základní skupiny - skupina D, 4. kolo
02.11.2011 20:45 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Real i na francouzské půdě vyhrál, Lyon porazil 2:0!

Dva góly Cristiana Ronalda přináší madridskému gigantu cenné tři body a první místo ve skupině. Lyon se snažil hrát vyrovnanou partii, ale kvalita byla opět na straně hostí. Souboj o druhé místo bude ještě velmi zajímavý.

Sto branek za Real Madrid, tuto metu dnes portugalský expres překonal a v podstatě sám potopil Olympique Lyon. První zásah si připravil na přímý volný kop po faulu na Benzemu, ten druhý zasadil domácí ze značky pokutového kopu. V obou disciplínách madridská 'sedmička' vyniká, a tak si Real odváží domů body, které mu otevírají brány postupu. Domácí Olympique Lyon naproti tomu zůstává třetí a o druhé postupové místo svede přímý souboj s holandským Ajaxem.

Po úvodních minutách, které byly z obou stran lehce nervózní, se pomalu začal prosazovat hostující Real. po deseti minutách mohl jít do vedení, ale Lyon má už dlouho pozici brankářské jedničky vyřešenou a také tentokrát Hugo Lloris problémy vyřešil. Také na druhé straně bylo rušno, Briandovu tvrdou střelu ale Iker Casillas pohlídal.

Skvělý zápas má za sebou mladý chorvatský obránce Dejan Lovren, z něhož roste skvělý stoper. Cenné zkušenosti získal dnes proti útočníkům Realu. Jeho první velká chvíle přišla, když dokázal odblokovat hvězdu z největších, Cristiana Ronalda. Proti Benzemovi zase vyběhl Lloris a tak se dál pokračovalo bez branek. Ne nadlouho.

Benzemovi se totiž proti bývalým spoluhráčům velmi daří a svou aktivní hrou to dokazoval i dnes. Právě po faulu na jeho osobu sudí Rizzoli nařídil přímý volný kop, k jehož exekuci se postavil právě Portugalec Ronaldo. Krátký rozběh, tvrdá a přesná střela, míč po rotaci vzduchem končí v síti - 1:0 pro hosty.

Angel Di Maria opět trápil obranu Lyonu, ale Dejan Lovren dnes zkrátka měl svůj den a Argentince odzbrojil. Briandovu střelu zlikvidoval Casillas a gól nevstřelil ani osamocený hrot Bafetimbi Gomis. Další velkou ztrátou pro Lyon znamenalo zranění skvěle hrajícího Dejana Lovrena.

Právě když se Lyon krátce po přestávce nadechoval k otočení skóre, zasypal ho protivník dalšími střelami. Obránci chvílemi nevěděli kam dřív. Opona se zvedla a 'Bílý balet' začal tančit. Lloris pod tlakem vyhodil míč, jehož se chopil Benzema a způsobil obraně další střevní potíže. Znovu špatná rozehrávka, znovu rychlá kombinace, na jejíž konci hráč s číslem sedm a znovu zasahuje perfektním zákrokem Lloris.

Poté se fotbalový pánbůh rozhodl, že po včerejší oslavě pro Messiho má dnes na tu svou nárok také Cristiano Ronaldo. Pomohl mu k tomu střídající Dabo, jenž útočníka v pokutovém území vyvedl z míry natolik, že se rozhodčí Rizolli rozhodl zapískat. A protože pro Ronalda není problém skórovat ani když mezi ním a bránou stojí šest hráčů, nebylo pro něj problémem skórovat tváří v tvář brankáři Llorisovi - 2:0 pro Real.

Lyon měl ale také co říci, Gourcuffův centr namířil do břevna střídající mladíček Lacazette. Tato šance se stala posledním velkým důvodem k jakémukoli vzrušení, Real tak bere tři body a Lyon příště cestuje na horkou půdu Ajaxu Amsterdam, kde má jediný cíl - vyhrát. Podaří se mu to?

Autor: Ondřej Pražák / soccernet.com, goal.com

Komentáře (488)

Přidat komentář
M.Vaza

Věřím Realu.. 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Tady Lyon musí získat alespoň bod aby měl šanci na osmifinále,tudíž tipuji remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
lampard11

0:3 ronaldo,2 higuaín

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
diastan

0:1

Reagovat
Tomtaf

1:2

Reagovat
Losinho

0:2

Reagovat
ryzskej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lyon bude doma as vzdorovat...Real nema v podstate kde "spechat"..tip 02..1:1,1:2

Reagovat
smazaný uživatel

To dáme 1:4 HALA MADRID

Reagovat
sajty

bez dvou nejlepsich hracu toho zase moc nepredvedem a opet prohrajem.0:3.

Reagovat
smazaný uživatel

proč nehraje varane mě se líbil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

8 výher v řadě... je čas na nějaký výpadek a tady by to Real nemuselo tolik bolet jako v lize, takže 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

jednoduse 1:1,,1: 2

Reagovat
madridcan

bol by som rad,keby sme neinkasovali a vyhrali Ale to je skor len prianie,ktore bude strasne narocne...

Reagovat
sajty

ani ne,kdyz nam v utoku chybi dva nejlepsi hraci...

Reagovat
Langi

Cris, Dabo , Gourcuff ...přiznejme si to, remíza by byla dobrá...hlavně neprohrát...Allez OL

Reagovat
sajty

no Cris,rekneme si narovinu,ze dvojce Lovren - Kone taky nebyla zadna slava,v kazdem zapase jsme dostali aspon jeden gol.ja zacinam byt rad,ze Cris dostal sanci,viz treba minuly zapas,kdy jsme udrzeli nulu i v deseti...

Reagovat
Langi

no jo Cris je v ty sestavě možná nejmenší zlo...Dabo má dneska ideální možnost, přesvědčit mě...horší to bude s Gourcuffem, ten je prostě nerozehranej, do takovýhleho zápasu bych radši volil Edersona nebo Greniéra...dneska bude důležitý dát gol a při absenci Bastose to pude hodně těžko pokud se bude Gourcuff trápit

Reagovat
sajty

Ja bych Gourcuffa prodal,mame na jeho post dva dalsi hrace.Aly a Gourcuff,ti by mohli zalepit ten udajny dluh z lonske sezony a ani bychom to "oslabeni" moc nepocitili.

Reagovat
Langi

taky bych Gourcuffa prodal...ale ten kdo ho bude chtít, tak by měl vypláznout takovejch aspon 18 mega, jinak to nemá smysl ho prodávat

Reagovat
Kepy_FCB

hosté to odchodí, podcení atd. - 10

Reagovat
madridcan

Mam Fanta dilema,aky je vas nazor? Vcera som mal Soldada ako kapitana a nahral mi 12 bodov. No ja mu chcem kapitansku pasku odobrat a skusit ju dat Cardozovi,lebo si myslim,ze tam je sanca,ze dneska golovo exploduje? Co vy nato?...Fantomas mi uz povedal,ze som blazon

Reagovat
Kily

chudák Goldado, z Realu ho nejdřív pošlete pryč, pak ho koupíte na tribunu a když se mu daří a dá gól, tak mu chceš sebrat i tuhle radost jinak bych ti tenhle krok ale sám za sebe schválil, jelikož v podobných případech jeden gól nestačí a když je možnost získání většího počtu bodů, jdu za ní

Reagovat
madridcan

lenze som teraz zneistel,kedze citam v preview,ze ma Oscar problemy s chrbtom...

Reagovat
Kily

cca v 19:45 na uefa.com nebo sports.yahoo.com/sow naskakují základní sestavy, tak to zkus pohlídat

Reagovat
madridcan

dovtedy uz bude uzavierka na uefa.com

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
Kenneth

Marcelo hrát nebude, tak ho z té pravdě. sestavy vymažte.

Reagovat
smazaný uživatel

4:0 červ.karta Ronaldo.

Reagovat
smazaný uživatel

proč by dostával ČK? mají gólový náskok takže ronaldu bude v klidu

Reagovat
smazaný uživatel

Bude frustrovaný stavem 0:3 v 83.min.

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 alebo 0:3 bude jasná výhra realu bez inkasovaného gólu do siete RM

Reagovat
Langi

Nevíte někdo jesi se dá Nova Sport naladit někde live na netu...dneska fakt nemam náladu na nějakej zasekanej kostičkovanej stream

Reagovat
rufus
Reagovat
smazaný uživatel

Jede tam zvuk, nebo to blbne jenom mně?

Reagovat
Losinho

Nefungoval ani mě, teď už to jde.

Reagovat
Losinho

*mně

Reagovat
smazaný uživatel

Jj. taky už to jede

Reagovat
Al Capone

bude to těžký, už doma to nebylo ono a tupuji remízu 2-2 ,ale věřím ve výhru

!HALA MADRID!

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris - Dabo, Lovren, Cris, Réveillère - Kallstrom, Gonalons, Ederson, Gourcuff, Briand - Gomis

Reagovat
madridcan

dobra nie?

Reagovat
Langi

a Ederson bude hrát co??...křídlo??

Reagovat
sajty

jako co jineho chces poskladat?Ederson tam hraje docela casto,uz si zvyka podle me.az se vrati Bastos a Lisandro,tak to bude jina,ted se mi ta sestava takhle libi za danych podminek.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bych to shrnul...Ederson na křídle je totálně zabitý, to by tam raději měl hrát Lacazette, Cris zase nebude stíhat a bude z toho stejná komedie, jako na SB loni v osmifinále. Je sice logické, že Koné s Lovrenem nemůžou odehrát celou sezonu, ale postavit Crise zrovna proti Realu . Daba celkem chápu, bo nikdo jiný není rozehraný a postavit Koloděje by byl asi velký hazard a to počítám, že Gourcuff zahraje solidně a ne ten podprůměr, co poslední dobou předvádí. Prostě tahle sestava je hodně slabá, ale bohužel je to to nejlepší co máme.

Reagovat
sajty

Ederson neni kridelni hrac,to mas pravdu,ale Lacazatte zatim teda zadna slava,takze to vyjde nastejno.Bohuzel to mame naprd s tema zranenima,az se vycisti marodka,tym bude silny.Zacina byt cim dal tim pravdepodobnejsi,ze Gourcuff preci jenom odejde,na jeho post mame Edersona a Greniera,kteri jsou schopni se mu vyrovnat.Takze i kdyz jsou Aly a Gourcuff velka jmena,jejich odchod by nam nemel vyrazneji ublizit...

Reagovat
smazaný uživatel

No Lacazette na hrotu proti St. Etienne byl hodně dobrý, nicméně je fakt, že je spíš pravák a Ederson bude hrát zleva. Momentálně (až na Crise) to je to nejlepší co máme a budem asi rádi za remízu.

Reagovat
sajty

Tak vic nez remizu ani nikdo neceka,ja dokonce neverim ani v tu remizu.Dva nejlepsi utocnici mimo hru,vepredu Gomis (takze nikdo),budem radi za vstreleny gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Gomis se bude muset překonat a holt využít tu jedinou šanci, kterou asi dostane. Dneska nesmí být žádné obvyklé spálení 2 tutovek na rozehřátí . Ale zase takového nekopu bych z něj nedělal

Reagovat
sajty

Ja ho nemam rad,ten se mel venovat radsi wrestlingu nez fotbalu.Co on dokaze spalit,to hlava nebere.Nezapomenu mu zapas s Lille.Kdyby dal tu svoji tutovku,vedli jsme 2:0 a uz bychom to udrzeli,minimalne by byl bod.Takhle mame kulovy.To byl kup jak noha,myslim ze k nam sel za 12 nebo 15,boze muj...

Reagovat
Langi

no dneska jak nedá 2 tutovky tak to je konečná víc než 2-3 vyložený šance si stejně nevypracujeme

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím 3. nejlepší střelec Ligue 1

Reagovat
Langi

mohl dát v pohodě Lacazetta na pravo...protože u Jimmyho je jedno na jaký straně to odchodí

Reagovat
sajty

to pozor,Jimmy je podobny pripad jako Gomis,ale dal gola ve trech zapasech po sobe...

Reagovat
Langi

to jo...poslední dobou mu to tam nějak záhadně začlo padat...ale pořád pro mě zustane hráčem kterej je dobrej první poločas a po změně stran mu dojde dech

Reagovat
smazaný uživatel

Ten teď chytil formu, takže si myslím, že tam dneska jeden šoupne

Reagovat
Langi

no kéž by...ale musí to bejt do 50. minuty...pak už neni šance

Reagovat
sajty

no minule daval az v 82. nebo 83.,pozor na nej

Reagovat
Kenneth

Casillas; Lass, Pepe, Ramos, Coentrao; Xabi, Khedira; Di María, Özil, Ronaldo; Benzema

Lass na pravým obránci, to už je normálně smutný tohle.

Reagovat
madridcan

Iker Casillas, Lass, Sergio Ramos, Pepe, Fábio Coentrão, Sami Khedira, Xabi Alonso, Di Marìa, Mesut Özil, Cristiano Ronaldo & Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

Lass na RB Natoz,ze chtel odejit,tak hraje celkem casto a jsem rad,je to velky dric a muj oblibenec

Reagovat
sajty

jeste ze mame llorise...

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil zatial paradny..

Reagovat
gonzalesl_is_back

Lyon pokračuje v marnosti, super Ozil double jesle Jedeeeem

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil zase .. luxusna paticka

Reagovat
Kenneth

Ronaldo! Tohle mu musí pomoct.

Reagovat
smazaný uživatel

fantázia cris, serus Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Sak teda jako Ronaldo néé :-D

Reagovat
DreamTeam

Benzema to je proste

Cris

Reagovat
gonzalesl_is_back

Tak co ten trestňák Kennethe?

Reagovat
Kenneth

Jdi do prdele.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Reagovat
smazaný uživatel

...teď je načase, aby Gomis oprášil své fotbalové umění a zesměšnil Casillase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

teraz si sa zosmiesnil ty..

Reagovat
vocasisko

Lloris

Reagovat
smazaný uživatel

.. videl si ten zakrok vs Benzema ?

Reagovat
vocasisko

nene, zapl jsem to zrovna když Ronaldo kopal a ten gól prostě chytit nebo aspoň vyrazit měl

Reagovat
smazaný uživatel

tak neviem.. to bola fakt jedovka od Ronalda.. to by som mu nepripisoval..

Reagovat
vocasisko

jedovka ne jedovka, bylo k tyči, kterou si měl při tom přímáku hlídat, toot se má chytat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

aha

Reagovat
smazaný uživatel

prosim ta..

Reagovat
Jerichoo

to je ten haterský pohlad, keby to kopal Messi, tak by to bolo geniálne a s prehladom

Reagovat
Infi

U přímáku je taková tyč vždycky brankářova a je jedno jestli kope Messi, Ronaldo nebo třeba Horváth. Jedovka to byla dobrá, pěkně zahrané, ale takové góly většinou padají na vrub gólmanovi.

Reagovat
Losinho

Dneska je to po dvou špatných zápasech zase starý dobrý Cristiano. Tak pojď chlapče, ještě minimálně jeden!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se mu povedl jeden z patnácti a zrovna proti Lyonu. Náhoda

Reagovat
Losinho

Jasný no. Ale Lloris dneska dobrej.

Reagovat
Mercury

pěkný přímák děsný účes :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo by nemal kopať prieme kopy

Reagovat
Losinho

Reagovat
Kenneth

Ozil opět ve formě ,Benzín se taky nebojí a potěšil zatím Lass.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Contreao je dozadu naprosto excelentní oproti Marcelovi

Reagovat
Kenneth

Kurva Benzíne, už zase?

Reagovat
smazaný uživatel

Dabo totálně nestíhá. Jestli fakt bude na LB jednička on, tak potěš koště...

Reagovat
Losinho

Di María to teď totálně zazdil.

Reagovat
Losinho

CR Škoda toho zakončení.

Reagovat
smazaný uživatel

CR.. najvecsi bavic od Ronaldinha vo forme

Reagovat
smazaný uživatel

No a že to už mohlo byť 0:5...

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano samozrejme extraklasa

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil zasebčil

Reagovat
Losinho

Hodně špatně to udělal.

Reagovat
smazaný uživatel

nj.. ale ten gol by si zasluzil.. vidiet ze uz dlho nedal..

Reagovat
smazaný uživatel

Ikeeer

Reagovat
smazaný uživatel

Yoann ...ale krásná akce, ještě můžem kousat

Reagovat
Kily

ofenzíva začala na konci poločasu dávat i nějaký smysl, ale jestli dostanete druhý, bude po vás

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně jako na Bernabeu.

Reagovat
Langi

nejhorší způsob zakončení ale je fajn že po půl hodině hry už sme konečně začli hrát fotbal...chce to vyrovnání

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal gourcuff ?

Reagovat
Kily

lehce z úhlu šel sám na Casillase, střela prudká, ale neumístěná a Iker to vytáhl na roh

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zazdil celkem dobrou šanci. Byl na pravo a napálil to do Casillase, přitom to mohl posunout před bránu na Brianda, nebo Gomise

Reagovat
smazaný uživatel

napalil ?.. letelo to bod brvno, to bol vyborny zakrok.. ale mohol zakoncit aj lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

*pod brvno

Reagovat
smazaný uživatel

Doprostřed brány, kde Casillas stál.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, díky... i Kily díky ... no, tohle udělal i v prvním zápase, když se vrátil, jak šel sám a z vápna vystřelil, když mohl ještě popotáhnout :( Ale věřím, že se do toho dostane..

Reagovat
Al Capone

C.Ronaldo bavím se

Reagovat
One-Real

No zatim z pohledu nezaujateho divaka to musi byt dobry zapas. Sance nakonec na obou stranach. Tahle hra Lyonu bez silneho stredu jaky meli par let zpet Realu vyhovuje, mame to tam podchycene. A co je pro ne jeste vetsi pruser, ze celkem hori i kraje a tech prihravek do utoku tam je dost. Mohlo to byt klidne 3:1. Hala Madrid.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Mohlo to být tak 2:5, 3:1 ani náhodou...

Reagovat
One-Real

Za co me trestas ?

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, tomu říkám výkon!

Reagovat
smazaný uživatel

bohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa uz to mohlo byt 0:5 ... totalne zahazovanie sanci ...

Reagovat
smazaný uživatel

mohloto byť aj 5-5.

Reagovat
One-Real

Negativa polocasu jsou zahazovani sanci a hlavne zezacatku se mi zdali hraci strasne roztazeni od sebe a nebyla moznost nejake rychle kombinace a vysachovani 2-3 protivniku naraz.

Reagovat
smazaný uživatel

Cris

Reagovat
smazaný uživatel

Lass dobrá stabilita po tom faulu Kallstroma

Reagovat
DreamTeam

Uz vystridej toho Benzemu nebo me trefi

Reagovat
Godwinson

Co je s Lovrenem?

Reagovat
Langi

stál, chytil se za nohu, pak byl záběr na Koného jak se rozcvičuje a pak šel dolů, jinak nevím co konkrétně, koukám na francouzskej stream

Reagovat
Kenneth

Co je tohle za debilní střídání?

Reagovat
smazaný uživatel

Zorro si tiez musi zahrat

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku kulhal, možná prevence.

Reagovat
Langi

kluci hrajete dobře dopředu...ale chce to vyrovnat

Reagovat
smazaný uživatel

toľko zahodených šancí...

Reagovat
smazaný uživatel

...ať jde do řiti. Tohle a penalta? No tak to je slušné zaříznutí

Reagovat
smazaný uživatel

...ať jde do řiti. Tohle a penalta? No tak to je slušné zaříznutí

Reagovat
DreamTeam

prej a la Panenka

Reagovat
smazaný uživatel

nj, Panenka to dal este silnejsie

Reagovat
smazaný uživatel

a červená? Damková snád vysvetlí

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo ji šáhnu na švába

Reagovat
Mercury

diver

Reagovat
Langi

debil simulantskej

Reagovat
Kenneth

Culés kde jsou ted ty vaše pravidla, proč nebyla červená?

Reagovat
smazaný uživatel

sejmul ronalda v jasnej golovke ??? ..

Reagovat
Kenneth

A včera ho sejmul v jasné golovce?

Reagovat
smazaný uživatel

a co to bolo ? odkop od brany ??

Reagovat
smazaný uživatel

boze.. ty sa nepocujes ?..

Reagovat
smazaný uživatel

nie fakt sa nepocujem

Reagovat
smazaný uživatel

tak aspon citaj po sebe co pises.. ved je to uz smiesne..

Reagovat
smazaný uživatel

aha , tak ked ja som smiesny , tak kenneth je potom kreten ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neviem co krutis ocami .. ides ma tu poucovat neviem o com .. nehraj sa tu na dokonaleho , nehas co ta nepali ... ak sa chces poucovat niekoho kto ti to bude zrat tak chod na aktuality.sk ...

Reagovat
madridcan

aktuality.sk ty si magor (ako v tom najlepsom zmysle slova)

Reagovat
smazaný uživatel

azet.sk je lepsie..

Reagovat
madridcan

to iste ne?

Reagovat
smazaný uživatel

nie.. azet zahrna aj koktejl, divu.sk ci najmama..

Reagovat
smazaný uživatel

neviem ci ti to verim , ale dik , je dobre ze niekto oceni snahu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Messi by stál sám před golmanem, Ronaldo by zakončoval do prázdné, žádný rozdíl tam nevidím.

Reagovat
Mercury

do prázdné jestli nevidíš mezi těmi situacemi evidentní rozdíl, tak už nevím..to je fakt jak se slepým se bavit..nebo to jen děláš? Messi byl uvnitř vápna čelem ke golmanovi, Ronaldo dělal kličku k lajně a balon by nejspíš dostihl a zasekl někde na kraji vápna odkud by to jen těžko dával do prázdné..mám ovšem obavy, že je marné se ti to snažit vysvětlit, pokud v tom ten rozdíl sám nevidíš...to, že jsou to Messi a Ronaldo v tom nehraje vůbec žádnou roli.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to pochybujem , hrac sa tam vracal a bol by aj tak pri lopte skor ako ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

si blbecek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo by asi těžko zakončoval do prázdné,tos viděl kde?

Reagovat
smazaný uživatel

no a nie dával by do prázdnej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

do pradzenj by bol rad keby loptu chytil este v 16-ke

Reagovat
smazaný uživatel

netáraj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Naše pravidla? Přečti si pravidla fotbalu, ne naše pravidla a nech si ty ubohé kecy. Děláš ze sebe jen idiota.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

tak ak toto bola penalta , tak ten vcerajsi zakrok na cesca bol na cervenu .. a ten komentator na nova sport .. paneboze , to je co za analfabeta ?

Reagovat
smazaný uživatel

inak Lyon smerom dopredu dost marny , niekedy mi to pride ze si nevedia nahrat na 3m , to realu takto gol nedaju ani do vianoc

Reagovat
smazaný uživatel

Do Vánoc budou v UEFĚ

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja dufam ze ajax a dinamo este vyklepu .. aj ked s takaymto prechodom do utoku a medzihrou mozu ist hrat tak Corgon ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DreamTeam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DreamTeam

Reagovat
smazaný uživatel

Cristianov 100tý gol v drese Realu!

Reagovat
smazaný uživatel

Remi Žárd by mohl střídat. Není o čem, třeba tam dát Lacazetta, ať to rozhýbe.

Reagovat
Langi

tipuju že místo Gomise si ho nechtěl

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to zrovna ne, ale měl to těžké a už asi taky toho měl dost.

Reagovat
Kenneth

To jsou zase stereotypní střídání, Callejon za Di Máriu!

Reagovat
smazaný uživatel

Ako si dovoluješ kritizovať rozhodnutie Big Bossa?

Reagovat
smazaný uživatel

Pretoze Big Boss toho vie evidentne viacej nez ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, a preto ho Kenneth kritizuje?

Reagovat
smazaný uživatel

kenneth rad kritizuje

Reagovat
smazaný uživatel

Pretoze Kenneth je 3 nasobny vitaz LM a Big Boss len 2 nasobny.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Nepochybne veľká hviezda, hlavne na Halloweena

Reagovat
smazaný uživatel

Jozko ale nevie *vobec* nic..

Reagovat
Kenneth

Di Mário jdi do prdele. To je zase síla.

Reagovat
smazaný uživatel

Břevno. Na pos*aného aji ha*zl spadne

Reagovat
smazaný uživatel

Cristian Gourcuff

Reagovat
Langi

taková šance

Reagovat
Langi

ach jo...nebejt ty zkurvený penalty tak bysme na tu remízu měli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Co takhle se dívat i na šance soupeře? To že vás Lloris podržel od 5ti golů si neviděl?

Reagovat
smazaný uživatel

No a?

Reagovat
Langi

to ti nikdo nebere...podržel nás hodně, neřikám že by remíza byla uplně spravedlivá, ale nebejt ty penalty tak sme na tu remízu prostě měli...šancí tam bylo hodně, ikdyž byl Real lepší mohlo to skončit 1:1 uplně v pohodě

Reagovat
Kenneth

A taky to mohlo skončit 1:5. Šance byli na obou stranách, oba týmy pálily slepými dneska. Zasloužená výhra.

Reagovat
smazaný uživatel

A taky to mohlo skončit 4:2. Jenom spekulace...

Reagovat
One-Real

Reagovat
smazaný uživatel

A né že ne.

Reagovat
Langi

já sem taky neřikal že by ta případná remíza byla zasloužená...teď jenom spekulujeme o výsledku...každopádně dneska se ta remíza klidně urodit mohla

Reagovat
smazaný uživatel

Iker po hlavičce: "To moh být kurva druhej gól"

Reagovat
Kenneth

Calejjon. José mě vyslyšel.

Reagovat
Kenneth

Dokázal už nějaký tým nedostat gol ve skupinách?

Reagovat
Kily

ne

Reagovat
smazaný uživatel

ked sa tak na to pozeram ... tak asi budete prvi

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem ho tam viděl

Reagovat
smazaný uživatel

pekne Iker .. Briand sa pokakal

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně, první výhra z Lyonu, nula na kontě, v součtu kanár Frantíkům, Cristiano 100 gólů za dva a půl sezony a klid na Ligu a Copu...

Reagovat
Kenneth

Díky hoši, 3 body a čisté konto je doma.

Ronaldo 105 zápasů, 101 golů.

Reagovat
smazaný uživatel

Už je Ronaldo dobrý?

Reagovat
Kenneth

Já nikdy nepsal že není dobrý.

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

Reagovat
One-Real

Tak pohodicka, akorat obranci dneska na toho Ikera nejak kaslali, tech sanci soupere tam bylo az moc. Idealne dokoncit skupinu s 18 body a celkova nula vzadu by byla taky pekna. Gratulace Cristianovi.

Reagovat
smazaný uživatel

200. pre Ikera.. stale neprekonany v LM

Reagovat
smazaný uživatel

A zase sa potvrdzuje ze mame najlepsieho brankara na svete.!!!Hala Iker!!!

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Nejen Real ale i šp.repre viz finále MS

Reagovat
smazaný uživatel

Madrid aj Spanielska reprezentacia boli zahrnute v tom co som napisal.

Reagovat
smazaný uživatel

uz onedlho prekona Zubizarretu

Reagovat
smazaný uživatel

a kukam ze to bude vo Wembley proti Anglicku

Reagovat
smazaný uživatel

je proste naj

Reagovat
gonzalesl_is_back

Di Mária mi dluží litr! zase dochozenej zbytek zápasu, nesnáším, každopádně výhra důležitá. Super.

Reagovat
smazaný uživatel

To byl děs, co tam za těch 30 minut Albiol s Lassem prováděli , snad se dá do neděle aspoň jeden bek dohromady. Krásný zápas, Hala Madrid!

Reagovat
One-Real

To stridani Albiol za Coentraa jsem teda moc nepochopil.

Reagovat
Kenneth

Prý prevence.

Reagovat
Langi

Byly sme sice horším týmem (nečekaně), ale ta hra se mi moc líbila, nahoru dolů, hodně šancí na obou stranách...bohužel rozhodla penalta, ten zápas mohl dopadnout uplně jinak...minimálně čestnej gól jsme si za tu hru dopředu ale zasloužili, nezklamal snad vyloženě nikdo, sice díry v obraně tam byly kolikrát uplně hrůzostrašný, ale tak nějak se to vždycky vyřešilo...jinak Dabo by se měl rozehrát, pokud Aly v zimě odejde, tak na levo bude hrát on a dneska teda hlavně v první půli trochu nestíhal...a Gourcuff by se měl prodat jen co to půjde...kromě toho že parkrát dobře kopnul roh, pořád žádná sláva...Allez OL

Reagovat
smazaný uživatel

A superHugo

Reagovat
Langi

to už je evergreen snad u nás zůstane co nejdýl

Reagovat
Kenneth

Iker dneska 8 střel, to má Valdés za 4 zápasy ne? Kandidát na zlatý míč.

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

jotyvole

Reagovat
smazaný uživatel

To svedčí skôr o lepšej obrane Barcy ako o kvalitách Ikera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo o kvalitách soupeřů ve skupině

Reagovat
smazaný uživatel

alebo o vsetkych troch..

Reagovat
madridcan

Opat sa vidi iba ta sporna penalta,ale tu Koneho ruku z druhej strany barikady,opat nikto nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

Protože by byla ještě spornější než samotná penalta

Reagovat
Al Capone

samozřejmě, to už je klasika

Reagovat
smazaný uživatel

To mi nevadí, to bych nepískal. Ale ty karty za zakopnutí, které dávají rozhodčí asi podle nálady, to je další zlo fotbalu. Třeba proti Villarreallu měl za to Marco Rubén dostat druhou žk a sudí dělal, že to nevidí, a to ten balon kopl mnohem dál než Pipita.

Reagovat
madridcan

proti nam uz nebolo odpiskanych 5 cervenych kariet,takze take veci neprekvapuju zase mna.

Reagovat
smazaný uživatel

myslis tu spornu ruku pred ktorou bola nepiskana ruka Ramosa ?

Reagovat
madridcan

neotacaj si to,ako sa ti to hodi. Ta ruka bola az po Koneho ruke.

Reagovat
smazaný uživatel

neskutocne co oni dokazu prekrutit..

Reagovat
smazaný uživatel

nebol som si isty ci to bolo pred alebo po , ale nedalo mi to

Reagovat
madridcan

skusit si musel...to by si nebol fanusik barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

!

Reagovat
smazaný uživatel

paráda dneska se to celkem povedlo spokojenost HALA MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

Má niekto link na situáciu, ktorá predchádzala penalte?

Reagovat
smazaný uživatel

Platini.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vocasisko

my ale nechtěli vidět toho primitiva

Reagovat
smazaný uživatel

ten holohlavy ?..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Jose Mourinho : "Ja sa za svoje úspechy v LM nemusím hanbiť, všetko som vyhral čistou hrou"

http://www.youtube.com/watch?v=7KtHjSn0zQw

Reagovat
vocasisko

ale né! vždyť tam přece byla sporná červená! to je mnohem víc jak těchto 5 věcí !

Reagovat
F.Torres

uplakánci udělali nesmyslný video

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

co si ty za vola

Reagovat
smazaný uživatel

klon filipa12 ??? ... je tu novy , mozne to je

Reagovat
smazaný uživatel

ja som jedinecny..

Reagovat
smazaný uživatel

ano , to je v podstate kazdy

Reagovat
smazaný uživatel

no dobre, tak uz bez srandy.. tu to je.. http://www.youtube.com/watch?v=w4v0l92rBJ4

Reagovat
smazaný uživatel

Vykazuješ rovnakú inteligenciu ako ten primitív, ktorého obdivuješ.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nic v zlom, ale preco mu tam pluje jak nechutak ?..

Reagovat
Kenneth

Někdo ho obdivuje, někdo si dává jeho jméno do nicku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty patríš kam?

Reagovat
Infi

Podle toho která schizofrénní část zrovna píše.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.goalsarena.org/video/champions-league/02-11-2011-lyon-real-madrid-champions-league_en.html .... ronaldo jasne tu loptu prvykrat netrafil a potom uz tam bol hrac takze by ju aj tak do prazdnej nedaval ... proste sa zrazili , tam nebol niaky umysel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vieš čo sa stane dopredu?

Reagovat
smazaný uživatel

niekedy celkom dobre predvidam ... ale snad mi nechces tvrdit keby to ustal tak by z toho este vycaroval gol .. zas nebud fantasta

Reagovat
smazaný uživatel

tomu ver

Reagovat
smazaný uživatel

neverim a ty si rob co chces

Reagovat
smazaný uživatel

Za toto penalta?

Reagovat
smazaný uživatel

ale ved by daval do prazdnej !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

No, pravdepodobne mal hráč Lyonu odskočiť, aby velkomožná Kristínka dala gol do prázdnej. Normálne sa zrazili, žiadny úmysel tam predsa nebol.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak .. ale nezaujatym mordoristom to nevysvetlis

Reagovat
madridcan

to vravi clovek,ktoreho jediny argument na ruku Koneho je ruka Ramosa par sekund po Koneho ruke A to som si myslel,ze prave ty si na spicku nosa dovidis

Reagovat
smazaný uživatel

to bola len akasi potreba si rypnut .. a tu situaciu si dobre nevybavujem takze sa nejdem pustat do diskusie ... kazdopadne ta penalta na ronalda bola asi tak penaltova ako ten vcerajsi zakrok na cesca

Reagovat
madridcan

Neviem ako vyzerala vcerajsia na Cesca...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kily

jj, oba počítali s kontaktem, počkali si na něj a spadli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme čo povie pan Damková

Reagovat
smazaný uživatel

Kto?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle šéfky komise rozhodčích Dagmar Damkové neměl hlavní arbitr jinou možnost a pokud by slovenskému zadákovi udělil jen žlutou kartu, dopustil by se prý chyby. "Pravidlově to bylo správně vyřešené. Penalta jasná, a protože šlo o jasné zmaření gólové šance, musela následovat červená karta. Je to kruté, šlo o dvojí trest, ale rozhodčí nemohl dělat nic jiného,"

Reagovat
Kenneth

Byla by to golovka? Byla, co řešíš zase za hovna.

Reagovat
smazaný uživatel

Golovka to bola do tej doby dokedy netrafil loptu .. potom uz by ymseroval od brany .. tak co meles zas hovna ?

Reagovat
Kenneth

Kdyby ho hráč Lyonu nesrazil, střílel by na bránu kde stál 1 hráč, ano golovka to byla.

Reagovat
smazaný uživatel

strielal by zo sakramenskeho uhlu a keby tu loptu chytil tak uz by boli hraci presunuti blizsie k lopte takze by tam nestal IBA 1 hrac Lyonu

Reagovat
smazaný uživatel

Takže keď hráč nabehne na druhého hráča, tak je v podstate faulovaný ano?

Reagovat
smazaný uživatel

inak ked sa o tom bavime .. pamatam si presne takuto situaciu ked hralo v skupine Atletico na Anfielde a vyhravalo .. Gerrard nabehol do protihraca jak tank , odletel od neho a este mu zapiskali penclu .... a potom nenadavaj rozhodcovi uz len z principu

Reagovat
Kenneth

Ty bys to u Ronalda nepoznal ani kdyby mu tam tu nohu zlomil, škoda dál řešit. Měj se.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ronaldo padá velmi ochotne, takže sa to u neho posudzuje ťažšie

Reagovat
smazaný uživatel

Aká gólovka preboha? Čo mal robiť hráč Lyonu? Mal počkať na šestnástke, ako sa vyvinie situácia? Proste žiadny faul tam nebol, Kristína do neho nabehla a spadla (ako vždy)

Reagovat
Largo

Ale penalta se písknout dala...i když tomu samozřejmě Ronaldo přidal....

Reagovat
Jerichoo

penalta sa písknuť dala aj nemusela, ten obranca do toho išiel v prvom rade úplne idiotsky a zbytočne a potom ešte spravil pohyb do zadu aby Ronaldovi vliezol do cesty. Ale to ty asi cez tie haterské okuliare neuvidíš

Reagovat
madridcan

Lass,Benzema Cristiano okrem golov najvyraznejsi svojimi technickymi paradami. Ramos na stoperovi je proste uzasny. Coentrao sa tiez snazil.

Ale co ma vyslovene sralo,tak to boli tie riesenia brejkovych situacii a nahravky di Mariu. Za vsetko hovori ako mal di Maria pred sebou dvoch hracov lyonu,nalavo Benzemu s Cristianom a nalavo Ozila a on to posunie radsej napravo.

Kazdopadne spokojnost.V prvom rade za vyhru a v druhom rade za udrzanie cisteho konta PS:Lloris je jednoducho uzasny

Reagovat
smazaný uživatel

Na Lasse se hezky dívá, ale těch jeho šest faulů (dva v nebezpečné zóně) + ještě ruka, zasloužená karta a taky to, že Briand tam měl v závěru druhé Vánoce, protože si ho po odchodu Coentraa nikdo nevšímal, to si Arbeloa nedovolil snad za pět zápasů dohromady. Prostě jak je úžasnej a skvěle dokáže pracovat se svým tělem, tak mě zároveň nedodržováním taktiky často vytáčí. To už se nikdy nezmění, byl, je a bude to s ním boj.

Reagovat
smazaný uživatel

Madrid měl vážně pět čistých kont v řadě za sebou naposledy s Cañizaresem?

Reagovat
smazaný uživatel

nie.. Iker nedostal v sezone 07/08 tusim 7 zapasov ci viac

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo v prvních měsících, kdy jsem nám fandil a bylo to něco úžasnýho, co v bráně tenkrát dělal. I penaltu v té velké sérii chytil, akorát pak jste přijeli vy a hned v úvodu mu to zkazil ten, jehož jméno se nevyslovuje. Vyhráli jste myslím 3-2 a gól dal s tou svou legendární radovačkou i ten druhej, jehož jméno jsem raději zapomněl.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=fRkd106smpo

Krásný zápas. Jinak klik na 7:30, kdyby si náhodou někdo myslel, že dřív to v El Clásicu chodilo jinak...

Reagovat
Kenneth

Hierro . Ten by měl hrát i v dnešní době, by ty katalánské plačky zkrotil.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna jsem to dokoukal, asi si to stáhnu celé.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Godwinson

No, Lloris ukazuje, kdo je v současnosti nejlepší ze všech gólmanů.

Reagovat
Largo

Výbornej bezpochyby, mezi nejlepší po právu patří, ale nejlepší?

Reagovat
Godwinson

V současnosti bych řekl, že určitě. Lyon drží opravdu neskutečně zápas, co zápas.

Reagovat
Kily

zapracoval na centrech?

Reagovat
Largo

S tím, že na něm závisí celej Lyon a v podstatě i nároďák, souhlas. Ale i nejlepší TOP3, ale osobně se mi zdá, že třeba Hart nebo Neuer jsou prostě lepší...Ale proti gustu...

Reagovat
madridcan

300 pre REAL MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Rodrigo se s tím gólem posral ne?

Reagovat
madridcan

Penalta na Cristiana nemala byt ani nahodou. Na druhej strane ruka Koneho po Ramosovej lavicke bola jasna. A nerobte si nikto iluzie,ze by o chvilu skor Cristiano gol nedal

Reagovat
vocasisko

Reagovat
vocasisko

co na to Kenneth?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Dva góly, přímák a pentle - Crise neprodávat

Reagovat
Kily

minimálně mu dát šanci ještě v neděli proti Osasuně

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Já ti nevím, proti Andésovi to nebude mít lehký, nasadil bych někoho lepšího, tj. dal aspoň 42 gólů za sezónu

Reagovat
Kily

taky pravda, navíc on už možná bude myslet na kvalifikaci, asi bych ho nechal sedět

Reagovat
Carlos Juan Pablo

v tý diskuzi, jak jsme s vaderem a mikym flejmovali, tam to padlo ;)

Reagovat
Kily

aha, no tak to jsi v háji

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Nechci podceňovat, ale zase nastává otázka, jestli ho v pozornosti nepřeceňujeme

Reagovat
Kily

já bych to zkusil, není co ztratit

Reagovat
Carlos Juan Pablo

ale dneska to vypadá, že není ani co získat. Atmosférou to tu zrovna nehýří

Reagovat
Kily

atmosféra je tradiční, čas od času se sem podívají i kamarádi, co se mnou chodí na pivo a neví, jestli se dřív smát, nebo zvracet, tady to nevybočuje alespoň do slušného průměru

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Však je tu docela chcíplo, bývá i líp, i když je jedna. Ale pravda, že by se možná nějaké nováčkovské smajly najednou objevily

Reagovat
Kily

nestraš, já už asi do Barcelony a Madridu napíšu email, aby se při výběru nových tváří pro zdejší diskuze začali představitelé koncentrovat alespoň na první stupeň základky, to už není možné, jak si pořád vybírají fanoušky především v pomocných školách

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Ona mě napadla i taková menší teorie, proč že to tihle lidi fandí velkoklubům. Trochu na to narazil i jeden uživatel (fejkovej), jak psal i něco o tý dělnický třídě a tak. Napsal, že je úspěšný, a proto, že chce, aby byl úspěšný i jeho klub. Mě tak napadlo, že tohle dělají spíš lidé, kteří se necítí úspěšní a potřební, tak si najdou favorita na všechno a chtějí být tím velkým dlouholetým fandou, který fandí už 99 let, i když se nedařilo, a být v očích ostatních úspěšní tím, že je úspěšný jejich klub.

Reagovat
Kily

vím, který uživatel to psal a o něm si nejenom já myslím své a není to pouze na základě jeho příspěvků pod oním nickem, ale je pravda, že by na tomhle mohlo něco být

Reagovat
Carlos Juan Pablo

to já nevím, kdo to psal, a ani se to "nedozvím" ( ), protože nevidím IP... Za podporu mé teorie děkuji

Reagovat
Kily

já s ním moc zkušeností nemám, ale když mi pod Canalesem přišlo, že je dementní a poprosil jsem o zjištění dalších nicků se stejnou IP a zjistil jsem zajímavou věc od člověka, co s ním zkušenosti naopak má

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Napsal jsi to zajímavě, nalákal jsi mě, teď jsem nažhavenej, ale vlastně jsi mi řekl úplný kulový

Reagovat
Kily

však o to mi šlo

Reagovat
Carlos Juan Pablo

a co za nejvyšší nabídku?

Reagovat
Kily

je třeba tu nejvyšší určit a pak se můžeme bavit dál

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Pro tebe třeba bude výhra, když se s tebou někam uráčím jet, ne? Takže tak

Reagovat
Kily

z toho budu mít jedině to, že cestou domů nebudu moct kvůli tvé potřebě s někým komunikovat usnout, to neberu

Reagovat
Carlos Juan Pablo

kvůli mé potřebě? Nevím, kdo tu vždycky rozvíří diskuzi na půl dne Ale vážně, zvědavost je velká, Kilíčku

Reagovat
Kily

já vím, že já ne, tudíž je naprosto bezpředmětné se o tom nadále bavit. Zvědavost velká být může, ale pochybuji, že ti další nicky z oné IP (pokud tedy jde o tohle a nepovedlo se mi znovu ztratit se v madridské rychlosti) něco napoví

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Mohly by. A tvá čuma přeci ráda někomu něco prozradí

Reagovat
Carlos Juan Pablo

ale ono i tohle jsou všechno fejky - za tím je někdo normální

Reagovat
Kily

to víš, nebo tipuješ? Nikdo další na té IP už nebyl

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Jako by tipuju, ale jsem si tím tak jistej, že vlastně až vím. Ten první nick měl být původně vyjadřováním něco nzpůsob filipa. Psal kraviny, nereagoval - potom třeba jednou zareagoval, někdo mu to napsal, holt si to uvědomil a zase už nereagoval. Taková nedotažená fejková práce, což se profíkům nestává

Reagovat
Kily

tak o podobných věcech přehled nemám, já fakenick používal jenom jednou, když jsem chtěl, aby se jednomu tupému fanouškovi Tottenhamu všichni smáli ještě víc

Reagovat
Carlos Juan Pablo

odkaz, odkaz A vlastně já ho taky používal jenom jednou, což je ti, doufám, známo

Reagovat
Kily

odkaz nemám, takové záznamy si nevedu. Známo mi to samozřejmě je, nejvíce od té chvilky, co mi v adminu vyskočila cedulka s upozorněním "POZOR, NEBEZPEČÍ PŘETÍŽENÍ SYSTÉMU Z DŮVODU ZAKLÁDÁNÍ NOVÝCH NICKŮ"

Reagovat
Carlos Juan Pablo

hehe, většina z nich je ale stará. Ony to byly původně nefejkový nicky, ještě než jsem si založil tenhle. Až teď jsou používány takhle. A jsou starý tak dva tři roky, to bys tam možná mohl mít

Reagovat
Kily

to by se mi nejprve muselo chtít ztrácet čas zjišťováním tak neuvěřitelné zbytečnosti, jako je tohle už je to nějaký dlouhý, jdu spát

Reagovat
Carlos Juan Pablo

zájem máš, zájem máš a najednou je to zbytečnost, šmudlo? dobrou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak,to není žádný tupý fanoušek,to je správný člověk,že fantí Totíkům-Hotíkům

Reagovat
Carlos Juan Pablo

a chtěl bych tě pochválit teď za ty dva komenty, ale můžeš i normální články

Reagovat
Kily

sportuju, potřebuju se dostat do co nejlepší formy, abych byl připraven na svůj velký návrat, tak na to nemám moc čas

Reagovat
Carlos Juan Pablo

nepopletl sis den? Cca o půl roku?

Reagovat
Kily

nene, to byl pokus o návrat číslo 570, teď jsem na čísle 599

Reagovat
Carlos Juan Pablo

nechceš to pustit a být už jenom fotbalista-divák-turista?

Reagovat
Kily

ještě bych rád zůstal u fotbalista-dřevák-turista, i když je pravda, že ztrácím celkem chuť hrát třetí třídu. Před měsícem jsem se byl podívat a rozhodčí na základě tvrzení zaujatého diváka odvolal branku na 2:2, o dva týdny později rozhodčí pustil signalizovaný pětimetrový ofsajd, vztekajícím hráčům se smál do obličeje a na konci nenastavil ani vteřinu, přestože se kvůli protestům nehrálo tak deset minut a další bonbonek přišel v neděli, kdy hostující hráč nafilmoval pád, který rozhodčí na základě tábora hostujících fanoušků nejenom že odpískal, ale po deseti vteřinách se nechal i přesvědčit, že to bylo na druhou žlutou kartu

Reagovat
Kily

odvolal naprosto regulérní branku

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Čekal bych, že něčemu takovému se jakožto pravidelný fanoušek Primery snad ani nemůžeš divit. Opak je pravdou Ale tak, trochu si ho podmázli no, několikrát, asi, nejspíš, myslím...

Reagovat
Kily

no divit, já se tomu tedy až tak moc nedivím, problém je v tom, že v takovém případě bych byl na hřišti a ačkoli jsem nikdy nedostal červenou kartu, tak by ve mně při pomyšlení na to, že jsem spoustu času a námahy obětoval úsilí vrátit se jenom proto, aby mi to někdo při první možnosti znechutil, kua, teď jsem se v tom ztratil

no zkrátka by se ve mně mohl nahromadit vztek, bouchnout saze a stalo by se neštěstí

Reagovat
Carlos Juan Pablo

nejsi ty náhodou "charakter, který nedokáže někoho poslat tam, kam slunce nesvítí"?

Ale chápu no. Mně už se párkrát stalo, že se menší raplík projevil, následovala redka.

Reagovat
Kily

já bych ho tam neposlal slovní inzultací, spíš bych mu rovnou jednu flákl

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Však to jsem taky myslel. Rozhodčí jasně připískával soupeřům a obzvláště jednomu borečkovi. Neustále na ně(j) pískal každej dotyk na rameno, ofsajdy nám pískal, kde fakt nebyly a šli bysme sami na gólamana třeba dva a tak. Ke konci už jsem byl fakt nasranej a znechucenej, on tam na mě začal ke všemu něco kvákat, tak jsem se neuržel. Ten šel k zemi a rozhodčí se na to všechno díval. Dal mi redku a stál jsem dva mače, ani nevím, jestli je to tak normálně

Reagovat
Kily

ve Španělsku jo, Kanoute taky "poslal" soupeře k zemi a dostal jenom jeden zápas. I když po jeho výkonu proti Granadě se proti tomu nízkému trestu chtějí odvolat fanoušci a požadovat dodatečný stop tak na pět zápasů já ani nekoumu, jaké za podobné prohřešky padají na téhle úrovni tresty, jednou v dorostu kamarád trefil na kotník protihráče, k němuž přiběhl rozhodčí se slovy "Frantíšku, Frantíšku, co je ti? Panebože, stará mě zabije"

Reagovat
vocasisko

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
vocasisko

ti rozhodčí jsou na této úrovni fakt velice vtipní, většina z nich je snad smyslu zbavena, oni vidí, že dostanou 300 tak i tak a tak tam prostě stojí a sem tam něco u foukne aby se neřeklo

předminulej víkend jsem se byl podívat na pár mých bývalých spoluhráčů jak valčí a použili už naši odsvědčenou metodu (snad jsme to dělali už v žácích, protože to nikdo neznal a tak jsme vždy překvapili soupeře a dali gól), že brankář odkopává ze země a tak není útočník v offsidu a tak jde jeden z hráčů co má sílu v noze napálit balón a útočník dá gól ... gól padl, hostující fanoušci začali nadávat, že to byl offside a rozhodčí se najednou rozhodl a pískl offside... byl tam se mnou fotr, kterej dělá delegáta, ale tam byl zrovna jako divák a když to tomu rozhodčímu šel říct o poločase, tak mu řekl, že je tam od toho aby dostal 300 stovky a ne od toho aby znal podrobně pravidla .... to pak ta chuť k fotbalu je snad nulová, když toto slyšíš

Reagovat
Kily

300 stovky - dobrý přepis jj, tohle přesně je na prd, koneckonců dneska rozhodčího dělá jeden trouba vedle druhého, připomíná mi to městské služby, prostě berou každého. Pak ti rozhodčí před utkáním řekne, že vyznává tvrdou anglickou hru a pak odpíská asi 75 faulů za zápas, nebo ti tvrdí, že je naprosto jedno, jestli do ofsajdu stojícímu hráči přihrává spoluhráč nebo protihráč, jelikož ofsajd to je v obou případech

Reagovat
vocasisko

tak na druhou stranu, oni ti rozhodčí nejsou, on to nikdy nechce dělat, protože ti co za něco stojí jsou většinou rozumní a tak když ti dojde na zápase parta vožralých blbečků a 50x na tebe zařve "pičo černá, pískej pořádně" tak ti to pokud nejsi totálně flegmouš uvízne v hlavě a pak už přejde ta chuť to dělat a tak se na to ty lidi vyserou dřív, než pořádně začnou

proto na takové sranda úrovni je normální 70ti letej neslyšící děda, co žvejka píšťalku uvnitř půlkruhu a když mu řekneš pravdu tak ti buď napaří žlutou nebo z něj vypadne fráze jako - starýho blba nepřesvědčíš a píská si dál ty svoje hovna

Reagovat
Kily

jj, já třeba ty "rozhodčí" za tohle obdivuju, sám bych to dělat nemohl a beru, že stejný názor jako já má i spousta dalších a není tak kde brát. Ale ta ignorace z jejich strany je i tak až moc velká

Reagovat
vocasisko

já si to zkusil na 2 zápasy a je to šílený, mával jsem okres, oba zápasy dopadly jednoznačně, domácí vyhráli 4:0, ale i tak jsem při jednom stál u sektoru hostí a ikdyž ti hosté hráli kuloví skoro při každým sporným autu tam na mě vyhrkli tři kreténi že jsem .... no pár hezkých slov ono to prostě nejde a už nikdy to ani nezkusím

Reagovat
Kily

tohle jsou důvody, proč pokaždé, když se jedu podívat na kamarády, přijedu pět minut po začátku, to už se totiž hraje a nikdo mě ani nemůže otravovat, abych si vzal praporek a šel mávat

Reagovat
vocasisko

jo to taky dělám nejhorší je, že když jim ještě chceš pomoct a ten praporek si teda vezmeš a pak se jim nedaří, tak tě dokážou zjebat i oni... no pro dobrotu na žebrotu ale ve Španělsku by mohlo být dělat rozhodčího docela fajn a podle mě by se na tom dala stavět i kariéra, protože když se tam do PD dostanou takový jelita, tak se tam musí dostat každej

Reagovat
Kily

kvalita je tragická, my si po prodeji Maty musíme hledat nový fígl, jak vyzrát na pomezní rozhodčí při ofsajdových situacích, naštěstí pro nás a bohužel pro Bayer mají pochopení a slitování se zadluženými kluby alespoň v LM

Reagovat
vocasisko

měli by jste najmout do týmu Kennetha, on by mohl sloužit jako věčně rozcvičující se náhradník, který by při každé sporné situaci se snažil pomezního přesvědčit o tom, že on má pravdu a tak by se chudák s praporkem rozhodil až by z toho zapomněl mávat

Reagovat
Carlos Juan Pablo

a zaveď tady PMka, tohle je hrůza

Reagovat
Kily

na to asi jen tak nebude čas, ale můžu se poptat, ale ono by stačilo, kdyby se někdo čas od času přihlásil ICQ

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Někdo běžně používá jako ICQ ŠF Ale jo, pro tebe se tam párkrát může ukázat, když mu to občas připomeneš...

Reagovat
Kenneth

Neskutečné, člověk vašeho Cristiánka zkritizuje za ten paskvil co předváděl, a oni tu potom předvádíte další dny tohle.

Reagovat
Kenneth

vy

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Kennethe, tady nejde o nějakej jeden případ ani speciálně o Cristiana, ale celkovej projev. Děláš to pravidělně a zcestně, proto to taky všichni neustále opakují. Např. pokud se zeptáš, co přineslo Ronaldovo 40 (čti čtyřicet) gólů v lize nebo nadáváš na hráče, že odchodí konec zápasu, aby šetřili síly, tak vážně nevím, jestli nechceš fandit nadpozemskýmu týmu ze Star Wars...

Reagovat
Kenneth

U toho prvního sem stále nedostal odpověd, od nikoho, hlavně že se tam smáli na plné kolo. Za druhé, to nebyl konec zápasu, ale 2 poločasy.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

To je tak hloupá otázka a ještě samozřejmější odpověď, že prostě nevíš, co máš odpovědět. To je jako otázka: co mi přinesly tři jedničky v posledním týdnu klasifikace? Vylepšily ti známku ze čtyřky na dvojku. A s chozením: Star Wars

Reagovat
Kenneth

A Ronaldovi goly nám vylepšily skore. Skvěle.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

A brankář v bráně nám zajistil první ligu. Skvěle

Reagovat
Kily

ještě ne, 25 bodů nebo kolik to máte nebude stačit ani na záchranu, o kterou prioritně hrajete

Reagovat
Carlos Juan Pablo

myšleno vloni, sleduj hru

Reagovat
Kily

jsem se v té rychlosti ztratil, my okřídlené krysy se v zápasech s vámi v té rychlosti ztrácíme běžně

Reagovat
Carlos Juan Pablo

a teď to budete mít v nejbližších zápasech ještě těžší. Střed vám řídne - Canales, Banega. Na konci sezónu možná ani nemusíte být králem Valencie...

Reagovat
Kily

zase to nepřeháněj, Levante půjde dolů, Villarreal nabere už na konci roku manko možná i dvacet bodů a nikdo další se do našeho kraje nestihne přestěhovat. Ta zranění mrzí, přišli jsme o dva kreativní hráče a na výběr máme z dalších dvou, co nemají moc velkou důvěru trenéra

Reagovat
Kily

na výběr do středu zálohy

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Já vím, že půjde dolu, už jejich prohry nebo remízu tipuju tři zápasy, jenže oni maj i solidní haluz První ze svýho okolí budete a asi i celkově, když Sevilla stíhá zaváhat s každým pocestným a Málaga je zatím... Málaga.

Reagovat
Kily

celky z Andalusie drží při sobě nám to kazí Ponorka

Reagovat
Carlos Juan Pablo

A do tý zálohy fakt moc možností není. Musíte to tahat víc po křídlech Ale Parejo by si víc šancí zaloužil...

Reagovat
Kily

zasloužil, v Zaragoze zahrál slušně a o poločase šel dolů, další odměnou pak bylo, že v sobotu seděl na lávce, teď těch šancí bude mít víc než dost, teda nejspíš, snad, doufám, věřím, uvidíme

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Carlos Juan Pablo

I když teda palcuju ten komentář z pohledu netopýra, ne úspěch jeho hráčů jako takový

Reagovat
Losinho

Nechápu, máte v Realu Cristiana přes 2 roky a ještě jste si nezvykli na to, že se prostě občas na nějakej zápas vykašle?

Reagovat
Largo

Já bych tu penaltu asi pískl...

Reagovat
Kily

Cardozo nebo Soldado?

Reagovat
madridcan

Oscar

Reagovat
smazaný uživatel

za tvůj komentář,vzhledem k tvému nicku,to se jen tak nevidí,jeden madridista píše,že penalta být neměla a druhej,že měla být i červená

Reagovat
Infi

Dejme tomu, že to penalta na Ronalda byla (pískat se dala), ale nepsal tu někdo něco o tom, že kdyby ho nefaulovali, tak by Ronaldo dával do prázdné? Dokonce Kenneth to srovnával se včerejším Čišovským?

Reagovat
Kenneth

Proč bych to nesrovnával s Čišovským? Ronaldovi překazili golovou šanci, rudá. Jako u Messiho.

Reagovat
vocasisko

ty vole, tak seš uplně blbej nebo se tu snažíš nasrat co nejvíc lidí a je ti uplně u prdele jestli fandí Realu nebo někomu jinýmu? Messi byl v plné rychlosti a dělal kličku do protipohybu obránce, který ho sejmul. Ronaldo kdyby chtěl tak mohl zůstat stát na místě, místo toho do toho obránce (kterej nemohl pomalu nic dělat) naletěl.

Reagovat
Infi

Že se snažíš, Kenneth je teď pravděpodobně přepnut do stavu <->.

Reagovat
Kenneth

Jsem rád, že jsem pravidelná nápln vašeho života.

Reagovat
Infi

To ti stačí ke štěstí málo

Reagovat
Kenneth

sem skromný člověk.

Reagovat
Infi

Tohle není ani tak skromnost jako spíš hloupost. Jestli tě uspokojuje, že tě řeší na nějakém fóru pár uživatelů, tak jsi divný.

Reagovat
Kenneth

Pořád lepší než někoho nonstop urážet.

Reagovat
Infi

Nic jiného si nezasloužíš.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si uplne v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes ti ide

Reagovat
Losinho

Penalta to byla, obránce tam šel nešikovně, ale o kartě (ať už červené či žluté) nemůže být ani řeč, to by byla naprostá hloupost.

Reagovat
madridcan

Tak ma napadlo,ze ako to tu bude asi vyzerat rano

Kenneth 02.11.2011 22:39

Díky hoši, 3 body a čisté konto je doma.

Ronaldo 105 zápasů, 101 golů

Kenneth 03.11.2011 09:31

No,ale co tohle bol vcera za vykon? Ronaldo ako to,ze se nepostavil do sveho typickeho postoje pred primym kopem? Ja to mrdam-predat ho!

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Schizofrenik Kenneth

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Infi

Reagovat
vocasisko

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nedělní obídek s Osasunou bez Kaka' a Marcela, Arbeloa a Coentrao nejistí.

Reagovat
smazaný uživatel

To je isté už nebudú?

Reagovat
smazaný uživatel

Říkal Mou dnes po zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň sa brazílčania nebudú trepať do Gabonu

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Na jak dlouho to vlastně vypadá s Marcelem?

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím, letos jsme nějací tajemní, co se svalových zranění týče. Ale po repre by měli být všichni naťuknutí snad ok + návrat Sahina a třeba i Carvalha.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Já se právě taky nikde nedočetl, děkuju. Na Sahina už se hrozně těším, sice je mi jasný, že to nebude hned megavýkon, ale reference na něj šly fakt skvělý, tak jsem tvědavej, až se trochu rozehraje. Zato Carvalho se snad ani vracet nemusí, obrana se mi zdá lepší bez něj

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos uz zostane ako stoper .. dnesny Lass na RB to len potvrdil

Reagovat
Carlos Juan Pablo

A chtěl bych se zeptat k tý tvý stránce, jak jsi sem párkrát postoval. To jsou hlasy běžných fanoušků? Takže třeba i já můžu hlasovat a pozměnit tak výsledky?

Reagovat
madridcan

Kto chyta STV 1 tak ide zostrih Realu. Snad daju tu ruku,lebo oni davaju vsetko skoro...

Reagovat
X-bano-X

Pozeral som a nikde som nevidel tých 5 góloviek co tu boli spomínané

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema siel sam na Llorisa, Ozil tiez, Ronaldo tiez pri penalte, Ozil tesne pred Llorisom netrafil loptu, Di Maria sam na Llorisa..

Reagovat
Infi

Lloris vše chytil? Nejlepší na světě

Reagovat
smazaný uživatel

Benzemu vychytal paradne, Ozil ho trafil, od Ronalda nakoniec inkasoval.. Ozil druhykrat netrafil loptu takze Lloris nemusel zasiahnut a Di Maria trafil loptu ale netrafil branu..

Reagovat
smazaný uživatel

hej ronaldo siel sam na llorisa pri penalte ? tam siel v prvom rade do golovky ozil , ktoremu do cesty vletel ronaldo ktory netrafil loptu po teci a po naslednom naburani do protihraca sa skacal jak podtata jedlicka a sudi mu to zezral aj z navijakom a vlascom ...

Reagovat
smazaný uživatel

dneska se mi ten fotbal moc líbil,Lyon se dostal oproti minulýmu zápasu i do šancí,hlavně ať vyhraje nad Záhřebem a Ajaxem(i když tam tomu moc nevěřím,co jsem viděl z dnešního sestřihu,hlavně Eriksen )

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam, že Záhrebu nasúkame aspoň 4 goly :)

Reagovat
staimy

Vždyť LYon hraje s Ajaxem doma ne? .... to jsou povinýý 3 body

Reagovat
Kily

400 pro dobráka, kterému jsem to zrovna vyžral

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Lyon je úplně z formy a vůbec všecky francouzské kluby,poslední dobou

Reagovat
smazaný uživatel

EDERSON BOL TIEZ SKVELY ... NEHRAL NA SVOJOM OBLUBENOM POSTE A AJTAK PODAL JEDEN Z NAJLEPSICH VYKONOV NA IHRISKU LANGI , SAJTI CO VY NA TO?? PRESVECIL VAS UZ KONECNE SVOJIM VYKONOM ??

Reagovat
Langi

Ederson hrál dobře...kdyby nastoupil na AM místo Gourcuffa byl by ještě lepší...

Reagovat
smazaný uživatel

po prvom zapase z realom som uz len cakal na koniec zapasu ,, na stade de gerland aj napriek prehre som spokojny skoro zo vsetkymi hráčmi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Krystýna už prý neskáče ...

Jinak jsem koukal nahoru do diskuse - opravdu stejná sračka jako včera. I bez filipa ....

Reagovat
smazaný uživatel

Včera to Real zvládl. Škoda, že pak polevil, ale celkové to bylo velmi dobré utkání. Pro nezaujatého fanouška určitě. Jinak mě celkem překvapuje, že se tady objevují názory, že to Ronaldo nasimuloval. On tomu přidal, o tom žádná, ale penalta to byla naprosto jasná. A pokud dostal předevčírem Čišovský červenou kartu, protože zmařil jasnou šanci, tak ji měl včera dostat i obránce Lyonu. Messi u jeho penalty podklouzával a z největší pravděpodobností by stejně spadl a ani nevystřelil. Před Ronaldem byla včera skoro odkrytá brána. A červenou nedostal. A je zajímavé, že rozdílné názory píšou ti samí lidé. Jeden den to je jasná penalta a jasná červená a na druhý den se to najednou obrátí na simulaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

on vlastně Kone měl dostat červenou kartu jenom za to, že se tam Ronaldovi pletl

Reagovat
Infi

Jak vůbec můžeš srovnávat situaci z úterka se středou?

Reagovat
X-bano-X

Vkladanie komentárov na tejto stránke by malo byť obmedzené, len pre držiteľov občanky. Zabránilo by sa tým, primitivizmom prekvitajúcim komentárom pubertou obdarených jedincov.

Reagovat
j_mrazik

Kterej moula dělal sestřih u tohohle zápasu? Byl víc hotovej z CRonalda než Čapek z Barcelony a to je sakra co říct.

Jinak CRonaldo je neskutečnej sobec. A přitom takovej parádní a užitečnej hráč by to mohl být.

Reagovat
smazaný uživatel

poslední dobou řeší hodně situací přihrávkou, i když by mohl v pohodě střílet. Řekl bych, že v tomhle se hodně zlepšil. Těch asistencí taky nemá letos na jeho poměry nijak málo pokud se nepletu.

Reagovat
madridcan

nahodou vcera rozdaval dost nahravok,skoda,ze ich nevedeli Benzema s Ozilom zuzitkovat

Reagovat
smazaný uživatel

mne niekedy pripada ako hrac z okresneho preboru .. dostane loptu hocikde na polke supera a drb ujebe to na barnu , ak hadam to tam padne

Reagovat
smazaný uživatel

nepi už tolko prosím ťa ...

Reagovat
smazaný uživatel

bla bla bla .... napisal som nieco zle pan kurevsky obornik ?

Reagovat
smazaný uživatel

tvo názor je také bla bla bla porovnávať Cristiana s hráčom okresného preboru to chce kumšt ak takýto hráči hravájú niekto tam u vás tak klobúk dole

Reagovat
smazaný uživatel

napisal som niekedy , takze som nechcel zhadzovat jeho kvality .. ale tak co cakat od teba ... este ma ukrizuj ze som si vobec dovolil napisat jeho zasrane meno

Reagovat
smazaný uživatel

sám si zasraný ...

Reagovat
Losinho

Reagovat
Losinho

Je. Ale rovněž si myslím, že je to parádní hráč a pro Real je i dost užitečnej.

Reagovat
Langi

OT: tak Lovren si včera poranil koleno a mohl by přijít o barážový zápas v Turecku...rozsah zranění by měl být znám do zítřka

Reagovat
smazaný uživatel

Super nádhera HALA MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je to možný, poprosil bych spravit dva údaje ve statistikách. Gól Özila v minulém zápase byl připsán Llorisovi jako vlastní a v Záhřebu Benzemu střídal Arbeloa, ne Altintop.

Reagovat
Kily

dík

Reagovat
smazaný uživatel

na h.... je to všecko,pořád ňácí hnusní Španěláci musi všechno vyhrávat

Reagovat
smazaný uživatel

První výhra Realu v Lyonu, tak zklidni hormon

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele