základní skupiny - skupina C, 4. kolo
06.11.2007 20:45 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

Lazio porazilo Werder Brémy

Lazio se skvěle předvedlo fanouškům v domácím zápase proti Werderu Brémy a napínavý zápas nakonec vyhrálo 2:1. Všechny góly padly v druhé půli zápasu, kdy se za domácí dvakrát trefil Rocchi, za hosty už jen dvě minuty před koncem z penalty snížil Diego. Ve vypjatém utkání padly i dvě červené karty.

Oba týmy bojovaly až do poslední chvíle, lépe ale zápas vyšel Laziu a má tedy z těchto dvou klubů větší šanci na postup do osmifinále. Aktivněji začalo Lazio. Hned na začátku poslal Meghni rychlou přihrávku za pomalou obranu Werderu, kde míč převzal Rocchi, své dobré zakončování ale tentokrát ještě neukázal a míč poslal vedle brány. O chvíli později měl příležitost poslat svůj tým do vedení Ledesma, Tim Wiese ale kryl. Domácí se dále hnali kupředu. Ve třinácté minutě levý obránce Zauri tvrdou střelou zkusil štěstí, ale minul bránu. Další šanci měl Makinwa, Wiese ale byl znovu na správném místě.

Ve druhém poločase se do šancí začal dostávat i Werder. Diego zdálky prověřil připravenost gólmana Lazia Ballotty. V 57. minutě se do pokutového území dostal Meghni, ale než stačil vystřelit, byl faulován Naldem. Rozhodčí nařídil pokutový kop, ke kterému se postavil Rocchi. Penaltu sice Wiese vystihl a míč vyrazil, bohužel pro Werder však byl Rocchi na správném místě a v chumlu před bránou dostal míč do sítě. V 68. minutě pak Rocchi proběhl za obranu a přesnou střelou poslal svůj tým už do dvougóového vedení. Krátce před koncem utkání byl na druhé straně faulován v pokutovém území Mertensacker a sudí nařídil druhou penaltu v zápase. Vyloučen byl navíc ještě faulující Cribari. K míči se postavil Diego a už jen snížil na konečných 2:1 pro Lazio. Římané se tímto vítězstvím dostali před Werder a mají stejně bodů jako druhý Olympiakos, s nímž se střetnou v příštím kole, opět doma.

Autor: Vít Sedlák / uefa.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*bary72

1:1.

Reagovat
HOST*bary72

1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

chromý nebo slepý? Asi remíza

Reagovat
HOST*bary72

Ani jedno, jen nekvalitně pracující médium.

Reagovat
HOST*bary72

Lazio rázně výhrou vykročilo k postupu a Werder naopak začíná ztrácet. Dost vysvětlující zápas pro další dění ve skupině.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele