až k penaltám

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš bych se přikláněl k tomu, že do finále půjde Atl. Madrid. Za prvé si tou zaslouží, za druhé hraje hezčí fotbal a podle mě jsou lepší tuto sezonu.

Reagovat
Kenneth

Traged Benzema do pice.

Reagovat
REPLIKATOR

Aspoň jeden nudný tým nebude ve finále

Reagovat
Mervin

já věřím i Atletům

Reagovat
REPLIKATOR

Kéž by. Bylo by potom ve finále komu fandit.

Reagovat
eder

Reagovat
Jajinek

Benzema už zadrbal tři při dobrém provedení klidně potenciálně gólové brejky...kdyby to bylo 0:0 tak je na vystřídání.

Reagovat
Side

Lahm jenom couve a Benzema nabehne přímo do něho

Reagovat
Fairplay

Nejsmutnější na tom je, že na druhé straně úplně volný spoluhráč..

Reagovat
Fairplay

Benzema dneska mě štve. Protiútoky drbe. Dlouhý balon na něj - špatně zpracuje. Balon do běhu na něj - nemá rychlost, možnost krásně nahrát volnému spoluhráči - zadrbe a ztratí balon.

Reagovat
Mervin

Morata IN

Reagovat
Fairplay

To zas ne, nedávno jsme mohli vidět, že na celý zápas to prostě není..

Reagovat
smazaný uživatel

29. minuta a mnichovská první střela na bránu byl nepovedenej centr od Robbena :D

Reagovat
Arbiter

Benzema je kus vola...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je tu po culés jak vymydleno, to je úžasný, jak genericky podporují Bayern.

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern nejako zrychlil tempo.. Guardiola by ich mal ukludnit

Reagovat
smazaný uživatel

real hraje neuveritelne, daju tak 5 golov dnes

Reagovat
tomasinho

Bože, Modrič mmi giganticky chybí v PL prostě

Reagovat
Free_player

mě hlavně v Tottenhamu

Reagovat
nani92

mne chýba v United

Reagovat
Lof

Reagovat
Mervin

mně se moc hezky dívá na jeho hru - stejně jako u Rosického

Reagovat
Fairplay

Opět dva volní spoluhráči a on trefí nějakým polocentrem prvního protihráče..

Reagovat
Pinturicchio

Auf wýdrzéen, Baya Mynšn

Reagovat
smazaný uživatel

Baleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Miguel19

Daří se Bayern?

Reagovat
Mervin

Criiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOl

Reagovat
Fairplay

joooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Svatej

Reagovat
C0br

hustě

Reagovat
DreamTeam

Bayern prumer v La lize

Reagovat
smazaný uživatel

Je to táááám!!!! Rekord!!! 15

Reagovat
valloire

Búra Bajern

Reagovat
kiwwi

pomsta Barcelony od Realu?

Reagovat
smazaný uživatel

golgolgolgolgolgolgolgolgoooooooooll

Reagovat
Fairplay

RONALDOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola se může připravovat na další kapky..

Reagovat
Pepe1911

Nááádhera,mokrej sen

Reagovat
smazaný uživatel

Je teoreticky nějaká možnost, že by Guardiola mohl u Bayernu skončit? Hlavně po tý kritice Beckenbauera a dalších.

Reagovat
Arne

Až za rok, až je obere BVB.

Reagovat
kiwwi

on sam povedal, ze ak vedenie nebude z jeho pracou spokojne, tak nema problem odstupit

Reagovat
Arne

Když nic jinýho, tak je aspoň definitivně dotikitakováno

Reagovat
smazaný uživatel

to znie ako uspesne rozobratie hodinovej bomby

Reagovat
db18

pořád to tam klepem, jako slepice když se jí usekne hlava - a Pep sedí a čumí...

Reagovat
Arne

Hele furt lepší, než kdybyste vyhráli 2:1, stejně vypadli a všichni by si lhali do kapsy jako po prvním zápase... Všichni by říkali, že jste si zasloužili postup, Pep by byl na hráče hrdý, a podobný sračky. Tohle je pro budoucnost prostě lepší.

Reagovat
db18

On stejně nic nezmění a po "jednom" utkání ho stejně nevyhodí, takže to tak bude vypadat dál a dál... Jediný kdo se proti tomu ozve je Franz, kterého stejně už většina nebere vážně...

Reagovat
db18

tak Franz je nějak podezřele klidný...

Reagovat
Arne

To je pravda, Sammer je do něj zabouchnutej... A top náhrada? Nikdo mě moc nenapadá. Leda zkusit Weinzierla.

Reagovat
smazaný uživatel

Viva Ronaldo

Reagovat
Swarley

konečně to Benzema vyřešil dobře

Reagovat
PavlíčeQ

Boateng, achjo

Reagovat
smazaný uživatel

Krute, ale zaslouzene

Reagovat
REPLIKATOR

Buzerant

Reagovat
Josifek

:-* :D

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

ukázkový kuřbuřt toto fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc jsem zvědavý jestli si Španělé vezmou pro MS ponaučení, že titi-taka byla poražena...

Reagovat
smazaný uživatel

Tlste hnusne prasa Neuer

Reagovat
Neuro

Reagovat
DelPiero137

Ale no...

Reagovat
smazaný uživatel

ale neni falosny

Reagovat
kvasha16

Reagovat
tomasinho

Ukázkový brejk

Reagovat
DelPiero137

A je vymalovane, zapasu by pomohol gol Bayernu ale neverim tomu.

Reagovat
smazaný uživatel

deset deset deset

Reagovat
Pepe1911

*15

Reagovat
Josifek

Tak to mě poser, neskutečné

Reagovat
smazaný uživatel

uz by meli zacit hrat jinak tech 5 golu nestihnou

Reagovat
smazaný uživatel

Neuer, Boateng.

Reagovat
REPLIKATOR

Ten Neuer fakt nic nechytí

Reagovat
smazaný uživatel

Pepkova misia znicit Bayern skoro u konca

Reagovat
OVi.77

Hoši tady je hotovo, čas to přepnout

Reagovat
OVi.77

nebo mi dejte kontakt na jiřího, pujdu s ním dělat barák

Reagovat
smazaný uživatel

na ordinaci

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema si vybral kvalitní přihrávku na zápasů dopředu zas

Reagovat
Free_player

ježiši vždyt jsou ty Němci uplně marňoučký

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte jim bůra, chlapi madridští!

Reagovat
Swarley

gratulace Crisovi

Reagovat
kiwwi

ja nechcem aby s nimi tu LM vyhral...nech si pamatam len tu s United a nech lutuje

Reagovat
Godwinson

Katastrofa

Reagovat
smazaný uživatel

Nazdaaaaaaar

Reagovat
smazaný uživatel

Nazdaaaaaaar

Reagovat
smazaný uživatel

Jedéééééééé mašináááááááááá

Reagovat
olis

Ancelotti najlepsi trener momentalne

Reagovat
smazaný uživatel

nielen momentalne

Reagovat
Miguel19

Ribery je krásně v prdeli

To jsem nečekal, že ho ten ZM takhle dostane do sraček...

Reagovat
wild

Real je neskutocny v hre na brejky..len vo finale proti Chelsea s tym neuspeju

Reagovat
Mervin

Chelsea tam snad nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea vyleti zajtra lebo nemoze zaparkovat autobus

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea může vždycky zaparkovat autobus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Konec. Nevěřím že je Real tou svou pěší taktikou dát pět gólů. To spíš u toho dostane dalšího.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
niflheim

Co se to tam děje?

Reagovat
Dawon

Stridej toho Ramose ale okamzite proboha To je takovy dement, ze to je neuveritelne

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně ten odporný fotbal je zničen.

Reagovat
smazaný uživatel

CO JEEEEEEEEEEEE VY PAPÍŘI DOBREJ TRÉNINK

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ti hlupaci sa vidia ako vitazi LM, uz len preto to nevyhraju.

Reagovat
smazaný uživatel

Pepku tohle snad bude tvůj konec...

Reagovat
jester Radka Bejbla

loni bayern vyprášil barcelonu svojí útočnou a přímočarou silou a letos Real vypráší bayern, který opět vede guardiola a praktikuje i stejný styl jako v barceloně

Reagovat
smazaný uživatel

barcelona style fail..

Reagovat
Sosi

Proč má Bayern černá pásky? Iveta byla v Německu tak známá?

Reagovat
Neuro

Reagovat
Mervin

škodáááááááááááááááá

Reagovat
kiwwi

Neuer zas

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola je trenerský šašek.

Reagovat
smazaný uživatel

Ouuuu, CR7

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Co je tomu Neuerovi

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kua to je neuveritelny futbal

Reagovat
Kenneth

XABIIIIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

Na Suareza ma tuto sezonu len Ronaldo

Reagovat
DreamTeam

to je blb ten Xabi.. rozhodnuty zapas a tak si to posere

Reagovat
Fairplay

Je potřeba nevypustit nic, tohle bylo docela dobré ze strany Bayernu, bohužel ten zákrok musel přijít

Reagovat
DreamTeam

nemusel.. je rozhodnute.. Bayern neni pro nas dnes zadny souper..

Reagovat
eder

Tak koukám, že ta bublina kolem přeceňovaných hráčů v čele s Robbenem, Ribérym, Sviňštajgrem nějak rychle splaskla. Že prý nejlepší tým světa...

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je prostě nešťastný

Reagovat
Fairplay

Xabi

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 preco nevystrieda Alonsa a Ramosa ?

Reagovat
Mervin

Alonsa už může nechat

Reagovat
smazaný uživatel

teraz už hej, akurát som to písal a dostal žltu

Reagovat
Mervin

tohle pravidlo žlutých karet na finále je totálně na piču

Reagovat
kiwwi

uuu Xabi je s Ronaldom a Ikerom asi jediny hrac ktoremu by som to doprial...velka skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

ten pocit na té zemi, kdy už věděl, že to posral...aaaa, nezávidím..

Reagovat
kiwwi

Keano, Fletch

Reagovat
Chazy

S Keanem to měl i Scholes ne? Pak brali tu trofej společně v civilu.

Reagovat
Swarley

Reagovat
wild

aj Scholes,nie?

Reagovat
niflheim

Scholesy proti Bayernu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedvěd.

Reagovat
Swarley

i Nedvěd, to prostě mrzí no...já tohohle zastánce fakt nejsem, před finále by se to mělo mazat...tam by to měla být ta přehlídka nejlepšího...

Reagovat
Dawon

Keano alespon "musel hrat naplno"...fletchova a nedvedova byla podobne dementni jako tohle

Reagovat
kiwwi

Fletchova hlavne nemala byt...to bol cisty tackle, rozhodca to dojebal

Reagovat
Dawon

Jj to jo, ale byl to proste zbytecne riskantni zakrok za toho stavu no...chybel strasne moc v tom finale potom, to stejne se ted muze stat s Alonsem

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu cítit Real, ale už jen za tu minutu ticha nakopejte ty bratwursty do zadku!!!

A Pep mazej domů!

Reagovat
smazaný uživatel

Xabiiii ty magor za stavu 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Xabi smoliar.. ale Real sa bez neho zaobide.. teraz hlavne stiahnut Ramosa

Reagovat
C0br

to je Nedvěd ty vole

Reagovat
Dawon

DEMENT DEMENT DEMENT...ti fotbalisti maji v hlave hovna nebo co? toto ja nikdy nepochopim, vazne nikdy...a to bych kurva rekl, ze zrovna alonso je inteligentni

Reagovat
Chazy

Ono si musíš uvědomit, že prostě je v tom zápasovým tempu a tohle neřeší, když přijde na tu chvíli, prostě tam šel, jako by šel vždycky a uvědomil si to až potom.

Reagovat
Dawon

Bohuzel to ale proste resit musi, snad premyslim ty vole...vedes 3:0, na 99% si ve finale, s trochou nadsazky to muzes dohrat na pul plynu, a on udela tohle? Takovy skluz ktery by byl dementni ikdyby tu hrozbu nad hlavou nemel?

Reagovat
Dawon

Ber to proste tak, ze hrajes se zlutou a musis si davat pozor, abys nedostal cervenou...s timhle snad ti hraci umi hrat a maji zkusenosti za svoji karieru...kolik zapasu takovy Alonso musel zvladnout dohrat se zlutou? Za me je tohle zkratka obrovska hloupost a muze si za to jen a jen sam...navic tim strasne oslabil spoluhrace

Reagovat
Chazy

Nepopírám, že je to hloupost, ale chápu to. Stejně jako chápu INT na 4. down

Reagovat
Dawon

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost. Např. Gerrard to řeže celou sezónu a když byl v karetním ohrožení, tak dokázal odehrát 6 zápasů v řadě bez karty. Nedělal žádný blbosti a do skluzu šel jen když si byl na 100% jistej, že nemůže trefit hráče. Tohle Xabi neskutečně pohnojil (to že je to pravidlo neuvěřitelně debilní, to je zas na jinou diskuzi ...)

Reagovat
Dawon

Tak tak ...proste mi nikdo nenamluvi, ze takhle zkuseny chlap si neni schopny pohlidat jeden jediny zapas, ktery je navic asi od 25. minuty rozhodnuty a s trochou nadsazky se jen dohrava

Reagovat
Kily

postavte tam proti Realu alespoň trochu připraveného soupeře, tohle je tragédie a vyhoření Bayernu v jednom

Reagovat
nani92

najhlupšie pravidlo na svete s tými kartami...okrem červenej karty by sa na finále malo všetko zrušiť

Reagovat
Ronaldo.com

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

RAMOS stridat....

Reagovat
Chazy

To je docela katastrofa pro Real, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

katastrofa je slabé slovo.

Reagovat
Chazy

To mě mrzí no, ideálně mít finále v plný síle obou stran.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ono se dá spekulovat nad tím, že Illara při soupeři který nepresuje tak je +- v pohodě, ale Xabiho prostě nenahradí.

Reagovat
smazaný uživatel

katastrofa by bol Modric a Di Maria

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
wild

Neuer radsej mohol byt zraneny

Reagovat
smazaný uživatel

Ty karty by se meli pred semifinale mazat... chudak Xabi...

Reagovat
smazaný uživatel

Xabi

Reagovat
smazaný uživatel

Vzít Guardiolu byla chyba... teď se to ukazuje. Místo atraktivního fotbalu zoufale hoří, hoří a nudí i když nehoří.

Reagovat
Chazy

Maj titul dpč v rekordním čase a nejde hrát finále LM každej rok. SF je úspěch.

Reagovat
kiwwi

ja nerozumiem co sa to tu proti nemu rozbehlo

Reagovat
Chazy

To se odehrává už dlouho, přání otcem myšlenky. Nesnášej fotbal Pepka, tak sami sebe přesvědčujou, že je nesúpěšnej a že to nefunguje.

Reagovat
smazaný uživatel

ale dneska teda hrozná bída

Reagovat
Swarley

prdel no

Reagovat
Arbiter

rozhodně Ale to, co předvádí teď, je absolutní ostuda...

Reagovat
kiwwi

stane sa kazdemu

Reagovat
smazaný uživatel

ale len Wengerovi tak často.

Reagovat
kiwwi

lenze Wenger si to moze dovolit

Reagovat
smazaný uživatel

bohužiaľ hej, no.

Reagovat
Jardin

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to porovnej s loňskem. Ten propad ve kvalitě hry je strašnej.

Reagovat
Chazy

Propad v kráse hry asi ano, v kvalitě není. Znovu opakuju - titul v rekorndím čase + pohár + SF LM.

Co to je kurva za propad kvality, to jako vyhráli LM 10x v řadě a letos to tím SF posrali?

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik jsi viděl jejich zápasů v lize? Já dost na to, abych viděl, jak do háje to šlo a z přímočarýho, účinnýho fotbalu je šmrdlání, který se projevuje přesně takhle. Jsou čitelní, předvídatelní a Pep se umí adaptovat asi jako neandrtálec.

Reagovat
Chazy

To jsme zas u atraktivity hry ale. Ano, ta hra je předvídatelná, ale dneska poprvý vidím, že na ni někdo našel recept.

Reagovat
kiwwi

ty vole vsak ligu naprosto prevalcovali tak suverennym sposobom, ze viac to uz ani neslo...a v LM su v SF!!!

donedavna sa tu tej hry fanusikovia Bayernu zastavali a zrazu po dvoch zapasoch je vsetko naruby?

Reagovat
smazaný uživatel

Vole říkej svému otci :) Já nejsem žádnej fanoušek Bayernu, tak pláčeš na špatném hrobě

Reagovat
kvasha16

tiki-take odzvonilo uz davnejsie

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden nepovedeny zapas...

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduješ je víc? Já jo a prostě je to i v lize propad oproti loňsku... když koukáš jen na výsledky, tak ne, ale když koukáš i na hru

Reagovat
Chazy

Ale výsledky mluvěj za sebe, že ta hra není pro tebe tak atraktivní, je úplně irelevantní faktor. Uznávám, bejval Bayern zábavnější, ale jestli lepší? Asi se to dá říct, že tu LM vyhráli, ale dokázali letos hodně a těžko předpokládat, že bez Pepka by tu LM dali.

Reagovat
Arne

To není věc jednoho nebo dvou zápasů, až na dvě, tři výjimky problém celého jara.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou lidé z BPL sekce a ti rozumí všemu.

Reagovat
smazaný uživatel

A my že měli dostat od TIKI TAKA trojku?

Reagovat
smazaný uživatel

wow, Mníchovský puč 2.0

Reagovat
Mervin

stejně je to debilní pravidlo, nechápu, čeho tím chtějí ti idioti dosáhnout... na repre turnajích je to vyřešené dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Říkal sem to na začátku sezóny, že Carlito je kouzelník.

Reagovat
smazaný uživatel

Carleto, Carlito strasi v Juventuse na hrote

Reagovat
REPLIKATOR

Kroos jak si vyklusával u toho třetího gólu

Reagovat
smazaný uživatel

omg oni jeste fakt nezrusili tresty za zluty karty do fnale.za cervenou by to byt melo ale finale by meli hrat v nejlepsi sestave, nevim proc vymysleji furt kraviny a neudelaji neco pro fotbal a fanousky

Reagovat
Atlético de Madrid

Tenhle výsledek mě asi přinutí změnit názor na Pepovu strategii. Doteď to v LM fungovalo dobře, ale takhle naprosto tragicky propadnout v obraně, to se jen tak nevidí. A pokud ty hráči nejsou schopný vytvořit si ani jednu pořádnou šanci, tak je něco špatně v tom stylu, kterej jim ordinuje. Nicméně pravděpodobnej domácí double a semifinále LM taky neni špatnej výsledek a Pep je stále vynikající trenér a největší současnej revolucionář..

Reagovat
naheCZ

Pokud nedokáže reagovat na to, že má prakticky každý klub jeho hru od základu přečtenou, tak to vážně nemůže být špičkovej trenér.

Reagovat
Atlético de Madrid

On má nějakou filosofii. Jednou nesla ohromnej úspěch, podruhý ho nenese. Taky to ještě může v Bayernu do příštích let vypilovat, přijde Lewandowski, vyroste Thiago.. Tahle sezona je neúspěšná oproti tý předchozí, ale jinak je stále velmi úspěšná.

Reagovat
Arne

Finále poháru taky nedají.

Reagovat
smazaný uživatel

Illaramendi je dobry hrac a v pohode bude stacit na Atletico aj Chelsea

Reagovat
DreamTeam

Na Chelsea urcite.. S atleticem by to byl jeste boj..

Reagovat
smazaný uživatel

A kde jsou ti cules co po losu psali, jak Real dostane vyprask?

Reagovat
wild

Ked sa do brejku ruti Bale s Ronaldom tak to je pre obranu nezastavitelne..neskutocna rychlost

Reagovat
Fairplay

Jsem rád, že Xabi to nevypustil. Musíme se stále rvát a bojovat, za normálních podmínek by tam také šel, prostě se obětoval než riskovat 1:3.

Reagovat
smazaný uživatel

Neuer nejlepší brankář světa.

Reagovat
Free_player

Pepe

Reagovat
PavlíčeQ

Pepe umřel

Reagovat
PavlíčeQ

už žije, uff

Reagovat
AndR

Totožný gól co s Brémama, Dante chyba, Boateng pozičně v prdeli a gól.

Guardiola poslal sestavu bez větších změn, přitom bylo evidentní, že musí přijít. Zklamal.

Dalo se něco vymyslet, i kdyby měl hrát stopera Schweinsteiger, tak by to vyšlo lépe.

Nevadí ale, Real mnohem lepší tým. Nasazení, kvalita, vše vyvážené.

Věřím, že to zvládne zítra Atlético Madrid a ve finále sestřelí Real.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Pepe

Reagovat
C0br

už jsem ti hajzlové zase slétávaj jak barcelonský vosy

Reagovat
placa

Ach jo, proč to ten Pepe pořád dělá

Reagovat
ADM

Boha ja by som to tomu Realu tento rok aj prial, aj ked som fanúšik Barcelony, ale ten Pepek to je horšie než všetci naši dokopy

Reagovat
ADM

Pepe

Reagovat
Godwinson

Tak jeste zlutou pro Ramose.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
Kokesh

Los dementos.

Reagovat
Mervin

co bys chtěl po pičusech fandících čukotce?

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Azazelo RD

Největší hovado ve fotbale je ten Pepé!

Reagovat
REPLIKATOR

Bayernu solidně tečou nervy.

Reagovat
smazaný uživatel

nemeckou moc nesleduju, ale ten Bayern si od te doby, co ma titul v lize asi rekl, ze je nesmrtelnej. no uz asi ne..

Reagovat
Miguel19

Jednu věc je přeci jen naučil. Ta rychlost, jak jsou hráči Bayernu u rozhodčího nebo u ležícího hráče Realu je neuvěřitelná. Mandžukič nebo Boateng se při hře ani nepohnou, ale v takových situací vyvinou takovou rychlost, až se jim za prdelí práší..

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Redka za facku? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Kokot Ribery..

Reagovat
smazaný uživatel

Ribery .. co to je za kkta

Reagovat
alcantara

Gratulácia Madridu, dobre su pripravení. Nech si finále užijú, už čakali nejako pridlho. A obhajoba je asi fakt nemožná...

Reagovat
smazaný uživatel

Ribery to vazne...

Reagovat
Arbiter

ach Arjene, Arjene...

Reagovat
DelPiero137

Skutocne smutny obraz ako sa za rok Bayern zmenil. Bayern z minulej sezony by dal 2 goly zo standardiek a nie dostal, Real nema ktovie aku obranu(vid zapas v Dortmunde). Neskutocny rozdiel oproti minulej sezone, dva krat neubranit standardku v najdolezitejsom zapase roka...

Asi nebola nahoda ze BVB prevalcoval doma Real a vymietol AA.

Reagovat
Il Architetto

Ještě, že dnes dávají Real. Alespoň zítra neuvidím autobus.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som si vravel jaký válec bude Bayern a oni hrajú sterilnejšie jak Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola effect.. prrisiel s cielom potopit Bayern a dari sa mu to

Reagovat
AndR

Což je celkem logické.

Barcelona je technicky nejlepší tým, který si může dovolit hrát to, co Guardiola má rád.

Bayern má zkrátka jiné přednosti, zejména zarputilost, nasazení, hrálo se dobře pozičně.

Bayern nehraje svoje, Barcelona nehraje svoje.

Měl se vracet domů, ne do Bayernu.

Reagovat
smazaný uživatel

pravda

Reagovat
SIRBRANIKE

Amen bratku, Pep by mohol trénovať fakt len Barcu, škoda, že to nie je možné. Je v Bayerne, má tam svelé mužstvo, ale pre jeho štýl sa mu nehodí. My máme hráčov len na tiki-taku a sme bez trénera čo by jej rozumel...

Reagovat
smazaný uživatel

Ribery je strašně odporný zm*rd.. Fackovat tam obránce...

Reagovat
Kokesh

Ribery červená. Borec, kterého si Dani maže úplně na chleba. Trošku to kluci nedávají.

Reagovat
smazaný uživatel

A tenhle, že měl dostat zlatý míč?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak mu plesknul

Reagovat
fajdax

Tohle bude ještě hodně veliká komedie

Reagovat
misinho7

Bayern su strasni debili..

Reagovat
Kenneth

Tohle uz meli bejt 3 rudy pro skopcaky.. Ti se predvedli.

Reagovat
asskicker

8 ich malo byt

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš ani za takového stavu si to nemůžou odpustit

Reagovat
Free_player

Dive Maria baví

Reagovat
Azazelo RD

Kurva, to je zas divadlo, jdu radši žehlit.

Reagovat
10

Reagovat
REPLIKATOR

Cokoliv jen ne vlasy

Reagovat
Azazelo RD

Košile.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč?

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Rarášek

Reagovat
asskicker

Krasne ich Real spraskal, keby tam nebol Anceloti, tak dostanu nakladacku, teraz je to presne naopak.

Kolko ma Carlo prehier proti nemcom?

Reagovat
smazaný uživatel

proti Bayernu neprohrál

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obrana včetně brankáře je až na Lahma o řád kvalitativně horší, než ta Chelsea na stejných postech.

Reagovat
REPLIKATOR

Dive Maria

Reagovat
Arbiter

Ribery je naštvaný tak, jak si to žádal Guardiola. Je to opravdu ku prospěchu?

Reagovat
placa

Nevim, jeastli to maji hráči Realu zapotřebí, teď simulovat

Reagovat
LGT

To je hnus jak se pořád všichni válí

Reagovat
djiros

Výsledek toho, kde se ten fotbal za poslední roky hnul. Člověk to nemá chuť ani sledovat. Jestli v nastoleném trendu bude i MS, tak to potěš.

Reagovat
smazaný uživatel

A prej catenaccio.. tsss. Ty protiútoky byly jako z učebnice Rinuse Michelse Mně by jen zajímalo, co vymyslí Mourinho na tento fotbal v případném finále. Podle mě by to mohla být zajímavá konfrontace Jinak Ribery, Dante a Mandžukič - jeden z nich nedohraje.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Neuer

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola

Reagovat
C0br

Neuer to je hroznej klaun

Reagovat
Neuro

zákrok jak od prasete a ještě se tady bude nadávat že proč nejsou žluté anulované v seminifále

Reagovat
Pepe1911

Neuer

Reagovat
smazaný uživatel

Neuer je venku z brany casteji nez Dominator v dobach sve nejvetsi slavy

Reagovat
valloire

valloire 29.04.2014 20:36

0-3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

podcenil

Reagovat
icka

Bayern jsou totalni spiny , prohravaji a dostavaji kotel tak to neunaseji kokotuci namachrovani

Reagovat
Arbiter

Jako chápu, že Di Maria simuloval, ale o co Mandžukičovi vlastně šlo?

Reagovat
smazaný uživatel

frustrace co jiného

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern měl mít dva hráče venku a ještě prohrává o tři góly. To je výkon, panečku..

Reagovat
icka

Reagovat
Kenneth

Xabi boli, ale Golden Boy ho nahradi. Ted proste musi stahnout Ramose, on je tak labilni ze tu kartu klidne dostane..

Reagovat
smazaný uživatel

o kolikáte hrá bayern???

Reagovat
smazaný uživatel

Ribery musí dostat dodatečný trest. Viditelně neunáší. Stejně jako Dante a Mandžukič.

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Semifinále Ligy Majstrov- súťaž tých najlepších hráčov sveta, strhujúci boj o finále...

Lietajú facky a 3:0 na polčas... môžem jebať

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Bayern jsou strašní zmrdi prasáčtí! Těžce to neunáší a vsadím se, že minimálně jeden madridista nebude ve finále hrát, jelikož ho zramujou snad to nebude CR. Vamos Real!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, Ribery je tak strašně vymatlaný kokot až to bolí.

Reagovat
REPLIKATOR

Bayern letos v semifinále předvádí daleko větší ostudu než loni Barcelona.

Reagovat
smazaný uživatel

Neuer dneska nedostatocna podpora utoku

Reagovat
smazaný uživatel

perfektný výkon vo všetkých radoch, škoda faulu Xabiho, zbytočne tam šiel, teraz by to chcelo stiahnuť Sergia a neposielať tam Illarru, na druhej strane je zaujímavé, že hrá ešte hráč ako Ribéry (ten ma strašne sklamal)

Reagovat
Bayern +

Hernej jednoznačne zaslúžený polčas, my vôbec nič, Real takticky výborne, herne skoro nič, darované tri góly, každopádne z našej strany neskutočná komédia, 0:3 zaslúžene.

Pre Maria, Francka a Jeromea, keď už nič, aspoň rozkopte tie špiny hnusné vyjebané južanské simulantské!

A kľudne i toho šaška, ktorý zasa miesto trestu hrá mariáš. Jasná redka pre Coentraa nič, Xabimu vymyslenou kartou zabil finále.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Ribery, Dante a ten chorvatsky odpad uz meli byt venku a ty budes plakat kvuli cerveny pro Coentraa.. Neskutecny. Ale i diky tobe si to strasne uzivam.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Bayern +

Ďakujem. Ešte dve minuty vzhliadnem tie vypičené špinavé ksichty v bielych košielkach a normálne tú trofej budem musieť priať Mourinhovi s Abrom...

Reagovat
Kenneth

0:4 !!!!!!!!!!!

Reagovat
Aldeano

Reagovat
frankiefcb

Poupravuji, budeš ji přát Cholovi

Reagovat
Arne

Ty to solidně nezvládáš... Nevím, jestli je to ve tvých silách, ale zkus se třeba ráno sem podívat a trochu se zamyslet.

Reagovat
Infi

blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

za co Coentrao rudá? Tu rudou měl dostat Ribery nebo Dante...

Reagovat
db18

ten záběr na Boatenga byl taky skvělý, když běžel s Ronaldem, odběhl aby "dohnal" Balea a odkryl mu prostor pro přihrávku (jinak to byla skvělá ukázka toho, jak nám chyběl Martinez)

Reagovat
Bayern +

Ja náš výkon ani nehodnotím, pri tej situácii mi stačilo vidieť pohyb a postavenie Kroosa a stačilo mi... Boatenga už radšej ani nebudem rozoberať.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Zapoměl si na faul na Ronalda, na stojnou nohu na kotník, ale hlavně jsou to simulanti, jojo. Pepek mimochodem hráčům dokázal vštípit i Barcelonské brečení u rozhodčího.

Reagovat
Side

Za co červená pro Coentraa?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

srandicky srandicky

Reagovat
pajamu

Reagovat
smazaný uživatel

Ty máš hodně dutou palici

Reagovat
DreamTeam

MAzej si oholit knira

Reagovat
icka

Jediny kdo se chova jako spiny jste vy

Reagovat
Bayern +

Jediní...

Reagovat
Bayern +

* a redka pre Danteho mohla byť, samozrejme.

Reagovat
fajdax

Reagovat
F.Torres

dobře ty, alespoň někdo to neunesl

Reagovat
db18

Ani nevim, co mně sere víc... že Pep nereaguje, simulace Realu nebo Ribéry který to neunáší...

Reagovat
Kily

Ribéry je načatý už od toho souboje s Carvajalem hned na začátku, už tam jsem si říkal, že to jinak než redkou pro něj snad ani skončit nemůže, jedině střídáním

Reagovat
db18

Takže červená, protože Pep dneska netrénuje

Reagovat
Aldeano

Nechybělo moc a na Carvajala šlápnul.

Reagovat
smazaný uživatel

radšej sa treba tešiť z hry Realu, každý protiútok je v 150% šprinte. neskutočnééééé

Reagovat
Arne

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern pojďme na 6 dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Real zatím velezkušeně a zasloženě. V obraně nic nepřipustili a ve předu jsou nebezpeční a dali 3 goly - vychází jim téměř všechno. Teď je jenom musí štvát, že Xabi nemůže hrát finále.

Bayern katastrofální bránění standartek..

Jen to simulování a polehávání hráčů realu by nemuselo být. Hlavně Carvajal mě teda překvapuje, že se z něj stal takový zmrdeček..

Reagovat
Arbiter

být Xabim, tak si v té šatně vážně nafackuju

Reagovat
Kenneth

Ty ani nemusis byt Xabi a muzes to udelat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

nafackuj si i tak

Reagovat
smazaný uživatel

Real sa musi setrit na Osasunu.. tieto lamky nedokazu ani vystrelit

Reagovat
nani92

neviem kto prekladal tú reklamu od Nike, ale Christiano Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak takhle si to nevysnil ani nejbláznivější fanoušek Realu, nic by to nepřekonalo nebýt toho zbytečného Di máriova polehávání teď, Pepeho ještě chápu, mohla to být (šlupka do hlavy), ale ten druhý případ kazí pohled na fotbal...

Reagovat
Side

Jaromír Bosák ‏@JaromirBosak 29m

Řekl bych, že Uli Hoeness se začíná těšit do cely...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Sergio si to krásné vybírá za tu penaltu. Výkon z říše snů. Škoda Xabiho, ale Isco to zvládne.

Reagovat
smazaný uživatel

RAMOOOOOOOS

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně to je na dobré cestě, protože tam vidím převahu v držení míče. Jo a nepřikládal bych tomuto výsledku jinak moc velkou váhu, protože Bayern už nemusí, ten si totiž zajistil titul v rekordním čase, takže jim už o moc nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

este si zabudol dodat, ze.. oh wait

Reagovat
smazaný uživatel

Real neskutečnej

Reagovat
Swarley

Straka

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

strasne ma bavi, nemozem si pomoct

Reagovat
Swarley

Reagovat
Trand

Reagovat
nani92

Reagovat
DelPiero137

Vy to nepozarete z Digi? Inak jeho nedokazem pocuvat 5min. strasne....

Reagovat
Arne

No proto ho tam taky furt zvou... On je to kalkul, i z jeho strany.

Reagovat
Fairplay

Reagovat
mickey mouse

Super , škoda že Ronaldo ještě nedal tu šanci.

Reagovat
penepi

Náááádhera!!

Reagovat
smazaný uživatel

o kolikate bude hrát bayern

Reagovat
smazaný uživatel

Straka

Reagovat
smazaný uživatel

Franz

Reagovat
smazaný uživatel

Co říkal? Nedívám se na COOLU

Reagovat
smazaný uživatel

Měl pískat Webb.

Reagovat
blade115

NÁÁÁÁÁÁÁDHERA !!!

Real jsem sice jako potenciálního soupeře do finále nechtěl, ale tohle vraždění jehňátek se mi náramně líbí. Guardiola ukazuje, jak je hrozně omezenej, absolutně není schopen zareagovat, spíš se tam za chvíli rozbrečí.

Co se mi nelíbí jsou simulace Realu a následné dementní reakce domácích, i když na druhou stranu je to skvělý způsob, jak provokovat hráče Bayernu k nějaké kartě. Nemyslím, že se dohraje v dvaadvaceti lidech. A Ramos by mohl dostat žlutou, když už jde ten Real do finále.

No, skvělý zážitek, parádní reklama na druhý poločas. Jen ať jim tam dají ještě sedm. Bayern je naprosto trapnej.

Reagovat
Kenneth

Koho ma v ohrozeni Chelsea?

Reagovat
blade115

Popravdě nevím, Mikel s Lampardem si to odsedí zítra a dál už nevim.

Reagovat
Mervin

neřeš, ptej se raději na Atletico

Reagovat
10

jsem sám, koho ty zápasy LM už delší dobu vůbec nebaví?

Reagovat
Miguel19

Ano

Reagovat
Tomanatura

ne, ja jsem to ani nezapl

Reagovat
10

já koukal 40 minut, je to semifinále...ale ani to mě u toho neudrží

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Tento rok je to od 1/4 finale slabota. Zapas Realu v Dortmunde bol vyborny. Dnesny polcas zatial tiez jeden z tych lepsich, ocakavam divadlo a cervene v druhom polcase.

Reagovat
10

pravda, tenhle jedinej zápas mě bavil, to bylo super

Reagovat
smazaný uživatel

súhlas

Reagovat
smazaný uživatel

naposledy mě bavila odveta BVB doma s Realem

Reagovat
10

taky, ale na druhej zápas už si kromě Juve nevzpomenu

Reagovat
Chazy

Těžko, ale stejně si to člověk pustí, furt je to prostě ta nejvyšší úroveň no a hraje se o moc.

Reagovat
smazaný uživatel

ani mňa...

Reagovat
Kily

nejsi, akorát dneska není důvodem to klasické "hraje se o hodně, hlavní je nedostat gól"

Reagovat
REPLIKATOR

Bayern, Chelsea... není se čemu divit.

Reagovat
tomasinho

Ne

Reagovat
smetos

Reagovat
smazaný uživatel

Franz bude zas vyšinutý...

Reagovat
smazaný uživatel

Xabi, ty ses kus vola..

Nic, zitra fandim Chelsea, proti nim to bude mensi ztrata..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

si myslíš, že Simeone dokáže Atlety lépe připravit na tak důležitý zápas, než Mourinho?

Reagovat
Kenneth

Mourinho bude betonovat, Simeone by nas stred prevalcoval bez Xabiho.

Reagovat
blade115

Na druhou stranu, ztráta hráče jako Xabi je velká, když jde zdolávání betonu.

Reagovat
blade115

*jde o zdolávání ...

Reagovat
Kenneth

A hlavne ma Mourinho hru Realu s Xabim nastudovanou, s Iscem to muze byt moment prekvapeni. Navic Isco ukazal, ze je ve stredu skvely. No, uvidime.

Reagovat
blade115

Tak hlavně tam Chelsea (a ani Real) ještě nejsou, že ...

Reagovat
Arbiter

ty toho Mourinha máš TAK přečteného

Reagovat
Kokesh

Děláte si srandu? On tak hraje celý život. Něco podobně nesmyslnyho udělal i Méďa. Co mu chcete vyčítat?

Reagovat
Arbiter

vyčítat jemu není třeba nic, on by si to měl vyčíst sám...

Reagovat
smazaný uživatel

No a, ze tak hraje? A co jako? To musi za stavu 4:0 zbytecne dostat kartu 50 minut pred finale? Tak teda bravo Xabi, skvele..

Reagovat
Kokesh

Ty vole brutus, běž mu to příště ukázat jak se to dělá. Tady je kazdej chytrej jak rádio. Právo vyčítat si to má jedině on.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobra logika.

Reagovat
smazaný uživatel

..ve stylu "ozyvej se, az dokazes to, co.."

Reagovat
Kokesh

Asi jak ta tvoje, nazývat ho volem.

Reagovat
RMCF

Bylo to za stavu 3:0 a ono v takovým zápase to nejde prostě vypustit... Pokud by vydržel do půlky, Carlo by ho beztak stáhl, ale tak s tím nic dělat nešlo, hned po tom třetím golu by ho střídal málokdo...

Reagovat
Aldeano

Přesně tak

Reagovat
blade115

Menší ztráta?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me urcite.

Reagovat
blade115

Podle mě to je dost vyvážený, na Atlético je potřeba ovládnout střed hřiště, pokud chcete hrát ofenzivně, a na nás je zas potřeba maximální kreativita, protože tu obranu máme postavenou skvěle. Jakákoliv hra vzduchem je zbytečná, možná jen v případě, že bude hlavičkovat Ronaldo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramoš

Reagovat
smazaný uživatel

"Tady si dokonce dva hráči hlídají sami sebe!

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušek Bayernu, kterej napíše že Real simuluje je totální kokot. Dante měl jít ven za faul na Ronalda, Boateng za facku Carvajalovi, Mandžukič za faul bez balonu na di Máriu. Prasáci, chcípněte fakt

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

+ Ribery taky za facku

Reagovat
smazaný uživatel

Tu facku mu dával Ribery ne ?

Reagovat
Tomanatura

Carletto

Reagovat
DelPiero137

Ribery je neuveritelna mrdka uz dlhodobo. Minuly rok unfair zakrok na Vidala, dalsi obdobny zakrok za chrbtom rozhodcu v semifinale, teraz opat. Vsetko mu to prechadza, bez dodatocneho trestu.

Reagovat
10

Reagovat
Neuro

dokonce i šukání děcek

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě podporuje dětskou prostituci... opět bez trestu

Reagovat
Mervin

na jeho obranu - vypadala starší

Reagovat
celeb

jj, dostatocne zrelo, aby som upresnil. Viem, ze vacsina EF borcov by od nej pytala obcianku, ...

Ale ano, je to chochot a tiez ho nemusim

Reagovat
Pettirosso

http://youtu.be/U4Merjdd_2U?t=1m58s

Nedvěd, teď Xabi.. oba zbytečně, uvědomili si to pozdě, škoda, že zrovna takoví sympaťáci

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

jdu si dát bavorskou klobásku

Reagovat
valloire

Straka už jebe Guardiolu. Pozdě Franzi,říkám to furt.

Reagovat
smazaný uživatel

jedno je iste.. Guardiola sa nikdy nepouci lebo je to namysleny h*jzlik.. Bayern cim skor ho v*jebe tym lepsie

Reagovat
DreamTeam

TAk Varane do hry.. a snad neni Carlo takovy vul aby tam poslal Illaru

Reagovat
db18

" Bayern je prejetej jak Iveta"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Kde to zaznělo?

Reagovat
db18

jeden komentář na fb

Reagovat
smazaný uživatel

já si chvíli myslel, že to řekli ve studiu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

to řikal Franz?

Reagovat
DelPiero137

Nehovor ze to zadrej ten Straka

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Ondraa24

Reagovat
edejv

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
hefy

Rychle sundat Ramose!

Reagovat
Swarley

no podle toho jak Bayernu tečou nervy, tak ho brzo někdo sundá

Reagovat
hefy

Reagovat
DelPiero137

a Pepeho, ak ete 2x bude zdrziavat po faule, hraci Bayernu ho uz dorazia

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši, co na tohle říká Gary Lineker? Už se vyjádřil?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska minimálně dvě červený...uvidíte, Bayern hraje hovno a Real tuhle sezonu tu LM prostě vyhraje, říkám to od začátku...a potom obhájí jako první tým...jedině tým, kterej má v týmu takový rychlíky tohle může dokázat..Ronaldo je borec, ale už nějak nekličkuje no, což mu přidává na statistikách, ale trošku ubírá na image...jak šel sám na Danteho tak si ho měl neskutečně voloupat a ne střílet přes něj

Reagovat
icka

Spiny uplakane z Bayernu

Reagovat
sensei25

Real jasne lepší. Bayern totálna katastrofa. Niektorí hráči Bayernu to očividne nezvládajú a správajú sa ako dementi. Dúfam,že im Real ešte niečo priloží. Aj keĎ fandím Barce a Messi je pre mňa top,tak musím uznať kvality ROnalda. PRvé čo ma po tom jeho góle napadlo bolo,že či sa aj Messi tak radoval,keĎ dal gólov 14 a vytvoril rekord on. Gratulujem MAdridu,zaslúžený postup. Už sa len modliť až nepostúpi ten jebo MOurinho.

Reagovat
Fernando_Torres

Je vtipný, že Guardiola je i přes svůj věk fotbalovej dinosaur... Každej kvalitnější tým už se na ten jeho styl dokáže připravit, nemít jeden z nejkvalitnějších kádrů na světě, tak ani žádný semifinále nehraje...

Reagovat
AndR

To máš naprostou pravdu. Arsenal dopadl dobře díky vyloučení. Manchester se také tak nějak protrápil díky tomu, že se sami trápí ještě více. A na Real nepřipravil vůbec nic nového, což je fail.

Reagovat
stas87

donde está Bayern????

tak moc chceli a tak vela dostali..pride mi ze to Bayern nezvladol v prvom rade psychicky,vlastne este pod Guardiolom neboli v takej situacii,v LM sa viezli na pohodovej vlne viac menej,prial im aj los a teraz dostali poriadne po papuli,taka skodorodadost sa vo mne ozyva,prajem to Bayernu a hlavne Guardiolovi ktory ten tajny plan na dnes ako Real prekvapit a zaskocit nechal v satni..

P.S. to Boateng myslel pri tretom gole vazne?mi prislo ze ani nesprintoval s hracom Realu..

P.S. 2 vrchovate sa tu kritizuje Boateng ale Dante je na rovnakom leveli ako on..

P.S. 3 Arjen aj Franck dneska Bayern skor oslabili ako pomohli..

Reagovat
Kvooca

Rámoš, tvl ten Straka je klasickej :D

Miluju to jeho nadšení, ale slova a věty jako přes kopírák. Furt to samé

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, Ramos dolů, Varane on. A proboha ať se nikdo nezraní a Bayernisti začnou hrát jak lidi a ne jak hovada co neunesou prohru.

Reagovat
smazaný uživatel

lol, vždyť se to bude akorát stupňovat.

Reagovat
Neuro

no.. když už je postupující jasný tak aspoň bude sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zmrd Guardiola nejenže nejlepší tým světa naučil hrát sračku jako Barcelona ale taky je naučil chovat se jako Barcelona. Už 2 červený jasný...‪#‎GuardiolaOUT‬

Reagovat
10

ty hráči byli takový vždycky, spíš bych vyzvedl velký umění Heynckese, že je dokázal držet na uzdě...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale oni jsou na uzdě pořád, jenže Guardiola chce hrát fotbal, který je evidentně přestal po půl roce bavit

Reagovat
10

o tom nemluvím

Reagovat
Bayern +

Kto? Okrem Ribéryho tam nikto taký za Juppa nebol a ani nie je.

Reagovat
blunted

Nevim o tom, ze by barcelona nekdy prasila....

Reagovat
Neuro

tady nefungují hashtagy

Reagovat
sensei25

a tá sračka z Barcelona si vás 5 sezón vodila ako gašparkov...och radšej nič nepíš odborník...

Reagovat
Neuro

tam na to byli hráči.. v lize Bayern moc konkurence nemá a v LM ten jeho styl už taky, jak je vidět, moc neplatí

Reagovat
smazaný uživatel

a Bayern si ju povodil ako malu k*rvu

Reagovat
bayern987

Nemluv jako hovado...

Reagovat
smazaný uživatel

kdo je jako Vás ty demente?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
valloire

Otázka...jak se jmenuje trenér Bayernu? Maj trenéra jo?

Reagovat
DreamTeam

proste sracka jako v Barcelone..akorat ta mela aspon Messiho , ktery ty zapasy udelal.. tu neni nikdo... Ribbery a Robben to je prumer

Reagovat
bayern987

Jsme v řiti a ja jeste ve větší

Reagovat
CubONE

A snad ten Real tu decimu zvladne. Prajem to Carlettovi.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola ide betónovať

Reagovat
smazaný uživatel

Co si chce tou výměnou Guardiola dokázat?

Reagovat
Shevchenko

Žeby zpevnit střed?

Reagovat
smazaný uživatel

a proto sundal nejlepšího hlavičkáře z týmu?

Reagovat
smazaný uživatel

To mohl rovnout stáhnout Ribéryho za Rafinhu a Lahm do středu

Reagovat
Kvooca

Tak Müller na hrot. Přál bych mu hattrick. Ale jen pokud by to bylo na ukor Realu, tak to ne

Reagovat
smazaný uživatel

moc nechápu to střídání

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych slyšet teď v lóži Beckenbauera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Inovátor luxusní střídání

Reagovat
r.mrazik

Koukam ze bayernaci byli divne namotivovany...spis podrazdeny nez bojovny

Ribery je kreten

Ale hlavne fotbal peknej

Reagovat
r.mrazik

A jeste...tem Di Maria je slusna motorova mys...ma zarazenou snad stale vyssi rychlost nez ostatni

Reagovat
db18

Je třeba dát 5 gólů, tak stáhnem hrota a dáme tam DM

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nechce dostat vic

Reagovat
stas87

prepac ale je to celkom logicke,vysune sa viacej Kroos,Javi s Bastim budu hrat zozadu,ide aj o cest,prehrat treba 0:5 je pre Nemcov a hlavne Bayern neuveritelna potupa,ja to chapem

Reagovat
db18

Já to vzhledem k tomu, že Javier měl hrát od začátku nechápu (a vzhledem k tomu, že šel až po poločase)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

0:3 taky není zrovna výhra

Reagovat
db18

Reagovat
stas87

spomenes si velmi rad za pät rokov ked si to vybavis,ked bude 0:3 tak si povies dve standartky a brejk a bolo hotovo,ked bude 0:5 tak sa ti nevybavi goly ale vysledok..

Reagovat
db18

A 0:4?

Reagovat
Kenneth

On toho Ramose nevystridal.

Reagovat
Kokesh

Jo, v poločase budeme střídat stopera v jednom z jeho nejlepších zápasů. Bravo.

Reagovat
Kenneth

Radsi ho nechame vykartovat, aby prisel o nejvetsi zapas kariery.

Reagovat
REPLIKATOR

Guardiola chce udržet přijatelných 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Chápeš to střídání?

Reagovat
REPLIKATOR

Ne a nechápu toho víc v současným Bayernu.

Reagovat
Nikikrew

Strasne som stastny. Akych hajzlov ma Bauern to som uz vedel davno, ale aby toto robili? tito hraci si asi myslia o sebe ze su majstri sveta a ze su neporazitelni. Proste demencia fakt na cele s Riberim.

Reagovat
valloire

Střídáme

Reagovat
smazaný uživatel

Stahnout hrota a dat tam DM v dobe kdy potrebuje dat kupu golu Fotbalovy inovator a myslitel v cele sve krase

Reagovat
smazaný uživatel

Bílek styleeeeeee

Reagovat
valloire

co na to asi říká marty a jirka

Reagovat
Chazy

Už jsem viděl SAFa otočit zápas střídáním dvěma obránců v poločase.

Když totiž vzadu nezískáš míč a nepodržíš ho, ani se k těm útočníkům nedostane a gól nedáš.

Reagovat
Chazy

* dvou asi spíš

Reagovat
smazaný uživatel

k jakým útočníkům. Mandžukič je hrot, který je silný ve vzduchu, to chcou jen kombinovat po zemi bez centrů?

Reagovat
Chazy

Mě se ptej, víš jak jsem to myslel. Prostě vepředu těžko něco vytvoříš, když to nefunguje vzadu.

Reagovat
smazaný uživatel

jo to jo, já bych chápal kdyby stáhl kohokoliv, ale Mandžukiče fakt ne

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu to. Doufám, že se ho na to někdo zeptá po zápase. To mohl rovnout vystřídat Bastiana, protože ten je zcela mimo. Nebo Ribéryho za Rafinhu, a Lahma dát do středu. A Muller se mohl přesunout k Mandžukičovi.

Reagovat
Chazy

Jasně, šlo mi jen o to, že když dáš do hry DM nebo obránce, můžeš tím zlepšit i ofenzivní fázi, protože se pak třeba vícv udrží balon a získáš kontrolu nad hrou.., samozřejmě jen když je to správná volba hráče do správný situace, ve správnej čas, za správnýho hráče atd atd.

Nehodnotím to samotný střídání, na to Bayern dost neznám

Reagovat
Atlético de Madrid

V tom týmu byla hlavně uplně hrozná disbalance, záloha nedokázala držet pozice a bylo to celý rozházený, takže tam radši dal nejlepšího holding midfieldera, co má..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale urcite tam neposlal ty beky na ukor ofenzivnich hracu. A o tom to je

Reagovat
Atlético de Madrid

V tuhle chvíli spíš už nechce inkasovat, pět gólů prostě nejde dát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Keby si trochu poznal Bayern tak vies ze su ti hraci velmi flexibilni

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Martinez nebyl nbikdy tak flexibilní, aby se stal podhrotem, nebo hráčem, který bude celý poločas podporovat ofenzivu. Je to pořád DM.

Reagovat
smazaný uživatel

Keby si trochu poznal Bayern, tak vies, ze Thomas je v útoku poloviční.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak. A zvlášť pokud je tam sám

Reagovat
smazaný uživatel

Respektive pokud vedle sebe nemá ještě jednoho útočníka. S Gomezem hrál výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

A co? Snad tam dokaze hrat ne... Bayern aj tak nehra natlak do 16 a vysoke lopty...

Reagovat
smazaný uživatel

Cim lepsie a rychlejsie ziskavas lopty, tym viac mozes riskovat v predu.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Billy McClane

Zaujimave striedanie. Asi chce Pep dosiahnut viac rovnovahy v strede pola a navysit drzanie lopty

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo je magor.

Reagovat
smazaný uživatel

Chce naštvat Beckenbauera tím, že bude mít Bayern 75% držení míče

Reagovat
smazaný uživatel

ne, chce šetřit Mandzukice na ligu..

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Willy Wonka

Bayern to pěkně psychicky nezvládá. Výkon radši nekomentuji, protože na hru inovátora jsem pěkně alergický už dob jeho Barcelony. Obrovský rozdíl oproti minulé sezóně.

Reagovat
Lof

tak tak

Reagovat
2miguel1

ok .... máme tu dvoje vrecia týmov ktoré hrajú tak ako hrajú

.

Liverpool,Benfica,Barcelona,Arsenal,Bayern,PSG....

Chelsea,Real,Atletiko....

kurva ako nanich? brani brani, utok to otvorenej obrany ...brani brani, utok do dvoch stoperov ...

Reagovat
smazaný uživatel

jednoduše dát do toho srdíčko a jezdit na krev

Reagovat
smazaný uživatel

snad sa Pepe poucil a Martinez zacne hravat, rozhodujuci faktor oboch zapasov

Reagovat
Free_player

Ribéry v obou zápasech uplně k ničemu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

inak sa obavam najhorsieho-finale Real-Chelsea..to by bolo na kriminal pozerat to,prekona to aj finale z Moskvy 2008

Reagovat
smazaný uživatel

no horsie jak minuly rok to snad nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

to myslis fakt vazne?

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme hm

Reagovat
stas87

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icka

Reagovat
CubONE

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

A ještě bez Xabiho a možná Ramose by to pak mohl být i nejhorší možný vítěz Snad to Atletico zvládne...

Reagovat
Kokesh

Sorry, když už jdou sympatie stranou, Real si finále zaslouží po letošní sezoně v LM asi nejvíc.

Reagovat
stas87

zasluzi,ja ale prajem zastupcom Nemecka a ta predstava mi pride hrozna tak snad Atletico nesklame a postupi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kiwwi

daj si facku

Reagovat
stas87

dam aj tebe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
panca

tohle vic nez pripomina vycichlou barcu

Reagovat
loki5

Barca alespoň Real letos 2x porazila . Ještě, že jsem na to nekoukal.

Reagovat
Chazy

Každopádně mě udivuje to smýšlení, že SF v LM je prostě neuspěch. Podle mě letos Guardiola slavil úspěch ve všech soutěžích a v tý nejtěžší nevyšly oba zápasy proti top týmu, však to je normální. Ale SF je SF.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tady se bavíme o mašině která má každýho převálcovat a to že porazili Arsenal a Manchester podle mě není teda úspěch

Reagovat
Chazy

Jej, to mi vyznívá, jakože Bayern hrál posledních 10 finále a Pepek to letos posral.

Reagovat
smazaný uživatel

ok blbě jsme to napsal jak s Arsenalem tak s Manchestrem ta hra stála za hovno a měli co dělat aby postoupili a to Manchester hraje tuto sezonu všichni ví jak no a Arsenal s tím dalším mega stratégem na lavičce má rok co rok problém hrát velké zápasy no a tu vidíš jak to dopadne pokud je ten tým kvalitní a na lavičcce nemá šaška ale trenéra.

Reagovat
valloire

Reagovat
Chazy

Jo, ok. Ale zas na druhou stranu si vem, jak dlouho normálně trvá manažerům, aby jim to fungovalo, když se něco snaží změnit. On prostě nepokračuje přímo v tom, co hráli, ale staví si tam vlastní systém a je to tak správně. Nemůže Bayern třicet let vycházet z práce jednoho manažera, tak jako MU nemůže žít navždycky ze SAFa.

A na to, že prostě mění systém, mění hru, všechno se přizpůsobuje a učí, dosáhnul parádního výsledku v lize, výhry poháru + solidního výsledku v LM, ačkoliv tam ta hra ještě nepřesvědčila.

Za mě víc než ok.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom máš pravdu fotbal je o výsledcích a ty on má.No já jsem na něho zvědavej hlavně tu další sezónu protože podle mě není ani dobrý stratég a ani dobrý manažer no ale uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Ide o to, ako vypadnú, po polčase 0-3 doma je trapas, tak je jasné, že Guardiola, ktorý je aj bez toho nepopulárny, lebo je úspešný, bude na chvíľu za neschopáka a debila pre nejakých krlyov, ale každý normálne zmýšľajúci človek vie, že je to skvelý manažér a Bayern skvelo vedie.

Reagovat
Chazy

Jo, od Realu je to bestiální

Reagovat
DelPiero137

Urcite ze SF je uspech, ale nezabudaj ze uz s United mohli vypadnut. To bol rovnako priserny dvojzapas z ich strany. Praveze ligu ma uz davno v kapse asi najlepsi kader tejto sezony.

Ide hlavne o ten herny prejav, toto je na obhajcu a majstra ligy velmi slabucky vykon. Pep dokazal ze dokaze hrat len to jedno svoje, drzanie lopty.

Reagovat
PavlíčeQ

Javi

Reagovat
Nikikrew

Inac ja celkom ani nechapem ako mohol byt Ribery nominovany na zlatu loptu, dokonca ten hrac si myslel ze ju jasne dostane

Reagovat
Chazy

Ano?

Reagovat
Nikikrew

ano

Reagovat
smazaný uživatel

já spíše nechápu, že ho to pořád nepřešlo

Reagovat
PavlíčeQ

tys nesledoval v minulém roce fotbal?

Reagovat
Nikikrew

sledoval. A mal tam byt skor Robben ako Ribery

Reagovat
Darren Fletcher

tvl prvy polcas bayern aspon bavil ako horel, ale toto pinkanie je zasa o nicom

Reagovat
Miguel19

Ribery Dyť jeho strčí do kapsy i Petržela..

Reagovat
valloire

Kroos vystřelil? Hmmm,bude pokutička.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
OVi.77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

na madridcana nemáš ale tohle je dobrý

Reagovat
One-Real

Reagovat
smazaný uživatel

Otazkou je, ci to ma Pepkova tiki taka za sebou alebo len potrebuje dlhsie pracovat s timom.

Reagovat
valloire

už 2-3 roky

Reagovat
nani92

už to má za sebou, tie väčšie tímy sa už nato dokážu pripraviť, v Nemecku si proti Brémam,Frankfurtu a spol. môže takto hrať a dať im 3ku, ale v Europe to už pomaly nebude stačiť..zdecimovaný United s nimi dokázal dlho držať krok,Real ich zvalcoval..

Reagovat
stas87

hm,nenapadlo by ma ze najkrajsi moment od Bayernu dneska bude choreo

Reagovat
technecium

Nevím už co jiného než toto by nás v příští sezoně přinutilo opustit již dva roky zastaralé tiki taka. To zastaralo, když na to poprvé vyzral Fňukýňo jinak než betonem. Když už proboha i velký učitel Pep dostane takovej klepec, tak problém asi nebude v motivaci, ale v systému.

Reagovat
smazaný uživatel

Fans Bayernu na stadionu jsou skvělí

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže Nikodým nám to teď vysvětlil.

Reagovat
captain18

Carvajal

Reagovat
DreamTeam

"Pep Guardiola si daval hodne zalezet s pripravou na tenhle zapas! "

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo Ancelotti je prostě mág. V každém klubu kde působil, vyhrával velké trofeje Jventus, AC, v Chelsea double a přesto byl vyhozen, PSG, a teď i v Realu hned

Reagovat
smazaný uživatel

ještě nic nevyhrál

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrál pohár už

Reagovat
smazaný uživatel

to je velká trofej? jestli jo, tak sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě se počítá každá trofej, kterou vyhraješ

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi mluvil o velkých trofejích, tak mě pohár prostě nenapadl no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

CdR

Reagovat
papos182

A v Juventusu vyhral co? Ligu tehdy ovladali Rimane.

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola po zapase : "Dominovali sme.. Real takmer nemal loptu."

Reagovat
AndR

On se po každém zápase vyjadřuje tak, že je pyšný na svůj tým a že míč pěkně "míčoval"

Takže jseš hodně blízko

Reagovat
Swarley

ach jo, ten Modrič je skvělej...

Reagovat
smazaný uživatel

Bale je neskutocny hrac, stale trosku vtipne, v akeho hraca vyrastol

Reagovat
Chazy

A to ho mohlo MU mít, kdyby se nebálo přihodit. Stejně jako Ramseyho, Ivanovice, Torrese (před LFC), Essiena.. škoda jich

Reagovat
smazaný uživatel

Torres aj tak najväcsi fail stale, ked si ho predstavim s Rooneym vtedy, brrr

Reagovat
Chazy

Jn, ale zas ste dostali Evru, Vidice, Carricka a hlavně Heinzeho

Reagovat
smazaný uživatel

no vtedy este snad SME, nie? kurva

Reagovat
Chazy

jn, jsme

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty si uz nebodaj neni skalny MU?

Reagovat
Chazy

už dávno hele

Reagovat
smazaný uživatel

tak to som prekvapenz, preco si zanevrel a ktorz jetvoj novy klub?

Reagovat
smazaný uživatel

najväčší fail je Ramsey, mohli ste mať boha futbalu...

Reagovat
kiwwi

to nebolo o peniazoch...Bale povedal, ze si vybral Spurs kvoli hernym prilezitostiam...bal sa ze v MU nedostane priestor

Reagovat
Swarley

strašný čuryna ti povím, zvlášť, když jsme ho tehdy mohli mít tak za 7 mega nebo kolik to bylo

Reagovat
C0br

Moyes by ho zničil

Reagovat
smazaný uživatel

Robben po 1. zapase : "Cakal som od Realu viac."

Real : "vyzva prijata"

Reagovat
Kenneth

Mimochodem Caro to ma letos 16:4 proti Nemcum. Nemci maji vazne z tech Italu plny kalhoty.

Reagovat
Arbiter

Bale je tam úplně k ničemu...

Reagovat
Billy McClane

Pred rokom bol Bayern nezastavitelna masina, ktora potupila Barcelonu neskutocnym sposobom. Do Bayernu tak nastrcili agenta s teplou vodou v osobe Guardioly, aby tu masinu zadrhol a nasledne sa vratil spät do Barcelony. Zas si nas ta Barca povodila

Reagovat
Chazy

Myšlenka i s vtípkem

Reagovat
Swarley

wow, to je první double, ne?

Reagovat
Chazy

Je to odvážné, ale mě si to získalo.

Reagovat
Swarley

originalitu to má, to je pravda

Reagovat
kvasha16

nie nie, v PL sekcii to dal niekto uz, bola tam jedna myslienka a pod nou v zatvorke vtipek nieco v zmysle Jose sef betonarov ci ako, neviem presne nechce sa mi to hladat

Reagovat
smazaný uživatel

No konecne niekto na to dosiel.

Reagovat
smazaný uživatel

tiez si to zacinam mysliet.. Guardiola si po minulom roku povedal ze tento tym znicim a hotovo

Reagovat
Chazy

Ale je dost nahovno ničitel, když má dvě trofeje a od další ho dělily tři zápasy, co?

Reagovat
smazaný uživatel

tak tu ligu by vyhral aj keby nechcel.. ziadny konkurent a Dortmund uplne zdecimovany.. takto si povie ze aspon vyhral nejaku trofej a nebude to take napadne..

Reagovat
smazaný uživatel

a to iste Arsenal a United.. tam bolo tazsie nepostupit ako postupit

Reagovat
Chazy

Aha hm, tak to jo.

Reagovat
Billy McClane

Ide o to, ze na styl aky hral Bayern pred rokom by Barca mozno nikdy nevyzrela. Lenze konfrontacia barcelonskej a bayernskej tiky-taky by podla mna vyznela jasne v prospech Barcy.

Reagovat
Chazy

Letos. Dej mu čas, však je tam fakt necelej rok.

Reagovat
smazaný uživatel

cas ?.. on prebral tym co nemal slabinu a vyhral treble a ty mu chces dat cas ?

Reagovat
Chazy

Ano, protože on mění systém. Takže potřebuje čas na to, aby ta transformace byla kompletní.

Reagovat
smazaný uživatel

menit system takeho tymu moze len uplny kkt..

Reagovat
DelPiero137

BL mu moze byt ukradnuta, s tym Barca nemas nic spolocne, ak sa bavime o tejto teorii.

Jemu islo o silu Bayernu v LM.

Reagovat
Azazelo RD

Ale jo, progres tam je. Dnes to házená rozhodně není.

Reagovat
smazaný uživatel

To co predvadi Carvajal a Xabi je pastva pro oci. Kloboucek dolu panove !! Ostatni taky super!! Hala Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

To je rozumné, že toho Ramose stáhne. Ramos vs. Mourinho, to bude kdyžtak pikantní

Reagovat
smazaný uživatel

no to je bida...jestli bude finale chelsea - real, tak se pobleju

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Pak budu doufat, že to Chelsea vyhraje 1:0, ať je zase nablito

Reagovat
smazaný uživatel

fuu konečně.

Reagovat
valloire

Konečně.

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe je vážně vynikající stoper škoda těch pilin v palici

Reagovat
valloire

A není to jedno? Jako stoper je top a je prakticky nepřekonatelnej.

Reagovat
ADM

Neni to jedno. Keby to mal v hlave v poriadku mohol byť legendou. Takto len ťažko...

Reagovat
DreamTeam

Kdyz muze byt legenda Iniesta, tak Pepe s prehledem

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by si občas ty pičovinky a simulování odpustit

Reagovat
ADM

Prosim? Iniesta? Čo s ním..? Dúfam, že sa dočkám normálnych argumentov..

Reagovat
valloire

simulant

Reagovat
ADM

Ale no. To je trošku mimo hovoriť práve o ňom ako o simulantovi. Navyše v španielskej lige, kde simuluje každý. Čo potom Ronaldo..ten nebud v tomto porovnávaní o nič menší simulant ako Iniesta a takýto argument by som v debate o veľkosti týchto hráčov nevyťahoval aj ked ma toho ronaldo v anglicku daleko viac na rováši

Reagovat
DreamTeam

NEvim co s nim krome toho, ze ho vypiskali na nekolika stadionech ve spanelsku

zeptej se nejakeho Kule co s nim ? proc ?

Reagovat
ADM

Nemylis si ho s inym hracom? Iniesta je tuším ten, ktorého drvivá väčšina hráčov a fanúšikov ostatných tímov rešpektuje

Reagovat
technecium

Iniesta je ideální přiklad pro mládež. Geniální týmový hráč, skromný, klidný, férový, respektovany, bez skandálů. Podle mě legenda. Grome GB vyhrál vše.

Reagovat
edejv

Reagovat
DelPiero137

neuveritelne to zraza jeho kvalitu a obraz. Tie skraty a valania sa, mne to velmi vadi na hracoch.

Reagovat
technecium

Hitler byl taky nepřekonatelnej řečník, ale hold měl piliny v palici

Reagovat
valloire

perfektní přirovnání. Napadaj tě při zápasech Barcy?

Reagovat
technecium

Napadá tě někdy, že jsi vůl?

Reagovat
ADM

Reagovat
valloire

Ptáš se mě? Položil bych si tu otázku sobě,bejt teda tebou. Ale nejsem vůl...

Reagovat
technecium

Chybí ti sebereflexe...

Kdo si myslí, že Valloire je vůl ---> THUMBS UP

Reagovat
technecium

Mlčení beru jako souhlas

Reagovat
Kenneth

Ten si teda dal na cas....

Reagovat
Manik...

Konečně ho stáhl

Reagovat
valloire

Ten to bude mít mastný ten Kroos Furt střílí

Reagovat
DreamTeam

Tohle je na BAyern vazne hodne slabe.. Kolik ze to sanci si dokazali ve dvojzapase vytvorit ? Real valec.. La Decima vola

Reagovat
Kenneth

Carvajal absolutne uzasny..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ed_Hazard

Ribewhoo??

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Arne

Prej že spustili hymnu.

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt naopak odchazi, ne?

Reagovat
Arne

Oni začali zpívat "Europapokalsieger FCB" a on zaperlil, že to je hymna Stern des Südens.

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico de Madrid - Ty jsi trenér?

Reagovat
Swarley

nemůžu si pomoct, ale ten Benzema mezi Bale, Ronaldem, Di Máriou nebo Modričem prostě fakt vypadá jako dřevák...

Reagovat
Chazy

Já bych tam hrozně rád viděl Girouda

Reagovat
Swarley

tak to by byla pecka, hlavně ten by ty brejky zabíjel ještě úplně jiným způsobem

Reagovat
Chazy

Jj, takový to jeho typický elegantní zakončení doprostřed brány s razancí přihrávky na dva metry

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Chazy

Hezké, ale to není ono

Reagovat
valloire

peklo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

neboj uz se uzdravuje khedira:D pak už to nebude tak markantni:D

Reagovat
Kenneth

Bale taky ve Spanelsky lize vypada trosku jako drevon.

Reagovat
Chazy

To vypadal mockrát i v PL, až mu odejde rychlost, tak bude dost k ničemu

Reagovat
papos182

Strelu bude mit porad.

Reagovat
Swarley

jasné, ale tak zrovna v tomhle zápase to tak nevynikne

Reagovat
smazaný uživatel

to bude preto, lebo to je drevák.

Reagovat
DelPiero137

Na mna ani Bale neposobi ktovie ako. Niekolko krat sa rozbehol a ked ho zdvojili nevedel co robit (ani v hlave nemal predstavu ako z toho vykluckovat) a doslova odovzdal loptu. V kombinacii tiez akoby myslienkou nestihal, lopta ide kusok pred nim, staci vystriet nohu a vypichnut ju aby na nu super nedosiahol. Miesto toho ju nechal prejst okolo seba a cakal co bude, nakoniec si dokotulala k superovi.

Reagovat
RMCF

Benzema dělá přesně to co se od útočníka Mezi Balem a ROnaldem čeká, chodí si pro míče zádama k brance a rozehrává jim je do stran, když hrál jenom jedne z dvojky turbokřídel, tak hrál víc hroťáka a hrál zas něco jinýho... zbavovat se takovýho fotbalisty by byla neuvěřitelná škoda... Carlo to s ním navíc očividně umí a podržel ho během nevýraznýho podzimu a on mu to splácí teď...

Reagovat
Kenneth

Hlavne nesmi prijit misto neho ten pi.cus Suarez. To by to kompletne znicilo.

Reagovat
smazaný uživatel

A jeste jednou Guardiola

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern 04 Munchen

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe by si to ale fakt mohl trošku přistřihnout.

Reagovat
Manik...

Škoda, že tu ligu Carlo nezvládl

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej, až zítra smolně Atlético vypadne z LM, a o víkendu následkem otřesu ztratí proti Levante

Reagovat
smazaný uživatel

takhle je to lepsi, druhy misto v lize a druhy misto v LM, kdyz ho ve finale porazi Mourek

Reagovat
smazaný uživatel

Murko zajtra poleti lebo nebude moct zaparkovat svoj autobus

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 pro Chelsea a Simeone si nestihne ani rozvejkat zvejku..

Reagovat
smazaný uživatel

snivaj dalej

Reagovat
Manik...

3 busy?

Reagovat
BakyX

Bravo Carlo !

Reagovat
REPLIKATOR

Nejhorší je, že s těma tragédama vypadla Plzeň

Reagovat
Mervin

žlutá

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Wigan míří do baráže

Reagovat
smazaný uživatel

Žlutá jak prase za faul na Modriče

Reagovat
Swarley

jinak nakonec se asi letní prode Di Maríí konat nebude, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Peréz je kretén, vůbec bych to nevylučoval

Reagovat
Swarley

ok, tak nám dejte vědět

Reagovat
Manik...

Snad ne ...

Reagovat
valloire

NIKDY

Reagovat
smazaný uživatel

ani FABIO nesmie odist

Reagovat
smazaný uživatel

ja se musim vzdycky tak smat, kdyz vidim Ronalda kopat primaky

Reagovat
DreamTeam

Bez nervu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

zase jsi se zapomnel prelogovat

Reagovat
Manik...

Reagovat
Mervin

Reagovat
valloire

já taky

Reagovat
smazaný uživatel

načasování

Reagovat
smazaný uživatel

Jak kovboj

Reagovat
Svatej

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Aldeano

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Bayern +

Omg, zasa nechápem, čomu sa rehocete jak prijebaní...

Samozrejme, že kvalitu nikto nespochybňuje, ale ten priteplený postoj s tým vylízaným ksichtom a grimasami, ...

Reagovat
F.Torres

ty toho nechápeš víc

Reagovat
Bayern +

Zalez.

Ja Ronalda vidím dvakrát za rok, takže mi ten postoj príde neskutočne komický. Ako hovorím, chráň Boh, aby niekto spochybnil jeho priame kopy, ale tie scénky okolo toho...

Reagovat
F.Torres

Jsi úplně mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Jantar.

Reagovat
Miguel19

Intergalaktický Bayern za 2 zápasy ani jedna pořádná šance..

Reagovat
REPLIKATOR

Tak za to může intergalaktický hňup Guardiola.

Reagovat
smazaný uživatel

Traposik ina simulacia.

Reagovat
smazaný uživatel

nechceš jít pod barcelonské preview radši?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcem.

Reagovat
smazaný uživatel

mg Nykodým je taky jeden velkej vtip

Reagovat
Mervin

Criiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis

Reagovat
Kenneth

BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUH

Reagovat
valloire

Ty vole bůh......CCCCCCCCCCCCRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Reagovat
C0br

Cris

Reagovat
C0br

a taky komentátor na Foxu, který přesně odhadl, co se stane

Reagovat
Trand

Ronaldo. Demolice.

Reagovat
OVi.77

Tak snad poslední hřebíček do rakve od pepka

Reagovat
hefy

Pan Úžasný. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Dostat 4:0 doma je proste ostuda

Reagovat
DreamTeam

Ale nedelej.. Mohlo to byt aj horsi ... proto Pep stahnul Mandzukice

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo musí být výjimečný, když dokáže takhle ukočírovat a připravit takové hráče jako má Real. To se nepovedlo ani Mourinhovi.

Reagovat
Mervin

přitom Carlo k tomu nemá zapotřebí vypouštět do médií takové sračky jakou Mourek, za což má ode mne velký

Reagovat
smazaný uživatel

Je to fantastický trenér. Oba dva jsou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

co to kecáš za nesmysly.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaké nesmysly?

Reagovat
Mervin

a nemá snad pravdu? Mourek nezvládl zkrotit osobnosti Realu

Reagovat
RMCF

u nás očividně fungují jako trenéři nejlíp hodní strejdové (VdB a Carlo)

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiaaano Ronaldo!!! Ten překoná ještě Falcaa

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je v podání Bayernu snad horší představení, než který loni předvedla Barcelona.

Reagovat
smazaný uživatel

tak trošičku je ponížil

Reagovat
smazaný uživatel

in your face Guardiola. strašně si ho Ronaldo maže na chleba. tak jako vždycky CR7

Reagovat
patas92

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Každý takový debakl, příšerná hra, další a další zmatky v obraně zvýrazňují Juppův úspěch, alespoň tohle je na tom to dobré.

Reagovat
stas87

bude este zabavne sledovat tu hru Bayernu,ak ma byt klucovy hrac Thiago v tom jeho systeme tak to moze treba pomoct BVB vyhrat ligu,to ze sa mu na konci nedarilo v Barcelone je pochopitelne ale on je rok v Mnichove a mne to pripada dneska ako ked koncil v Barcelone

Reagovat
db18

S Thiagem to ale bude o nečem jiném, protože má skvělý kolmice - a celkově přihrávky/centry, takže i to přenesení hry by bylo o něčem jiném, když teď jde míč zleva do prava přes 5 hráčů

Reagovat
stas87

ja to nemyslim zle len mi nepride idealne stavat to na hracovi co je celkom casto zraneny a suhra ak on nebude fit moze viaznut..

Reagovat
Melchior

mít Juventus ve skupině je garance výhry v LM

Reagovat
smazaný uživatel

Zmohl se ten Bayern za druhý poločas k něčemu?

Reagovat
smazaný uživatel

střela Robbena

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
kvasha16

kto by pred poclasom cakal taky strucny popis ich sanci

Reagovat
smazaný uživatel

střely Kroose

Reagovat
Swarley

k nulovému odporu

Reagovat
Kenneth

12 let čekání prolomeno!!! Carlo Guardiolu sežral, pětkrát přežvejkal a nakonec vyflusl. Sergio oficiálně mezi legendama. Cristiano rekordman v CL a Iker dneska překonal počet Raúlových vítězných zápasů za Real. Katalánci staví baráky a já přeju Ulimu přijemný sledování finále. VAMOS REAL ! ! !

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Po tech recich po losu nakonec dobry, ne?

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
madridcan

Kenneth11.04.2014 12:42

Kdyby sme aspon meli odvetu doma, takhle je to 80:20 pro Bayern.

To si dojebáááááál

Reagovat
T44v3tt1

To víš, inženýr Kenneth

Reagovat
valloire

MY JSME VÁÁÁÁÁÁÁÁLEC !!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

je vidět, že najímat trenéra, co ovládá jenom jeden herní styl, se moc nevyplácí

Reagovat
nani92

Real pomstil Barcelonu a katalánci ešte nadávajú

Reagovat
aither

gratulace Realu, parádní zápas, Bayern netušil, která bije ... snad bude finále Chelsea-Real

Reagovat
eder

Snad ne.

Reagovat
ADM

Našťastie ale pár rokov platí, že LM vyhrá ten kto porazí Barcelonu

Reagovat
smazaný uživatel

Za 2 zapasy mel Bayern dve sance. Hezky Pepku

Reagovat
smazaný uživatel

Real hral moooooc dobre. To za starych Mourinhovych casov nebyvalo.

Reagovat
Mervin

Reagovat
valloire

ale bývalo,tak mladej a tak zapomíná

Reagovat
smazaný uživatel

Jj nebyvalo, hlavne, ze hrali uplne stejne jako pod Mourkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kenneth

Ancelotti těžil z Mourinhovi práce přece.

Reagovat
smazaný uživatel

Tezil? Vzdyt hral uplne to samy co s Reaem hral Mourinho.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
DreamTeam

Jo akorat to si nikdo nepripusti tady.

Reagovat
smazaný uživatel

Připustí, ale Carlo má všechny hráče nakloněny k sobě, což Mourinho neměl. Proto jsou teďka jako jeden tým a dokáží tak Bayern přejet.

Reagovat
smazaný uživatel

to samozrejme uznavam

Reagovat
smazaný uživatel

jako musim uznat, že Carlo staví na tom, co započal Mourinho, ted má ještě k dispozici Balea a to je prostě zase vyšší level s tímto hráčem. Zase bych z Carla nedělal Boha, který z ničeho nic udělal mašinu. Mourek ztroskotal 2 krát v semifinále na penaltách, což je prostě loterie. A to že neukočíroval kabinu bude i tim, že řekne co si myslí. Carlo je takový hodný děda, který prostě staví stejné hráče a nerad něco mění. A letošní Bayern pro mě naprosto tragický a velké zklamání. Místo centrů a útoků do vápna si radši 20 krát sehrají...Myslim, že se do příští sezony poučí.

Reagovat
eder

Hlavně je škoda hrát s těma hráčema co má Real doubledecker.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, Bayern přejetej jak Iveta.

Reagovat
blade115

Děkuju Realu za nádherný fotbalový zážitek. Snad to zítra dotáhneme až do konce a ve finále už to je věc okamžiku. Každopádně za dnešní večer hluboká poklona Carlovi a celému týmu.

Reagovat
blaxo

Wow, skvěle odehranej dvojzápas. Že postoupíme jsem tak nějak čekal už po losu, byl to pro náš fotbal asi nejlepší soupeř, ale že to skončí 5:0 a necháme je vytvořit si jedinou gólovku, to jsem fakt nečekal. Teď už jen přejet kohokoliv ve finále. Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

titi kaka

Reagovat
Mervin

Franz

Reagovat
Chazy

Strakaaaa

Reagovat
Chazy

Se mu zas jednou podařilo přejít z běžnýho tranzu do unikátního šílenství.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

Reagovat
kiwwi

tiki taka, jaka tiki taka, co to je tiki kaka?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Reagovat
Aldeano

Finále po tak dlouhých 12 letech.

Reagovat
Kokesh

Lepší pocit by byl už jen takhle vypráskat Barcu. Reyes de Europa, děkuji Carlo za fantastický zážitek, už chybí jen poslední krok.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Straka kolabuje

Reagovat
valloire

jeď Franzi jeď

Reagovat
smazaný uživatel

Umí ten Jankulovski něco jinýho, než jenom opakovat to co řekl předřečník?

Reagovat
smazaný uživatel

Franz Straka moc Guardiolu nemusí, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Franz dobře naložil tiki taka

Reagovat
smazaný uživatel

Ako vidite finale ? Isco- Di maria- Modric ?

Reagovat
smazaný uživatel

podle toho kdo tam bude, jestli Chelsea tak je klidně možné, že tam bude Illara

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát jsem to chtěl napsat Chelsea má famózní protiútoky, proto je možné, že Illara.

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna tam Illarru neda ani za nic

Reagovat
smazaný uživatel

Illara je tragický proti týmům jako je Dortmund nebo Atletico, kteří presujou prakticky nonstop. Když má čas tak je v pohodě, i když, taky si myslím ,že tam dá spíše Isca.

Reagovat
smazaný uživatel

To jako do nejdulezitejsiho zapasu v sezone postavi Modric, Isco, Di Maria? To teda jo..

Reagovat
smazaný uživatel

spis Di Maria - Illara - Modric

Reagovat
Mervin

spíše Illaramendi místo Isca

Reagovat
smazaný uživatel

Illarra je jasný

Reagovat
smazaný uživatel

CASEMIRO!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak to ses docela zabijak, s tim, co tam mas, bych nesel ani doma proti Almerii.

Reagovat
ADM

Di maria - Ramos - Modric

Reagovat
Kenneth

S Iscem.

Reagovat
Kokesh

Isco, nikdo jiný.

Reagovat
janinho

do finale je este dost casu. este tam kludne moze hrat aj Khedira! isco-di maria-modric by bol moc velky risk, treba tam niekoho na spinavu robotu.

este sa moze stat nejake prekvapenie ako ked jose postavil pepeho na DM, Real ma teraz 3 spickovych stoperov a vsetci maju velmi dobru formu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsetko na svete len nie Khedira . Na najdvolezitejsi zapas bez hernej praxe po tazkom zraneni

Reagovat
kiwwi

ked mi niekto rozumne vysvetli, naco skace mur ked exekutor kope priamak zo 17 metrov kde prakticky nema sancu ich obstrelit ponad, tak mu dam medailu

Reagovat
Wat

Zvyk, řekl bych.

Reagovat
smazaný uživatel

tak viděli Ronalda a Balea před sebou, čekali že to budou překopávat

Reagovat
smazaný uživatel

C A R L O !!!

Krása, nemám slov vůbec. Pětka v součtu, z toho 4 venku je absolutní fantazie.

Reagovat
smazaný uživatel

nemam slov

Reagovat
smazaný uživatel

straka: tiky kaka

Reagovat
panca

tak tohle pepe dost takticky nezvadl uz prvni zapas si koledovali, ale nepoucil se

Reagovat
Chazy

Já nevím, podle mě v prvním zápase byli lepší a hráli dobře.

Dneska je Carlo úplně sundal.

Reagovat
Kokesh

Muset hrát doma a dostat první dva góly ze standartek, to položí jakýkoliv tým.

Reagovat
Chazy

No, ale k těm standardkám došlo tak, že hned od začátku byl Bayern pod velkým tlakem. Dneska rozhodně byl Real celkově lepší a Carlo to líp připravil.

Reagovat
valloire

Ten zápas byl stejnej,akorát se nedali góly v 1.poločase.

Reagovat
Chazy

Nesouhlasím, dneska měl Real první poločas daleko víc ze hry a Bayern hrál neuvěřitelně zmateně, kolaboval. V Madridu to bylo jiný, tam hrál Bayern daleko lepší fotbal.

Reagovat
valloire

Možná to tak vypadalo,ale co se týče stylu,bylo to stejný. Teď jsme dali góly ze standartek,předtím ne z brejků.

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť tam hráli absolutní hovno, jediný co měli bylo držení míče a standardky, které ale rozehrávali špatně, šance nic, střely nic, naproti tomu Real měl 3 tutovky z brejků. Tohle je hrozná blbost.

Reagovat
panca

bayern hral minule lip, ale i tak byl real nebezpecnejsi a z brejku dost hrozil. S rafinhou to taky zabil a martinez mel taky hrat oba zapasy od zacatku

Reagovat
CHONG

Pepe to zvládl výborně

Reagovat
smazaný uživatel

zítra čekám Guardiolovu rezignaci

Reagovat
frankiefcb

Straka.

Reagovat
Shevchenko

Tak a zítra Altético a bude to super

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Bayern je přejetej jako iveta

Reagovat
vodka

bravo Real a Ancelotti ukázal dokonale, že Mourinho je akorát připosránek, Real přestože hrál defenzivně, tak hrál bambilionkrát atraktivněji než CFC, parádní přechod, snaha dostat se do zakončení, nejenom nudné odkopy, perfektně secvičené náběhy do volných prostorů, lepší presink...

Ancelotti>>>Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Real hral dneska uplne to same, co hral pod Mourinhem.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, v Dortmundu to bylo naprosto, ale naprosto stejné

Reagovat
smazaný uživatel

Se jim nepovedl jeden zapas, co tim chces dokazat? I tomuhle Realu se letos nektery zapasy nepovedly, ale ten fotbal a styl fotbalu, to bylo naprosto to same, co je naucil hrat Mourek.

Reagovat
smazaný uživatel

A to ani nemluvim o tom, ze BVB hralo uplne neco jineho, nez v tomhle dvojzapase Bayern..

Reagovat
PavlíčeQ

píše dneska a ty zmíníš zápas v Dortmundu

Reagovat
vodka

loni sem je viděl akorát v LM a ne. na první pohled se to tak zdát může, ale tento systém s di máriou na středu je mnohem propracovanější, ofenzivnější, dynamičtější v přechodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Uznam ti jedine to, ze se mu povedlo dat Di Mariu do stredu zalohy. To byl majstrstyk. Kazdopadne kdyby nemeli Balea (coz loni nemeli), tak by AdM hral porad to kridlo, protoze nikoho dalsiho by tam nemeli.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

keby bol v Reale Mourinho tak by nikdy nedal vedla seba Xabiho a Modrica, a uz vobec nie proti Bayernu atd.. aj v tomto ho Carlo predcil

Reagovat
Aldeano

Reagovat
kiwwi

ale opak si mysleli snad len fanusikovia Chelsea, niektori fanusikovia Realu a Chazy

Reagovat
Chazy

pro mě je nesmysl snažit se dojít k závěru, jestli je lepší Ancelotti nebo Mourinho. Oba excelentní a světová špička. Guardiola tam patří též.

Reagovat
Kokesh

Souhlas. Tyhle porovnání se dají použít momentálně, ale celkově jsou všichni tři úplní top.

Reagovat
smazaný uživatel

wtf Guardiola a top ?

Reagovat
vodka

šak jasně, to je jenom rýpnutí. Mourinho ty výsledky má taky, ale že celkově je u něho snaha hrát dopředu menší a mnohem víc se odkopává je fakt.

Reagovat
kiwwi

tak uz len to, ze Carlo je sympatak a Mourinho miestami naprosto zneuctil Real svojim chovanim radim Carla vyssie

Reagovat
Chazy

Chápu chápu, ale řešení chování, sympatií atp. je v tomhle vlákně asi nesmyslný.

Reagovat
kiwwi

ma...trener ktory robi hanbu klubu je proste nahovno trener

Reagovat
blade115

Ale ten Guardiola tam je hřích ...

Reagovat
smazaný uživatel

Pep tam nema co delat, Carlo podle me taky ne, ale ma vysledky, tak ok.

Reagovat
Side

takže vlastně jenom Mourinho

Reagovat
Chazy

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Mada

Proč si pořád hraješ na blbečka?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
blade115

No bodejť. Carlo totiž vůbec nemá sehranější kádr, vůbec nemá kvalitnější kádr a vůbec nemá zdravý kádr. Ono já ho nijak snižovat nechci, trenér je to výborný a dnes to jen potvrdil, ale tohle je prostě zoufalý.

Reagovat
smazaný uživatel

A vubec Mourinho nenaucil Real tenhle fotbal hrat..

Reagovat
Chazy

Takovýhle věci prosím neříkej, nebo bys moh teoreticky pochopit, že Ranieri měl určitý zásluhy na úspěších Mourinha v CFC. A to by byla pro tebe katastrofa.

Reagovat
smazaný uživatel

tak hlavně Mourinho naordinoval Chelsea uplně jiný fotbal když přišel, plno vítezství 1:0, výborná defenziva, nudnější obraz hry ale efektivní.

Reagovat
Chazy

Nepravda

Reagovat
smazaný uživatel

prvy rok ten futbal bol dokonaly, uplny valec a hlavne bavil, az neskor sa Mou zacal utahovat k defenzivnemu ponatiu

Reagovat
smazaný uživatel

Rikal jsem si, kdo tohle vytahne

Ale tady je velky rozdil v tom, ze Real hraje tyhle zapasy stejne jako pod Mourinhem, kdezto kdyz prisel Mourek do Chelsea, tak ten herni styl okamzite zmenil.

Reagovat
Chazy

To si asi myslíš jen proto, že si CFC pod Ranierim nikdy neviděl

Reagovat
Chazy

A pochybuju o tom, jak moc si viděl tehdejší Mourinhovu CFC s křídlama ve stylu Ranieriho, ale to víš jen ty.

Reagovat
smazaný uživatel

tehdejsi CFC jsem sledoval kazdej zapas, mnohem vic, nez zvladam posledni dobou, pro me to byl naprosto vrcholnej fotbal..

Reagovat
Chazy

Jo, tak první rok hrál na křídla přesně tak, jako Ranieri před ním, ale hrozně zlepšil hru středu pole, celkově defenzivního pojetí, ale ta útočná fáze furt vycházela ze starý dobrý CFC, která hrozně bavila. A byl to asi nejúžasnější fotbal, co sem v tý době moh v PL sledovat. Pak to začal přestavovat víc, začal se těch hráčů zbavovat, Essienem, Ballackem a Mikelem tu hru stáhnul do středu a nikdy v kariéře se už tomu nepřiblížil.

První titul Mourinha byla fůze Mourinha a Ranieriho. Druhej titul a s tím spojená přicházející katastrofa byl už sám Jose.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, neco na tom bude. Ale tam bylo vic faktoru, pricho Sevcenka (kteryho nechtel), snaha rozkopat ten system a zmenit a pak kdyz se k tomu vracel, tak uz s tim kadrem co mel, to moc neslo. S Ballackem a spol. ta hra musela vypadat jinak. Je to skoda. Mourinho se svym fotbalem uspechy ma, Ranieri s tim svym, ani nahodou.

Reagovat
Chazy

Jasně, já nechci říkat, že je Ranieri na úrovni Mourinha. Něco Ranierimu chybí a proto nemá úspěchy, v Chelsea hráli fakt hezkej fotbal, dostal dost průměrnej tým do LM a předváděl tam skvělý věci, proto je asi škoda, že v PL už místo nenašel. Podle mě žádná manažerská hvězda není, ale zrovna v CFC dobře pracoval a Mourinho to posunul dál, přidal něco svýho, něco tam zůstalo a byl z toho válec. Nemyslím to nijak hanlivě ani jako snižování mourinhova úspěchu, ranieri by nikdy s CFC titul nedal podle mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt jo, ja to nepopiram. Jen se mi nelibi ta Talkerovo verze, ze ten titul je Ranieriho a ne Mourinhovo zasluha.

Reagovat
Chazy

Je to hater. Mně se zas nelíběj tvoje názory na Pepka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to, ze ma jeden system, kterej kdyz souper precte, tak je v pici (a to se mu stalo jak v Barcelone, tak ted v Bayernu), z toho duvodu proste nemuze patrit mezi nejlepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Byt je ten jeho jeden system takticky skoro dokonalej.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho posunul tehdejší Chelsea dál. Udělal z nich šampióny. A je těžké posunout tým na první místo. Mohl by o tom vyprávět například Hector Cuper.

Reagovat
smazaný uživatel

Videl jsi prosimte hrat Ancelottiho Milan nekdy?

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzel jo, taky ho od doby co trenoval Milan nemam rad.

Reagovat
vodka

je tam vidět i tak obrovský rozdíl. Hlavně se mi strašně líbil pohyb té středové trojice, jak se přelévala, po příhře dopředu startovalo najednou 4-5 hráčů, pod Mourinhem 3 a jeden vzadu.

Reagovat
valloire

Ale vždyť je to blbost. Pod Mourinhem to bylo to samý.

Reagovat
Kokesh

Podívej se jak vysoko hraje Dani, jak branime 442, taková mašina v záloze ani zdaleka nebyla. Těch odlišnosti je vicero...bránění standartek, prolínání hráčů, Koncentrace po celý zápas, bez blikancu...

Reagovat
smazaný uživatel

Pockej pockej, tak beres dnesni zapas, nebo celkove? Ja nerikam, ze se hra Realu nezmenila, pri dominantnim fotbalu hrajou jinak, ale dneska to bylo na vlas stejny jako to, co hral s Realem, akorat s tim rozdilem, ze Di Maria muze byt v zaloze a na kridle je Bale, kteryho tehdy Mourek nemel.

Reagovat
smazaný uživatel

dalsi velky rozdiel Modric a Xabi vedla seba.. to by si priposrany Murko dovolil mozno tak doma proti Levante

Reagovat
valloire

Tady fakt někdo zapomíná na rekord v gólech a bodech v La Lize a jak ten fotbal vypadal.

Reagovat
blade115

Když mi tohle přijde hrozně nefér, hra Bayernu je na tohle jak dělaná. Naproti tomu Atlético a Liverpool jsou přesný opak, sice na ně beton platí taky, ale ty protiútoky se vedou daleko hůř. Tam stačí chybka a oni se okamžitě svou přímočarostí dostanou do vápna mezi nezformovanou obranu. Bayern je naproti tomu statický a neschopen jakékoliv rychlejší akce. Neříkám, že by Mourinho hrál s Chelsea tak jak Ancelotti dnes, ale je potřeba vzít v úvahu jednak toto a jednak i to, že tam je obrovský kvalitativní propad. Zatím. A my taky měli mimo hru našeho nejlepšího hráče a nejlepšího útočníka. To se pak hraje dopředu dost blbě ...

Reagovat
smazaný uživatel

zdravý káder? to si robíš srandu

Reagovat
blade115

Tak na ten dvojzápas měl klíčové hráče k dispozici. Nám se Hazard s Eto'em vrací až teď. A právě na Edenovi dlouhou dobu stála a padala naše celá ofenzivní hra.

Reagovat
smazaný uživatel

odbiehaš od toho, čo si napísal a načo som reagoval

Reagovat
blade115

Neodbíhám, nauč se číst a možná to v těch dvou řádcích najdeš.

Reagovat
kiwwi

a kazdopadne vyhazov Ancelottiho bola snad najvacsia Abramovicova chyba odkedy je v tom cirkuse

Reagovat
smazaný uživatel

proč ho vůbec vyhodili?

Reagovat
blade115

Protože nezvládl přestavbu týmu, nepovedla se mu sezóna a tým zažil po pohádkové sezóně obrovský výkonnostní i výsledkový propad.

Reagovat
kiwwi

tak predsa skoncil druhy potom, co vyhral double a vytvoril rekord v pocte strelenych golov v PL...snad by si nechcel po takom prepadaku este dalsiu sezonu

Reagovat
kvasha16

radsej drz hubu ked nevies

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečný propad formy, tým byl uplnš mimo, doma dostali třeba od Sundelandu 3:0 a za poločas nebyly schopný přejít ani svojí púlku. V lize mistrů 2 krát vypadli v osmifinále...Ta druhá sezona prostě byla hrozná. Sice ho nemuseli hned vyhazovat ale on vypadal, jako že neví co dělat. Zoufalé střídání prostě nic v té sezoně nešlo.

Reagovat
blade115

Tam šlo jen o to, že nezvládal tu přestavbu kádru. On by dokázal přizpůsobovat taktiku, lépe střídat a to všechno, ale prostě neměl koho. Jedno léto si pustil Ballacka, Cola, Deca a Bellettiho a nepřivedl vlastně nikoho. To byl obrovský fail tenkrát, úplně tím odrovnal střed zálohy. A pak už to prostě nedokázal napravit ...

Reagovat
vodka

"nepřivedl" pokud vim, tak on přestupy na starosti neměl.

Reagovat
blade115

A kdo jiný? Tenkrát ještě nefungoval ten koncept s Emenalem jako dnes. Bych se hodně divil, kdyby Scolari dostal volnou ruku a Ancelotti o rok později už ani do přestupů nemohl promluvit...

Reagovat
vodka

Scolari ale volnou ruku taky neměl. Na té pozici fungovalo víc lidí. Do přestupů hodně mluvili Grant (ten třeba právě přivedl Emenala do CFC), Arnesen. Jasně, že některé hráče ste podepsali třeba na žádost trenéra, ale určitě ne všechny a u Ancelottiho to nefungovalo určitě tak.

Reagovat
blade115

Grant už tam hlavně nebyl, že... A Arnesen měl na starosti spíše mladé hráče. Tak či tak, primárně jde o to, že Carlo ani necítil potřebu ty hráče nahradit. Kdyby přišel za vedením, ze mu odešli dva kvalitní stredopolari a potřebuje je nahradit, tak mu prostě někoho seženou. Ale nestalo se...

Reagovat
blade115

Q Scolari měl hodně volnou ruku. Však on tam natáhl ty Quaresmy a Mineiry. I Deca si přivedl. Jediný Bosingwa nebyl jeho nákup, ale pochybuju ze si stěžoval.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
papos182

Druhou sezonu dosel do ctvrtfinale LM, ne osmifinale.

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze na to absolutne nemel. Nevedel co ma delat, koho stavet, tym hral bez jakehokoliv systemu, jenom tam pobihalo zbesile 10 hracu a nevedeli ktera bije.

Reagovat
kvasha16

zas az tak ostro by som to nepovedal, ale sa mi pacilo ejho vyjadrenie pocas prvej sezony, v zmysle, ze tento tym hra sam, ani ho netreba koucovat

Reagovat
Aldeano

Ty jsi neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

to byl samozrejme odchod Mourinha..

Reagovat
Atlético de Madrid

vážně, proč je podle tebe Mourinho pro Chelsea lepší trenér, než Ancelotti? Mourinho v Chelsea udělal lepší defenzivní systém, Ancelotti lepší ofenzivní. Carlo měl první a druhý místo v PL a double v první sezoně..

Reagovat
blade115

Ono nejlepší by bylo, kdyby tenkrát zůstal Hiddink. Ten se mohl stát naším nejlepším koučem ever, stejně ho podezřívám, že ten tým nakopl on a Ancelotti to už jen vymazlil.

Reagovat
blade115

A samozřejmě Wilkins, jeho práce byla dlouho nedoceněná a lidé si ho začali vážit až po jeho vyhazovu. Ostatně, Carlovi se to začalo sypat právě po jeho odchodu.

Reagovat
Atlético de Madrid

Takhle, on Ancelotti neni rozhodně dobrej manažer, nikdy to ani nedělal a ani to nesjpíš nechce dělat. On je zvyklej na ten model, kdy mu vedení přivede hráče a on s nima pak pracuje. Takže by dávalo smysl, kdyby místo Ancelottiho přišel nějakej zkušenej manažer, Roman to vyřešil Boasem no

Reagovat
blade115

Škoda, že v Realu se to teď neukáže. Tam přestavba teď dlouho potřeba nebude a i kdyby, tak se o to postará Peréz osobně. Tohle je přesně tým pro Carla.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehlede na to, ja si nemyslim, ze je uspech skoncit druhej v lize a druhej v LM. Coz oboji je realne.

Reagovat
Atlético de Madrid

Takže Carlo je vlastně fail?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, to jsem nerekl. Ale nepovazuji zatim jeho pusobeni v Realu za nejak extra uspesne, uvidime po finale a na konci PD.

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak je úspěšnější, než Mourinho v první sezoně. Ligu nejspíš zakončí s víc bodama, s Barcelonou nedostal pětku, Copu vyhrál a je ve finále LM. Takhle úspěšnou první sezonu neměl už dlouho žádnej trenér Realu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Mourek prisel do mnohem horsiho Realu, nez dostl Carlo k dispozici. Tohle proste nemuzou lide zapominat.

Reagovat
Atlético de Madrid

Já to nezapomínám, před pár měsíci jsem tu psal dost dlouhej příspěvěk, kde jsem Mourinhovo tehdejší fotbal obhajoval a stojim si za tim. Nicméně Carlo tam zatim odvádí uplně stejnoě dobrou práci a dosáhl zatim na větší úspěch v LM, než Mourinho.

(tady http://www.eurofotbal.cz/clanky/mourinho-vse-co-rikam-jsou-psychologicke-hry-246368/#forum)

Reagovat
smazaný uživatel

Vetsi jo, ale jen o krucek a Mourek od toho nebyl vubec daleko, viz Ramosovo penalta..

A navic jak pise valloire, v ty dobe byla Barcelona neporazitelnej stroj, Mourek prisel, dostal kotel a pak uz nikdy vic, naucil tym proti ty Barce hrat. To povazuji za obrovsky uspech.

Reagovat
Atlético de Madrid

Jo, tak Carlo taky první zápas s Barcou moc nedal, ve druhym už to bylo lepší a pak nad nima vyhrál Copu.. A že byla silnější si uvědomuju, na to je můj názor pod tim článkem na kterej odkazuju.. Jen si myslim, že prostě neni Carlovi absolutně co vyčítat, jedině teda to, že nemá o ty čtyři body víc a nevede ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nevyhraje ligu, tak bych mu to teda vycetl. Ale byla by to prvni sezona, takze by obstal. Uvidime co dal.

Reagovat
Atlético de Madrid

pokud vyhraje LM, tak nějaká liga nikoho nebude zajímat.. a pokud bys mu to pak vyčítal, tak ok, nicméně teda kontinentální treble v Evropě vyhrálo sedm týmů v dějinách

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, ale pokud ji nevyhraje, tak mu to vycitat budu.

Reagovat
valloire

Copu vyhrál i Mourinho. A čelil daleko lepší Barceloně než je teď.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Ale tak ty ze sebe samozřejmě děláš blbce a ženeš to do takových mezí, kde je Carlo naprostej zoufalec, co by se měl vrátit k parmazánu ...

Reagovat
papos182

Takze pokud Chelsea skonci druha (treti) v lize a druha (treti) v LM, tak by meli Mourinha vyhodit?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ale nepsal nic o Chelsea, ale o Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze ten tym postradal jakejkoliv system. To bylo jak kdyby ses dival na 10 amateru pobihajicich poi placku, ne, tohle me fakt nebavilo.

Reagovat
Atlético de Madrid

Já jsem na to tehdy taky koukal a neskutečně jsem to žral. Vždyť jen v PL dala Chelsea 3x 7 gólů a v poslednim kole 8 Wiganu, takovou ofenzivu Anglie prostě nepamatuje.. Jo, Mourinho a SAF ho v Champions League takticky dali, ale Mourinha pro změnu předtim dvakrát dal Rafa....

Reagovat
blade115

Paráda to tenkrát byla ... Neskutečnej válec jsme byli.

Reagovat
smazaný uživatel

No ted se mi vysmejes, ale ja to povazuju za nahodu. Proste v ten okamzik byli hraci ve forme a prosto se takhle vedlo. Ale kdyz pak z toho nekdo vypadnul, tak tam bylo zrejmy, ze ten tym nema system.

Reagovat
Atlético de Madrid

Ligu nemůžeš vyhrát náhodou.. Že jde vyhrát Champions League se štěstím, když Messi a Robben nedaj penalty a Fabregas třikrát přestřelí z deseti metrů bránu, to nám Chelsea ukázala. Ale liga je deset měsíců trvající soutěž o 38 utkáních, bez dobrýho systému to prostě formou hráčů neurveš, to se nedá a nikdy nestalo...

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo je ta liga v urcity okamzik proste slaba a tak tym, kterej ma spoustu hracu ve vynikajici neli vrcholne forme, to dokaze.

Reagovat
Atlético de Madrid

Ale no tak, vždyť Chelsea porazili 2x United, 2x Arsenal, několika menším soupeřům dala sedmičku... Ten systém byl prostě dobrej. Že jen tak z ničeho nic chytli všichni životní formu? Nemohlo to bejt spíš tim fotbalem, kterej jim Carlo ordinoval? Carlo je právě dokonalej v tom, jak dokáže mačkat z hráčů to nejlepší. Dělal to z AC, v Chelsea, v PSG a dělá to i v Realu (spousta z těch hráčů zažívá svoje životní sezony, taky náhoda?). Malouda, Drogba, Anelka, Lampard, Ballack... všem najednou z ničeho nic naskočila životní forma? neni to spíš tim Ancelottim?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi trenér, kámo?

Reagovat
Atlético de Madrid

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

To je škoda, protože tomu evidentně rozumíš

Reagovat
Atlético de Madrid

Že toho hodně napíšu neznamená, že tomu hodně rozumim Ale díky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ne, myslím to i jak jsme se bavili během o taktice Myslel jsem to tak, že rozumíš taktice. Nebo aspoň o tom píšeš, jako zkušený coach

Reagovat
smazaný uživatel

během zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Snazit se diskutovat s dolarem je ztrata casu. Ale jestli te to bavi

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis, ze Bayern hral ted tak spatne jenom kvuli systemu, nebo i proto, ze ti hraci nebyli v takove forme, jako loni?

Ale jinak ok, ja o tom nemuzu moc mluvit, protoze me ten fotbal nebavil, prestal jsem to po par zapasech sledovat a pak jsem to videl akorat v LM, kde to byla hruza.

Reagovat
Atlético de Madrid

chápu že je strašný, když každýmu dáš čtyřku, pětku, sedmičku.. my když jsme letos dali sedmičku Getafe tak se to ještě dalo přežít, ale kdyby se to opakovalo častějc, tak skáču z okna

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudu hodnotit ty konkretni zapasy, ale fakt te bavi vyhravat takhle moc? Ja mam teda mnohem radsi zapasy, kde si nervozni do konce, kde to celej zapas zeres a pak v 90. minute padne gol, diky kterymu vyhrajes. Pamatuju si na zapas Viktorky s Ustim, kde jsem chtel po pul hodine odejit, protize vyhrat 7:0 proste nuda byla. O nic nejde, vis jak to dopadne, nic se nemuze stat. NUUUUUDAAA.

Ale to nema s tou Chelsea nic spolecnyho, to jen tak mimochodem.

Reagovat
Atlético de Madrid

ale to je naprosto absurdní, já chci aby můj tým každýho smetl... o to se všechny ty týmy snaží, Mourinhův Real taky nasázel v jeho druhý sezoně 174 gólů a neměl konkurenci

Reagovat
kvasha16

treba ale povedat, ze mal skoro kazdeho v zivotnej forme

Reagovat
smazaný uživatel

a pozor na to jsem čekal, Real prošel do finále a už je Mou 0, protože s Realem vypadl vždycky v semifinále. No je vidět, jak jste na to čekali, až na to, že Carlo staví na to stejném co započal Mourinho + investoval další nemalý peníz do Balea. Ale tak co, jen si blijte, realitu nezměníte

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Balea přivedl hlavně Florentino, Carlo, pokud vůbec, v tom měl minimální slovo.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to ani neříkej že -carlo neměl žádné slovo . Ale má prostě Balea k dispozici..což je určitě obrovské plus.

Reagovat
smazaný uživatel

Spis kazdy hral to na co ma kadr. Willian neni Ronaldo, Torres neni Benzema a Lampard neni Di Maria

Reagovat
vodka

Willian kdyby hrál na středu, tak může hrát přesně tu roli Di Márii. Poctivý při vracení a pozičně dobrý v defenzivě je na to dostatečně. A já nemyslím konkrétně jenom poslední dva zápasy CFC, ale celkově ty zápasy Mourinhem zavřené.

Reagovat
CubONE

Carletto je famozny.

Reagovat
kvasha16

nudne odkopy sme na Anfielde predvadzali len prvych cca 20 minut ... s Atletmi to ale bolo o inom, tam sme fakt nechceli loptu

Reagovat
Lof

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
maxton

najblizsie, ked si ho budem honit, budem mysliet na vas chlapci :*

Reagovat
smazaný uživatel

budem sa opakovať, ale perfektný TÍMOVÝ výkon (toto chýbalo Mourinhovemu Realu) ... ani v 1 zápase nebol Bayern lepší + výhra 4-0 v AA, všetci Nemci z kola von a teraz posledný súper, je mi to jedno, veď víťaz musí poraziť každého btw som rád, že sme odohrali taký zápas v Dortmunde, aký sme odohrali, to nám dnes pomohlo

Reagovat
smazaný uživatel

sem dojatý, konečně se to povedlo, HALA MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

I CAN GET NOOW, SATISFACTIOON!!!

Reagovat
smazaný uživatel

úžasnej zápas, gratulace realu ..stejně budu snít že je Atletico ve finále dá

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiolo vzdej to. Jesli je krom Mourinha někdo, kdo ničí fotbal, tak jednoznačně tenhle kašpar. Ten herní projev je věc jedna, ale je evidentní, že na tréninků se učí i brečet a vyvíjet tlak na rozhodčího což je teprv ten opravdový hnus, na který se nedá koukat.

Reagovat
smazaný uživatel

loni hrál Bayern nejlepší fotbal ted pod Guardiolou se na to nedá dívat

Reagovat
Atlético de Madrid

Guardiola je totální tragéd, jenom 4x ligovej titul a 5x semifinále LM za 5 sezon tvl...

Reagovat
smazaný uživatel

jenomže měl hotovej tým kterej mu vybudoval Rajkard to se pak hraje samo on jenom koupil Zlatan na kterýho si Messi jen stěžoval že mu nenahráva a v Bayernu taky přišel k hotovýmu týmu kterej loni všechno vyhral a ani to nezvláda

Reagovat
Atlético de Madrid

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši, vždyť tady meleš totální hovna a ještě vypadá, že tomu věříš. Si aspoň něco zjisti, než začneš takhle šaškovat.

Reagovat
Chazy

A přesně kvůli podobnejm výlevům a výbuchům si dopad, jak si dopad hm.

Reagovat
smazaný uživatel

Vybudoval Rijkaard, skutočne?

Reagovat
smazaný uživatel

ne asi, hroznej trapák

Reagovat
smazaný uživatel

Já snad někde zpochybňuju jeho úspěchy? Nauč se číst

Reagovat
OVi.77

Dobrá facka Pepkovi, konečně by si mohl uvědomit že ten fotbal už je dávno přežitý a umí se na něj připravit už i ten Augsburg. Každopádně gratulace do Realu, Carlo neskutečná taktika a příprava Dneska jsem si nestihli ani prdnout a marně vzpomínám kdy jsme doma dostali 4 góly a žádný nedali....

Zítra snad postoupí atletico přes tu modrou rakovinu a bude španělské finále.

Reagovat
smazaný uživatel

ja dufam ze to atletiko to aj vyhraaa,nemam rad real a ani chelsie

Reagovat
OVi.77

Reagovat
smazaný uživatel

54 minut na gol v LM, to je proste neuveritelny.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak by mě zajímalo, proč Gotze nehrál od začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

protože Pep

Reagovat
valloire

Tak pane jiri - fcb.....Nalosovali nám Bayern,musíš být spokojený.... Viděl jsi vzájemnou konfrontaci... Co tam máš dál?

Reagovat
smazaný uživatel

že do něj musíte pořád rejpat já ho mám sice taky za debila ale neřeším ho..jinak k zápasu - naprostá gratulace, jeden z nejlepších matchu LM letos (asi po bvb-rm). Ale dál budu snít o tom že vás Atletico ve finále dá

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tihle dva bez sebe nemuzou zit..

Reagovat
smazaný uživatel

já nevím jak to tu chodí, přispívám chvilku ..ale v každý diskuzi do něj někdo kope, vždyť jemu to vyhovuje, má tu pozornost co chce.. -.-'

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych rekl, ze do nej kope z 80 % jenom tenhle.. Ale jinak jo..

Reagovat
valloire

jo jenom já jo? ty jsi dobře mimo

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
valloire

ty jdi do prdele ty Csapláre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

chlapci ja som zvedavy ako zahrate vo finale,ked chytite chelsie,ktora bude tiez hrat na brejky ,aby vam nakoniec neostali oci pre plac ja som si to zazil za posledne 4 roky dva krat a nieje to nic prijemnee....

Reagovat
valloire

taky se toho bojím

Reagovat
valloire

Proč? No protože byl celej žhavej na to,abysme dostali Bayern a těšil se nato,že dostanem taky takovej debakl jako jeho Barca.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nám chudák neskočil pod vlak..

Reagovat
bruchy

Kdy hraje Bayern ?

Reagovat
stas87

v sobotu od 15:30

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co to sakra...přijdu domů, vidím výsledek Bayern ochutnal vlastní medicínu jak dostala tehdy Barca 7:0, tak dnes dostal Bayern 5:0 v dvojzápase

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápal jsem vedení Bayernu, proč na lavku nepřišel hrdý německý buldok, ale dosadili tam tuhle španělskou loutku. Na Bundesligu to možná stačí, kdy dají Freiburgům a Gladbachům přes prdel, ale tohle je mezinárodní ostuda pro bavorský klub

Reagovat
smazaný uživatel

Straka totálně kraluje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OVi.77

Reagovat
smazaný uživatel

nespáchal ve studiu rituální sebevraždu?

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
CHONG

MANITA! Celý dnešek stál za hovno, ale tohle to vynahradilo milionkrát. Carletto je bůh! Miluji vás, šampióni. HASTA EL FINAL! VAMOS REAL!!!

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Miguel19

Boateng při tom posledním gólu

Jestli by Bayern neměl hledat nějakého toho stopera..

Reagovat
smazaný uživatel

má Badstubera

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola udělal z Bayernu dokonalé hodinky

Reagovat
smazaný uživatel

zkolabujou, když se začnou potápět?

Reagovat
smazaný uživatel

tik-tak

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

„Říkáš: miluji déšť, když však prší, jdeš se schovat, abys nezmokl. Říkáš: miluji slunce, když však svítí, jdeš se schovat do stínu. Mám strach, že mi jednoho dne řekneš: miluji tě.“

Reagovat
Swarley

slečna od yunga?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mervin

a co ty hulíš?

Reagovat
smazaný uživatel

co se ti nezdá?

Reagovat
Swarley

jak to pokračuje, ten příběh? schová se do toho stínu s ním?

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel, stín všechno odnesl

Reagovat
Swarley

ach, proradný stín, ten věčný pronásledovatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To mělo být Mervinovi

Reagovat
smazaný uživatel

tak a na to dojde guardiola naco dnes a z bayernu pojde rychlo pretoze tak ako ich nemam rad tak aj musim uznat ze Messi a Iniesta su Messi a Iniesta..hraci ktorych nenahradis nikym a uz vobech nie starymi Ribyerym a Robbenom...guardiola nema hracov na svoj styl a ani nebude mat..proti slabym to bude fungovat ale proti lepsim nie

Reagovat
smazaný uživatel

však to ke konci nefungovalo ani v Barce...

Reagovat
smazaný uživatel

tak konec by som dal za vinu strate motivacie(v tom obdobi boli 2 roky najlepší a potom išli z kopca

Reagovat
2miguel1

.

.

.

finale real chelsea, budu si prehadzovat loptu z obrany a kto prvý zautočí, prehrá

Reagovat
Aldeano

Viděl jsi dnešní zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň ten Xabi potešil.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si sketa

Reagovat
bayern987

Slušné to napsat nejde

Reagovat
valloire

tak jak tipére?

Reagovat
bayern987

Jak asi blbe jsem smutný a vydeptany ale musím to hodit za hlavu a ted vam přeju výhru ve finále

Reagovat
valloire

Hochu hochu...příště tady neřvat a neokřikovat lidi,kteří napíšou střízlivej tip na zápas. Jako já dneska ...Dal jsem jenom 0-3.

Reagovat
Ed_Hazard

musí to byť fajn pcoti, vidieť barcelonu v sračkách a real s takýmito výsledkami ešte k tomu chýba oficiálne váš tretí flek, o rok bude už aj predkolo neboj sa

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Allianz_Arena

Hodně smutný, jako bychom se ani o nic nepokusili nebo na to prostě neměli no. Nemám rád brzké vyhazování trenéra, navíc letos už má Bayern tři trofeje, ale jestli tenhle debakl bude k něčemu dobrý, tak snad je to konec Guardioly. Já proti němu vůbec nic nemám, je to výborný trenér, ale sem se prostě strašně nehodí. Není to o tom dát mu více času, tohle prostě asi fungovat nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OVi.77

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

nehledě na to, že ta jeho taktika je zoufalá, tak se mi mnohem víc nelíbí to, že bayern zbavil hrdosti, buldočí povahy. On jim uplně vzal tvář. Dneska hráči neskutečně podráždění, uplakaní, to je pro mě strašné zklamání ten mentální projev

Reagovat
Allianz_Arena

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiolu po dnešku vyhodí jak zpráskanýho psa tak jako když končil v Barceloně

Pep už na žadnej MU nemá, ted už může jen trénovat v Číně nebo v Emirátech nebo házenou

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by ho vyhazovali? Vyhrál v první sezoně titul a je ve finálě národního poháru + v semifinále LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

OT: Kolik dal Ronaldo letos gólů z přímáku?

Moc ne

Reagovat
smazaný uživatel

určitě více než rok minulý

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Guardiolovi. Takhle rozesranej tým by nedal dohromady ani Mistr Hanuš

Reagovat
Sandstorm

Zajímavý je, že do jistoty zisku titulu v BL jim to šlapalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tj, od té doby, co se ožrali na té párty, tak jsou hotoví

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

mně se to v průběhu sezony taky docela líbilo. Já prostě nedokážu pochopit, proč si z toho svého tiki taka nevezme jen to pozitivní? držení míče, presink po ztrátě. Ale chybí tam střelba z dálky, kolmice, více pohybu bez míče. Hráč je na středu na 18m a hledá, komu by nacentroval, to je špatné

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je fakt otřesný den, proč bože?

Reagovat
valloire

Zeptej se Pepka.

Reagovat
valloire

Krásný je,že Barcelona loni hrála taky 4-0 na Bayernu.

Reagovat
Sandstorm

HALA MADRID !!! Snad konečně po letech vyhrají LM. Ancelotti si namaže na chleba i Muříňa. A Guardiola po sezoně do Manchesteru.

Reagovat
smazaný uživatel

A cules co čekali výprask pro real nikde.. Aspoň bude chvíli klid od Jirky

Reagovat
CHONG
Reagovat
valloire

Reagovat
CHONG
Reagovat
smazaný uživatel

Jankulovski je horší jak Karoch

Reagovat
smazaný uživatel

Chtelo by to dalsiho Lucia...

Reagovat
smazaný uživatel

nemam slov, vsetci vynikajuci, neuveritelny...5:0 znicit dnesny bayern a toho 4 kusky dat u nich...gracias real

HALA MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

strašná škoda tebe

Reagovat
smazaný uživatel

tajne dufam, ze sa vykartuje aj koke, pripadne luiz alebo willian a uefa to zrusi...ale to sa nestane, pravdepodobnost tak 1%... neskutocne mi je xabiho luto...

Reagovat
RMCF

Costa a stopeři Atletica v ohrožení nejsou což je škoda na těch ta hra stojí, Luiz je v ohrožení? to by pro Joseho byla docela velká rána...

Reagovat
smazaný uživatel

tak Uli a teraz uz mozes s kludnym svedomim nastupit na vykon trestu

Reagovat
Kokesh

A....obhájit LM proste nelze.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale lze, ale nesměl by odejít jupp

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Pharrell

To ne , to se kdysi povedlo jen AC Milán v tehdejší PMEZ (1990) a to je již dost dlouhá doba.

Reagovat
valloire

?

Reagovat
Firkraag

A Benfice, Realu, Interu, Liverpoolu, Nottinghamu, Bayernu a Ajaxu jako ne? Kurva tyhle kecy mě fakt serou...to je jako kdyz se prejmenuje liga, nebo se trochu zmeni system, tak se vsecko predchozi rusi? A nejlepsi kreteni na coolu co reknou, ze real vyhral 9x a vzapeti, ze nikdo nikdy neobhajil

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Jana Deylová vyhrává hlavní cenu Gratulujeme!

Reagovat
Sandstorm

Trenéra jakým je Ancelotti mohou vyhodit opravdu jenom v paklubu jménem Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

hraje Real - Bayern = blije se na Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu Strakovi by měli dát nějakou vlastní talk-show. Televize by určitě netratila Podle mě by byl lepší moderátor, jak trenér.

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes do Bayernu.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

no ty si šašek

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Mönchengladbach

Klopp > Guardiola.

Reagovat
smazaný uživatel

Cris s Ramosem před 2 lety oba neproměnili, dneska oba 2 góly. Škoda, být tam ještě Kaká, tak jim dáme určitě šestku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak by dal Kaká dva goly z lavičky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
maxton

sedim si v jednom kludnom bratislavskom bare, bratislavsky typci si vsimli ze v telke ide futbal tak to okamzite museli zacat rozoberat, jedineho hraca po mene poznali samozrejme len Ronalda a pri situacii ked Ronaldo dostal so stoperami po kotniku este v prvom polcase Alfa samec skupiny zahlasi "ale aj tak najvacsi simulant je Zidane" ... s rukami zatial pripravoval kamosov a svoju caju aby ho pocuvali a spustil "Zidane je ten najvatsi simulant, raz jeho tim kopal roh a super mu prihral loptu, ktorou dostal do kolena a on sa chytil za hlavu a spadol" .... v tom pustil neskutocny smiech a jeho banda kokotov s nim ... vzdy sa viac a viac presvedcujem, ze bratislavski kokoti, su jednoducho najvacsi kokoti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

já myslím, že ten průser se dal čekat už po první větě

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
suldik

...

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm přidu dom a takový skopčácký trapas? Co je pane Guardiolo? Bayerlona už nefunguje?

Reagovat
valloire

Už dávno. Dáme si finále,říkal jsem to.

Reagovat
smazaný uživatel

no nevím nevím. Bude to masakr ! Ale přál b ych si to !

Reagovat
juveforever

Ancelotti, špičkový tréner. dúfam že si ho v Reale budú viacej vážiť ako ostatných trénerov

Reagovat
Manau

Vážit si ho budou, ale co je to platné když to za pár sezon převezme Zidane?

Reagovat
smazaný uživatel

Real nemusím poslední roky,aleklobouk dolů teda.Guardiola fuč fuč

Reagovat
Cizinkx

Famozně Real z bravurou :)..A moc blahopřeji Crisovi za rekord :)...Teď ať už to vyhrají zaslouží si to :)...A nejlépe aby smetli ve finále toho šaška u Blues.

Reagovat
eder

Doufám, že finále bude rize madridskou záležitostí. Na autobusy toho šaška není nikdo zvědavej...

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
stas87

dokaze sa Pep poucit konecne alebo bude pravidelne chodit do semifinale a tam ho niekto vyuci?nezavidim mu,nemusi menit vsetko ale nieco predsa len ano,skoda ze si Bayern nechal utiect toho Zoumu,vobec po nom nesli,od buducej sezony mohol posadit Boatenga,vrati sa aspon Holger

v sobotu musi rosztrielat pristav,aspon 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

toto vypadnutie podľa mňa nebolo o taktike, 1. zápas áno, ale 0-1 bolo veľmi hrateľné ... lenže dnes nastúpili bez obrany, bez psychiky, úplne zosratí, takto sa nehrá semi LM

Reagovat
stas87

tak od toho je tam prave trener aby sa hraci neposrali na ihrisku,jasne ze prvy gol s nimi otriasol ale nemozu sa spämat v 35.minute..a to ze hraci hraju bez obrany,ak by utocili a prepadali tak povies ze mali snahu dat co najskor kontaktny gol ale treti gol bol co?kto moze za to ze sa ribery sam odjebe tak ze nemoze ani centrovat,prihrat a ani strielat?

Reagovat
smazaný uživatel

ten tretí bol už o tom, že boli nahlodaní psychicky, skôr tie prvé 2 ... to je jedno, či vedieš, či doťahuješ, takéto góly nemôžu padnúť, veď to bola ignorácia pri bránení, žiaden dôraz, krok navyše ... ak ide hráč (Mandžukić) do 16ky brániť, tak musí brániť

Reagovat
smazaný uživatel

súhlasím, že od toho je tam tréner, Pep nezvládol kľúčový moment ... namotivovať hráčov na rozhodujúce zápasy + po pošetrení hráčov v lige po zisku titulu ich vrátiť do zápasového rytmu a systému

Reagovat
smazaný uživatel

Like a Carlo

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern je přejetej asi jako Džambulka.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
valloire

Sice to byla kráva a naprosto nevěděla co je život a přál bych jí,aby někdy šla normálně do práce a to fňukání by jí přešlo...ale je to trapný ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ribery ani Robben prostě nejsou křídla pro házenou. Stejně tak Kroos nebo Schwensteiger středy pro kreativní rozbíjení. Chybí tomu prostě jižanská lehkost a nepředvídatelnost. Pohled na Robbena, který musel na pár metrech po desátý házet výhybky, aby teda nakonec "nečekaně" nechal Casillase zachytat, byl dostatečně výmluvný.

Reagovat
Billy McClane

Toto tu tusim dnes este nebolo

https://www.youtube.com/watch?v=YBHPpkyrCFs

Reagovat
valloire

Reagovat
kvasha16

si pamatam ze po nejakom zapase som to tu uz videl, nebolo to nahodou s minulej sezony co dostala Barca?

Reagovat
Billy McClane

Ja si to pamätam, ked Slovan dostal pätku na Ajaxe

Reagovat
kvasha16

tak text k tomu pasuje, ale na beton som to videl po inym zapasom

Reagovat
Usty

Real super výkon, hrozně dokonalá hra, sympatická. Skoro mi bude líto, až je Chelsea ve finále porazí

Reagovat
Pharrell

neporazí , protože asi nepřejdou přes Atlético

Reagovat
PhilipS

Reagovat
smazaný uživatel

krasa vyborny vykon...dufam ze finale bude real - chelsea...velka skoda alonsa dufam ze khedira sa rozohra ten stred modric khedira di maria by mohol fungovat

Reagovat
smazaný uživatel

vo finale bude hrat zmrdrid proti betonu a takto hrat nevedia, takze celkovy vitaz na 90% vzide zo zajtrajsieho semifinale

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voe Džambulka mi umřela? Aspoň má klid holka jedna. No nic tak na finále s Realem se už spolu dívat nebudem no.

Reagovat
smazaný uživatel

A zítra vypráskat Čukotku, ať to máme komplet.

Reagovat
smazaný uživatel

Než sem si tě rozklikl tak si říkám: ÁÁ fanda Tragédů? .... a fakt ! Závist je hnus

Reagovat
smazaný uživatel

fans arsenalu by měli chelsea líbat nohy, už to bude po druhé co arsenal nemá v LM co dělat

Reagovat
edejv

chelsea se svým autobusem tam taky nemá co dělat

Reagovat
smazaný uživatel

Já to beru podle tabulky arsenal minulej rok skončil 4 a tedka skončí taky a přitom mužou být rádi že hrajou LM

Reagovat
kvasha16

vysledky ale hovoria nieco ine

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Obrovská gratulace Madridu. Na Realu je pro mě nejvíc obdivuhodný, jak skvěle fyzicky na tom všichni hráči jsou. Všichni do jednoho skvělí sprinteři, ale s velkou výdrží, takže i s hráčema jako Robben, Ribery nebo Alaba stíhali celkem bez problémů. Všichni podali skvělej výkon, ale jednoho bílýho playera bych vedle Ronalda přece jenom vyzdvihnul nad ostatní. Modrič je pro Real absolutně klíčovej. Viděl jsem ho dneska prohrát jenom jeden souboj v kterým ztratil míč, a to se k němu ještě seběhli 3 hráči. Přehled, krytí balonu, rychlost, pasy, ten chlap má všechno. Skvělej večer a btw. prosil bych na příští sezonu do Bayernu někoho, kdo jeho herní styl alespoň trochu přiblíží tomu, co hráli pod Heynkesem.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejen Real, ale Atlético. Vypadá to, že mají ve Španělsku nějaké dobré přípravné kempy

Reagovat
smazaný uživatel

spíš v Madridu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

krása, toto som nečakal ani ako optimista opäť perfektný týmový výkon, kde kraľovali kraje obrany a útočný tandem demoloval obranu Bayernu

týmto chcem ešte pozdraviť namachrovanú časť fans Bayernu na čele s bayern987 a taktiež hnilých culés, ktorí musia byť zrelí na psychiatra

pre tú inteligentnejšiu časť fans Bayernu, boli ste najťažší možný súper a lutujem iba že sme sa nestretli vo finále.....sláva víťazom, česť porazeným

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutocne, neuveritelne, nadherne! V oboch zapasoch sme hrali fantasticky v defenzive proti takto utocne ladenemu teamu. A nedostali sme ani gol. Neuveritelna defenziva, nepustali sme ich k centrom v com su moc nebezpecny, nedali sme ani cm priestoru Riberymu, Robbenovi a hrot bol velmi dobre pokryty. Vyborne sme hrali aj v utoku. Musim pochvalit uplne vsetkych, absolutorium zasluzi Coentrao, ktory hral uzasne, Carvajal, ktoremu som moc neveril, stoperska dvojica paradna, Ramos ma odpustene za tu nepremenenu penaltu spred dvoch rokov. Cela zaloha hrala vyborne, Benzema dolezity prvy gol, CR v tomto zapase, tiez Bale. Fatnasticka taktika od Ancelottiho. Chcem sa chlapcom velmi pekne podakovat za uzasny zazitok a dakujem Bohu, ze sme tam! HALA MADRID!!

Reagovat
Honza Matoušek

NĚMECKO ZNIČENO!!!

Reagovat
Afrokrecek

Reagovat
Afrokrecek

Kolik lidí tu minulý rok psalo, že příchazí období Bayernu a že bude uspěšnější než Barcelona? Vydrželo vám to jeden rok, gratuluji. Barcelonu za posledních 4 nebo 5 let dokazala vyřadit z LM jenom betonující chelsea nebo ještě více betonující Inter.Ač real nemusím, tak děkuju, že jste je vyřadily, protože už měli nosánky až moc nahoře :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Afrokrecek

A víš, že jsem od fanoušků toho "dominantního klubu" nic jiného nečekal?

Reagovat
smazaný uživatel

To co tu píšeš jsou tvoje vysbíraný perličky, spousta lidí začala fandit Bayernu až když se dostal na vrchol, já mu fandím už 7 let, to jsme hráli uplnou tužku, kdyby zustal Heynckes tak to mohla být era Bayernu, myslíš si, že se mi líbí to jak Guardiola zkurvil naši přimočarou hru? Byla to největší chyba, škoda Juppa, že odešel, vybudoval to skvěle, Real po zásluze vyhrál, ale nemužeš házet všechny do jednoho pytle

Reagovat
Afrokrecek

Asi jsem to blbě napsal, neházím do toho pytle ty skalní fanoušky který bayernu fandí dlouhodobě, ale jen ty co mu začali fandit minulý rok po vítězství nad Barcelonou: Samozřejmě vím že Guardiola není dobrý trenér a upsechy ktere ziskal s Barcou, tak jsou spíše zásluhou Rikjaarda který tomu dal přesně ten styl který Barca hraje dodnes. Bohužel na dnešní dobu už to nestačí.

Reagovat
Afrokrecek

A samozřejmě jsem chtěl, aby Guardiola šel do Bayernu, protože jsem přesně věděl jak to dopadne. A dneska jsem se toho dočkal..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
madridcan

Chcel by som napisat, ze tazko hladam slov, ale kedze viem, ze tu moze ostat mini slohova praca, tak to radsej ostane len teoretickej rovine.

Pocit? Neskutocny!!! Mal som desat rokov ked som ako tak vedel vnimat Zidanove Glasgowske finale na Markize. Cakal som nieco take velmi velmi dlho a konecne som sa dockal. Po troch nevydarenych pokusov zdolat hradby Barcelony, Bayernu a Dortmundu sa to konecne podarilo. A ja sa neviem dockat soboty o tri tyzdne.

Zbytocne teraz riesit supera vo finale, Real do finale ide ako favorit. Na analyzu finale bude este mnoho a mnoho casu.

Bayern? Byt ich fanusikom, tak je to velke sklamanie. V dvojzapase si vytvorili kolko sanci? Jednu? Toto je sakra malo na dominantny klub. Hroza ked si porovnam Bayern v minulorocnom semifinale a Bayern v tohtorocnom.

Carlo ich uplne vymazal. Real je po tej desiatke(a tento krat nemyslim pivo) velmi hladny. Pred finale budeme vediet, ze ci hrame o druhu podstatnu trofej alebo o treble, ktore sa nam po Valencii vzdialilo.

Trosku si pomastim brucho po zrebe- madridcan 11.04.2014 12:38

Poriadneho supera som chcel, lebo by to bolo az prilis lahke...neviem sa dockat!!!- za toto sa mi dostalo len vysmechu. Asi vysmievaci mali sedy zakal, ze nebyt Ozilovho nepremenia penalty a mat United schopnejsieho trenera, tak Bayern v semifinale vobec nemusel byt. Iba prezivali. Aky rozdiel oproti Juppovi. Mohol by som sa zasmiat aj vymetaniu cesticky od UEFY Realu, ale nechajme to tak...

Cristianovi obrovska gratulacia k rekordu a uz moze realne mysliet aj na Falcaov rekord v Europskej lige, ale to je este daleko. Mal by sa uspokojit s tym, co ma, ale samozrejme ako perfekcionista sa neuspokoji.

Dakujem vsetkym hracom Realu Madrid a fanusikom Bayernu podavam pomyselnu ruku. V tomto dvojzapase nato proste nemali a Carlo ukazal zdvihnuty prostrednik dominancii v drzani lopty.

HASTA EL FINAL, VAMOS REAL!!!! Okrem zapasu v Dortmunde su totalne dominantny a finale je pre nich sladkou odmenou. Neviem sa dockat. Milujem ten tim

Reagovat
smazaný uživatel

Tak gratuluju! Zaslouženě.

Reagovat
valloire

Reagovat
CHONG

Reagovat
valloire

valloire11.04.2014 15:14

Co se dá dělat,smáznem teda celou bundesligu. Jednou se bude vzpomínat na 10.rekordní vítězství jako na Německé tažení.

Reagovat
CHONG

A taky si trochu přihřeji polívčičku:

CHONG 11.04.2014 18:28

Hmmm, třetí Němci v řadě, tak do třetice všeho dobrého. HALA MADRID!

Reagovat
valloire

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mada

Reagovat
Billy McClane
Reagovat
Billy McClane

Asi to bude skor Jesús

Reagovat
smazaný uživatel

jen teplouš a před ním taky

Reagovat
smazaný uživatel

tvojho otca tam nevidim..

Reagovat
Jerichoo
Reagovat
edejv

naprosto zaslouženě bavil mě skvělý taktický výkon Realu v první půli a ten protiútok při prvním gólu Ronalda neměl chybu

Reagovat
smazaný uživatel

DNESKA PIJEME ŠALALALALA ... DNESKA PIJEME ŠALALALALA ... DNESKA PIJEME ŠALALALALA

Reagovat
smazaný uživatel

BAYERN MNICHOV 0:4 REAL MADRID

Ted asi tak moc Franz netancil jak pred rokem co? Loni ten vyprask dostala Barca, a ted Bayern....oba vyplody Guardilova antifotbalu....Bayern je pekna lama, hraje jeste hur jak Bacelona...doma ani neda gol, ostuda a 4 goly doma... hruza... na toto se neda koukat... At Franz rekne, ze Bayern udela dobre, kdyz Guardilu vyhodi a daji tak zpatky Heikese. Naproti tomu Real.... skvelej fotbal, jako fanousek FC Barcelona CZ/SK a Arsenal mu preju triumf, hraje nejhezci fotbal. Tesim se na pekne finale Chelsea : Real - Mourek si to nepohlida, jedine TOTALNI BETON, ale to by musela byt haluz proti dobre rozjetemu Realu

Reagovat
F.Torres

Paráda, naprostá paráda s jednou kaňkou - Alonso věřím, že ve finále ho ovšem nahradí.

Zápas naprosto jednoznačnej. Ještě více jednoznačnej než minule. Klidně to mohl být ještě větší náklep a z Bayernu 04 se mohl stát klidně Bayern 06. Bayern byl doslova trapnej. Guardiola potvrdil, že jako trenér nestojí za moc. Jede si ten svůj styl, nic jinýho neumí, taktika tiki-kaka je jediný co umí. Není schopnej zareagovat v průběhu zápasu na situace na hřišti. Jediný co udělal v Bayernu je to, že ho zčubil. Vzal si nejlepší tým posledních let a totálně ho zničil. Jestli někdo tedy může za vyřazení a ten trapas, je to jednoznačně trenér. Chtěl bych vidět Guardiolu v nějakém lehce nadprůměrném týmu, kde by neměl světové hráče. Podle mě by absolutně vyhořel, jelikož ti hráči by nebyli na takové úrovni co se týče techniky a byla by to naprostá tragédie.

Co se týče Realu tak Carlo nádherně těží z Joseho herního stylu a z toho, co je naučil. On to pouze zdokonalil a dodal hráčům klid. Opravdu z mého hlediska má na tom obrovskou zásluhu Mourek. Ty brejky jsou prostě jeho a je to vlastně ta nejlepší zbraň Realu. Dokonce naučil i obránce bránit. Carlo vzal tu svoji italskou taktiku a pouze to dopiloval k dokonalosti a v tom je ta jeho velikost.

Co se týče výkonu hráčů, tak dneska famozní pomalu všichni. Vyzvednul bych ovšem Ronalda. Standartka geniální. Při obou hlavičkách on odtáhl stopery a uvolnil cestu Ramosovi. Samozřejmě výborně hrál i Gareth, Angel, Dani, Fabio, Pepe, Ramos, Iker a hlavně Luka.

Na straně Bayernu jednoznačně a o parník nejlepší Robben. On potvrzuje svoji extratřídu a patří do top nejlepších křídel na světě. Za to Francek se chová jako fracek, doufám že disciplinárka mu dá stop alespoň za 2 zápasy. Je to totální nesympatický hovado ubrečený.

Do finále bych si přál Chelsea. Souboj Jose vs. Real by byl dost pikantní. Ovšem myslím si, že Real by je celkem lehce přejel. Rozhodně lehčeji než Atlétiko.

Reagovat
F.Torres

Ještě doplním, Neuer, naprosto přeceňovaný golman. Byl to jeden z nejhorších golmanských výkonů za poslední dobu, vůbec mu to nesedlo.

Reagovat
eder

Dobře mu tak, machýrkovi...

Reagovat
smazaný uživatel

a co měl podle tebe chytit? dvě hlavičky z malýho vápna, přímák, kde mu vyskočí zeď nebo Ronalda , kterej střílel skoro už do prázdný? ty seš taky šašek jinak zasloužená výhra Realu

Reagovat
eder

Měl z prdele kliku, že při těch jeho nesmyslných výbězích nedostal další tři góly...

Reagovat
smazaný uživatel

no některý byli fakt nesmyslný, ale v některých zase Bayern zachránil, protože ti naši stopeři teda top class nejsou, sem zvědavej co přijde v létě, stopery teda potřebujeme, ale kde je vzít

Reagovat
eder

Mně se třeba Dante do dnešního zápasu docela líbil (bundesligu nesleduji).

Reagovat
F.Torres

Dante je považová za jednoho z nej stoperů, spíš bych řekl, že jim ostatní hráči moc nepomohli. Pepe s Ramosem taky hoří, hlavně teda Ramos, pokad je v tom zbytek týmu nechá.

Reagovat
F.Torres

Šašek jsi ty, tady nejde o to co mohl chytit, ale co mohl posrat a on posral toho hodně. Jeho výběhy, jeho výkopy, jeho výhozy. Na co šáhnul to téměř podělal. Jedinej jeho světlej moment je ten, že ho Fabio doslova trefil, takže ty šašku, příště uvažuj, než začneš si otvírat hubu.

Reagovat
smazaný uživatel

pří výbězích toho zachránil spoustu, i když mu to občas nevyšlo, gól z toho nebyl, a je nejlepší gólman na světě právě proto, že je tak technicky a fotbalově vybavenej, ale teď se nic jinýho než kritika nečeká po takovém debaklu, ještě od skalního fanouška Realu

Reagovat
F.Torres

Zachránil spoustu? Vždyt zavinil téměř 2 jasné goly jen svojí blbostí. Stačilo to pouze líp trefit, byla náhoda, že Ronaldo ani Bale to netrefili. On nejlepší golman na světě není a ani nebyl, na takový velikány jako Čech, Buffon, Casillas mu toho dost chybí. Hlavně potřebuje dozrát a nabrat zkušenosti, snad se z dnešního výkonu ponaučí.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Dozrát a nabrat skušenosti v 28 rokoch ked vyhral co mohol ty perlíš chlapec Neska robil chyby celý Bayern a po jednom zapase co si videl Bayern ho ides hodnotit ? žiadny brankar nema take čitanie hry a hru nohami ako ma on to ze mu to dneska nešlo nič neznamena a goly chytiti nemohol. Tak netrep hovadiny

Reagovat
F.Torres

Asi to z mé strany bude znít vtipně když budu zrovna tohoto golmana v něčem vyzdvihovat, ale technicky a čtením hry je na tom líp Valdes. On si s Neuerem v tomto může vytřít doslova prdel. Neuer to dneska řešil víceméně jako Pinto

Ty máš v hlavě vymeteno. Je dáno, že golmani dozrávají jak víno. S věkem roste dost často kvalita. Podívej se na VDS, když byl mladší byl jelito, s věkem se z něho stal jeden z top 5 golmanů posledních 10 let.

Reagovat
smazaný uživatel

Vymetené musís mat ty ked ides porovnavat mantaka Valdesa s Neurom blbeček

Reagovat
F.Torres

Ty jsi opravdu dement, psal jsi, že má nejlepší čtení hry a hru nohami. Valdés je v tomto případě lepší, tak proč bych je nemohl porovnat? Vysvětlovat ale něco dementovi je hold těžký, jelikož ty toho asi moc nechápeš

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím co furt na mna reaguješ ty primitív. Valdes sa ani v jednom ohlade na Neura nechytaa tak sa uz zebuc ty dilinko lebo mi važne lezes na nervy s tými tvojími teoriami

Reagovat
F.Torres

Ty jsi prostě klasický čobol. Absolutně seš mimo a ještě k tomu labilní

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ze ty si ín a vieš všetko

Reagovat
F.Torres

Další dodatek, gratulace Ronaldovi, je to legenda a jsem rád, že žiju v období takového hráče, kráčí si pro další GB a pokořil další rekord, snad ho ve finále ještě vylepší a bude to on, kdo vystřelí 10 titul

Reagovat
stas87

Chtěl bych vidět Guardiolu v nějakém lehce nadprůměrném týmu, kde by neměl světové hráče. Podle mě by absolutně vyhořel, jelikož ti hráči by nebyli na takové úrovni co se týče techniky a byla by to naprostá tragédie.

uvedomujes si ze to sedi v podstate na vsetkych trenerov? vynimka je asi len Simeone a Klopp,od cias Porta nezobral mourinho ziadny lahko nadpriemerny tim

Reagovat
F.Torres

Tady jde o to, že ti trenéři by vymysleli taktiku a dotáhli by ten tým co nejdál by se dalo. Dokázali by vymýšlet taktiky podle hráčů a podle soupeřů. Guardiola toto nedokáže. Proto podle mě není až tak dobrej trenér jak se z něho dělá.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

ubrečený? Hrači Realu od začiatku simulovali a valali sa po zemi a ty povieš ze Ribery je ubrečeny? Ved to bolo ako El Classico. V zivote som nevidel aby nejaky tým hral tak nefer ako Real

Reagovat
valloire

Reagovat
CHONG
Reagovat
smazaný uživatel

na teba si stačí kliknuť pozrieť tvoje prvé tri kluby ktorým fandíš a hned musí byt všetkým jasné že si uplne mimo

Reagovat
CHONG
Reagovat
F.Torres

Zajímavý, že největší simulaci předvedl Muller v prvním zápase a to je hráč Bayernu. Ribery to těžce neunášel, což bylo vidět několikrát.

Reagovat
smazaný uživatel

To nebola simulacia do bol normalny zakrok to ze padol a pytal si penaltu bolo logicke ale v ziadnom prípade to nebolo nasimulovane lebo kontakt tam bol aj ked nie penaltovy

Reagovat
F.Torres

aha, vždyt tomu přidával co se dalo + to jak se dožadoval penalty, to bylo téměř na Oskara

Reagovat
smazaný uživatel

mam ti tu začat posielat naozajstne simulovanie? stači si pozriet El Classico alebo hocijaky zapas Real ci Barcelony. Hento simulovnia v žiadnom prípade nebolo.

Reagovat
F.Torres

Co sem pořád taháš jinačí zápasy. To si běž diskutovat někam jinam, já se bavím o dnešním zápase a dnes to prostě hráči Bayernu absolutně psychicky neunesli v čele s tím zmetkem Riberym.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty co sem tahas minuly zapas a udajne filmovanie Mullera ked sa baviš o dneskajšom zapase?

Reagovat
F.Torres

Ty už opravdu meleš z posledního, už to radši dneska zabal Já se začal bavit o dnešku, ty jsi tu vytáhl, že hráči Realu jsou simulanti a pak jsi blekotal něco s El Clasikem. Proto jsem uvedl Mullera, který předvedl největší teatrální pád tohoto dvojzápasu. Takže chlapče, budu se opakovat, radši to zabal a vyprdni se na to.

Reagovat
smazaný uživatel

t

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si sa začal bavit o dnešku ale vytiahol si prvý udajne Mullerove simulovanie z predchadzajuceho zapasu a ked ja poukažem na niečo ine tak napíšeš už taketo koniny odveci A to že to bolo ako El Classico som myslel tým ze hrači Realu ako vždy hrali divadlo padali zdržovali a hrali v tomto ohlade nefer.

Reagovat
F.Torres

Ty jsi jak pračka, pořád meleš a pořád kraviny

Reagovat
smazaný uživatel

a ty jak idiot co stale nechape ze s tym začal on sam

Reagovat
F.Torres

já začal jako první zminovat El Clasiko a přirovnávat to k zápasu mezi Realem a Barcelonou... Já ti jen uvedl Mullera pro porovnání a poukázal, že právě hráč Bayernu předvedl největší simulaci. Ty můžeš používat v tom případě pro porovnání El Clásiko, tak proč já bych nemohl minulý zápas, když jsi v tom porovnáváním začal ty uvažuj nejdřív

Reagovat
smazaný uživatel

z toho co si teraz napisal nerozumiem ani vetu takže sry už na to ani nebudem reagovat...lebo debilovi nevysvetlíš že je debil lebo je debil!

Reagovat
eder

A to chtěl Zlatý míč, chudák...

Reagovat
F.Torres

Chtít mohl, ale nezasloužil si ho, což potvrzuje i teď, že GB je ve správných rukách momentálně

Reagovat
eder

Ten rozdíl mezi těma dvěma je markantní. A byl i loni, i kdykoliv předtím, jen to někteří nechtěli vidět, protože se Bayernu týmově dařilo. Ale individuální ocenění by se neměla udělovat za týmové trofeje, nýbrž za skutečnou kvalitu.

Reagovat
smazaný uživatel

and here we go

Reagovat
Ed_Hazard

aha tak nefér zato vaša férovosť bola vidieť hlavne pri sklze Danteho na Ronalda

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
RMCF

Joseho přínos v Realu je nepochybný... vrátil tomu klubu zpátky hrdost a příslušnost mezi Evropskou smetánku nejen historii, ale i výkony. Carlo tomu přidal třešničku, dal tomu týmu víc klidu a pohody a přidal svoje. Mimochodem ten rychlej přechod do útoku Carlo taky ovládal již dřív... Vzpomeňte an jeho AC s Kaká a Shevchenkem... na jejichrychlosti a přechodu do útoku měl hodně ofensivní část postavenou... a samozřejmě na genialitě Pirla, ze kterýho udělal zataženýho tvůrce...

Reagovat
kiwwi

Jose vratil Realu hrdost...no vacsiu picovinu som snad vzivote necital

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
RMCF

nebavím se o chování a komediich kolem, ale o tom, že z nás šel opět v LM strach a neměl z nás srandu i Lyon nebo AS Roma... Navíc posunul hodně hru defensivy(hlavně v záloze)

Reagovat
F.Torres

Nesouhlasím, on jim dodal sebevědomí a naučil je zvládat těžké souboje. Samozřejmě, první rok to bylo ještě špatné, ale čím déle je trénoval, tím to bylo lepší.

Reagovat
stas87

hanba,hanba,hanba..dostat od Realu tuto sezonu 17 golov je kolosalna ostuda

Reagovat
eder

Žádná ostuda, jen odraz reality. A potvrzení, že to loni byla haluz.

Reagovat
stas87

odvazne..chybalo treba aby Henrik netrafil zrdku a dneska by sa pisalo o zapase BVB..ty haluz

Reagovat
CHONG

A stačilo, aby Ángel nepodklouzl při penaltě a v 17. minutě nebylo, co řešit.

Reagovat
stas87

to nema zmysel :))) to tu budeme do rana

Reagovat
CHONG

Moje řeč

Reagovat
eder

keby, keby, keby...

Reagovat
smazaný uživatel

zraněními zdevastované Schalke se slabým trenérem a tragédem Santanou, zraněními zdevastovaný Dortmund a Guardiola...

Prostě se to sešlo.

Reagovat
valloire

jj,byla to jenom haluz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

A Franz dokřepčil.

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda! Takticky naprosto perfektně zvládnutý dvojzápas, Ancelotti s Guardiolou vytřel podlahu, Bayern měl za 186 minut hry 1 vyloženou šanci a nedal ani jeden gól, to je fantastické. Co mě těší ještě více je, že zvítězil rychlostní fotbal plný skvělých kombinací, přímočarých akcí a schopnosti měnit rytmus hry nad tou reklamou na nudu, co se snaží v Mnichově praktikovat Guardiola. O to lépe, že zastáncem toho rychlostního fotbalu byl Real Madrid. Fantastický výkon celého týmu, ze kterého vyčníval snad akorát Ramos, který byl bezchybný v obraně a ještě dvěma góly nastartoval tu čtyřgólovou demolici Bayernu. Teď bude strašně důležité nepropadnout naivní představě, že nám vítězství ve finále spadne z nebe samo, protože poslední krok obvykle bývá nejtěžší. Hala Madrid! Viva Cristiano - obrovská gratulace k rekordu a zároveň doufám, že si ještě nějaké góly schoval na finále!

Reagovat
2miguel1

vždy sa lahsie utočí do otvorenej obrany, vždy sa tažšie utočí do plných, vždy budu týmy so svojou filozofiou, vždy budú týmy, ktoré podriadia všetko výsedku, vždy bude zápas vyhrávať obrana, vždy bude zápas prehravať zlá obranna činnost

Reagovat
valloire

Jsou týmy,který i tak vyhrajou. Pleteš si to s naivitou.

Reagovat
2miguel1

momentalne nie, viď ofenziva- guardiola, defenziva- simeone,carlo,mourinho

Reagovat
valloire

To se zase otočí. Ale ofenzivou fakt nemyslím tiki.

Reagovat
2miguel1

titi je mrtva, mourinho ju zabil ..cim skor si to barca uvedomi tym lepsie prenu ....otočiť by sa to malo, SAF daval muzstvam vždy 4roky na progres, potom upadaju

Reagovat
valloire

No ono to tak je. Potom musíš pomalu obměňovat kádr a možná se nebát prodat lídra,když už nehraje co by měl. Kádr stárne a je nasycen výhrami.

Reagovat
DelPiero137

Nechcel som Vas tu prudit po vcerajsej euforii ale zapas v Dortmunde ukazal velky varovny prst. Nato si musite davat pozor, obrana ktora dnes exelovala v Dortmunde horela. Tento rocnik ste v LM zatial na jednicku az na ten zapas ktory odkryl vase najvacsie slabiny.

Reagovat
RMCF

To rozhodně varovný prst byl a v pravou chvíli... ale v tom zápase jsem viděl problém hlavně k tomu jak k němu přistoupili s nosem nahoře... To musí teď Carlo krotit... jediná škoda, že ve finale budeme favorit, tato role nám nesvědčí... Musí jim natlouct do hlavy jak to bude těžký a důležitý zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal je stejně krásná hra. Co bychom bez něho dělali?

Reagovat
smazaný uživatel

když by se neprosadil fotbal, byl by to jinej sport, třeba badminton

Reagovat
Swarley

kdo nehrál na vysokým levelu, nikdy nepochopí

Reagovat
eder

Šoustali jako králíci...

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsou fans Bayernu?

Reagovat
smazaný uživatel

tu sme a čo?

Reagovat
smazaný uživatel

Nelezu tam nahoru,takže nevím jestli tu jste? Co na to říkáte? Ostuda jak Mnichov co?

Reagovat
smazaný uživatel

už se těším až tu zítra napíšu ostuda jak Londýn

Reagovat
smazaný uživatel

tak proč máš ve vedlejších klubech Chelsea?

Reagovat
nani92

Reagovat
Foppy

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Je ten Cyma normální?

Reagovat
kvasha16

neviem ti takto z hlavy povedat ale teraz sa dost dojebal no

Reagovat
smazaný uživatel

celkem jo no.

Reagovat
db18

To sice jo, ale pořád může být hůř - to by si měl vědět, takže mně vážně udivuje, že se tu takhle posměvuješ...

Reagovat
smazaný uživatel

vysvětli?

Reagovat
db18

Baník?

Reagovat
smazaný uživatel

MIA SAN MIA

Reagovat
smazaný uživatel

celou dobu tu debatují slepoune

Reagovat
Atlético de Madrid

Jinak Guardiola prohrál jen 4 ze 35 dvojzápasů, který v kariéře odkoučovat. Jednou s Mourinhovo Interem, pak s Di Matteovou Chelsea, v sezoně 09-10 se Sevillou a dnes. A jen jedno z 11 finálovejch utkání (ano, Mourinhův Real). Přijde mi naprosto absurdní, že mu někdo nadává do kašparů a fakt to nechápu. Tolik trofejí neměl za tak krátkej časovej úsek nikdy nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby se ti ze hry vlastního týmu dělalo špatně ...., a z 80% za to může Guardiola

Reagovat
Atlético de Madrid

Tři roky zpět se mi ze hry vlastního týmu někdy skutečně špatně dělalo, tehdy nám ale Kun naštěstí vystřílel sedmej flek a místo v Evropský lize

Reagovat
smazaný uživatel

a ze 100% franz. já chápu, že se lidem nelíbí ten fotbal, popravdě už mě to taky sere. ale to jako nevěděli co on preferuje, když ho podepisovali???

Reagovat
kvasha16

fanusici Barcelony sa na to dnes vysrali tak to za nich beries ty?

Reagovat
Kenneth

Jo, prohral proti trenerum, kteri prisli s organizovanou obranou. A ani v jednom pripade nebyl schopny nejak reagovat na vyvoj zapasu. Krome teda Chelsea, pri ty stali snad vsichni bohove.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Ty krávo, to už je 12 let?

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Realu k vysněnému finále po 12 letech, naprosto skvělý výkon Doufám, že zítra postoupí AM a opět se ukáže naprostá dominance španělského fotbalu

Reagovat
Krausio_Real_M

Je to tam!! Letos už to musí vyjít!

Reagovat
valloire

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

.. len skoda ze zajtra poleti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Je vobec niaka sanca ze prezijeme leto bez prestupu ? Nech ide do prdele cely Suarez , Pogba , Mandzukic

Reagovat
JM

Můžeme jenom doufat, ale třeba za takového Bakkaliho bych se v létě nezlobil

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ten nech ide do prdele zbytocne by bral minuty Jesemu

Reagovat
JM

Tak jasně Jesé je priorita, ale mohli bychom ho zavčasu koupit a třeba poslat někam hostovat. Mám tušení, že z toho kluka může být za pár let solidní bourák

Reagovat
smazaný uživatel

tak dufam, ze nepride ani jeden z tej trojice, co spominas....maximalne by som sa pokusil o Vidala, inak vyskladane celkom dobre...mimochodom, vraj uz maju dohodnuteho Siqueiru, ktory je teraz v Benfice

Reagovat
smazaný uživatel

ak niekto ma nejake spojenie na jiriho.. odkazte mu ze "nerob to"

Reagovat
valloire

Reagovat
Billy McClane

Do pice 24. maja je finale a najlepsi kamarat sa mi zrovna vtedy zeni Jebne ma asi

Reagovat
valloire

To musí nejlepší kamarád pochopit. Jde jenom o 90 minut,než s nima budem hotový.

Reagovat
smazaný uživatel

tady už se zase slaví. Bože bože

Reagovat
valloire

Jistě,finále je pouze formalita... Kecam, Moua se bojim. Moc moc. Na rozdíl od Pepka umí vymyslet něco nečekanýho.

Reagovat
smazaný uživatel

takže rýpeš. O.K. taky to dělám No kdyby to zítra vyšlo tak tady.

Reagovat
valloire

Jasně že rejpu a normální člověk to pozná. Já soupeře nepodceňuju.

Reagovat
smazaný uživatel

tak v této fázi už to ani nejde podceňovat. Pokud to zítra nedáme,ale nebude to taky 0:4 tak budu v klidu.

Reagovat
valloire

tak 0-4 je celkem ostuda a nepředpokládám,že se to stane zítra

Reagovat
Billy McClane

On tiez trochu fandi Realu, tak dufam ze vybavime nejaku techniku

Reagovat
kvasha16

tak nic no, snad si uzijes aspon video z tej svadby

Reagovat
CHONG

To snad není co řešit, ne?

Reagovat
madridcan

Kamarat zas dneska v aute picoval, ze tiez ide na svadbu...sa to nejak nakopilo na ten den

Reagovat
Billy McClane

Ach jaj 12 rokov cakam na to jak na spasenie a teraz toto, ale tak to je zivot a ja len dufam, ze to nebudem sledovat cez livescore

Reagovat
kvasha16

ber to z tej lepsej stranky, aspon neuvidis ako Terry hlavou po standartke rozhodne o vasej prehre

Reagovat
madridcan

Odkedy sa smyknutiu pri penalte hovori ,,hlavou po standartke rozhodne"

Reagovat
smazaný uživatel

JT hrát finále nesmí.... bo to zas dopadne podobně jak tehdá..... a já si to hodím.

Reagovat
kvasha16

na penalty nedojde

Reagovat
valloire

Nějak tu postrádám možnost,že finále bude záležitost Madridu.

Reagovat
smazaný uživatel

..... ale jinak

Reagovat
valloire

Neboj,já chci finále s Chelsea...všichni,dokonce i cules budou fandit nám. Jestliže postoupí Atlético,tak ne.

Reagovat
smazaný uživatel

to je správné. Španělsko Španělsku! To jen u fans angl.týmů je to tak,že Chelsea se nefandí NIKDY! A to už 3 rok zachraňujeme v LM prdel Anglii.

Reagovat
valloire

ono to bude spíš tím,že je Chelsea tak neoblíbená,že i fandové Barcelony to radši přejou Realu. Jsou těžce v pasti.

Reagovat
smazaný uživatel

To teda nevim, kde jsi sebral.

Reagovat
One-Real

Pár jich to tu po mojí anketě psalo, vybavim si ale akorát alcantaru podle nicku.

Reagovat
valloire

Tak třeba to asi neplatí na všechny,ale z mýho okolí ano a tady třeba alcantara. Ty jako nééé?

Reagovat
Billy McClane

Som si isty, ze väcsina culés by fandila Chelsea.

http://www.fcbarcelona.cz/images/karikatury/FCB_13404385.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

blbost.

Reagovat
valloire

A to jim přeju Forca Mou.

Reagovat
F.Torres

Jim je jedno, komu budou fandit, hlavní je, aby se co nejvíc mohli vysmát alespoň jednomu z táborů. Pak si ovšem vzpomenou, že jejich modly sedí doma v teplákovce na gaučí, zatímco probíhá finále LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec, dokud byla ve hře Barcelona, tak to byla ještě sranda, ale ve finále bych proti Madridu přál komukoliv.

Reagovat
valloire

normální reakce. Já nepochopím,že by nám někdo z Barcelony mohl přát. Gratuluji,prošel jsi testem fanouška FCB. Já třeba strašně už historicky nesnáším Bayern. Ale loni jsem byl skalní fanda.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo já vím. Nám se nebude fandit nikdy , to mi nějak nevadí , spíš to zavání závistí od určitých fandů. Asi víš od kterých

Reagovat
kvasha16

zo srandy tam tie dva smajliky nie su

Reagovat
madridcan

Zahras to na exnutie Finskej a zavres sa na hajzloch na dve hodiny no...

Reagovat
smazaný uživatel

este dobre, ze sa zenim az 30. augusta

Reagovat
smazaný uživatel

Real madrid vs Bundesliga 17:2

Reagovat
Honza Matoušek

3

Reagovat
CHONG

4

Reagovat
Honza Matoušek

4

Reagovat
smazaný uživatel

a chvala bohu ze mame Ancelottiho.. konecne tu je trener ktory sa neboji hrat ofenzivne a postavit vedla seba Modrica a Alonsa.. u Mourinha nieco neslychane, maximalne doma proti nejakym trpaslikom.. dufam ze zajtra postupit Atletico a bude madridske finale

Reagovat
smazaný uživatel

Ma nekdo link na full match pls?

Reagovat
-Carles-

Grarulácia, na viac sa momentálne nezmohnem.

Reagovat
valloire

Čo si predstavuješ pod takým slovom ako grarulácia?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Billy McClane

Guardiola: "Es una noche difícil para nosotros. Estoy orgulloso de mis jugadores. Durante mucho tiempo hemos tenido la poesión del balón."

"Je to pre nas tazky vecer. Som pysny na svojich hracov. Väcsinu zapasu sme mali loptu pod kontrolou".

Reagovat
F.Torres

Nene, to nemohl říct Tomu nevěřím

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Ještě větší blbec než jsme doufali.

Reagovat
Fairplay

Reagovat
smazaný uživatel

Co přesně je na tom k smíchu?

Reagovat
Billy McClane

Nic... Boze chran.

Reagovat
kvasha16

zeby to, ze dostane vyprask 0:4 a on povie ze je rad ze drzali loptu?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, že je rád, když na tom má založenou taktiku, která z něj udělala nejúspěšnějšího trenéra současnosti. Sám ale řekl, že držení míče s prohrou nemělo nic společnýho a štvalo ho, že neměli zápas pod kontrolou a nevytvořili si šance.

Reagovat
Talker

Tak když držíš míč, měl bys mít zápas pod kontrolou. Jinak je to držení míče naprosto k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

jeho styl je založený na držení míče

Reagovat
valloire

?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

boze to je vol ako nech sa na mna nikto nehneva, ale ta posadnutost drzanim lopty je chora

Reagovat
Arne

Nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

to je idiot

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co? Jak po debaklu?

Reagovat
DelPiero137

Asi je to vytrnute z kontextu. Ak k tomu pristupuje takto je mozne ze uz ziadnu trofej v blizkej buducnosti neziska.

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
CHONG

Reagovat
One-Real

Co ten Slaughter tam

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
CHONG

Jo a ještě bych poprosil Florentina, ať nevymýšlí žádné bláboly s Kanibalem a Pogbou a radši udrží Fábia, ten chlapík je poklad.

Reagovat
Fairplay

Reagovat
Kenneth

Kadr rozhodne nemenit.

Reagovat
Kenneth

Max. nejakeho utocnika misto Moraty a toho poslat na hostovacku. Nejaky beckovy utocnik staci.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani to . Staci aby Morata dostal o 1000 minut viac

Reagovat
CHONG

Jo a ještě bych poprosil Florentina, ať nevymýšlí žádné bláboly s Kanibalem a Pogbou a radši udrží Fábia, ten chlapík je poklad.

Reagovat
Billy McClane

Tak nemecka cesta do finale bola nakoniec uspesna, skoda len ze poslednym superom nebude oblubeny finalista z Leverkusenu

Reagovat
Ángel di María 22

Tohle je naprosto fantasticky:)

Jak to tak ctu, vyrazne to nezvladl jen Bayern+, jinak pohodova diskuze. To je ale vedlejsi. Dullezity je to, co vsichni nasi hraci predvedli na hristi, smekam a gratuluju. 3x prdes Nemce na ktery se nam nedarilo, tomu rikam stylova cesta do finale.:)))

Vamos Real!

Reagovat
Bayern +

Ja sa priznám, ale pohodová...

Reagovat
Ángel di María 22

Tohle je naprosto fantasticky:)

Jak to tak ctu, vyrazne to nezvladl jen Bayern+, jinak pohodova diskuze. To je ale vedlejsi. Dullezity je to, co vsichni nasi hraci predvedli na hristi, smekam a gratuluju. 3x prdes Nemce na ktery se nam nedarilo, tomu rikam stylova cesta do finale.:)))

Vamos Real!

Reagovat
smazaný uživatel

ještě jednou.....

Reagovat
Billy McClane

Tohle je naprosto fantasticky:)

Jak to tak ctu, vyrazne to nezvladl jen Bayern+, jinak pohodova diskuze. To je ale vedlejsi. Dullezity je to, co vsichni nasi hraci predvedli na hristi, smekam a gratuluju. 3x prdes Nemce na ktery se nam nedarilo, tomu rikam stylova cesta do finale.:)))

Vamos Real!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ryzskej

Reagovat
kvasha16

chyba ti este jeden post, za vyradenie Bayernu

Reagovat
madridcan

Co ti jebe? Prvy krat uvidim finale Realu v LM vo farebnej televizii Ale ne...som stastny jak kok...

Reagovat
Billy McClane

Som zvedavy kolko zapasov Iker v lige dostane.

Reagovat
Billy McClane

250. Cristianov gol v drese Realu. V Champions League dorovnal v goloch Messiho

Reagovat
valloire

jak prej u takovejch dřeváků mohla Plzeň dostat bůra

Reagovat
smazaný uživatel

Jiří - fcb je solidní materiál, ale někteří z řad Bílého baletu by si s ním mohli podat ruku

Reagovat
valloire

valloire21.04.2014 21:55

4-0

[reagovat]

bayern98721.04.2014 23:38

Doufám ze nejsi střízlivý pokud ano tak se jeste da pochopit co jsi napsal ale pokud ne...

Tohle je krásný,jenom jsem přehodil mače.

Reagovat
smazaný uživatel

jop, jak si to pročteš tak se zasměješ Borci tipovali kolik dají golu na SB a přitom nedali ani doma

Reagovat
smazaný uživatel

Chesterfield 19.4.2014

Bude se opakovat loňské semifinále Bayernu s Barcelonou. Real bude v roli Bayernu a Bayern v roli Barcelony.

FCBayern 20.4.2014

jako pokus naštvat fandy Bayernu => nic moc, jako důkaz že máš v hlavě seno => perfektní pokračuj v dobré práci

Nevím, jak vy, ale já zas tak velkej rozdíl neviděl. Oni tu ze sebe dělaj akorát blbce.Chesterfield 19.4.2014

Bude se opakovat loňské semifinále Bayernu s Barcelonou. Real bude v roli Bayernu a Bayern v roli Barcelony.

FCBayern 20.4.2014

jako pokus naštvat fandy Bayernu => nic moc, jako důkaz že máš v hlavě seno => perfektní pokračuj v dobré práci

Nevím, jak vy, ale já zas tak velkej rozdíl neviděl. Oni tu ze sebe dělaj akorát blbce.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Billy McClane

Nech uz dopadne finale akokolvek, tak uz dnes je iste, ze po sezone bude UEFA Club rankings viest Real Madrid

Reagovat
kvasha16

2400. proti hadzanej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lamskej#RMCF

zrovna jsem přijel z noční...celou noc jsem sledoval na livesportu pouze..moc štastný...jak to vypadalo v diskuzi ? :D ...Co některé známé firmy ?

Reagovat
smazaný uživatel

Hele klasika...efcébéčko se neobjevil, reálisti tu stříkaj ale není se čemu divit 12 let je fakt dlouhá doba a naložit venku MEGABAYERNU a navíc Pepkovi..to je k pocit nezaplacení Jenom aby se nám ty kecy ještě nevrátily...

Reagovat
smazaný uživatel

Po cules a fanousich bayernu co pred zapasem psali jak nas klepnou v suchym trku taky nic..

Reagovat
smazaný uživatel

nasrat jose

Reagovat
smazaný uživatel

Po 12 rokoch sme boli kolegialny a dopriali finale aj Realu Madrid, nech si to vyskusa, pretoze tam nebude dalsich x rokov...gratulujem, niekedy sa aj majster tesar utne a vcera to bol stastny vykon spanielskych hracov, uzite si to fanusikovia, takato situacia sa dlho nezopakuje a jeden uspech este nic neznamena, ligu prehrate a finale ligy majstrov mozno tiez, cim nechcem znevazovat vas vykon :) dufam, ze tu bude pod tymto komentarom dost inteligentov, ktory ukazu svoj nevyuzity potencial a dokazu to interpretovat do zmyselnych slov...a konec koncu je mi to u prdele, kazdy ma pravo na svuj nazor

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipný, že zrovna po těch nejuřvanějších fan Bayernu, jako by se zem slehla :D

Reagovat
Stiksxx

Jsem rád, že Real postoupil. Zcela zaslouženě Bayernu bych to přál jen kdyby hrál stejně jako v minulé sezoně. Ten barcelonskej odvar je hroznej.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak, nemáte niekto video zo včerajšieho Franzovho vystúpenia?

Reagovat
smazaný uživatel

pokud Real dostane Chelsea já bych se nebál Modrič-di María-Isco na Atletico zas Illarramendi-Modrič-di María

Reagovat
Kenneth

Neskutecne ale, jak se Bavori po tom prvnim golu sesypali. Ti jako by ani neverili, ze muze dat Real u nich i gol. Neco takovyho sem u velkyho tymu jeste asi nevidel.

Reagovat
kiwwi

Sme sa tak zosypali pred rokom proti vam

Reagovat
I am Mancunian

nemali sme o hraca menej ? to je trosku rozdiel

Reagovat
kiwwi

ale hej...lenze velky tim by sa takto nemal zosypat ani bez hraca...Fergie proste nezareagoval a hraci boli myslou niekde v tramtarii (rovnaky pripad ako po gole proti Bayernu teraz)

Reagovat
Jan Horáček

Je dobře, že Bayern vypadl. Už tam měli nosy moc nahoru a vedli různé hloupé řeči, např. jak oni jediní v Německu to dobře dělají a ostatní jsou neschopní. Prezident Mohuče jim to správně řekl, že s takovým rozpočtem se jim to kecá. Rummenige tam prý kritizoval německá mužstva, že je ostuda, že od Bayernu dostávají takové debakly.

Reagovat
Jolly Roger

Nádherný zápas - hrát na 3 útočníky, když mám nahráno, to je frajeřina......

Reagovat
Bayernista18

Real nás zase skoro k ničemu nepustil až na pár střel, my místo aby jsme se ještě pokusili bojovat o postup, hráli jsme ještě hůř než v 1. zápase, neumíme bránit rychlý brejky, který má Real nejlepší na světě snad ještě s Dortmundem a dlouhodobě neumíme bránit standartky, mělo by se s tim něco dělat, nejsme schopný dostat se do zakončení, jen si to šmudláme okolo vápna a pak ztratíme balón a s velkou pravděpodobností z toho dostaneme gól, v Německu nemáme soupeře až na BVB a na to nám tiki-taka stačí, ale na Real a podobně silný týmy už ne. Gratulace Realu k zaslouženýmu postupu, hrajete úžasnej fotbal, pochválit bych chtěl hlavně Modriče, kterej je naprosto úžasnej, ať už jde o kličky, vedení míče a celkově kontrol balónu, ten snad neudělá jedinou chybu, v případnym finále Real - Chelsea budu fandit samozřejmě Realu a při finále Real - Atletico zase Atleticu, který si to taky letos zaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostej souhlas a hlavně-KDE BYL BAYERN ??? JSEM V ŠOKU!!!

Reagovat
Bayernista18

Na Real se hraje těžko, proti slabšim týmum v BL hrajem podobně, ale když ztratíme míč, tak nás z brejku většinou nedokážou potrestat, ale Real jo, hrát proti Realu do 10 dnů dalších 5 zápasů, tak je všechny prohrajem, tak to prostě je.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrát proti Realu do 10 dnů dalších 5 zápasů-tak je všechny vyhrajem-po tomhle direktu mi věř,že bychom na to měli JSME BAYERN

Reagovat
smazaný uživatel

To Pepkovi hodně věříš, na hráče je teď takovej tlak, že by se podle mě sesypali stejně jako včera po prvním gólu.

Reagovat
Bayernista18

Nevyhráli by jsme ani 1, každej zápas by jsme jen drželi míč a dostávali góly z brejků.

Reagovat
Stiksxx

Reagovat
smazaný uživatel

BAYERN je na kolenou a právem! Měli jsme vládnout světu a být neporazitelný Guardiola musí přijmout zodpovědnost a vysvětlit svým fanouškům Bayernu po celým světě proč Pokud Guardiola nepřijde s něčím novým-bude se pakovat tam, odkud přišel Jsem hrdej a věrnej fanoušek BAYERNU,ale to co včera předvedli,je k smíchu a zárověn k Chyběla mi Německá drzost a drajf-prostě jsme nehráli na krev-My jsme Němci-My jsme BAYERN-My nejsme Španělé kouči

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jan Horáček

Tak proč jste si tam Guardiolu přivedli ? Jeho styl byl přece známý a Rummenige se teď diví, jakou hru Bayern praktikuje. Není to trochu divné ?

Reagovat
OVi.77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Jolly Roger

Poslat defenzivního záložníka místo hrotového útočníka v půlce zápasu, za stavu 0:3

Reagovat
Bayernista18

Pep style no, jednou jsme taky prohrávali v lize a on sundal Kroose a dal tam Danteho, ještě lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, proč je Guardiola tak kritizovnej...minimálně jeden taktickej pokyn totiž hráči Bayernu splnili na výbornou-zdvojování Ronalda při standardních situacích...při těch opravdu neměl nárok se prosadit...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, standartky Bayern zvládl perfektně, Ronaldo se k ničemu nedostal.

Reagovat
Mada

Reagovat
Bayernista18

Ale trošku se tim zapomnělo na Ramose.

Reagovat
F.Torres

Kdyby jen na něho, Pepe si tam taky hlavičkoval úplně sám a Bale tam měl taky volnej prostor při standartkách. Oni vlastně bránili pouze toho Ronalda.

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
widlak

Jak jsem obdivoval Bayern za to, jakým způsobem si loni došel pro pohár, tak letos mu takovéhle vyřazení hodně přeju. Už, když Guardiola nastupoval, tak jsem měl strach, že z té útočné a přímočaré mašiny, která každého přejela uděla házenkářskou nudu. Stalo se...

Reagovat
smazaný uživatel

nesledujem tohtorocnu LM nie je v nej moj oblubeny tym a mam tak nejak v pazi cutalistov. Ale ako neszaujaty divak by som prial titul v LM Atleticu ako je v LM tak aj v lige.

Reagovat
Talker

Kdy tam byl tvůj oblíbený tým naposledy?

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto mam na futbale najradsej. 20 min. a bum 0:2 a je po zapase. a to kvoli samolubemu arogantnemu guardiolovi. aj trener z dolnej-hornej by po 1 zapase pochopil ze takto to proti realu nepojde len guardiola tvrdosijne len to svoje. nechame bayern hrat a my budeme davat goly. jasne ze je lahsie sustredene branit, kazit+rychle brejky ako tvorit a hrat futbal. co mi to pripomina... mourinho a jeho slavna hra chelsey, vid zapas liverpool-chelsea. futbalova taktika alebo vychcanost? ale toto nie je styl hry hodneho mena real madrid. ale dnes uz nikto nechce hrat futbal lebo dolezite je vyhrat a postupit lebo uspechy, peniaze a sponzory.

Reagovat
DreamTeam

Vsak jediny kdo chtel a hral fotbal byl Real. Bayern chtel pouze drzet balon a doufat, ze nejaka nahravka propadne za Ikera

Reagovat
Talker

Je celkem prdel vyjádření Guardioly.

Nechápu, k čemu je držení míče, když neovládá hru a nevytváří si šance. Pak je to naprosto zbytečné.

Ten styl je (doufejme) přežitý a fotbal se bude vyvíjet směrem, kterým jde třeba Liverpool nebo Heycknessův Bayern - založený na rychlosti, snaze dostat se co nejdříve a co nejefektivněji k bráně soupeře a vstřelit gol. Ne držet míč proto, aby soupeř neměl mít a nemohl dát gol.

Ve výsledku je to stejně zajímavé jako Mourinhův beton, kdy ten míč nechce a předává ho soupeřovi.

Takže pro Real

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste z toho Guardioly slušně paf, fakt by mi zajímalo, co měl říct, aby se mu tady nikdo nevysmál. Kdyby zápas skončil opačným výsledkem, tak bys taky nechápal, k čemu je hra na brejky? Psal bys tu, že je zbytečný stáhnout se a čekat, když stejně nakonec přijdou góly?

Reagovat
DreamTeam

Mel se omluvit za tu fotbalovou nudu,ktera vedla k 1golovce z dvojzapasu. Svolat tiskovku kde se verejne omluvi fanouskum za to, co z Bayernu udelal a pak rezignovat a vratit aspon pulku sveho platu. Treba tohle by stacilo

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť několikrát uznal, že to podělal. Jestli v Mnichově nejsou s jeho hrou spokojený, tak je to jenom jejich chyba a neměli mu tu práci vůbec nabízet.

Reagovat
DreamTeam

Vsak samozrejme ze mu ji nemeli nabizet. Tohohle blbecka nemel uz nikdo z prednich tymu nikdy angazovat.Mel zkoncit nekde v asijske lize.Kde nebude na ocich a lide se nebudou muset na tu tragedii divat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Myslím, že si z tebe dělá prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Dík za info, ta se mu fakt povedla.

Reagovat
Talker

Nezminovat držení míče jako nějakou pozitivní věc, když dostaneš čtyřku? To, že Real nechal Bayern držet míč, aby mohl hrát svojí hru, to není něco, na co být pyšný. Ale chápu, že Marty a ostatní guardilovci by byli vystříkaní i z toho, kdyby skončil zápas 10:0, ale Bayern měl větší držení míče.

Reagovat
smazaný uživatel

On to ale nezmiňoval jako nějakou pozitivní věc a v žádnym případě na to nebyl pyšný.

Reagovat
-Carles-

Držanie lopty je základ k ovládnutiu hry ale automaticky ovládnutie hry neznamená. Tam to včera Bayern nakoniec ani nedotiahol, Pep proste mal zvoliť inú taktiku, pochybil a sám si vinu priznal.

Reagovat
smazaný uživatel

OMG dyť on řekl že to bylo k ničemu

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola má smlouvu na 3.roky-reparát budeme skládat příští sezonu-Liga mistrů se nepovedla-hrajme stejně,ale s goly do soupeřovi branky kouči!!!!!!!!! Včera jsem předvedli nejhorší výkon od dob Klinsmanna

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola nesprávně načasoval formu hráčů, teď jsou hráči utavení.. Hra založená na držení míče rozhodně není přežitá, jak tady vyznavači betonu mluví. Forma hráčů byla opravdu tristní, v tom je hlavní chyba Guardioly.

Každopádně obrovská gratulace Ancelottimu, kterej je trochu upozaděný Pepem a Mourinhem, přitom za nimi nezaostává.. To co provedl se zálohou Madridu je neuvěřitelná věc, ohromně mu to přeju. Tak teď doufám ve španělský finále, snad to Simeone nějak dokáže..

Reagovat
smazaný uživatel

ten tvůj souhrn je často tak směšný,že to není pravda. Ty si "expert" jak prdel.

Reagovat
madridcan

Bolo by krasne ta vidiet na 1000% na strane Realu vo finale s Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych vám nejspíš přál i proti Atléticu..

Reagovat
madridcan

Tam je to ,,nejspíš" a nejspíš by si bol nestranny. Takto je istota, je budes len na jednej strane

Reagovat
Mada

Reagovat
Talker

Vyznavači betonu

Bavíme se o lonském Bayernu. O letošním Liverpoolu. O Realu.

S tím, co má Guardiola k dispozici by mohl hrát úžasný fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Bavíme se o týmech, které nemají rády balon.

Reagovat
Talker

Ideální by bylo zrušit branky a hrát jenom bago. Tým, který udrží míč déle vyhrává. Je to prakticky to samé co beton.

Reagovat
smazaný uživatel

Tým, který drží míč, je dominantí a určuje ráz zápasu. Fotbal je hra s míčem, víš. Se šancema to nemá nic společnýho, šance vytváří skilly hráčů, předpřipravený postupy útoku, chyby protihráčů.

Reagovat
Mada

Reagovat
valloire

Měl by být dominantní,jenže když to nevede k šancím,je to k ničemu. Včera ráz zápasu neurčoval,i když měl držení míče větší. Jak je to možný? Fotbal je hra s míčem,ano,ale cílem je dát víc gólů než soupeř.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ale Guardiolu za včerejší dvojzápas nikde nechválím. Jeho hráči byli naprosto bez formy, kvůli tomu se nedokázali prosazovat. Byli mimo pozičně, stopeři se báli o každej balon. Špatně načasovaná forma.. Když jsem včera viděl mátohu stoupače vedle Di Márii, tak to je jak nebe a dudy. Ne za všechno může systém

Reagovat
smazaný uživatel

Je celkem usmevne, ze rikas v jedne vete, ze Guardiolu nechvalis, ale v druhe zminujes jen to, co udelali hraci spatne :-). To neni zadny utok, je me to pobavilo. Ja bych ocekavala neco typu "nedokazal reagovat na vyvoj zapasu" (jako naposledy s Barcou take v LM), "nedokazal je namotivovat" apod., misto toho prisli hraci z formy, co byli pozicne mimo a stoperi se bali o kazdy balon :-).

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Že jsou hráči z formy, je jeho chyba.

Reagovat
valloire

Ale jo,já nepopírám,že ten systém,když je hranej od mala s hráči jako je Messi,Iniesta,Xavi..že je účinnej. Jenže předělávat hru Bayernu na Barcelonu je nesmysl. Bayern jako německý mužstvo hrál vždycky jinak. Ale tak za to si můžou v Bayernu sami,nevím co čekali. Rummenigge,Hoeness,Beckenbauer...jako by měli málo zkušeností s tím,že se vítězný tým nebo styl nemění. Ale shodnem se v tom,že udržení formy mužstva je záležitost trenéra a ne systému hry. Ale i tak si myslím,že by to nebylo Bayernu nic platný a že hra Realu je účinnější. Straka to včera hezky shrnul

Reagovat
smazaný uživatel

Jejich fotbal až do Van Gaala byl vždycky šíleně hnusnej.. Všechno jen o tom, že budou bojovat jak nějací Husiti. Němci celkově svojí hru hodně mění, Tohle je jeho první sezona a tak či tak, je to sezona úspěšná.. Madrid hrál výborně, má formu načasovanou na konec sezony, Ancelotti v téhle bitvě Pepa naprosto přejel. Ale kvůli špatnému jednomu měsíci říkat, že jeho systém je zastaralý, za zenitem, že nedokáže reagovat na vývoj utkání. Což je naprostá blbost, prvky svojí hry pořád mění, hráče přeskupuje, otvírá a uzavírá hru i mění rozestavení.. Jen prostě neutíká ze svojí filosofie hry, což je jedině dobře.

Reagovat
Talker

Tak loni hráli naprosto úžasný fotbal, to byla radost se na to koukat. Škoda, že se na to tak rychle vysrali a nebaví svět dále svým fotbalem.

Reagovat
smazaný uživatel

Loni hráli pěkný fotbal, na podzim s Pepem hráli ještě hezčí fotbal. Je škoda, že poslední měsíc už svým fotbalem nebavěj.

Reagovat
Mada

Reagovat
Bayern +

Do bodky!

Reagovat
valloire

Kvůli tomu jejich fightfotbalu jsem je nesnášel. Sice se německej fotbal změnil,ale ty prvky tam pořád jsou. Musí, jsou to Němci. A zkoušet je učit hrát jak Španělé je prostě pitomost. Stejně dopadla Brazílie třeba za Coutinha v 78,když je učil hlavně bránit. Stačila změna trenéra, přišel Santana a nechal v podstatě stejné hráče hrát to, co je jim vlastní a výsledkem byla úžasná Brazílie. Systém je zastaralej, každej rok se opakuje to samé. Jakmile narazí na tým,který zvládá brejky a nechá je klidně si to pinkat, mají problém.

Reagovat
smazaný uživatel

On Pep nepřijde do šatny a neřekne, že se nemají rvát za tým.. On taky nějakej důvod asi existuje, proč ještě nikdo nikdy nedokázal obhájit LM, hráči nemají takovej příšernej hlad po úspěchu, sice ho mají, ale ne tak jako soupeř..

Reagovat
valloire

Zůstat Heynckes, 0-5 by to nebylo. Tak a kde je tedy chyba...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak víš, že by to 0:5 nebylo?

Reagovat
valloire

protože by si vytvořili aspoň nějaký šance?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to víš?

Reagovat
Bayern +

A tú guľu kde predávajú?

Reagovat
Talker

Fotbal je hra o golech, víš? Ne o držení míče, to nejdůležitější jsou goly, pod nimi jsou šance, ze kterých goly padají a až potom .

Otázkou je, k čemu to držení míče má sloužit - jestli k tomu, aby soupeř nedal gol nebo aby jsi ho dal ty. Pokud je to to druhé, tak to je stejný antifotbal jako betonovat v deseti ve vlastním pokutovém území.

Reagovat
smazaný uživatel

"šance vytváří skilly hráčů, předpřipravený postupy útoku, chyby protihráčů."

Reagovat
Mada

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
valloire

což se dá říct i o Mourinhovo betonu s Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, to platí obecně.

Reagovat
Kokesh

Márty, co to tady zase předvádíš?

Reagovat
smazaný uživatel

"Bavíme se o týmech, které nemají rády balon."

.. ty uz mas dost..

Reagovat
Mr.Jindros

Utavení z čeho? Dyť v lize už můžou hrát na půl plynu.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mého jsou unavení z letní přípravy, kde je Pep musel učit novým návykům.. Navíc ono i to, že v lize už nemají motivaci je může dost vytrhnout z tempa, který by si měli na SF ligy mistrů rozhodně udržet..

Reagovat
Arne

Ano, Pep je vytrhl z tempa tou extrémní rotací, kterou poslední měsíc nasadil... O utavenosti ale nemůže být řeč.

Reagovat
smazaný uživatel

A nerotoval sestavou kvůli tomu, že potřeboval nechat hráče odpočinout? To se tak dělává, že když je někdo unavený, tak ho nechám odpočívat a ten se pak těžko dostane znovu do tempa. Tohle jsou totiž spojené nádoby..

Reagovat
Mada

Reagovat
Arne

To mohl rotovat celé jaro s tím kádrem, co má k dispozici... Ne že ve chvíli, kdy mám oficiálně jistý titul, tak do toho fláknu a mužstvo totálně rozhodím. I on sám říkal po prohře s BVB, že udělal chybu, bohužel ji tak rychle už napravit nešlo a ty hráče zpět do rytmu nedostal.

O tom, že by hráči tahali nohy a byli utavení, ten neúspěch není. Fyzické síly a připravenost tenhle dvojzápas nerozhodly.

Reagovat
smazaný uživatel

Však taky tohle pokládám za hlavní chybu, že nedokázal udržet a ani správně načasovat formu pro klíčový hráče. Stoupač ale třeba vypadal naprosto příšerně, o něm mi nevymluvíš, že neměl dostatek fyzických sil. Stejně tak Ribery, kterýmu schází dynamika a navíc vykrývá strašně malou část hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Ty máš dost

Reagovat
smazaný uživatel

Real naprosto bezchybná hra, opět Pepe skvělá obrana, Ramos ani nemluvím to byl mistrovský výkon, Di Maria perfektní centry a vůbec celé mužstvo hrálo famózně. La Décima letos bude ať už dnes postoupí kdokoliv tak proti formě Realu není šance. Nechci nadávat na Bayern ale na ten jejich fotbal se nedá dívat, opět jediný kdo něco hrál byl Robben, je ho škoda mezi těma kopytama.

Reagovat
RMCF

každej zápas je jinej... a Real v tom finále bude v úplně jiné úloze, pokud budeme hrát s Chelsea tak oni budou zalezlí a my budeme muset tvořit a můžem dopadnout jako Bayern... A naše letošní bilance s Atletama taky není nejlepší...

Reagovat
DreamTeam

At uz bude ve finale kdokoliv.Da se ocekavat, ze Real bude ten, kdo bude tvorit. Na jednu stranu bych si pral Atletico.Na stranu druhou, kdyz by postoupili az do finale, tak ta jejich euforie bude tak velka, ze uz ten titul nepusti.V pripade neuspechu je jeste mozne cokoliv

Reagovat
j_mrazik

Já to včera nedokoukal. To se prostě nedalo, vydržel jsem asi 30 minut druhýho poločasu a to jsem měl jenom jako kulisu k večeři. Bayern hraje hroznej fotbal. Robben ve sprintu, před ním jenom bek a volno, on je rozběhlej, soupeř couvá a on to zasekne a počká 3 vteřiny na beka. V tenhle okamžik jsem to vypnul, protože fotbal umřel.

Reagovat
valloire

A vrahem je Guardiola.

Reagovat
madridcan
Reagovat
madridcan

Diky Kily

Reagovat
cristiano.K.

velká gratulace do Madridu. Není koho kritizovat až na zbytečnou kartu Xabiho, navíc hlavně kvůli němu v LM přeji Realu Ribery je otřesný,Carvajal skvěle, to samé Coentrao,který hlídal jediného hráče bavorů, který zřejmě ten zápas chtěl vyhrát. Mandzukič na pěst, oba goly jeho po centrech. Neuer rovněž tragédie, dva goly mohl v klidu mít.

Modričovu hru miluji, neskutečnej borec

Reagovat
-Carles-

Gratulácia Madridu, z ich strany dokonale odohrané semifinále.

Bayern ťažkopádny, nudný, bez nápadu. Toto Guardiola proste nedal, sezóna finišuje a Bayern bojuje so zlou formou. Asi nikto nečakal takúto jednoznačnú záležitosť zo strany Realu, na jeseň hľadajú svoju tvár a na konci sezóny siahajú na treble.

Teraz ostáva dúfať že do finále prelezie aspoň Atlético, aby som mal dôvod to finále zapínať.

Včera najviac potešil Xabi

Reagovat
Wat

Jako těšit se z něčího neštěstí, obzvlášť takovýhohle, to mi přijde jako slušná retardovanost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Aké nešťastie? Za to si môže sám svojou hlúposťou. Navyše je to jeden z najzákernejších hráčov ever, tak sa mu to pekne vrátilo teraz.

Reagovat
Wat

Svojí hloupostí, že nevypustí žádný souboj a maká pro tým? A nejzákeřnější ever, hm, to mi asi stačí.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Ed_Hazard

to mal celý zápas odchodiť ako to robieva(l) Messiáš? hral naplno, bohužial stalo sa.....ale netreba z toho robiť drámu, kludne tam môže ísť aj Illara, ja mu verím

Reagovat
valloire

Sezona finišuje a tým nebo jednotlivci nemají formu. K čemu ti je,že dáš hattrick Osasuně nebo Mainzu,když přijde semifinále LM a ty jsi neviditelnej...Jasně že na podzim se přecházelo na jinej styl,hledali se pozice pro hráče a tudíž hra byla špatná. Jenže rozhoduje finiš sezony a tam se ukazuje,kdo je jaký trenér. A ti,co Ancelottiho na podzim vyhazovali,si to doufám zapamatují. Ti,co vynášeli do nebes Guardiolu v tentýž podzim,snad taky. A finále bude Real-Chelsea,takže ušetříš za proud asi...

Reagovat
-Carles-

Myslím že Guardiola už dostatočne ukázal, akým dobrým trénerom je. To že sa mu nevydaril tento dvojzápas z neho žiadneho tragéda nerobí. Práve naopak, dokáže si priznať chybu, to sa dnes len tak nevidí.

Reagovat
valloire

U vás úspěch měl,to ano. Jenže nedokáže reagovat na vývoj zápasu a to z něj dělá horšího trenéra. A chybu si nepřiznal. To by to včera tak nevypadalo. Vsadím se,že příště to bude to samý.

Reagovat
-Carles-

Ale dokáže reagovať, ukázal to už mnohokrát, aj vo veľkých zápasoch. Včera reagovať nedokázal, otázne je, či vôbec bolo možné reagovať. Dve štandardky, dva góly, do polčasu to bolo 0:3 a zápas bol prakticky rozhodnutý.

Reagovat
Kily

no minimálně se s tím dalo udělat víc, než na něco, co vůbec nefungovalo, zareagovat dvěma střídáními až nějakých dvacet minut před koncem

Reagovat
-Carles-

O polčase striedal Mandžukiča. Rozhodne však mal urobiť viac, taký Gotze mohol tiež naskočiť o dosť skôr.

Reagovat
Ed_Hazard

vysvetlí mi niekto čo mal za lubom tým striedaním Mandžukiča za Javi Mara?

Reagovat
Kily

včera bylo po poločase hotovo, tak jsem ve druhém hledal něco, proč koukat dál a bavil jsem se nad hrou Bayernu směrem dopředu, pravidelně se dostali k vápnu Realu a pak následovaly přihrávky do strany a zadrbání míče, což mělo dva důvody - jednak hráči Realu dobře vyplňovali prostor a nenechávali mezírky a pak i kdyby Real bránil mizerně, tak ono prostě nebylo koho ve vápně hledat, opakovaně se stávalo to, že tam byl buď sám (a dobře pokrytý Müller), nebo Bayern útočil tak, že ve vápně, což je prostor, z něhož padá nejvíce gólů, prostě nebyl vůbec nikdo

Reagovat
valloire

Čili to samý jako s Barcelonou.

Reagovat
valloire

Hraje pořád to samý, ať je jakkýkoliv stav. Příliš věří tomu svýmu držení míče.

Reagovat
Ed_Hazard

Guardiola je super tréner,revolucionár dá sa povedať....jeho systém má ale slabiny, ktoré podla mňa ani nejde odstrániť, tie slabiny proste vyplývajú z celej jeho filozofie....jedinou možnosťou je zvýšiť efektivitu a zapracovať na defenzíve ale aj tak bude na jeho štýl vždy platiť brejková hra

Reagovat
valloire

A k tomu Xabimu...to se ti vrátí...

Reagovat
-Carles-

Tak ono sa to skôr vrátilo Xabimu

Reagovat
valloire

Myslím to tak,že až se něco podobnýho stane třeba Messimu,tak se nemůžete divit,až to někoho taky hrozně potěší. Mě ne, já vždycky chci, aby se hrálo v plný síle.

Reagovat
Ángel di María 22

Já bych ani neřekl, že to na ten jeden zápas bude taková ztráta. Isco zahrál výborně v clásicu v Copě, kdy v tý záloze hrál, odehrál to dobře i doma proti Bayernu, takže ta záloha s nim bude ok. (Popřípadě Illarrou). Ten jeden zápas už nebude o absenci Xabiho, když budeme hrát dobře jako tým, tak tu LM vyhrajem.

Reagovat
valloire

Mě to mrzí kvůli němu. Zasloužil by si ten zápas hrát. Jasný,že ho nahradíme, Isco jde nahoru,což je taky zásluha Carla.

Reagovat
Ángel di María 22

Už si finále s Liverpoolem zahrál, tak to taky neni taková tragédie, jako kdyby to mělo bejt jeho první..

Reagovat
Kokesh

Já bych jen poznamenal, že v momentální formě by byla ztráta kdokoliv ze základu. Nejlépe dokáže nahradit Varane jednoho ze stoperů...

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jaj. Pepku Pepku, kedy sa už poučíš, že na ten tvoj futbal sa už našiel recept. Včera som myslel, že pri telke vykvetnem.

Real postúpil zaslúžene.

Reagovat
smazaný uživatel

2500. Pro Real Madrid

Reagovat
valloire

Reagovat
-Carles-

2500. pre Pepka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

...v MU

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bys ho tam chtěl?

Reagovat
I am Mancunian

to by bol sen

Reagovat
Chazy

Reagovat
C0br

jdi do hajzlu ale

Reagovat
Arne

Reagovat
jenage

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Moyes do Bayernu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OVi.77

Reagovat
Xavi

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

2501

Reagovat
smazaný uživatel

ako fanusik Realu, musim mu podakovat ako znicil ten tym

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

je sympaťák, ale jeho futbal sa mi príliš nepáči

Reagovat
Pospovič

Gratulace realu, zasloužili si postup. Bayern si za oba zápasy nevytvořil žádnou pořádnou šanci a momentálně mi připadá že tomu chybí šťáva, buldočí německá povaha. Máme ligu, semifinále LM a pokud vyhrajeme i pohár tak se sezonou budu spokojený i přes včerejší ostudu. A Guaridolu mám rád ale prostě mi tu nesedí, nevěřím, že udělá takové změny, že případně další rok se vyhneme stejným zápasům. Mia San Mia

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Ángel di María 22

A ted jeste BVB rozstřílet Bavory ve finále Pokalu a čau

Reagovat
smazaný uživatel

Začínám tomu věřit čím dál tím víc, hráči Bayernu budou pod tlakem, Guardiola taktiku nezmění a Klopp toho zase využije. Hlavně mě zajímá, jestli to zas zkusí bez Lewandowského, posledně to byla paráda.

Reagovat
Centrofixka

Neverím že do takého rizika by Kloppo vyštartoval na finále DP, v lige si to mohol vyskúšať tam o nič nešlo, prípadný neúspech bez Roba by sa ťažko obhajoval.

Reagovat
smazaný uživatel

typika - místo oslav atd, nablvané....

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že si po včerejším výsledku Gary Lineker drba hlavu za svojí "humornou" definici fotbalu.

Reagovat
JM

Heynckes >>> Guardiola

Reagovat
Talker

Reagovat
kubys

Reagovat
Ángel di María 22

Tak tady zas neni o čem. I když asi jen jednou >, lepší je však každopádně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už sme viděli v loňském semifinále.

Reagovat
kiwwi

a co si tam prosim ta videl?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

klubovy psycholog by sa mal viac venovat ronaldovi, ten chlapec vyzera niekedy na ihrisku ze je na pokraji hysterickeho nervoveho zrutenia

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Co se včera stalo?

Reagovat
Mishko

Real Madrid je prvý tím, ktorý v dvojzápase vyraďovacej fázy nedostal od Bayernu ani jeden gól od sezóny 1997/98, kedy sa to podarilo BVB (1:0,0:0)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Realu fandím od té doby co jsem byl malej špunt. Ani nevím proč. Dodnes si pamatuju vítězství na Leverkusenem ve finále LM, to mi bylo 11 a seděl jsem před bednou, na sobě dres Zidana :DD

Celou moji pubertu mě Real pravidleně nasíral vypadáváním v osmifinále s Lyonem

Včera to byla paráda, a konečně jsem po 12ti letech viděl svůj oblíbenej velkolub postoupit do finále LM a ještě suverénně. Respekt před Ancelottim jak dokázal srovnat tým rozesr*nej od Mourinha a jak dokáže vymyslet fungující styl.

Místama to sice bylo od Realu hodně defenzifní,a od Bayernu hodně v chůzi, ale koukat se na to dalo, jestli do finále postoupí Chlesea, tak to teprve bude ošklivej fotbal ..

Reagovat
CHONG

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele