základní skupiny - skupina A
02.11.2010 20:45 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Inter jasně nestačil na Tottenham, podlehl mu 1:3

Tottenham Hotspur oplatil Interu Milán poslední porážku 3:4 ze vzájemného střetnutí z minulého kola a doma italského mistra porazil 3:1. Domácí tak vlastně navázali na dobrý druhý poločas z Milána, kde i v deseti dokázali vsítit tři branky. Kohouti soupeře vlastně skoro k ničemu nepustili. A Italům zase pil krev anglický uragán jménem Gareth Bale.

Ne že by první půli nechybělo tempo. Jenže diváci na White Hart Line postrádali především úvodních dvacet minut šance. A vlastně až 18. minuta byla nějakým milníkem, který by mohl zajímat. Domácí záložník Modrič se vydal proti přesile do středu hřiště, dloubl balón na Van der Varta, jenž si na hranici ofsajdu hezky zpracoval a před gólmanem Castellazzim nezaváhal.

O pět minut později měl Tottenham druhou tutovku. Na levé straně se prohnal jako vítr Bale a nacentroval do malého vápna na spoluhráče Crouche, který však z bezprostřední blízkosti z voleje hodně špatně trefil a zamířil hodně mimo. Přitom byl v opravdu dobré střelecké pozici.

Územní převahu měli prvních pětačtyřicet minut určitě angličtí Kohouti. Inter jako by ani neměl ten status obhájce trofeje Ligy mistrů. Trochu více zlobil Sneijder, který vystřelil celkem třikrát směrem na brankáře Cudiciniho. Až třetí pokus byl ale vlastně ten nejnebezpečnější, domácí brankář měl s ránou nizozemského rychlíka z přímého kopu velké problémy. Ostrými pálil ještě po půlhodině hry Lúcio, jeho střela byla sice zablokována, letěla však jen těsně vedle.

I druhé dějství vyšlo lépe Hotspurs. Nadále pokračovali v nepříjemném napadání protivníka, který začínal být z rychlých ataků na jeho bránu stále více vyčerpanější. Hlavně Bale se skoro nedal unavit stejně jako před dvěma týdny na San Siru, kde vstřelil hattrick. V 52. minutě skoro zapadl jeho padáček do brány, přitom byl při střílení zády k vyběhnutému brankáři Castellazzimu.

V 55. minutě ještě hlavičkoval Crouch nad, o pár chvil později už však slavil společně se spoluhráči. Bale tradičně dravě zaběhl po levé lajně, nikdo z Interu ho prostě nestihl, prudce přihrál do vápna, kam se jen marně natahoval Castellazzi a anglický pavouk Crouch v pohodě dorazil do prázdné svatyně.

Hosté se alespoň trochu dostali do zápasu díky kontaktnímu gólu Eto’oa. Chybu udělal bek Hutton, jenž nechal kamerunskému ostrostřelci příliš prostoru, ten si srovnal balón na pravačku a točenou ránou ke vzdálenější tyči snížil.

Jenže možný zvrat Interu zabránil zase Bale. Ani v 89. minutě nebylo znát, že naběhal skoro 12 kilometrů, pronikl v plné síle po levé straně hřiště, předložil střídajícímu Pavljučenkovi, jenž se z obdobné pozice jako Crouch při druhé trefě Tottenhamu nemýlil. V závěru měl ještě šanci Milito, ovšem bez nároku na gólový úspěch.

Autor: Patrik Sandev / eurofotbal.cz

Komentáře (797)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak jako minuly tyden...znovu bych se do toho ze obe muzstva daji gol

Reagovat
cresposuper

1-2

Reagovat
smazaný uživatel

Také myslím, že Inter vyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Tomtaf

4:3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Inter se zvedá pod novým trenérem, navíc anglický tým, takže Benítez ho bude mít určitě dobře přečtený, půjde na jistotu, bude plichta, proč riskovat :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlas, Benitez príde s betónom, taká prestrelka ako minule je hodne nepravdepodobná.

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Lorcan

a navíc Interu by bod mohl stačit

Reagovat
cresposuper

Castelazzi,- Maicon, Lúcio, Samuel, Santon (Chivu),- Zanetti, Muntari (Nwanwko) - Biabiany, Sneijder, Eto´o,- Milito

Reagovat
smazaný uživatel

vidno ze chces ukazat ze mas prehlad o kadri interu ale tu monost ze by hral nwankwo v londyne v zaklade to si tam nemusel ani pisat ale zamachroval si lebo cakas ze sa ta azcnu pytat kto je nwankwo co??? ale v pohode ked uz tak by mal sancu nastupit skor joel obi nemyslis??nwankwo nema zatila jediny start tusim zatial co obi uz tri

Reagovat
Jajinek

jenže pane přechytralý, Obiho Rafa zatím staví výlučně na křídlo, kdežto Nwankwo je čistokrevné CM, hrál tam i v přípravě a je v podstatě (snad krom Chivua) jediná alternativa do středu při těch zraněních. Navíc v přípravě hrál výborně a kdo ví, nebýt zranění které měl mohl mít klidně více startů než Obi...

Reagovat
cresposuper

Kriste, to nemyslíš vážne, vtipálku, však?

Reagovat
Veselac

těžký zápas myslím že spurs mají na výhru a Inter taky nebude furt vyhrávat....takže bud 1 nebo over 2,5

Reagovat
smazaný uživatel

Van der VArt, hlavní tahoun mužstva?? TAk jako špatně ten kluk nehraje, ale že by byl výrazně lepší jak Modrič, Lennon, či Bale se mi vůbec nezdá.

Reagovat
smazaný uživatel

no v Premier league nastřílel nejvíc branek z Tottenhamu

Reagovat
kiwwi

momentalne prevysuje vsetkych tebou spomenutych hracov

Reagovat
smazaný uživatel

Bele a Lenon su lepsi:)

Reagovat
smazaný uživatel

Zapinas televizi, kdyz se na ni divas?

Reagovat
Mihal

Reagovat
Biozdenda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je to hlavny tahun muzstva

Reagovat
smazaný uživatel

1-2

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

Zvláštní. Podle výsledků v serii A bych čekal, že Inter hraje na obranu, ale podle jeho skóre v LM je vidět jak je Italská liga brutálně defenzivní. Většinou je to v téhle fázi sezóny naopak.

Reagovat
Pinturicchio

Není, nemáš pravdu a nemůžeš soudit jen podle skore jednotlivých týmů.

Reagovat
j_mrazik

Jo, třeba Juve se minulej rok ani nesnažilo dát gol.

Reagovat
Pinturicchio

No, nesnažilo, ono to spíš nešlo. ( Jinak takovéhle provokace, c'mooon, try harder )se

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky když sem viděla nějaký zápas série A, tak tam padaly strašně krásné góly a létaly tam nádherné střely z dálky, ale těch gólů bylo málo a hře chyběl spád. V Ligue One podá podobně málo gólů, ale hra je mnohem rychlejší, závarů před brankou je víc a hra má větší plynulost.

Reagovat
Pinturicchio

Tak ale to už mluvíš o něčem jiném - spád hry x defenziva. . V italské lize už se dávno nehraje to, co mají u nás lidi zafixované - beton, beton, beton. To už dávno neplatí. Jinak s tím tempem hry souhlasím, calcio je takové vláčnější.

Reagovat
DelPiero137

ale ked ma Inter vyhrat, radsej nech vyhrava v LM , koeficient....

Reagovat
Pinturicchio

Když už, tak tam, no.

Reagovat
smazaný uživatel

To zase ne, beton se tam nehraje. Ale faktem je, že většinu těch pomalých útoků jde nutně do zformované obrany a z toho moc gólů nepadá. Leda po těch střelách z dálky.

Reagovat
j_mrazik

Oni střílí z dálky, protože jsou líný doběhnout k brance. Jinak je pravda, že italská liga je na pohled pomalá. Ale když bylo srovnání Liverpoolu s Fiorentinou, tak je taloši uběhali. Třeba je to tím, že jsou daleko kamery na stadionech. Takovej menší optickej klam.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

optickej klam... niektore zapasy su strasne nudne a hracom sa nechce behat. Inokedy sa im chce a zapasy maju smrnc.

Bude to zniet smiesne, ale ja by som zaviedol skusky vytrvalosti, a ich dodrzovanie. Zobral by som priemer kolko nabehaju hraci v PL a BL. Kazdy kto by bol zapisany na supisku v Serri A, by musel zvladnut vstupny test pred ligou a dodrzat tuto kvotu. Samozrejme ze by to bolo odstupnovane vekom pripadne aj poziciou na ihrisku.

Dodrzovalo by sa to tak, ze muzstvo ako celok by musel napr. za 5 zapasov celkovo nabehat urcity pocet kilometrov. Ak by niekto nedodrzal kvotu, tak hrac ktory by nabehal najemenej, by dostal distanc na jeden zapas.

Znie to smiesne, ale nieco by sa s tym malo robit. Aj mne to vadi, ze niektore zapasy su odohrane v treningovom tempe a neda sa nato pozerat. Obe muzstva brania dobre a jedine ako rozbit tuto obranu je intenzivny pohyb. Ale to sa niektorym muzstvam nechce a radsej si odklusavaju cely zapas, su spokojny z bodom jak domaci tak hostia. A ten obraz hry potom vyzera priserne.

Reagovat
smazaný uživatel

To by zase hráči jenom bezcílně běhali a nic by z toho nebylo. Já bych dal že za vítězství by byly čtyři body a za remízu bod. Pak by se snad vyplatilo útočit. Aji když by to asi dopadlo jak v naší lize. Oba týmy 85 minut vyklusávají, potom 7 minut běhají a nakonec se jeden vzteká na rozhodčího že nastaloval jenom dvě minuty, a že jim tím ukradl vítězství.

Reagovat
smetos

jake zapasy jsou dnes a zitra na ct4??

Reagovat
smazaný uživatel

TV.SMS.CZ

Reagovat
smazaný uživatel

Inter prekvapi a zaslouzene vyhraje o gol.

Reagovat
cresposuper

Inač k tým zostavám, ktoré ti píšu: Ak bude hrať Eto o a Panděv, tak skôr nastúpia proti nohe.

Reagovat
Jajinek

Defensivní fáze a složení mužstva je poměrně jasná, navíc je tam toli zraněných, že ani není možnost pro nějaký výběr. Jsem zvědav na Muntariho, snad zahraje dobře a Spurs se zalíbí. Ale mám z něj v tom dvojzáložníkovém systému strach. Stejně tak mám strach z toho, jak k zápasu přistoupí Maicon, protože poslední dobou je to obrovská tragédie a jestli ho Bale bude zase větrat, tak to potěš. Santon si může poradit s Lennonem jeden na jednoho, ale musí to ustít pozičně a moc se nevysouvat.

Zajímavá bude naopak naše útočná část, kde už jsou všichni v pořádku a Rafa tak může vybírat. Dnes a o víkendu s Brescií napoví, jestli opravdu bude Rafa stavět maldíky, nebo tam vrátí osvědčené Milita s Panděvem. Dnes bych se na MIlita poměrně těšil. Nutně se nemusí výhrát páč postup je blízko, obrana bude daleko otevřenější než pak proti Brescii. Tutdíž dnes bych dal Etoo - Milito - Biabiany. Proti Brescii pak Panděva s tím, že Coutinho by mohl být střídající žolík v obou zápasech.

FORZA INTER

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Mihal

Len či dostane Santon príležitosť. Neviem ako je na tom po zranení Chivu ale ak je 100% zdravý tak myslím, že ho Rafa uprednostní.

Reagovat
Jajinek

tak Chivu už je v nominaci takže by hrát mohl, ale proti Lennonovi bych tam dal raději rychlostně disponovaného beka, píč to bude asi solidní atletika, což čekám od celého Tottenhamu.

Reagovat
Mihal

No tak Santon by bol lepší rýchlostne ale s Janovom mu to pozične nešlo. Dôležitý bude aj výkon Wesa, v Serii A mu to nejde podľa jeho predstáv. Tie priame kopy lietajú buď vysoko nad alebo do múru. Dnes bude jeho dobrý výkon dosť potrebný. Aspoň taký výkon ako v druhom polčase v Janove by bol celkom fajn.

Reagovat
Jajinek

to je pravda, ale dnes to nebudou taktické šachy o jedné brance ale spíš rychlostní souboje s Lennonem...

Reagovat
Mihal

dnes to bude ale asi opatrnejšie, nebude to taký trhák ako na Meazze (myslím), stačí nám aj remíza, oni musia hrať a toho by sa dalo využiť. Každopádne už chcem na place Milita.

Reagovat
Jajinek

no já myslím, že na nás vletí a budou se nás snažit dostat pod tlak od úvodních minut, a těch věžeckých soubojů tam bude více než dost. Zlášt jestli nasoutpí zase 4-2-3-1 s Crouchem a křídlama.

Reagovat
Mihal

nechajme sa prekvapiť, ja by som si našu zostavu vedel predstaviť aj na dvoch hrotov s Militom a Etoom na hrote s Coutinhom pod nimi, za ním Wes a Muntari ( divná dvojica ale nikto iný nie je) a za nimi Zanetti, obrana jasná. Lenže ten diamant v zálohe je už asi zabudnutý. Je to škoda lebo Coutinho by v tom strede mohol predvádzať pekné kúsky a nemusel by sa tak sťahovať ako na krídle čo mu teda nevyhovuje a Wes si myslím, že by sa dokázal prispôsobiť lebo aj v Reale hrával zľava...

Reagovat
Jajinek

pokud upustit od hry 4-2-3-1 tak momentálně asi jen na stromeček, ale když už jsou všichni útočnící OK, tak je to zbytečné. To přeřazení Wese do středové trojky ano, ale raději až v létě aby se to testovalo v přípravě atd. Náš tyl hry by se tím dost změnil a takhle naráz by to byl risk. Musíme prostě počítat s tím, že Rafa bude hrát 4-2-3-1 a je to...

Reagovat
Mihal

no to je jasné, robiť experimenty v rozbehnutej sezóne sa nedá, len mi je lúto nevyužitého potenciálu Coutinha, ten chlapec má proste oči. Presne vie kedy a kam má nahrať, keď to ešte spresní a futbalovo dospeje tak z neho môže byť najlepší trequartista na svete a to nepreháňam. Bola by škoda zadrbať taký talent na krídle...

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

Takže do útočného štvrolístka do základnej zostavy Nerazzurri by som nedal žiadneho Milita, ani žiadneho Pandeva, ale postavil by som to takto:Biabiany, Sneijder, Coutinho- Etoo. Na Tottenham by mohla platiť rýchlosť na týchto hráčov, keďže ich obrana je v celku pomerne pomalá. Il Principeho by som tam šupol až v druhom polčase okolo 55. minúty namiesto Coutinha. Pandev by mohol prísť kľudne cca v 65. minúte namiesto Biabianyho. No a to tretie striedanie si treba nech, ak by sa niektorí z našich hráčov zranil.

Reagovat
Jajinek

Hutton, Gallas nebo Assou Ekotto nejsou zase tak pomalý...

...a to tvoje žiadného Milita si stč za klobouk. Milito musí hrát a co nejdřív. Ti mladí kluci jsou strašně nevyrovnaní a hlavně nególoví...na pravdelný základ ještě nemají.

Reagovat
cresposuper

Reagovat
vodka

hutton je ale slabý pozičně, Assou Ekotto je prostě assou ekotto a Gallas zatím nepodává výkony, jako v AFC...

Reagovat
Jajinek

ale jsou to atletičtí typy obránců, nemlžeš o nich říct, že jsou pomalí...

Reagovat
smazaný uživatel

Milito ale nezvládne naplno odohrať celý zápas, preto bude lepšie, až keď tam príde na tých 35-40 min a odmaká to s poriadnym nasadeným. A cez víkend v SA proti Brescii by som ho dal už normálne do základu.

Reagovat
Jajinek

vzhledmek tomu, že trénuje s týmem už více než týden a v Janově nehrál, tak si myslím že takových 60-70 minut zvládne, a pak by za něj měl jít mladík. Tenhle zápas by mu mohl sedět.

Reagovat
Mihal

Reagovat
smazaný uživatel

prober se, Milito musí hrát základ, není na co čekat. Biabiany hraje hovno, Coutinho může být na druhé straně vedle Wese. Ale rád bych viděl zase klasiku i s Goranem

Reagovat
smazaný uživatel

Slepice vyhrajou...2:0

Reagovat
vodka

vidiím to na 1X...

Reagovat
kiwwi

Záložníci Rafael van der Vaart a Wesley Sneijder se před dnešním utkáním Tottenhamu a Interu Milán provokovali skrz sociální síť Twitter. Středopolař Spurs napsal: „Oi...Wesley! Vaše obrana připomíná kus nizozemského sýra – je totiž stejně děravá.“ Snejder na zprávu reagoval těmito slovy: „Oi...Rafael! Mám pro vás dobrou zprávu, našel jsem pořádného brankáře. Prodávají ho na eBay.“ (Sun)

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Biozdenda

tyhle detaily by nemely byt dostupne, clovek by si aspon zachoval iluzi, ze to nejsou tupci bez smyslu pro humor

Reagovat
smazaný uživatel

pekne hecovacky len to je haluz ze van der vaart si vymslel blbost ktora velmi neplati zatila co sneijder to trafil

Reagovat
smazaný uživatel

A tento zápas budeme môcť sledovať na Nova sporte v HD kvalite cez internet

Reagovat
smazaný uživatel

na stránkách novy to bude i když je to v TV?

Reagovat
smazaný uživatel

Citujem:

"Toto utkání budete moci sledovat na kanále NOVA Sport a zpravodajském portálu tn.cz!"

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je solidní

Reagovat
Biozdenda

tam bude sestrih a nebo textovy prenos ne? Prece jenom je to odporna Nova..

Reagovat
smazaný uživatel

Však už uplynulú LM tam dávali normálne, že si mal obraz v HD kvalite plus český komentár, ale dávali len vybrané zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Přemýšlím, co dnes s tím zápasem provedu, těším se, mohl by být dobrý fotbal. Remíza nám stačí, ale vyhrajeme.

FORZA INTER!!!

Reagovat
Cipinho

ty interisto jeden...doufám, že vyhraje Tottenham kdyžtak se můžem jít hádat do hospody

Reagovat
smazaný uživatel

ty krávo, ciao ty ožralo prasáckej, můžem no, ale víš jak jsem ti to říkal, nerad se na Inter divám v hospodě, páč tam musím poslouchat ty přechytřelé kecy většiny blbců a pořádně tam ani nemohu bezostyšně řvát . OT: Víš o tom bezpochyby, že dnes je zas to karaoke v "S"ku, co jsme tam minule tak ehm "něžně" zpívali?

Reagovat
Cipinho

o karaoke vím, ale dneska bych semožná radši díval na ten fotbal, když budu na karaoke, tak se moc ožeru :-D

Reagovat
smazaný uživatel

to je jako prašť a uhoď - ožeru se stejně, ale o fotbal se připravit nenechám, takže se kouknu na Inter, budu během toho "slavit" každý dílčí úspěch a pak bych kdyžtak dorazil ještě tam do Eska

Reagovat
smazaný uživatel

z olomouce?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Pojď sem Milane, já ti udělám televizi, to je důležitý. Hele noviny mám pořešený jak nikdo. do Sportu bude psát Venca, čili by tam jako neměl bejt Procházka, jestli mi rozumíš, to je velikánský plus.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to bude zase nějaká přestřelka

Reagovat
minoLFC

hlavne nezabudnuť vysvetliť Gomezovi, že minulé dostal červenú nech sa zbytočne nehrne do brany

Reagovat
Tomanatura

Po sobotě nemůžu jinak, než Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

jak po sobotě, u tebe se jedná o dlouhodobý stav

Reagovat
Tomanatura

Tak to každopádně, ale dneska je taková speciální motivace

Reagovat
smazaný uživatel

noi contra tutti

Reagovat
kiwwi

ja seriem na fans Spurs, Tottenham je sympaticky anglicky tim a budem im drzat

Reagovat
Tomanatura

To je mi taky, ale Werder s Twente jsou pro mě nyní víc hlavně kvůli fanouškům...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Vylož si to třeba tak, že mám strach, abyste se případným postupem v LM dále nedostali před MU už teď a ne až "za chvílu".

Reagovat
Godwinson

Tottenham je porazí, 3:1.

Reagovat
maras93

Kéžby.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Radin

výborný tip

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

inter vyhra 1:3......eto o 2,sneijder.......sneijder v LM opat zaberie a spolu s etoom ten zapas rozhodnu pre inter....to su rozdielovy hraci interu v LM....cii??

Reagovat
Lorcan

nakonec postoupí ze skupiny Inter i Spurs

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Bale je nesympatický hráč ale aspoň že není angličan

Reagovat
miky10

Bale je jeden z největších sympaťáků co v současnosti běhá po trávnících

Reagovat
smazaný uživatel

neni ale mosim uznat je to pán futbalista

Reagovat
maras93

Reagovat
smazaný uživatel

Pravdepodobné zostavy:

TOTTENHAM (4-4-1-1) - Cudicini; Hutton, Kaboul, Gallas, Assou-Ekotto; Lennon, Jenas, Huddlestone, Bale; Van Der Vaart; Crouch. All. Redknapp

INTER (4-2-3-1) - Castellazzi; Maicon, Lucio, Samuel, Chivu; Zanetti, Muntari; Pandev, Sneijder, Coutinho; Eto'o. All. Benitez

Reagovat
Lorcan

Van der Vaart asi těžko

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo?

Reagovat
Lorcan

zranění

Reagovat
smazaný uživatel

A presnú závažnosť charakteru jeho zranenia poznáš?

Reagovat
Lorcan

nepoznám, nejsme klubovej lékař

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim nevim

Reagovat
Jajinek

odvážné a slovem pravděpodobné bych to nerad nazval...

Reagovat
smazaný uživatel

Na našej stránke to bolo napísané a väčšinou sa im to darí predpokladať, ale tak zas výnimka potvrdzuje pravidlo:)

Reagovat
Jajinek

na které stránce?

Reagovat
smazaný uživatel

fcinternews.it

Reagovat
Jajinek

já myslím, že se teda netrefili, v obou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ani mne sa tie zostavy nejako nepozdávali, ale zas nejaký dôvod k tomu museli mať, aby ich napísali takto.

Reagovat
Jajinek

tak když se ti nezdály, proč je sem bez jediné výhrady házíš...?

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo je možné, že tie týmy v takýchto zostavách nastúpia. Ale úplne presne odhadnúť 22 hráčov nie je až také ľahké.

Reagovat
Jajinek

sám jsi říkal, že se ti nelíbí a našel by jsi tedy nějakou, která se ti zdá pravděpodobnější, tak proč si sem házel zrovna tuhle?

Reagovat
Petrinho17

2-2 G:Bale,Van der Vaart-Eto´o 2

Reagovat
miky10

1:2 Pavlyuchenko - Etoo 2

Reagovat
Krausio_Real_M

2:0 inter si ani neškrtne

Reagovat
smazaný uživatel

jako hra ten Biabiany ?.. ma dnesk sancu na zaklad ?

Reagovat
smazaný uživatel

šanci určitě má, páč mu Rafa dost věří, hodně hraje, ale to je taky dost tím, že je velká marodka a malá konkurence (bohužel). Jinak ale mě celkem zklamal letos, čekal jsem od něj víc, už prot, že loni se mi líbil. Coutinho je dalek ovětší příslib

Reagovat
smazaný uživatel

a jako si rozumeju Coutinho so Sneijderom ?.. lebo Wesley vraj teraz nic nehra.. a aj Pandev sa mi zda ze vecsinou len sedi

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes budu přát dobrému fotbalu,hodně vyloučených a hodně kiksů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cresposuper

Ciao, Tomáš, nevieš please , či sa dá niekde na nete sledovať Inter Channel?

Reagovat
smazaný uživatel

kdysi jsem to někde chvílema chytal ,ale nyí už nevím. Taky jsem to nedávno řešil ještě s kolegou z clubu, ale asi to dali pryč a nelze to chytat. Co já vím, tak to nejede nikomu tady ani přes satelit, jen v sídle clubu to Ros´tovi jede a myslím, že i Massimo to nějak chytá doma, ale nejsem si jistej. Chtěl jsem si to dát domů, ale je to složitý a drahý, bohužel

Reagovat
Cipinho

inter zklamal, tottenham jede

Reagovat
smazaný uživatel

nj, zas budeš na koni ty pseudoexperte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cresposuper

FORZA INTER!! FORZA PUPI!

Reagovat
smazaný uživatel

Dávají to dnes na ČT4 ?

Reagovat
smazaný uživatel

Inter Milán - pravděpodobná sestava:

Castellazzi - Maicon, Lucio, Samuel, Chivu - Zanetti, Muntari - Eto'o, Sneijder, Pandev - Milito

Když už tak sand Eto´o na hrotu a na pravo Coutinho ne?

Reagovat
cresposuper

Je tam veľa možností. Určite treba do základu Principeho, Etoo má základ takmer istý, Wesley rovnako. Čiže teoreticky sa rieši jeden ofenzívny post. Tam môže hrať Pandev, Biabiany a Coutinho, uvidíme koho z nich zvolí Rafa

Reagovat
smazaný uživatel

Castellazzi - Maicon, Lucio, Samuel, Chivu - Zanetti, Muntari - Biabiany, Sneijder, Pandev - Eto'o

Orlandoni, Cordoba, Matrix, Santon, Nwankwo, Coutinho, Milito

Nevim, asi Rafa s Chivuem chrápe.

Reagovat
smazaný uživatel

Možno mu nechce dať až takú zápasovú záťaž, lebo vie, že býva často zranený.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tento zápas sa teším skoro tak isto ako na májové finále LM v Madride, asi možno aj preto, že sa vracia náš strelec Milito plus znova uvidím hrať super hráčov ako Coutinho, Zanetti atď...

Reagovat
Jajinek

Coutinha a Zanettiho můžeš přeci vidět skoro 2x týdně...tenhle zápas není skoro ničím vyjimečný...srovnávat ho z Madridem...fakt mám pocit, že to někdy děláš naschvál, ty svoje kecy...

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoducho som dostal teraz taký pocit, že na tento zápas sa nesmierne teším.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Jajinek

tak já se těším na každý zápas Interu...ale Madrid...to bylo přeci něco nepopsatelného...bohužel z tvého pohledu fanouška je jasné, že to nechápeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Možno pred ním som mal viac stresu alebo tak...

Reagovat
Jajinek

tak Tvůj přístup ke klubu a dobu, po kterou fandíš všichni známe. Časem to třeba bude jiné, neboj.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham: 23 Cudicini; 2 Hutton, 4 Kaboul, 13 Gallas, 32 Assou-Ekotto; 7 Lennon, 6 Huddlestone, 14 Modric, 3 Bale; 11 Van Der Vaart; 15 Crouch.

A disposizione: 37 Pletikosa, 8 Jenas, 9 Pavlyuchenko, 10 Keane, 12 Palacios, 19 Bassong, 21 Kranicar.

Allenatore: Harry Redknapp.

Inter: 12 Castellazzi; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 26 Chivu; 4 Zanetti, 11 Muntari; 88 Biabiany, 10 Sneijder, 27 Pandev; 9 Eto'o.

A disposizione: 21 Orlandoni, 2 Cordoba, 22 Milito, 23 Materazzi, 29 Coutinho, 39 Santon, 40 Nwankwo.

Allenatore: Rafael Benitez.

Reagovat
Jajinek

tak se internews sekli jen v jednom jméně na každé straně...

...jinak jestli Rafa nepostaví Milita do základu ani proti Brecii, máme tu zárodek solidního problému, který by pro rafu nemusel dopadnout dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bude určitě střídat a proti Brescii bude podle mě už v základu.

Reagovat
Jajinek

no to doufám...

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Lubinterista

To bylo caviků kolem Vaarta. Věřím, že dozadu budeme hrát zodpovědněji než posledně při přesilovce. Doufám, že Samy naváže na své střelecké úspěchy.

Forza INTER !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jakejch caviků? Dneska už se psalo, že nejspíš nastoupí.

Reagovat
Lubinterista

Tady vejš, ale na tvoji obranu ty si to nebyl PseNepse. Ale taky se psalo, že nenastoupí. Je mi to ale celkem jedno...

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 (van der vaart.defoe)

Reagovat
smazaný uživatel

Tento zápas vysielaný na Nova Sporte sa nedá už pozerať zo Slovenska?

Reagovat
smazaný uživatel

Nwm , jak to máte ...

Reagovat
Counter
Reagovat
panca

to je dobre

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Jajinek

Ta vysoká kamera je úplně na nic...jinak Wes začal tradičně strašně, ale Panděv překvapivě dobře...bude to zajímavé...

Reagovat
smazaný uživatel

Obě holandská dvojčata hrají dnes hrozně. Rozdíl je v tom, že Wes alespoň běhá

Reagovat
smazaný uživatel

Tí naší hlavičkári

Reagovat
smazaný uživatel

Muntari

Reagovat
smazaný uživatel

Bale si z nich zas dělá šašky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bale uz na tom tezko neco zmeni

Reagovat
Jajinek

No já jsem tedy od Spurs čekal větší nápor, zatím jen neškodné centry...

Reagovat
panca

zatim si je davate v poho. Btw maicon je jakejis vycichlej! Porad dobrej, ale kde jsou jeho pruniky do vapna, strely atd?

Reagovat
panca

tak uz ne

Reagovat
Jajinek

všechno je mu jakoby jedno...

Reagovat
panca

druhej pirlo

Reagovat
smazaný uživatel

Bale si Maicona udělá, kdy se mu zachce

Reagovat
smazaný uživatel

To víš, nejlepší bek planety

Reagovat
Jajinek

zkus si napřed zjistit v jaké je Maicon formě, než sem vybleješ další výsměch...Maicona si nyní dávaj i útočníci Bari...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli si ho dávají útočníci Bari, tak je to ještě na mnohem větší výsměch.

Reagovat
vodka

takový rafael mu nedvolil vůbec nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že jsem tou kritikou Vaarta vyprovokoval

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že jsem tou kritikou Vaarta vyprovokoval

Reagovat
vodka

góóóóĺ

Reagovat
smazaný uživatel

Vaart to byl kauf

Reagovat
smazaný uživatel

Modřič

Reagovat
smazaný uživatel

aauuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
vodka

co tam ti klučinové blbnú s těma balonama?

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, koukám, že je to dneska na Italy v základu 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

jinak Modrič to udělal krásně...to se musí nechat, vyšachoval naráz celou naší obranu, škoda...Spurs zatím nic moc, snad se tím nenakopnou...

Reagovat
vodka

nic moc je hlavně inter...

Reagovat
Jajinek

ty jsi jako čekal, že budeme Spurs v Anglii přehrávat Hrajeme zhruba to, co se dalo čakt, tady hlavně zezadu...bohužel 2 šance už si Spurs vytvořili, jednu díky genialitě Modriče, jednu díky laxnímu Maiconovi...

Reagovat
vodka

ne přehrávat, ale že budete schopní v útoku podržet balon...

Reagovat
Jajinek

no to jsme...na to, že hrajeme v Anglii...já naopak čekal že Spurs budou chtít mít nějaký tlak...o to více škoda toho gólu, ale byl krásný no...

Reagovat
smazaný uživatel

Bale je nezastavitelný. To je neskutečný

Reagovat
vodka

ale je pořád horší než marcelo no... crouch ale neni bombarďák no...

Reagovat
smazaný uživatel

pohádkáře z Madridu neber vážně. Oni si žijí svoji realitu

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho by ho spacifikoval ale Benitez na to nemá koule ....

Reagovat
Tomanatura

To vůbec není pravda, jenom proti němu nehraje žádný pravý obránce, jelikož Maicon je momentálně jeden z nejhorších v serii A, ne-li nejhorší.

Reagovat
smazaný uživatel

Maicon je jak žáček MOurinho je znát že chybí Kde je vyhrává se ...

Reagovat
Godwinson

Maiconovi nebude dobře, až sleze z toho kolotoče.

Reagovat
smazaný uživatel

prenos sportstream24.com/champions_league_football/watch_online_22

Reagovat
smazaný uživatel

Bale hraje neskutečně, ale Lennon mi přijde totálně z formy

Reagovat
vodka

taky že je...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Coze?

Reagovat
fantomas

Co cože? Snad nechceš klasicky "kohoutovsky" tvrdit, že nikde nemáte slabinu a že všichni sou teď v top formě.

Reagovat
smazaný uživatel

Coze?

Nemám problém naše hráče kritizovat ani když se daří. Ale že je Lennon v dnešnim zápase totálně z formy? Byly na něj dva žlutý fauly, jezdil nahoru dolu, přesně centroval... Jeho nejlepší výkon od Stoke.

Reagovat
SunFells

To je ten nejlepší pravý bek na světě, ze kterého si Bale dělá dobrý den?

Reagovat
vodka

nejlepší bek je teď prej v záloze...

Reagovat
Jajinek

další nezasvěcený...

Reagovat
SunFells

Prosím, zasvěť mě

Reagovat
Jajinek

Maicon momentálně není nejlepší pravý bek ale jeden z nejhorších obránců Série A...

Reagovat
SunFells

No to jsem si všimnul, očekával jsem něco hlubšího

Reagovat
Jajinek

no tak když to víš, tak proč tu píšeš takový provokační nesmysl?

Reagovat
SunFells

Že s ním není něco v pořádku jsem si všimnul až teď, já Calcio nesleduju a nemohl jsem uvěřit, že by se propadnul až tak, že s sebou nechá tak hloupě vyjebat ..tak jsem si holt trochu rýpnul, nedělej z toho drama

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak co se týče zrychlení, tak mi přijde Bale nejrychlejší na světě. Jemu vážně stačí předkopnout si balón a běžet

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem na to zrovna myslel. Ale nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi má sice na míči lepidlo a zrychlení více než slušné, ale jestli by si takhle předkopnul míč a na tak krátkém úseku předběhnul Maicona, to tedy nevím

Reagovat
vodka

Rafael ho ale uběhal, kromě jedné situace...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak předkopnutí míče je celkem snadno bránitelné, když máš nějaké zkušenosti a nebo máš zdvojené hráče

Reagovat
vodka

on ale proti němu hrál většinou jeden na jednoho, většinou ho fakt stíhal... on rafael je fakt rychlý jak ďábel, ale má problémy s pozičním bráněním, pokud je postupný útok...

Reagovat
Radin

tak hlavně obránce se musí ještě otočit a to taky chvilku trvá :-)

Reagovat
fantomas

Theo má pořád lepší akceleraci.

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutní rychlost každopádně, ale akceleraci nevím. Budou na tom dost podobně

Reagovat
fantomas

Akceleraci má právěže ze všeho nejlepší. "Z nuly na maximum" se dostane během chvilky, navíc s míčem u kopačky...opravdu sem neviděl zatim nikoho, kdo by ho v tomhle předčil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli jsi dneska viděl souboj Maicon vs Bale, tak možná budeš na pochybách. Možná máš pravdu, ale pzůsob s jakou lehkostí přešel Bale přes Maicona, to bylo něco neskutečného. Celou dobou jsem si říkal, proč si cpe míč k lajně, že tam nemá šanci projít a on si předkopnul míč a vyvinul takové zrychlení, že jsem jen čuměl

Reagovat
fantomas

No Walcott zase o víkendu startoval z podobné pozice jako Ilunga nebo kdo a během okamžiku ho trhnul snad o deset metrů. I někdo v diskuzi se nad tim podivoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli myslíš tu kolmici Fabregase z otočky, tak Theo byl rozběhnutý, zatímco Ilunga reagoval na jeho následný pohyb. Bale si jen předkopnul míč ze stoje a běžel, stejně tak Maicon a na těch pár metrech ho zkrátka udělal

Reagovat
fantomas

Tak tam šlo o to, že Walcott byl rozeběhnutý v klusu a nejdnou nakopl motorku a nikde po něm ani vidu ani slechu.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná mi to u něj už nepřekvapuje, spíš mě potěšil tím opět výborným zakončením, kterému chyběla jen trocha štěstí. Bale mě ale tím svým minisprintem doslova unesl

Reagovat
fantomas

Tak mě hlavně neunáší, že on si ten míč fakt vždycky předkopne. To Theo tolik nedělá. Ono bez balonu, nebo s ním ve vzdálenosti deset metrů od kopaček, se hned sprintuje/zrychluje snáze.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne napada jeste Odonkor, kteryho uz jsem ale dlouho nevidel. Ale vzdycky to byl taky jeden z tech sprinteru..

Reagovat
Tolstobik

Heslo Interu pro dnešní večer: nejlepší útok je obrana

Reagovat
Tomanatura

Rafo, ty idiote, už kur*a sdělej toho Maicona!

Reagovat
smazaný uživatel

Stráta motivace ...a nepřestup do Realu udělal z Maicona průměr

Reagovat
Tomanatura

Průměr je Rafael, Maicon se Sneijderem jsou naprosté trosky.

Reagovat
terry

Fanta brečí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja na něm hůl nelámu,až přestoupí zase bude hrát užasně .

Reagovat
smazaný uživatel

přece mě nechceš připravit o tu srandu

Reagovat
smazaný uživatel

Šivú

Reagovat
smazaný uživatel

Jak teď Maicon před Balem couval k lajně, wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

Vaartovi se tvoří na hlavě Zidanový kolečko

Reagovat
smazaný uživatel

Tajemství jeho formy

Reagovat
smazaný uživatel

Lennon je možná z formy, ale Hutton je tragéd i když je ve formě

Reagovat
vodka

centruje skoro jak alves...

Reagovat
smazaný uživatel

I když jsou Alvesovy centry často terčem posměchu, tak přesto je stále nejproduktivnějším bekem Evropy, co se týče gólů + asistencí

Reagovat
smazaný uživatel

Což je při stylu Barcelony dost nepochopitelný, žejo...

Reagovat
smazaný uživatel

To ne, ale jeho centry najdou i hlavu Messiho, takže zas tak špatný je mít nemůže

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem se cuká podepsat novou smlouvu. Osobně si myslím, že podepíše, ale kdyby ne, tak máme problém. Jeho rychlost, náběhy a sehranost s Messim by nám hrozně chyběla. A on to ví ...

Reagovat
smazaný uživatel

Van der Wiel, ten by k vám hned zapadl. Zas taková tragédie by to pro vás nebyla

Reagovat
smazaný uživatel

tak jeho přednosti se přesně do toho stylu hodí. Výborně spolupracuje na své straně s Messim a Xavim.

A co si budeme povídat - při výšce barcelonských útočníků není žádné překvápko, že je hodně těžký některého z nich trefit centrem

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak.

Reagovat
vodka

tak hraje taky v barceloně... jinak centry má fakt hrozné, když ho vidím, tak jich třeba 20 posere, pak dá ale jeden lahůdkový...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak se mi i zdá, že Rafu Redknapp přechytračil. Na Maicona je tam často Bale s Ekottem dva

Reagovat
Tomanatura

Tak to promiň, ale to bych dokázal i já Každý, kdo viděl pár posledních zápasů Interu, tak musel vědět, že tudy to půjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Stačilo, že Redknapp videl zápas Inter vs Tottenham.

Reagovat
Pinturicchio

Nezbývá než doufat, že Tottenham Garetha udrží, protože tohohle hráče bych Interu opravdu nepřál.

Reagovat
smazaný uživatel

Etoo drží prapor Interu. Jako jeden z mála.

Reagovat
Pinturicchio

Když Tě tady vidím, Jiří, co říkáš na ten náš údajný zájem o Božana?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Barcelona sama se musí rozhodnout, co s Bojanem vlastně zamýšlí. Osobně si myslím, že je zájem o něj výmysl a ta cifra - 22 mega euro hodně nadstřelené.

Ale pokud by to byla pravda, tak bych ho za tu cenu asi pustil. Ale je to můj názor.

Reagovat
Pinturicchio

Kolik myslíš / jak bys odhadoval jeho cenu Ty? Právě si vzpomínám, že jsi říkal, že budete potřebovat každého hráče ( ted je tuším navíc zraněný ... Jefferson? ).

Ono bude asi dost záležet, jako to budeme stavět - jestli se vzdáme té "Alexovy" pozice v útoku a budeme hrát "menší, rychlý, obratný" a druhý hrot "vysoký, sklepávač, hlavičkář", prostě takový ten klasický útok ve 4-4-2, "malý / velký" útočník.

Reagovat
Rssa

Bojan, Džeko, Krasič, Hasan To byste měli hodně veselo

Reagovat
Pinturicchio

První tři jmenovaní se horkokrevně neprojevují, Hasan jde pryč.

Reagovat
Rssa

Místo Hasana Ardu Turana a ještě nějakého Chorvata a máte to komplet

Reagovat
smazaný uživatel

odhad? O něco míň.

Ne, pokud by se Bojan prodával, tak určitě ne tuhle sezonu. Už teď máme útok osekaný na kost.

Jeffren. Out na měsíc.

Reagovat
Pinturicchio

Říkal jsem si, že je to pitomost, oboustraná. Dík.

Reagovat
Godwinson

Škoda, že Crouch nedal tu svojí šanci, mohlo to být veselejší.

Reagovat
smazaný uživatel

zatím nádherný zápas, 45 minut uteklo jako voda, Carlo za save ,, jen tak dál

Reagovat
Counter

Huddlestone měl dostat žlutou, zcela schválně zahrál rukou

Reagovat
smazaný uživatel

Lennon. A ano, měl

Reagovat
Tomanatura

Jako zvykl jsem si, že když se Lúciovi nelíbí hra Interu, tak se snaží on ten balon vyvést, ale že to bude zkoušet i Samuel, to bych nečekal Jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Lúciovy výlety fakt žeru, jeden z mých nej. hráčů, borec

Reagovat
Tomanatura

Je to tak. Nejlepší na něm je, když nepromění šanci, tak celou cestu zpět do obrany si nadává a fackuje se

Reagovat
Jajinek

Škoda, úplně špatý výkon to není...na to v jaké jsou Spurs pozici, že vlastně musí vyhrát a že hrají na doma v Anglii, kde se italským celkům až tak nedaří, jsem tedy od nich čekal trochu větší kolotoč. Začátek jsme ubránili, pak si s námi ale vytřel zadek Modrič. Nebyl to nějaký gól z tlaku, ale prostě výborná individuelní akce. Obrana by byla v pohodě, kdyby se Maicon aspoň POKOUSEL Bale bránit...on je ale úplně v knedli, že je to až strašný. Z toho vznikla ta druhá šance Crouche. Dokážeme poměrně držet míč u nich, ale Wes je druhý do party, který je v pasti a nedokáže ani nic vymyslet ani vystřelit. Hodně se mi líbí křídla, Panděv dodává přehleda techniku, Biabiany rychlost. Samy si to zase vodí, škoda té jeho střely, které chyběly centimetry...náznaky tam jsou, takže vyrovnání není nemožné. Jsme zvědavej, jak se případně povede Militovi.

Máme více střel, držení míče bude taky vyrovnané, pokusil bych se to zúročit.

Reagovat
Tomanatura

V té sestavě stačí udělat 2 změny a Inter to otočí. Kdokoliv za Maicona a Coutinho za Sneijdera.

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

pocuj blbecek z tvojich prispevkov je jasne ze nemas rad sneijdera auvedom si ze enmoze ist dole ty blb vsetky prihravky v predu hladaju jeho vsetci cakaju co vymysli on lne prave neni vo forme ale tos a da cakat ze eni furt nedela akos a hovori

Reagovat
smazaný uživatel

Jéžiš, tady je nablito, no fuj, tak to dopadá, když pár anglických znalců mluví o calciu a jeho hráčích . Mě se zápas zatím hodně líbí, dobře se na to kouká. Nevím jak vy, ale já mám na netu na nově fakt neskutečně sdobrej obraz, to jsem nežral, radost pohledět . Od nás chválím nečekaně Muntariho a Biabianyho, oba milé překvapení. Gorana bych dal dolů za Milita, Wes maká, palec nahoru. U gólu neměl Lúcio chodit proti míči, měl zůstat na místě, pak tam byl oovlno a průnik. Opět ale dotaz - kde byl Maicon?? letos mě už fakt dopaluje, e na vylískání, zmetek, s takovou fakt ať radši jde někam do řiti a nešpiní si u nás své legendární jméno, nemá to zapotřebí. Naší potíží je málo akcí v 16ce, to je třeba zlepšit, půjde to. Jinak pochvala pro sudího, výborně píská. A ve studiu je Pulpit od nás z clubu s oni mi hovada vypnou o pauze obraz, facka .

FORZA INTER!!!

Reagovat
Tomanatura

Muntari je parádní, to bych vůbec nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

jn, skvělej, dneska u toho přemýšlí, nekazí, fakt palec

Reagovat
smazaný uživatel

Muntari sa chce ukázať pred svojím novým zamestnávateľom, to isté Bale na druhej strane.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, zpátky v Anglii...

Reagovat
cresposuper

Plís, tí, ktorí nepozeráte ne tn.cz, môžete mi poslať nejaký odkaz? všetko mi zatiaľ seká a vidím z toho veľké kulové

Reagovat
cresposuper

Mal byť samostatný koment.

Reagovat
fantomas

Maicon má nějaké legendární jméno?

Reagovat
smazaný uživatel

jistě, v Interu ano, byl jedním z klíčů ke 4 Scudettům, pohárům, superpohárům a LM, to z vašeho kádru třeba nemůže říct nikdo

Reagovat
fantomas

Zapomněl sem, že u vás vlastně může bejt legenda i Mourinho...

Reagovat
smazaný uživatel

taky že je, jestli to nechápeš, je to tvůj problém ,kterej mě vůbec nezajímá

Reagovat
fantomas

Nechápu no. Je to podobný, jako kdyby byl pro mě legenda Senderos jenom proto, že byl jednu dobu klíčovou součástkou výběru, kterej dokráčel do historického finále LM.

Reagovat
smazaný uživatel

cože? José nebo Maicon kontra Senderos? OK, končím s tebou, seš mimo, nemá to cenu

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

proč si hraješ na scuma? Měl jsem o tobě vyšší mínění

Reagovat
fantomas

Omg, snad i tobě by mohlo dojít, že sem tohle nemyslel až tak vážně.

Reagovat
Pinturicchio

To stejné není v žádném případě, protože Maiconova pozice byla naprosto někde jinde, v porovnání se Senderosem.

Reagovat
fantomas

Řekl sem, že to je stejné. Jasněže sem to přehnal.

Reagovat
fantomas

*Neřekl sem

Reagovat
Pinturicchio

Mimo je i tohle "Je to podobný".

Reagovat
fantomas

Když myslíš...

Reagovat
Jajinek

druhý nejúspěšnějí kouč v historii klubu není legenda?

Reagovat
smazaný uživatel

C.Ronaldo taky neni legenda MU. Je to jenom skvělý hráč, který tam dosáhl neskutečných výsledků, ale když se tě někdo zeptá na legendy MU, Ronaldo bude vzpomenut až někde hodně dole, jestli vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby to nebylo přesně naopak. Měl jsem možnost mluvit s několika angličany o fotbale a jejich názory se od těch vašich tady v diskusích diametrálně liší.

Reagovat
smazaný uživatel

To mas clovek od cloveka Byl jsem v Anglii v dobe letosniho MS a potkal jsem se s obema nazory.

Reagovat
smazaný uživatel

U Ronalda je to zrovna sporny, protoze byl v MU jeste delsi dobu nez Cantona a toho ja osobne za klubovou legendu povazuju, navic Ronaldo je pokud se nepletu ctvrtym hracem MU, ktery ziskal Zlaty mic, takze tim se taky zapsal nesmazatelne do klubove historie. Plus podil na trofejich, vyhra LM...

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych teda takovýho sráče jako legendu nebral .. nárok na to mu asi musim přiznat, ale kdybych byl regulérní fanda Devils, tak na něj zkoušim všema prostředkama zapomenout

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou bude legenda i Rooney, tak to uz radsi Ronalda

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě legenda MU jednoznačně je, vždyt i božský Erik vzbuzoval ambivalentní emoce

Reagovat
Tomanatura

C.Ronaldo JE legenda United, stejně jako třeba Ruud. Už jenom proto, že v MU získal Zlatý Míč.

Reagovat
smazaný uživatel

jistěže jo, já ho sice nesnáším ,ale ty kecy co tu čtu fakt nechápu, kdo jinej už by měl být legenda než třeba on pro MUTD? Nechápu...

Reagovat
fantomas

Strávil tam dvě sezony! To by žádnýmu hráči ani trenérovi Arsenalu u mě neprošlo, aby se za takovou krátkou dobu stal pro mě legendou.

Reagovat
Jajinek

až někdo za ty dva roky vyhraje toli trofejí, tak přijď...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Taky taky jakou měl Inter v Serii A konkurenci, že? Nalejme si čistého vína

Reagovat
Lubinterista

Nikdo nemůže za to že Arsenal naopak konkurence v PL není.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně

Reagovat
fantomas

Bejt tebou bych fakt radši nežvatlal o něčem, o čem nemám páru.

Reagovat
Lubinterista

Ty hlavně čti pořádně vlákna ať se v tom nestratíš jako tenkrát.

Arsenal pro ty dva NENÍ v PL konkurence.

Reagovat
Jajinek

Kdyby jsi Pulpita slyšel, asi by jsi nadával...

Jinak tedy Wes maká, ale co z toho...a Goran zatím dobrý, rozhodně ho nestřídat zatím...

Reagovat
smazaný uživatel

co říká Pulpit?

Jinak ,dneska jsem ti psal SMS, tys to nedostal?

Reagovat
Jajinek

ne

Reagovat
smazaný uživatel

ne? To je divný, posílal jsem ti, jestli neuděláme nějakou projekci jště s pár lidma a bylo mi divný, že mi nedošla odpověď...

Reagovat
Jajinek

já ti zase psal minulej týden, že jdu na pivo s vandertomem a vůbec mi nepřišla doručenka...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to mi vůbec nedošlo

Reagovat
smazaný uživatel

Lyon Kodaň

Reagovat
smazaný uživatel

já nechápu, proč má někdo potřebu dávat výsledky ostatních celků do diskuse, kam nepatří. Já si vždy rád vychutnám sestřihy s tím, že nevím, kolik to je. Fakt tě nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to nemám rád...asi proto jsem žádný výsledek nenapsal, tže tě nechápu, fakt tě nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, asi víš, že ty smajlíky u jednotlivých týmů byly všeříkající. Kdo není úplný blbec, ten to pochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za prvé to bylo v poločase a za druhé nemusí jít ani tak o výsledek jako o zhodnocení výkonu, tže fakt brečíš na špatným hrobě...kdybych to chtěl dovést ad absurdum, tak ti poradím ať nečteš diskuse během přímého přenosu a zapojíš se až po skončení zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, tak to nezabíhej do ad absurdum, protože je to blbost

Reagovat
smazaný uživatel

stejně jako tvoje původní reakce

Reagovat
smazaný uživatel

aby si se nezbláznil

Reagovat
smazaný uživatel

Fat Spanish waiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rozumím, ale nechápu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mel pocit, ze jsem to tam zaslechl, ale mozna to byl nejakej jinej pokrik na stejnou melodii Kazdopadne mi v PL "chybi"

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Counter

btw. jak stíháš tak rychle přelogovat mezi nicky?

Reagovat
smazaný uživatel

To bys chtel vedet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

chtěl... No nic, zkusím se ještě někdy zeptat Pedra, třeba bude sdílnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z vynalezu made in Old Trafford Ale "Sit down Mourinho!" je jeste lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=2ITQdCh852A ..miluju kreativitu anglických fans

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně jsem zvědavý co vymyslí, až Mou nahradí Sira

Reagovat
smazaný uživatel

Bojim bojim

Reagovat
smazaný uživatel

NUFC to jistí

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím jsem se lekl jen jednou. To je dost málo od obhájců. To se víc obávám Wolves.

Reagovat
smazaný uživatel

kecy

Reagovat
Jajinek

ty jseš taky solidně zhulenej...

Reagovat
smazaný uživatel

Promin, ale to, že si evropští šampióni nebudou schopny dát míč ani ve středu hřiště.... To fakt asi nečekal nikdo

Reagovat
Tomanatura

Se podívej, s čím hraje Inter a pak tady vystrkuj růžky

Reagovat
smazaný uživatel

s čím hraje inter?

Reagovat
smazaný uživatel

To je snad fuk ne? Nám taky chyběli 2-3 hráči z optimální obranné čtveřice... Jenže na to se na hřišti nikdo neptá a tak je to správně.

Reagovat
Jajinek

se koukněte v jakém hrajem složení, jakou mají někteří formu a hlavně že hrajeme v Anglii...na to všechno je to poměrně slušné...Spurs jsou jen o krapet lepší. Dokážeme u něch celkem držet i míč a máme víc střel. Já znalý poměrů a v situaci, kdy i prohra pro nás není tragédie jsem čekal daleko horší věci...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

ty taky?

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasim s tim, ze Inter dnes zatim neni vubec nebezpecnej, co je na tom?

Reagovat
smazaný uživatel

Já vám řikám, že jsem z fandů "PL" ještě normální

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nejsi fanda PL.

Reagovat
fantomas

Ty taky nefandíš PL, ale Arsenalu. To je celkem rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

Proto ty uvozovky

Reagovat
fantomas

Obávám se, že potom si teda nedal do uvozovek vše.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš teď na mysli slovo fandů nebo normální? Rozmysli se dobře

Reagovat
fantomas

No "fandů".

Reagovat
smazaný uživatel

"normální"

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Jajinek

asi jo no...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak ty střety Serie A vs PL byly v minulosti vždy výživné, hlavně ital rád provokoval. V současnosti je zkrátka fakt, že přední celky z PL ty přední celky ze Serie A zkrátka převálcujou. Jenže někdy je diskuse fakt těžká, když Juventus přijede na Manchester City betonovat a pak ještě chce za dvě střely na bránu brát 3 body

Reagovat
Pinturicchio

Vyser si oko, Herbe. ( Myšleno v dobrém )

Reagovat
Jajinek

no lońské Inter - Chelsea byl tedy válec...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Chelsea není zas tak dobrá, jak se všeobecně považuje. Umí dobře bránit v bloku, ale když se vytýhne a musí tlačit, tak brání jako kašpárci. Vy jste byli efektivnější v zakočení, ale že bych byl z vaší hry nějak odvařený, to tedy ne. V LM jste vážně měli jako nejtěžšího soupeře Barcelonu a 2x jste mi nepřesvědčili, že byste byli lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť Inter dnes naprosto bezzubý. Oproti Itálii je to nebe a dudy.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni jsou zvyklý asi na nefotbal

Reagovat
Jajinek

no hlavně jsme zvyklí na Itálii...se koukni jak hrajeme v Angli z dlouhodobého hlediskai...to je třeba si uvědomit...

Reagovat
Counter

být fandou Spurs, taky bych se domácího zápasu s Wolves obával víc. Nebo Wiganu, nebo WHU...

Reagovat
Biozdenda

muzete mi nekdo rict, proc Inter vubec nebrani (Maicon se ani nepokousi a kridla si delaji co chcou) a tak blbe utoci? Ja jsem Beniteze neodsuzoval, cekal jsem, co predvede a byl jsem spis zvedavy, ale tohle hrat v lize mistru, proti Tottenhamu, s takovym kadrem, to je fakt psycho.. Nebyt individualni kvality hracu, tak je to uz o vic nez o jeden.. Ach jo, takovy dobry fotbal hrali jeste pred par mesicama..

Reagovat
smazaný uživatel

aj ja si myslim ze benitez je ajsny dement dojabal naj muzstvo na svete na nepoznanie je hlupak.........jasne maicon hral hovno a na jeho mieste sa velmi vazne zamylsim nad buducnostou lebo toto bol jeden z najslabsich vykonov futbalistu aky som kedy videl a to vravim vazne hambil by som ako pes an jeho mieste....ale na jeho obranu preco debil benitez nechal maicona sameho na balea a dal tam biabianiho ktory nebrani vobec a miestami bol maicon sam na balea plus assou ekota???co to za taktika ten rafa je cvok asi........inter vyhorel koli zlej tajktike trenera nedalo sa na nich pozerat ako maicon hori a nik mu nepomoze toto by sa mourinha interu nestalo.......rafa zmizniii-----dufam ze ho moratti vyhosti s krajiny nielen z interu

Reagovat
smazaný uživatel

Taky vám kampaň UEFA "Respekt" tak leze krkem? Jak kdyby ji tvořili nějací hiphopeři

Reagovat
vodka

ale inter začal teď dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

Traktor - Nwankwo

Reagovat
Jajinek

hmm...ten střed už je k smíchu...Motta, Dejan, Cuchu, Mariga, Muntari...5 na jeden post...

Reagovat
smazaný uživatel

Naši tifosi

Reagovat
Jajinek

Teď má tedy Tottenham tlak..bohužel...

Reagovat
Godwinson

On je prostě neuvěřitelnej. Klobouk dolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherný centr, typický Bale

Reagovat
Counter

Bale

Reagovat
SunFells

Reagovat
Side

Neskutečný jak se na Balea zadáci interu vysrali, Nwankwo tam za ním běží jak kdyby byl někde na prcházce...

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, Samuelova chyba, to musí mít. Maicona bych nchal o víkendu schválně sedět. Komentátor je merda

Reagovat
Jajinek

Toho Maicona fatk něčím trefit do hlavy!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

maicon to je koniec........videl som vselico ale aby sa z najlepsiho beka na svete stal behom par mesiacov najslabsi futbalista planety a to hovorim bez nejakehho velkeho prehanania tak to je neskutocne....prebud sa ty kokotkoooo uz.......odkazte mu to niekto nemam nanho mobil

Reagovat
Lubinterista

Mohl by Santon na „svoje“

Reagovat
smazaný uživatel

Doteď mi hlava nebere, jak mohl Rafael toho Balea ubránit

Reagovat
Jajinek

Kdyby Obiora aspoň běžel...teď už jsou to trosky a Spurs zaslouženě...

Reagovat
smazaný uživatel

Bale je dneska fakt fantastický.

Reagovat
Biozdenda

hlavne je nebraneny

Reagovat
Biozdenda

Takovy Inter si vyhrat nezaslouzi.. Jen me sere, ze vyhraje nenavideny Totnhem a anglicti fans zase budou strasne machrovat jak je jejich liga lepsi a podobne nesmysly..

Reagovat
smazaný uživatel

těmhle blitkům věří jen oni, ser na ně

Reagovat
smazaný uživatel

bola jasne za

Reagovat
smazaný uživatel

Milito in!

Reagovat
smazaný uživatel

Zato Hutton je fakt dřevo.

Reagovat
smazaný uživatel

nj ,aspoň něco ten šašek - ETERNO JAVIER

Reagovat
smazaný uživatel

Maicon mel v sobotu sledovat Rafaela ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham ubral plyn. Čekám snížení Etooa a ještě drama.

Reagovat
Jajinek

Reagovat
SunFells

Dobrý odhad.

Reagovat
smazaný uživatel

IL RE - IL PRINCIPE - DIEGO ALBERTO MILITOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Pak kde se simuluje

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě se má co učit

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho teda zatím nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Zabijte toho komentátora někdo prosím

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si vypni zvuk

Reagovat
smazaný uživatel

chci slyšet fans

Reagovat
DreamTeam

Bebe dal gol

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Heej, nesnáším když někdo spoiluje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Bale

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

400. per MILITO

Reagovat
smazaný uživatel

spíš kolegovi z útoku

Reagovat
smazaný uživatel

A ted Inter vyrovná a to bude šok

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

SAMMYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

Bale je famozní až to neni možný

Reagovat
smazaný uživatel

Bale je neuvěřitelný dnes už potřetí (nebo počtvrté?)

Reagovat
smazaný uživatel

Maicon bez výplaty, debil jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Bolo by pekne sledovat Tottenham vs. Arsenal v Champions league...

Reagovat
DreamTeam

ten Bale je dobry rizek...hned bych ho bral..ale asi by pro nej nebylo misto

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co Fantome, co řikáš na to zrychlení?

Reagovat
justcall

tak v 90.minutě na Lucia

Reagovat
smazaný uživatel

Bale mě nepřestane udivovat...

Reagovat
Chazy

Bale je asi fakt největší omyl Fergusona. Větší jak Ivanovic a Torres. Za 5 mega mohla být náhrada Giggse naprosto vyřešená.

Reagovat
vodka

nedal za něj Tottenham 7? on právě nechtěl jít už nad 5 myslim...

Reagovat
Chazy

No co já vím, jestli tam jsou nějaký bonusy za odehraný zápasy. I kdyby stál těch 7, tak to byl omyl. A Ivanovic s Torresem to samé, všechny mohlo MU mít :)... a Ramseyho.

Reagovat
vodka

tak jasně, on i ten Lennon za mega a půl byl super kauf...

Reagovat
Chazy

Je to škoda, v MU by vyrost v daleko lepšího hráče a prosadil se daleko dřív.

Reagovat
vodka

tak těžko říct, jeho strašně brzdily ty zranění... každopádně se potvrzuje, že "nový Ryan Giggs" nebylo tak přehnané...

Reagovat
Chazy

Víš jak, kdyby přestoupil do MU a ne THFC, tak se všechno stane jinak a třeba by ho žádný zranění nepotkaly. Ale jasně, asi je k nim náchylnej. Každopádně Spurs ho až moc brzo protlačili do hry. SAF by mu dal čas zesílit.

Reagovat
Tomanatura

Děláš závěry, když Bale nehrál proti žádnému pravému obránci

Reagovat
Chazy

O čem to proboha zas kecáš? Samozřejmě mimo téma.

Reagovat
Tomanatura

S takovou mohl mít MU každého hráče. Ono je sice pěkné si teďka říct, že ten a ten jim utekl, ale vždyť na těch postech MU bota netlačí. Třeba se Bale zase na rok zraní a já si budu říkat, ještěže Sir koupil toho Naniho...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Problém je v tom, že Bale prokazoval kvality na to bojovat o základ v MU už když ke Spurs přišel a odehrál fantastickej zápas proti Arsenalu, plus měl těch osm odehranejch zápasu v základu. I kdyby se zranil teď, tak už měl za MU dva roky odehraný. Na RB bota netlačí, protože je tam mladej Rafael a Sheasy, ale Ivanovic by je předčil a Torres nejen, že je daleko výš než Berbatov, navíc byl levnější.

Reagovat
Tomanatura

Tak vem si, že býval často zraněný, on je docela risk podepsat takového hráče. Ještě před rokem by do něj nikdo neřekl, že z něj bude to, co teď (hlavně prosím někdo nezačněte s tím, že vy jste to říkali).

Ivanovič je mi fuk, Rafael bude lepší. Jediný, koho lituju, je Torres. To určitě SAF taky.

Reagovat
vodka

Bale před přestupem to Spurs zraněný nebýval.... tehdy to zkrátka Ferguson prokoučoval...

Reagovat
Chazy

Nevzpomínám si o tom, že by před jeho příchodem do THFC měl pověst zraňovanýho hráče. Říkal to asi každej, Saints ho považovali za daleko většího talenta než je Walcott. Co je před rokem už je vinou Spurs, kdyby přišel do MU, tak je jinde.

Reagovat
Tomanatura

Kdyby, kdyby, kdyby. Taky se z něj mohl stát druhý Hargreaves (chápu, je to něco jiného). Prostě to nemůžeš vědět.

Reagovat
Chazy

Tak tady je kdyby na místě, protože se opravdu nejedná o hráče, kterej by měl bejt náchylnej ke zraněním a nejde tak tehdejší nákup ho považovat za rizikovej, jak jsi ho pojmenoval. Podle mě by v MU nemusel mít žádný problémy se zraněníma, SAF umí zapracovat talenty výborně. A jako Hargreaves může dopadnout každej hráč.

Reagovat
Tomanatura

No, tak mi teďka řekni jedno. Když to byl takovej supertalent bez problému, tak proč ho nevzal a radši šel brouzdit po Portugalsku , kde se nakupovalo podstatně dráž? Já detaily opravdu neznám, pokud je znáš ty, pochlub se.

Reagovat
Chazy

Nemám ponětí, určil maximální cenu kterou do něj vrazí a nechtěl jí překročit. Proto to označuju za velkej omyl SAFa. Je taky možný, že Saints chtěli z MU vytřískat o hodně víc než z THFC. Nani i Anderson sice byli dražší, ale taky starší a prověřenější. Bale přestupoval v době, kdy mu bylo 17. Za tak mladýho hráče SAF víc nedal.

Reagovat
vodka

taky by mohl být už teď nejlepší hráč MU... potenciál v něm je a byl neskutečný, prostě to ferguson v dnešní optice prokoučoval... ten potenciál měl větší cenu než těch 7 mega...

Reagovat
vodka

obzvlášť, když to srovnáš s Bebém...

Reagovat
Tomanatura

stačí to srovnat s Andym v tom stejném okně...

Reagovat
vodka

a srovnej si kde ten hráč je... a pak ještě řekni, že to nebyla kravina...

Reagovat
panca

no mohli ho koupit a dnes hrat treba za becko. Proste nemuzues vedet... Takovejch talentu je hodne baleovi to zrovna vyslo ale spoustu dalsich vohori

Reagovat
Tomanatura

Přesně tak. Ono je jednoduché si teď říct, jaká to byla chyba, ale těch talentů prostě běhalo po světě strašně moc a ani ten nejlepší scout nemůže vědět všechno. Jako mluvit o jasném prosazení jako chazy nejde...

Reagovat
Chazy

Bale byl mimořádnej talent, bylo by fakt překvapení, kdyby se neprosadil :)) SAF to věděl, proto ho tak dlouho naháněl.

Reagovat
panca

a pak kvuli 2 mega se na to vykaslal??? tam muselo byt spoustu dalsich veci, do kterych nevideme

Reagovat
Chazy

Hm, pokud si tu situaci pamatuju, tak SAF byl víceméně dohodnutej na příchodu Balea, pak se do toho všeho přiřítili Spurs s větší nabídkou a najednou bylo celý jednání s Balem u konce a SAF prostě asi nechtěl připlácet, když už ten přestup prakticky byl dohodnutej. Nebylo by to poprvý, kdysi na něčem podobným skončil příchod Ronaldinha.

Reagovat
panca

no ale byl by u vas teda v 17 do acka by nemel sanci nakouknout pres mladsiho giggse, ronaldo tam jeste byl ne atd a totalne by vyhorel a dnes hral nekde v celticu

Reagovat
Chazy

Reagovat
Tomanatura

Já bych to ale právě nechtěl takto srovnávat, jelikož tehdy nikdo neměl věšteckou kouly. Ale jo, Torresa klidně přiznám, že to byla kravina největší. Ani Tevez ani Berba se mu prostě nemohli rovnat.

Reagovat
Chazy

Tak mně nešlo o to shazovat SAFa, nemůže každej vyhodnotit situaci správně. Hráčů mů utekla spousta, viz Gascoigne. Ale u Balea si vždycky vzpomenu, jak blízko MU byl. A Ivanovic by podle mě byl taky super, Rafael by dostával příležitost tak jako tak.

Reagovat
Tomanatura

Jasně, já to chápu. Já jenom nemám rád takové ty narážky na SAF, na všechny ostatní to snesu, ale na něj prostě ne. Navíc, kdyby přišel Ivanovič, tak zas Brown neodehraje životní sezonu na pravém beku, čili je to těžké...

Reagovat
Chazy

Ale tak víš, že já SAFa respektuju, jen taky není neomylnej a Bale by mi do MU opravdu pasoval, navíc si myslím, že by vedle Giggse hrozně vyrost a pokračovala by ta stopa z Walesu :).. Navíc by v něm byla asi větší jistota, než v Nanim. Bale asi nebude chtít jít pryč z Anglie.

Reagovat
panca

jakto? torres nebyl ve spanelsku vubec golovej. Se rozjel az v poolu. Proste u nekoho to vyjde u nekoho ne, ale nadavat dnes, ze je to provar je blbost

Reagovat
panca

to vubec jsem prehnal. Proste ne takovej prumer jako v anglii

Reagovat
Tomanatura

Tévez nebyl taky nic moc u WHU a přesto přestoupil místo Torrese on

Reagovat
Chazy

Tevez měl fantastickej závěr sezony a navíc všichni věděli, co v něm a Mascheranovi je, proto taky Masche šel i když měl odehraný tři zápasy. Tam šlo o to, že je Pardewovi vecpali do týmu posledín den termínu, když s nima vůbec nepočítal, neměl pro ně místo atp. On měl jít společně s Maschem do MU už předtím právě místo do WHU, ani si nevzpomínám, proč tohle neklaplo

Reagovat
Tomanatura

Na penězích skrz ty vlastníky atd... Tehdy jsem byl nejnasranější člověk na světě, Carlitos byl moje numero uno.

Reagovat
Tomanatura

Jono, asi byl strašný problém v penězích a bál se dát za něj 7 mega, když následně vyhodil oknem nějakých 60 za to přestupové období (s tím, že Nani by nepřišel, kdyby došel Bale). Já nevím, mluvit o prokoučování prostě dle mého nejde, když nám na té pozici hraje momentálně ve stejnou dobu koupený portugalec, který hraje minimálně stejně dobře...

Reagovat
vodka

prokoučování to bylo. tečka....

Reagovat
Tomanatura

Tak jo, já ti to vyvracet nebudu...

Reagovat
mithro

Reagovat
vodka

O Balea se MU s Tottenhamem přetahoval snad 3 měsíce, Spurs nakonec nabídly víc o 2 miliony...

Reagovat
Chazy

A pochybuju, že moh mít každýho hráče tak, jako tyhle tři, kteří prakticky byli na cestě do MU. Teda čtyři, Ramsey samozřejmě taky.

Reagovat
vodka

tady neni o čem...

Reagovat
smazaný uživatel

Nezapomen na Mikela

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

Napadá mě jen Mikel, kterej byl dokonce představenej jako posila

Reagovat
smazaný uživatel

Za Mikela jsme aspon dostali odskodny, tak sel skodit jinam

Reagovat
Chazy

Však on rozhod o titulu, oslabil CFC a zaplatil Carricka

Reagovat
vodka

ono stačí bohatě to, co předvádí už třičtvrtě roku...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Maiconova dnešní známka je tak za 2 z deseti.

Reagovat
Biozdenda

za co ty 2?

Reagovat
Rssa

Že nastoupil do dvou poločasů

Reagovat
smazaný uživatel

zavázal si kopačky

Reagovat
Jajinek

dám mu 3...dva jsme ještě nedal...

Reagovat
Jajinek

Prohrus Balem bych jakš takš zkousnul, vyhrál zaslouženě...

...pro mě je důležitá jedna věc....tohle byl NEJLEPSI POLOCAS MILITA V TETO SEZONE

Snad už se do toho zpět dostane a Maicon naopak bude ihned sedět!!!!!!!! Podal skandální výkon!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Asi už u vás nechce hrát a čím huř bude hrát a odjede za pakatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře fans

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole ten Bale to je neuveřitelný, sice vypadá jak z planety opic, ale uplně čumim s otevřenou hubou

Reagovat
smazaný uživatel

on jí taky nikdy nezavře jsem si všiml.

Reagovat
smazaný uživatel

No... blbě se dejchá nosem, když naběháš za zápas sprintem to co on.

Reagovat
smazaný uživatel

takový Nedvěd...

Reagovat
SqueeZy

Bale neskutečný

Reagovat
SunFells

Během dvou zápasů s Interem se Bale postaral o 5 gólů, v čem on to jede

Reagovat
vodka

Ale proti Rafaelovi si ani neprdl...

Reagovat
SunFells

Asi jen na taliány se umí tak vyšvihnout.

Reagovat
Tomanatura

Proti Werderu hrál taky parádně.

Reagovat
mithro

tiez je to zlvastne, ze Everton aj United ho s prehladom ustrazili, a Inter s Rafom, ouc

Reagovat
vodka

Hlavně, že Marcelo je lepší...

Reagovat
smazaný uživatel

.. co ma Marcelo spolocne s tymto zapasom ?.. keby pozeral Real tak on podava skvele vykony a 1 na 1 je este lepsi jako Bale.. nema problem prejst aj cez 3.. nechcem znizovat Baleho kvality, ale on sa presadzuje hlavne po brejkoch do rozhadzanej obrany

Reagovat
smazaný uživatel

Sem zvědav kam Bale přestoupí On určitě bude chtít hrát o Titul a Lm pravidelně .

Reagovat
smazaný uživatel

no pokud spurs nebudou vyprodavat a vhodne doplnovat (viz VdV) tak bude hrat o titul a lm aniz by prestoupil....potencial maj velkej

Reagovat
Lubinterista

Prohra 2:1 by mi nevadila, ale třetí gól mě trochu nasral, vzhledem ktomu, že jsme hráli posledních cca 25 minut na jejich půlce, opět jim to vyhrál takřka jeden hráč a naše chyby. Líbila se mi ve druhém poločase bojovnost, bohužel bez výsledku. Tottenham dal tři goly, výhra zasloužená, gratulace. fotbal jako celek se mi líbil.

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Bale fantastickej, minule jsem nekoukal a ty řeči se mi zdály přehnané, ale dneska ukázal, že zvěsti nelhaly.

Reagovat
Counter

Nezbývá než čekat, až Twitching Dealer Balea vyšťaví a Spurs půjdou ke dnu...

Reagovat
vicinda07

MAICON zlata lopta je jeho

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Tottenhamu, vyhrál dnes zaslouženě, byl lepší, což nemám problém objektivně uznat. Připojuj use, Bale je úžasný, fakt čumím, to je úkol pro Morattiho!!

Zápas bavi lpo celou dobu, užil jsem si ho, prohra mě dnes přehnaně nebolí, příště bouichnem Twente a je to. Militův výkon velký příslib, snad to tak půjde dál. Já když jsem ho viděl stát u čáry jak střídal a pak vbíhal na hřiště, úplně jsem si vybavil loňské výkony až mi běhal mráz po zádech. Ten borec prostě musí hrát, pánové, to je král, nikdy nezapomenu, jeidný pohled stačil a věděl jsem dneska zase, že tohoto hráče chci vidět hrát pořád. Sammy velmi dobře, bohužel to tahal sám, gól krásnej. Biabiany úvod super, pak se vytratil. Coutinho dneska nic. Wes první half dobrej, druhý se vytratil. Goran byl očividně nerozehranej, musí se do toho dostat. Javier klasicky spolehlivej a dobrej, Muntari palec nahoru.

Pochvala pro novu za skvělej obraz na netu, užil jsem si to. Komentáror ale hroznej kokot, úplně to zkazil zase, fuj, merdoso! Fandové super, když jsem slyšel po gólu a několikrát během zápasu, jak jde slyšet jen naše tifosi a jejich "forza Inter, pazza Inter", byl jsem hrdej, BOYS SAN

Nyní soustředění na ligu, jedem dál, věřím v probuzení Prince.

ORA E PER SEMPRE INTER!!!

Reagovat
lnterista

tezka nestihacka...ani nejsem nasranej proste jsem to nejak cekal

Reagovat
F.Torres

ouuu BALE! to je player!, kam se na něj hrabou Messi s Ronaldem! To je něco neuvěřitelnýho sledovat jeho hru

Reagovat
justcall

jack_wilshere

Gareth bale......take a bow

Reagovat
smazaný uživatel

Lyon dobrej finiš

Reagovat
Jajinek

Gratulace Baleovi, zasloužené tři body pro něj. Asi takový jsem ten zápas čekal, bohužel. První poločas jakš takš šel ale v úvodu toho druhého jsme se nechali zatlačit a to byla chyba. Maicon je naprosto tragický a akorát gradují jeho špatné výkony této sezóny. Jestli bude takhle hrát dál, tak se zblázním.

Jinak zamysleme se nad tím, co nastoupilo za kádr. Wes a Maicon totálně z formy, a nakonec střed Zanetti - Nwankwo

Ten mimochodem měl asi nejtěžší premiéru, pár soubojů vypustil a dopředu se bál nahrát, škoda, zrovna od něj jsem čekal solidní výkon. To, že máme zraněných 5 hráčů CM (tedy celý střed zálohy) je něco neuvěřitelného

Vzhledem k tomu, že to je pro zápas v Anglii v podstatě nejdůležitější post a připočteme k tomu souboje mimozemšťan vs. největší tragéd, nemohlo to ani dopadnout jinak.

Samy sice hraje vše na sebe, ale aspoň ty střely jsou výborné.

Nejvíce mě ale těší to, co předvedl Milito...

Biabiany taky celkem fajn.

Ono je to lehké hodit na Rafu, ten výkon nebyl dobrý. Ale v podstatě všechny okolnosti šly proti němu. naštěstí tenhle zápaso pro vývoj skupiny pro nás nic neřešil Máme lehčí los než Spurs, tak snad to první místo urvem, musí se ale uzdravit hráči a někteří vzpamatovat.

Reagovat
lnterista

Biabiamy celkem fajn? Mozna tak na parmu...ja ho teda v sestave nechci max. na nejake takticke stridani v 90. minute

Reagovat
Jajinek

byl rozhodně lepší než Coutinho, ty kličky do středu hřiště mu šly...na tu bídu dnes to ještě bylo fajn...samozřejmě, že bude sedět až se Samy přesune na křídlo...

Reagovat
smazaný uživatel

mě celej rok dost vadí, ale dneska se mi taky líbil ,hlavně první půlka

Reagovat
lnterista

jestli chceme konkurovat musime posilit...nejvic me vzdycky dostavaji ty centry na Sneijdera

Reagovat
Jajinek

mě dostává Sneijder celý...

Reagovat
lnterista

pro me to neni prave AMC radeji bych ho videl v zaloze ...tam by byl platnejsi

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ti CM to je maras, už mě to sere, hlavně Cuchu a Drago. Do Derby musí být OK, nechci se tam dívat na lazaret

Reagovat
Biozdenda

jako nechcu shazovat Balea a jeho rychlost, ale obrana takoveho hrace nesmi nechat rozbehnout a ne mu nechavat pravidelne 10-15 metru na rozbeh a pak se divit.. Maicon jakoby ani stihat nechtel, uplne na to sral, hnus.. Takhle se nehraje v Lize mistru.. Fuj!

Reagovat
Jajinek

a v tom to právě vězí..na zápasy v Anglii jsou nejdůležitější CM, zvlášť u hry Interu...když to zahrají dobře, tak se střední záložníci Spurs ani nedostanou k tomu Baleovi ty míče dát...jenže tady se selhalo, Bale měl pořád míč na kopačce a ze zálohy se tam nikdo nestahoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Hold Benitez neni Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, Mourinho se vždycky základní skupinou Ligy mistrů doslova protrápil...Za Beniteze to bude hladký postup.

Reagovat
smazaný uživatel

!

Reagovat
smazaný uživatel

mmm...pán je odborník

Reagovat
Shevchenko

Bale ty seš blázen.

Reagovat
F.Torres

Jinak na druhej straně musím vyzvednout Etoa. Jak ho mohla Barcelona vyměnit za ty žabaře, co tam místo něho běhaj dnes v útoku, to nechápu

Reagovat
Shevchenko

Inter - Bale 5:5, Inter - Spurs 5:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Bale

Reagovat
smazaný uživatel

Bale na Anfield!!! Then he will never walk alone!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Je naivní si myslet, že Bale přestoupí...a ještě naivnější někam do Liverpoolu :)

Reagovat
smazaný uživatel

prosimte povedla se vam 1 sezona nam se 1 nepovedla a ty tady delas jako kdyby ste byli nejlepsi tym sveta...

Reagovat
smazaný uživatel

To vůbec není o tom, chlapče

Reagovat
smazaný uživatel

nech mě se alespoň rozplývat se v těch představách :-)

Reagovat
smazaný uživatel

a jeste napises nekam do liverpoolu je to nejuspesnejsi klub v angilii

Reagovat
smazaný uživatel

Momentálně je Liverpool jen nějaký, bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

dlouho ne...snad

Reagovat
vicinda07

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
smazaný uživatel

to by sem si nechal libit...

Reagovat
Tomanatura

Fúha, nasraný jako blázen. Jako vidět obličej Lúcia, který se tvářil jako zmučený, že zase musí běžet sprint s Baleem, protože ten brazilský trapák je zse někde mimo, byl k nezaplacení.

Reagovat
smazaný uživatel

Maicon je fakt na facku, chudák Lúcio a chudák hlavně Javier, kterej musí hrát za Chivua i za Maicona. U třetího gólu byl Chivu někde vprdeli, Javier to musel dobíhat, Maicon totálně mimo. Doma to byl oto samý. Tady všichni blbci to házel ina Traktora, přitom to byly oba Maiconovy góly

Reagovat
JIMMY-PO

Krása paráda, skvelý zápas, PERFEKTNÝ Bale....COME ON YOU SPURS

Reagovat
Jajinek

Jinak nikdy bych nevěřil, že se zraněním Muntariho naše hra rozpadne vzhledem k tomu, že ztratíme poslední schopné CM...

Reagovat
smazaný uživatel

tohle napiš Robertovi, on ho má taky "rád"

Reagovat
vodka

každopádně Jenas za ten skok...

Reagovat
smazaný uživatel

Maicon najhorší zápas v dresu Interu

Reagovat
smazaný uživatel

jinak Bale je welšan...asi by se mu nelíbilo kdyby ho někdo nazval angličanem

Reagovat
lnterista

tak to bude asi 1. welsan v Interu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mať toľko zranených záložníkov, to je dosť kruté pre nás...

Reagovat
vodka

Tottenham nemá 4 obránce, z toho 3 stopery...

Reagovat
Tomanatura

Z celkového počtu 6ti stoperů...

Reagovat
vodka

jakých 6? 5, ne? Corluku na stopera nepočítám a i tak je to jedno, tottenham si to zkrátka jistí...

Reagovat
Jajinek

ale pořád postaví stoperskou dvojici Gallas - Kaboul...my máme zraněných všech 5 CM, což je pro zápas v Anglii zdaleka ten nejklíčovější post...a se středem Zanetti - Kwankwo prostě ani nejde uspět. Bylo vidět, že dokud hrál Muntari, tak to ještě jakš takš šlo...ale pak už se to rozpadlo jak balíček z karet. Navíc když na Bale hraje největší flákač pod sluncem. Škoda, zajímalo by mě, jak by to vypadalo třeba se středem Cuchu - Stankovič...

...jako nechci se na to vymlouvat, Bale vyhrál zaslouženě...

Reagovat
smazaný uživatel

Po dobrých výkonech se dostavil i výsledek. Trochu sem se bál, že Inter do toho ještě pude naplno a vykašle se na to až v zápasech s ostatníma, ale šlo vidět, že si mohou dovolit prohrát a neměli takový hlad. Bale, Vaart a Modrič fantazie, BAE taky, hlavně první poločas. Crouch dobrý, škoda, že nedal tu svou první tutovku. Roman přišel a zavěsil, jinak z toho mála co mu bylo nabídnuto nic nevymyslel. Hutton byl dost špatný, nervozní, Kaboul taky nic moc. Lennon je prostě z formy, ale i tak to docela šlo, nějaké okamžiky měl. Jenase nechápu, proč uhnul, asi šlo o reflex když na něj vystartoval ten hráč a pak se zastavil, ale vypadalo to, jako by snad chtěl spadnout. Nicméně pak hned odběhl a kašlal na to, tak doufám, že nechtěl simulovat, to bych se musel zastyďet Carlo byl taky dobrý, a užíval si to..A Huddle nám roste a roste. Teď by bylo dobré na Reebooku dát šanci Bentleymu a šetřit Garetha.

Reagovat
Rssa

Já se hlavně divím, že hrál Rafa. Nebyl on zraněný? Dohrál v pohodě?

Reagovat
smazaný uživatel

Žádné informace o jeho zranění oficiálně neprosákly. Vypadá to, že bude v pohodě, zřejmě to měl jen trochu namožené, ale určitě není třeba ho přetahovat, jen ať si odpočine. Třeba zrovna příští kolo.

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

A Maicon ten podľa mňa potrebuje trochu vyventilovať, pauza na 2 zápasy a nech ho tam nahradí Santon, už hneď proti Brescii.A zostavu by som dal takúto: Castelazzi- Santon, Lucio, Samuel, Chivu- Zanetti,X(možno sa niekto z tých 5 hráčov uzdraví)- Biabiany, Sneijder, Etoo- Milito.

Reagovat
vodka

jinak bylo to fakt Bale 3+2, Etoo 3+2?

Reagovat
smazaný uživatel

Co je to za trapácký titulek?

Reagovat
lnterista

docela pravdivej...rychlostne jsme vubec nestihali...je to pomale nepresne a jeste me to prijde vsechno moc individualni a hlavne po individualnich chybach dostavame goly vubec nehrajem jako tym

Reagovat
smazaný uživatel

loni to bylo týmovější, to je fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Jdi už spát..

Reagovat
smazaný uživatel

starej se o sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, bez vulgarit, pan redaktor se pochlapil..

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Bale(Tottenham) jasne prehrál Maicona(Inter), tak by to bolo výstižnejšie

Reagovat
smazaný uživatel

tady je každej ten nejlepší redaktor koukám

Reagovat
smazaný uživatel

Gareth Bale

Reagovat
smazaný uživatel

Speciálně jsem se těšim na reakci Jajinka

Reagovat
Jajinek

máš jich tu dost...nějakou si vyber...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

a ty chceš co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo?

Reagovat
Jajinek

že se tak tlemíš...

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem čo je to tlemenie a ani ma to netrápi

Reagovat
Jajinek

ok, tak proč ses tak smál...

Reagovat
smazaný uživatel

Že niekto tu chce od teba vyjadrenie a pritom tu máš už xyz príspevkov, či už pred zápasom, počas zápasu alebo po zápase.

Reagovat
Jajinek

ach tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Neviš co je tlemení, ale správně sis to dal do Slovenštiny..

Reagovat
vodka

a? koncovku převést není nijak složité...

Reagovat
-Kopy-

Hm, Bale, klobouček

Reagovat
Usty

Proč je Bale nejlepší hráč Champions League, ale jakmile je víkend a PL, vytrácí se..? Že je Tottenham v kolech po LM marnej je známá věc (0-1 Wigan, H, 1-1 WBA, A, 1-1 Everton, H), ale jestli to ono není tím, že je po kolech LM slabší Bale.. fyzičkou to bejt nemůže, tak menší motivace? uspokojení?

Reagovat
vicinda07

Gareth Bale, Luka modric fantaazia proste vsetko co robili robili skvele a prvy polcas Assou-ekotto neuveritelny. proste inter na nas nemal. este keby sa lennon dostal do formy z minulej ci predminulej sezony tak zaloha Lennon,Huddlestone, van der vaart, modric, bale pricom im kriju chrbat Bentley, palacios, jenas, sandro, kranjcar pre mna naj na svete. COYS !!!

Reagovat
smazaný uživatel

hej hej hej brzdi brzdi cloviecik podaril sa vam jeden zapas kamosko mali ste kopu stastia a vacsina vasich hracov na cele s baleom su v top forme........vyckaj trosku este toto budes odvolavat mozno uz o tyzden ze naj na svete prebud saa......jasne slava vyhrali s jednym z naj klubov sveta dobre historia kohutov si to zaspise niekde zlatymi pismenami ale ze ste naj na svete????hrabe ti??.......nechaj si to prejst hlavou........je tam kvalita ale dlho nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A keď sme už pri hodnotení Maicona, ja by som mu dal mínus 5.

Reagovat
smazaný uživatel

No a?

Reagovat
smazaný uživatel

No a ty?

Reagovat
Lubinterista

Nevim jestli to tady už nezaznělo, ale Bale si proti Rafaelovi ani neprd. Jenom nevim kdo to je

Seru na Rafaela

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Rafaek Nadal. Nadal smečoval a Bale aportoval

Reagovat
Godwinson

Ten by ho oběhal.

Reagovat
Rssa

Rafa Balea nebo Bale Rafu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nadal

Reagovat
Darren Fletcher

ale no sak ten bale zas len bezal, co sa tolko vsetci cudujete

Reagovat
Darren Fletcher

ked hral v sobotu proti normalnemu timu, vyhorel ako fakla

Reagovat
Rssa

Reagovat
Usty

jenže on není úplně mimo.. Bale je v PL poloviční... proč?

Reagovat
vodka

Reagovat
Usty

chceš mi to snad vyvracet?

Reagovat
vodka

takovou kokotinu? nechám tě v tom žit...

Reagovat
Usty

překlad: nemám argumenty?

Reagovat
vodka

jasně, ty zápasy tottenhamu sleduj, pořád je to jeden z nejlepších a nejaktivnějších hráčů... nemože zase hrát jak bůh pokaždé, ale rozhodně nehraje špatně, ba ani průměrně...

Reagovat
Usty

ale já přece sakra neříkám, že hraje v PL zle! tvrdím, že v LM je famózní a ty výkony nepřenáší do ligy.. může bejt dobrej, ale v každým zápase LM je neskutečnej, zařídil 70% všech gólů Spurs.. proč takhle nehraje v lize (nejde o výjimky - každý zápas LM - fantasie, každý zápas PL - solidní; nadprůměrný, ale ne dechberoucí, jako v Evropě..)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nebude problém v PL, ale v LM

Reagovat
Usty

To by ovšem znamenalo, že Bale není báječnej hráč, ale pouze nadprůměr, kterej využil neschopnosti soupeřů..

Reagovat
vodka

1. v evropě není tak známý, nebrání ho ve 2, protivníci ho lehčeji odstaví od balonu, protože v PL na něj hrají obránci, které si tak snadno tělem neodstaví...

2. v PL se hrají soupeři ve vyšším tempu, než soupeři v LM, což mu sedí a vyniká ještě víc.

Reagovat
Usty

přijde mi, že celý Tottenham se odráží v Baleových výkonech..

Reagovat
vodka

tak částečně je to pravda. V PL si o dost obtížněji tvoří šance...

Reagovat
Usty

třeba teď v sobotu s Boltonem vyhoří jak papír, na to dám dvoje boty.. troje!

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Rafael a Neville jsou prostě v lepší formě než Maicon?

Reagovat
Usty

ale on si moc neškrtl ani proti Toffees, Hammers nebo Wolves.. sleduju ho poctivě..

Reagovat
mithro

vsak pise ze Neville P.

Reagovat
Usty

no a? To je jako schopnej prosadit se jen proti břídilům?

Reagovat
smazaný uživatel

maicon tak toto uz nebude len o forme to co predvadza to je uz o hlave neviem kto vykradol tu gebulu ale ten je totalne mimo sak on sa ani enesnazi bale ho zosmiesnuje v priamom prenose a maicon nic......kurva tak ho apson jebnem cez fajky nech pociti daku bolest nie cely zapas ho obchdza ako ziacika.......a druha vec je ze bale ma formu ako hrom vyjde mu aj to co nevie ako urobil.......acely totenham akoze hrlai dobre ale mali miestami viac stastia ako rozumu hlavne crouch........a este rozhodca????tak ten interu nedal nic tomu mal lucio zlomit sanku cez polcas aby sa zobudil

Reagovat
Jajinek

1) V PL Balea brání hráči s o parník větší formou než Maicon

2) v PL Balea brání 2, což vzhledem ke stavu našeho středu zálohy bylo těžko realizovatelné

Reagovat
smazaný uživatel

poloviční?...se mu nepovedlo jedno utkání a je hned poloviční? :)...sranda to číst...ale aspoń mám jistotu, že je slabej a nemůže přestoupit do Chelski :)

Reagovat
Usty

nemluvím o tom, že hraje špatně v PL, ale spíš o tom, že v LM hraje famózně.. ty výkony do PL nepřenáší..

Reagovat
Usty

a s tím, že Maicon je nejhorší na mě nechoď, neříkej mi, že proti Jacobsenovi, Foleymu nebo Nevillovi z Evertonu se takovej hráč nemůže prosadit na plný čáře..

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě schválně pár zápasů vypustil aby ho Levy nemusel vyhánět z klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je snad logicky ze nemuze kohoutum vyhrat kazdej zapas

Reagovat
Darren Fletcher

preto im skoro vsetky vyhrava VDV

hetrik interu dal ked o nic neslo a dnes dvakrat prespurtoval obrancu a je z neho kazdy mokry... a to som inak fanda, ale toto sa mi zda prehnane

Reagovat
smazaný uživatel

tym ze rhal proti podla teba normlanemu timu to nebude lebo inter je silnejsi nez manu.......len je rozdiel v trenerovi jeden teda ferguson vie ze staci dat ku obrancovi na pomoc jedneho zalunika kus blizsie a je po baleovi a druhy debil rafa toto este nevie...on sa nauci raz mozno

Reagovat
Darren Fletcher

lepsi trener = lepsi tim

keby inter nemal mourinha, nevyradi chelsea. lepsi trener = lepsi tim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

Jinak ten komentář je taky hodně zajímavý, jen ze všeho vyberu jednu věc

"V závěru měl ještě šanci Milito, ovšem bez nároku na gólový úspěch" ...jak bez nároku, vždyť trefil břevno

Reagovat
smazaný uživatel

Vyzerá to na nejakého AntiInteristu

Reagovat
Lubinterista

Máš to nečíst, očividně letitý fanoušek PL, ovšem bez objektivity a základních znalostí. Já vybírám toto: ...zase pil krev anglický uragán jménem Gareth Bale.

Reagovat
Jajinek

no až na to, že není anglický je to pravda...

Reagovat
Lubinterista

No, já furt nemůžu pochopit, že nás porazí jeden hráč. To by nezvlád ani Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

tak šance být sice může, ale když branka nepadne, je to v tom případě bez nároku na gól... tady nejde o subjektivní názor autora, tady jde přece o stoprocentní fakt, že gól nepadl, tudíž si na něj Milito nárok dávat nemoh... jinak Bale má i anglické občanství, takže se klidně dá říci, že je to anglický záložník...

Reagovat
smazaný uživatel

je to směšný, už ten nadpis

Reagovat
smazaný uživatel

wow... no teda... nemůžu se dočkat NLD.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Souboj "o titul", hm?

Reagovat
smazaný uživatel

Že je Maicon z formy se ví, ale že je to až takhle špatný...

Reagovat
REPLIKATOR

Bale je takovej mladší Joaquin na druhé straně hřiště

Reagovat
smazaný uživatel

Incredi-Bale!

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Je ti špatně?

Reagovat
Chazy

Z tohodle jo, Američani maj nějakej takovej vtipnej nadpis každej den aspoň jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

Nečtu moc informační weby v angličtině, takže tohle vidím tak jednou za měsíc. Každopádně mám jiné věci, které mě trápí

Reagovat
Chazy

Já na to musím koukat během přenosů a ještě když píšu články :(((..

Reagovat
Usty

to byl náhlej nápad nebo výsledek úpornýho přemejšlení?

Reagovat
smazaný uživatel

To nevim, já to nevymyslel

Reagovat
F.Torres

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

Tottemham a jejich hra je pro mě zcelých ostrovů jasně nejpřitažlivější, Modrič je malý genius a Bale je prostě zkrátka frajer.

Reagovat
Counter

OT: Z Aršavinových of. stránek:

Hello Andrey. My name is Garik. I want to ask you something. I date a girl who is your big fan and admires you very much. She said she’d agree to marry me if I got her a photo, a poster or something like this with your autograph. If it’s not too difficult for you, could you please send me something? I’d be grateful for the rest of my life. Thank you in advance. My address, Stavropol region, Mineralnye Vody Lermontova str., 23.

Arshavin: Are you sure you won’t regret it? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A to není zdaleka jediná perla

Reagovat
smazaný uživatel

on na svých of. stránkách jen perlí

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
$dolar$

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

V rozhovorech je fakt geniální tenhle člověk...

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Coentrao - to je taky portugalsky Bale

Reagovat
Jajinek
Reagovat
smazaný uživatel

velmi povedený, líbí se mi to, i se vším hodnocením dneska souhlasím bezvýhradně

Reagovat
Jajinek

Reagovat
lnterista

souhlas az na tu 7 pro Milita

Reagovat
smazaný uživatel

já bych mu jí nechal, jestli to Diego četl, tak mu stoupen sebevědomí

Reagovat
lnterista

jj tak nejak k tomu taky pristupuji

Reagovat
smazaný uživatel

poslal jsem teď dobrý video mailem , nějak mě po ránu přepadá nostalgie a koukám na ta videa, to je prostě neuvěřitelné, jeden zápas nic neznamená, nezměrnost...

Reagovat
lnterista

dik...tak jasne ten zapas defacto nic extra neznamenal.Ted musime porazit holandany a je to doma akorat naznacil nase moznosti a bez posil to bude spatna sezona...oba kraje jsou tragicke

Reagovat
smazaný uživatel

jo, jasný, já to myslel spíš tak, že u těch videí mi zase došlo, že nějaký zápas resp. sezona jsou o ničem, jde o tu historii a tak, ale jasně, že musíme s tím něco dělat. Buď probudit Maicona nebo bych se nebál ho o víkendu posadit a dám tam Santona, jak psal výše Luboš, aspoň by hrál nba svém a Maic se snad trochu probudil, bo to není možný, jak na to sere letos. Chivu už bohužel lepší nebude, musíme jej bu´d posadit nebo se s tím smířit. Pořád v tom týmu vidím neskutečniu sílu, ale musíme být všichni zdraví a chtít, jinak budou problémy. V zimě každopádně aspoň jeden ofenzivní hráč - Palacio, Pienaar, Lennon, Bale, Cassano nebo já nevímkdo, to je jedno, hlavně prostě nějaká possial, co má na základ m usí dojít a ať se probudí Diego. Zálohu máme silnou ,jen jsou všichni ztranění prostě, to se zlomí.

Reagovat
lnterista

kdyz budem hrat na kridla tak chci poradny kridlo a opravdove AMC(ale to je nerealny) a leveho obrance

Reagovat
smazaný uživatel

na křídla hrát budem určitě, to už je myslím jasný. Křídlo - mohl by někdo přijít z výše exponovaných. AM - zůstane Wes, to je taky myslím jasný. Levýho beka bude mít někdo z trojice Chivu, Traktor a Bambino, tam taky nikdo nepřijde, podle mě jasná situace, bohužel...

Reagovat
Jajinek

tak víš jak, nejlepších 20 minut v sezóně se muselo ocenit...

Reagovat
smazaný uživatel

pozadí na vaších stránek je děs...už vám to někdo říkal?

Reagovat
smazaný uživatel

proč jako?

Reagovat
smazaný uživatel

čtu si hodnocení Maiocna, pak jdu tady a 3 minuty vidím modře

Reagovat
smazaný uživatel

a jak jinak chceš na webu Interu vidět?

Reagovat
smazaný uživatel

ten náš web byl vybrán za nej web o Calciu v ČR, takovej Juventus si může tak políbit prdel

Reagovat
smazaný uživatel

ok, ber to jak ber...mě se nelíbí.

Reagovat
smazaný uživatel

To by mě zajímalo kdo to posuzoval ? Nejlepší web o Calciu

Reagovat
Jajinek

hoď mi prosím odkaz na lepší...

Reagovat
smazaný uživatel

je to amatérská nula, nemá nic

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam krom tvojích článků je jiného oproti např. fcjuventus.cz ? Treningové postřehy z ital.médii mají všichni stejné . Články tam nikdo moc rychle nepíše o přestupech se dovím s předstihem a to velkém i na Eurofotbalu . Samostanou kapitolou jsou inf. o Calciopoli , design a hlavně přehlednost úvodní stránky má fcJuventus o parník lepší . Mě by spíš zajímalo kdo to hodnotil . To museli být odborníci . Jediné co má Inter v ČR jasně nejlepší a co jsem tady už několikrát uznal je fanklub . Ale web ?

Reagovat
smazaný uživatel

Opr. .tréninkové

Reagovat
Jajinek

Myslím, že máme lepší tu obsahovou stránku. Ale jak říkám, vzhledem k tomu, že tam píšu, tak nejsem zrovna ta kompetentní osoba, která by to posoudila a proto se nebudu hádat. Co se díše designu a tak, tomu vůbec nerozumím, a proto přiznávám, že tam asi máme chyby.

Reagovat
Pinturicchio

Ono je hezké, když to máte v klubových barvách, ale ta "funkčnost" a user-friendlyovost by měla být na prvním místě. Já už si chtěl kolikrát přečíst Tvé hodnocení zápasu, ale sotva jsem tu stránku otevřel, tak jsem ještě několik minut potom viděl všechny stránky modro-černé.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jsem se nedozvěděl jaká bohulibá organizace to posuzovala ? Pokud se jedná pouze o články tak většina z nich jsou přeložené z ital. tisku . Ty co píšou redaktoři samy ze své hlavy máte určitě lepší a aniž bych ti lozil do pr. řeknu upřímně že to jsou především ty tvoje . Co vám ale podráží nohy je rychlost a počet těch informací . Pokud nějaký významný deník spekuluje o přestupu , který se zdá jasně fantasmagorický měl by tam být . No a když někdo napíše že stánky jsou nejlepší , jde samozřejmě i o to jak vypadají a jak jsou přehledné . Tady jste jasně nejhorší ( modré písmo na modrém podkladě … ) . Jenže díval jsem se na vaše ofic Ital . stránky a i když by jste si měli vzít z nich příklad ( jsou přehlednější ) , tak na to že to jsou ofic. tak je to katastrofa . Jen se schválně podívej na ty vaše a pak třeba na www.juventus.com . To není o parník to je o celý kontinent . Tak se mě zdá že ti Interisti nemá dobrý vkus

Reagovat
Shevchenko

Podle renomovaného webu fotbalportal.cz je nejlepší stránka o calciu acmilan.cz

Reagovat
Jajinek

jj, AC Milán je má taky dobré...

Reagovat
Shevchenko

Ale kvalita jednotlivým článků jednoznačně na vaší straně.

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

co já vím, tak na web AC píše skoro jen Honza Filip, kterého přes rivalitu velmi uznávám, páč je fakt Milanista, Šašci zde se bohužel nezmůžou na nic, hlavně že pindají na druhé

Reagovat
Jajinek

musíš zase v normální diskuzi začít všechny urážet?

Reagovat
smazaný uživatel

jo,sere mě to, ale možná přháník

Reagovat
smazaný uživatel

éé

Reagovat
fantomas

Když ani konstruktivní kritiku nepřijmeš, tak pak jakou teda? To je strašný.

Reagovat
smazaný uživatel

jakou konstruktivní kritku bože , Mě to nezajímá prostě, web dělá Lukáš (a já si ho za tuto práci, která nemá v ČR obody na podobných webech, neskutečně vážím), já tam píšu jen nějaký články o historii a dodělávám historický data a tak, je mi to jedno, ale tyhle kecy mi vadí, nic víc, nebudu se tu o tom s někým přít...

Reagovat
fantomas

"mě to nezajímá" - "tyhle kecy mi vadí"...Aha. Nicméně jde teda vidět, že ti obecně kritika dělá velké problémy. Konstruktivní na ni totiž bylo, že ti tu čtyři lidi přesně zformulovali, co jim na vzhledové stránce webu vadí. Zároveň nevidim důvod, proč by to měly bejt kecy...snad jen proto, že nejsou pozitivní nebo co? Že se neřadíme k těm obdivovatelům, kteří vás vyhlásili nejlepší stránkou o calciu? To přece nemyslíš vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

A tak to já klidně vyhlásim taky, žádnej jinej jsem neviděl a pochybuju, že se to změní ..

Reagovat
Jajinek

ne že bych chtěl roberta nějak obhajovat, o té reakci si myslím své...ale ani na tebe, ani na Chazyho ani na hrubase, kteří jste tu pokukázali na ty nedostatky, on nereagoval...tak proč se ozýváš?

Reagovat
fantomas

Myslel sem, že i my sme ti "šašci zde". Když tak sorry no..

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by taky zajímala ta instituce , která vyhlásila tento web nejlepší stránkou o Calciu ( hlavně její kritéria ) .Bohužel jsem se to ještě nedozvěděl . Jinak ti zkusím odpovědět za něj proč kritiku neuznává . Web má na starosti Lukáš ,celým jménem Lukáš Pekárek . Což je pro bojdíka autorita . Jeho články o Calciopoli jsou už legendární ( za zdroj bývá hodně často uvedena pomlčka ) .

Reagovat
Jajinek

Já nevím proč se pořád otíráš o Lukáše, toho člověka si nidky neviděl, ani si s ním nikdy nediskutoval, nikdy se nemohl tvým výpoadům bránit. Také nestouhlasím s některými články, ale nemůžeš se divit, že na web o Interu je článek o Claciopoli, které o něm pojednává ve prostpěch Interu. není to žádný veřejnorpávní web, který by si musel hrát na neutralitu. Navíc Lukáš to nepíše jen z hlavy, italské zdroje má. Že takové, které sympatizují s Interem je věc druhá. Ale dost bych se divil, kdyby to na vašich stránkách bylo jinak...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano je takové pohádky tam skutečně nenajdeš .

Reagovat
Chazy

s tím nezmůžou na nic zásadně nesouhlasím :((

Reagovat
smazaný uživatel

to je tvá věc

Reagovat
Pinturicchio

A co bys pak řekl lidem, jejichž klub nemá žádný web? Jak si pak můžeš dovolit kritizovat nějaký film, když jsi sám žádný nenatočil? ( Příklad )

Reagovat
Jajinek

no stal by se zázrak, kdyby jsi nereagoval...

Reagovat
Pinturicchio

Takže mám nechat sebe a ostatní fanoušky Juventusu urážet?

Reagovat
Jajinek

konkrétně Tebe zde nijak neurazil, své už jsem mu k tomu řekl...ale jo pohádejte se. Já se jdu koukat na fotbal.

Reagovat
Pinturicchio

Nebuď pokrytec, ano. Já se s někým hádám? Mluvil o Pavlíčkovi, který je fanoušek Juventusu, pak mluví o šašcích, což je množné číslo a týká se to i mě.

Reagovat
Jajinek

netýká, týkalo se to fandů AC Milán. Klidně ale začni nyní nadávat ty, pokrytcem jsi hezky začal, mě je to jedno...

Reagovat
Pinturicchio

Týkalo, to o Milanistech nebyla jediná jeho reakce. Ano, pokrytcem jsem začal a taky skončím, protože se mi nelíbí, že mi říkáš, abych se nehádal, když jediný člověk, který tady neustále nadává a uráží ostatní je on. ( A já se na jeho úroven stahovat nenechám )

Reagovat
Jajinek

mu jsem to řekl samozřejmě taky...ty možná nepoužíváš tak hrubé výrazy a nejsi tak agresivní (což je samozřejmě dobře a palec nahoru za to), ale jinak se s ním hádáš se stejnou frekvencí, a nejem s ním...herbage by mohl povídat.

Reagovat
Pinturicchio

Tak pokud sis nevšiml, tak s Robertem jsem se nehádal ( tak jako dřív ), už setsakra dlouho - bud ho ignoruju úplně, nebo na něj reaguju jako ted - naprosto v klidu.

S Herbagem je to složitější, ale my se chápem, tam je to úplně o něčem jiném.

Reagovat
Jajinek

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste jak je to DOSacky pruhovany, to je fakt des

Reagovat
fantomas

Mně štve ten černej pruh dole...

Reagovat
Chazy

Tak tak, je to mimořádně příšerný ..

Reagovat
Jajinek

ještě že aspoň nekritizujete obsahovou stránku...

Reagovat
fantomas

Taky neni proč, ale vzhled fakt pokulhává. Je takovej nepříjemnej no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tam nic necetl, otevrel jsem to kvuli Trewinnovi a pak jsem si sel pro Visine

Reagovat
Jajinek

jako já už do toho asi hledím tak často, že mi to ani nepřijde...vůbec by mě nenapadlo, že by to někomu vadilo.

Reagovat
Chazy

S tím se právě musí počítat, weby maj bejt ze zásady co nejsvětlejší. Určitě hlavně pole pro text.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak , tohle prostě dělal někdo kdo si řekl že všechno co je modročerné je dobré

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, ani si třeba nedokážu předsavit, že bych četl knížku s tmavým pozadím...bíla vzádu 4eve.

Reagovat
smazaný uživatel

To hlavní se asi nedozvím . Ty víš kdo je prohlásil nej stránkou o Calciu ? Až se ptám jak se ptám odpověď nedostávám .

Reagovat
Pinturicchio

Přesně. Takovéhle weby jsou strašné zlo, už černé pozadí + bílý text je pro oči dost špatně.

Reagovat
Chazy

pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Lucio, ten si musí zo svojho "kolegiálneho" krajana pri výpomoci ubrániť Balea trhať obočie

Reagovat
smazaný uživatel

však to potřebuje

Reagovat
kiwwi

co sa dialo v zapase Kopenhagen - Barca na konci? Tam isiel Pepek s domacim trenerom, sa cosi bavili a zrazu tam nabehli hraci Barcy a zacala sa nejaka strkanica

Reagovat
smazaný uživatel

a že toho na to trhání má hodně

Reagovat
smazaný uživatel

Bale předvedl naprosto fenomenální výkon Ostatní hráči oproti němu vypadali, jako by jen chodili...

Reagovat
Biozdenda

vsak oni fakt skoro jen chodili..

Reagovat
vanGomm

Nadpis článku:Inter jasně nestačil.No já si pod pojmem,když někdo jasně nestačí představuji tak výsledek npř 5:0 nebo 6:0 a né v 89 stav 2:1 a následný gól z brejku přes celé hřiště.Když už je v podstatě jedno prohraje-li se 2:1,nebo 3:1.

Reagovat
Langi

výsledek možná není nijak hrozný, ale herně Inter včera opravdu na Tottenham nestačil

Reagovat
mike.84

lol ten benítez to tam pěkně dokurví... liga nic, v LM to taky nevidím daleko, no.... špatně si vybral pan moratti

Reagovat
smazaný uživatel

víš o tom hovno, tak mlč

Reagovat
mike.84

no tak nemusím být PhD abych zjistil, že benítez inter nevede lepší cestou než mourinho. však povíme si na konci ligy

Reagovat
Jajinek

V první sezóně pod Mourinhem měl Inter po 9. kolech 18 bodů, nyní má Inter po 9. kolech 18 bodů.

V první sezóně pod Mourinhem měl Inter v LM po 4. kole 8 bodů, v druhé sezóně 6 bodů...nyní má 7 bodů.

Rafa hraje stejným rozestavením.

Můžeš mi tedy nějak vysvětlit ty cesty?

Reagovat
mike.84

ale to ti vubec neberu.. statistikama a zvlášt takovýma dílčíma se ohaněj jinde, todle mě nezajímá. ja se bavím o tom, jak tým hral pod mourihnem a ted pod číšníkem. prostě nevěřím že bude uspěšný jakou mou to je celé. co na to vy dva nechapate ty dvě cesty sem myslel ten herní projev. např. milito je uplně v prdeli a zaroven inter tahá pouze etoo, zatímco loni mi to přišlo že tym byl vice rozloženej a bylo na koho spolehar a ne jen na jednoho hrota

Reagovat
Jajinek

no a já ti říkám, že hrní projev a výsledky byly v úvodech sezón úplně stejné jak pod Mouem tak pod Rafou...pod Rafou dokonce hrajeme více kombinačněji, takže na nějaké soudy si musíme počkat. Vloni táhl tým také na začátku sezóny je Milito a Eto´o se do toho nemohl dostat...těch podobností je tam habaděj.

Reagovat
DelPiero137

Kua co sa to stalo s Interom? V tomto zapase som ich nespoznaval... Statistiky su vyrovnane, Inter mal dost sanci, ale aj tak to nebolo ono. Aj marodka robi svoje, predsa Gambiasso, Stankovic, Thiago Motta. Ja by som cez polcas poslal miesto Biabianyho Milita.

Vidno ze forma hracov robi velmi vela : Maicon, Milito, Gambiasso ma vlekle zranenia a ten rozdiel vo vykone vidno.

Inak Tottenham futbalovo nic moc. Fyzicky fond a rychlost je jasne na ich strane ale vacsina akcii nakopavane cetre. Jediny kto tam mal futbalove myslenie bol Modric a Vaart.

Reagovat
Pinturicchio

Jinak my si stěžujeme na kraje obrany, ale jak tak koukám, Inter tam má problém zrovna takový ( pokud nehraje na kraji Zanetti a je tam Chivu - Maicon )

Reagovat
smazaný uživatel

Ten výsledek by byl se Zanettim úplně stejný . Na to aby hrál Zanetti pod Rafou beka už nemá rychlost a fyzičku . Chyba je v systému , Rafa hraje systém na který nemá hráče .

Reagovat
Pinturicchio

To je taky pravda. Ale Macionovi a Chivuovi v současné formě nepomůže ani svěcená voda. ( Chivuovi by pomohlo to, kdyby hrál na stoperu, ale to ne )

Reagovat
smazaný uživatel

Forma je jedna věc . Já si myslím že jim spíš ( hlavně Maiconovi ) ublížilo změna trenéra ´.

Reagovat
Pinturicchio

Tak na to ale měli být v Interu připravení a pustit ho s Mourinhem do Madridu ( sice nevím, jak hrál Macion v přípravě, ale nějaké náznaky už tam být mohly ).

Sice nevím, jaké měl Mourinho - Maicon vztahy, ale chyba bude i u Beniteze, když ho neumí namotivovat.

Reagovat
smazaný uživatel

No ono Brazilci se prej po vítězství v LM těžko motivují . Pustit ho měli ten Mou systém mu pasoval . Možná toho už i trošku litují .

Reagovat
Pinturicchio

Ta brazilská povaha nedělá dobrotu, ten pocit sebeuspokojení je u nich snad jako u žádného jiného národa. ( Myšleno fotbalistů, samozřejmě )

Reagovat
Biozdenda

ale u Maicona mel dost velke problemy i Mourinho. Loni, kdyz Inter hral uvodni zapasy skupiny, tak byl Maicon dost naladovy a mel tendenci delat zbytecne blbosti za kartu. Nakonec hral jako profesional, ale predtim s nim byly vzdycky nejvetsi potize. Myslel jsem, ze kdyz ho Mourinho nauci hrat jako profika, tak uz problem nebude (jako treba Hiddink naucil poradne hrat Drogbu), ale je to spis horsi..

Reagovat
Jajinek

Akorát, že Maicon má prostor k tomu se dostat do formy, kdežto vaši beci už lepší nebudou...

Reagovat
Pinturicchio

Já si spíš myslím, že se bude postupně vytrácet a nakonec odejde. DeCeglie má taky prostor k zlepšení ( neříkám, že to bude Maicon v TOP formě ), ted hrál dobře ... bohužel ho zase zabrzdilo zranění.

Reagovat
Jajinek

Tak Maicon ty začátky sezón má všechny stejné...a na jaře se do toho zatím vždy dostal, snad tomu tak bude i teď...no a De Ceglie...

Reagovat
Pinturicchio

No, co, co, proti AC byl dobrý, to zlepšení u něj jde vidět.

Reagovat
Votas

Ta záloha je fakt peklo...a Douglasovi by patřilo nafackovat a nakopnout do pedele. Přece není možný, aby obraně, co nenechá Messiho uprdnout, udělá jeden naspeedovanej týpek 5 gólů ve dvou zápasech. Prostě nechápu.

Reagovat
Votas

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulujem Tottenhamu...Merda Inter !

Reagovat
smazaný uživatel

Sport.cz :

Skvělý Bale zesměšnil Inter. Za nic na světě ho neprodáme, zní z Tottenhamu

„Taxi pro Maicona,“ volali posměšně příznivci Tottenhamu v úterním duelu Ligy mistrů na brazilského obránce Interu Milán, který totálně nestíhal hlídat nájezdy velšského expresu jménem Gareth Bale. Tottenham především díky němu přehrál obhájce vítězství v Lize Mistrů a Maicon, podle mnohých nejlepší pravý obránce světa, utrpěl tvrdou lekci.

Reagovat
Pinturicchio

( Zase to, co jsme psali u preview u AC - Macion zafixovaný jako nej krajní obránce světa a jeho forma je těm novinářům úplně jedno. Pak z toho vznikají takovéhle kecy ).

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Kornelius im to ukázal, ako sa má jednoducho hrať.

Reagovat
GEGE

Tottenham

Reagovat
niflheim

Krásá vidět, jak si Gareth nakopne balón s tím, že ví, že ho jistě dožene dřív než obránce Jinak jsem rád, že se Rafael u Spurs chytnul. Sledoval jsem ho v HSV a tam válel parádně.

Reagovat
smazaný uživatel

Není moc fotbalistů, kteří v Realu uspějí a usadí se tam. Rafa je toho příkladem, v HSV kapitán, Real nic moc a teď válí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

tady je prostě vidět že benitéz je parodie na trenéra. má stejný tým jak loni mourinho a hraje takto.... vím že má nějaké uspěchy ale to říkám hlavně kvůli tomu že jen se vrátí milito tak hned dá etoa na křídlo. jak ho ten etoo ještě má přesvědčit aby ho nechal na tom hrotu??? má dat místo dvaceti branek třeba 120???? za stejný počet zápasů??? jinak včera Bale: "Pocem, kam jdeš, MAICONE"!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

jasná 1 totenheam to bude oplacet

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa znovu prekaučoval zápas, paráda, no

Inak Spurs pekný výkon, až na Huttona...

Reagovat
Jajinek

jak ho prokaučoval?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele