základní skupiny - skupina C, 2. kolo
03.10.2007 20:45 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Real vyválčil remízu v Římě

Real Madrid opět herně příliš nepřesvědčil, přesto získal bod na horké půdě římského Lazia. Oba týmy mohou za remízu děkovat střelecké pohotovosti svých dvou kanonýrů – Panděva a Van Nistelrooye.

Bílý balet cestoval do Říma jako lídr Primera División, domácí Lazio se krčí na dvanáctém místě Serie A, když naposledy jen remizovalo na hřišti slaboučké Regginy.

Trenér španělského týmu Bernd Schuster dal šanci hrát od začátku Robbenovi a Heinzemu, střed zálohy tvořil trojúhelník Diarra – Guti – Sneijder, na hrot útoku se vrátil po zdravotních problémech Van Nistelrooy.

Po úvodním oťukávání udeřili poprvé hosté. V 8. minutě zahrával Sneijder trestný kop a na malém vápně tečoval míč právě bombarďák Ruud van Nistelrooy – 0:1. Ovšem vstřelený gól nikterak nezlepšil hru Realu, který zbytečně ztrácel míče při tvorbě hry. Robben se proti svému strážci Behramimu rovněž příliš neprosadil a útoky Lazia stačili likvidovat stopeři Cannavaro a Heinze. Přesto dokázal srovnat Makedonec Panděv. První příležitost, tváří v tvář Casillasovi, ještě poslal pánubohu do oken, nicméně v 32.minutě se již po pasu Stendarda střelec Římanů nemýlil a ranou do šibenice vyrovnal.

Do konce poločasu měl příležitost ještě Mauri na jedné a Sergio Ramos na druhé straně, stav skóre se ovšem nezměnil. Do druhého poločasu mužstva nastoupila beze změn. Van Nistelrooy se uvedl nůžkami, které si však cestu do sítě nenašly. Na opačné straně promarnili příležitost poslat svůj tým do vedení Rocchi a Mauri. Udeřil tak opět Bílý balet.

Raúl vybojoval míč na polovině Lazia, přesně přihrál Van Nistelrooyovi a ten v 61.minutě podruhé překonal veterána Ballottu. Real se snažil dovést zápas do vítězného konce, to jim však překazil opět Panděv. Po nedůslednosti Cannavara a Gutiho se Makedonec zmocnil v 75. minutě míče a jeho střele v cestě do sítě nezabránil ani Heinze ani Casillas.

Schuster dal poté prostor Higuaínovi, Saviolovi a Drenthemu, ale změnu stavu to nepřineslo, naopak musel zasahovat Casillas po střele Makinwy. Real je v tabulce druhý za vedoucím Olympiakosem, který dokázal zvítězit na hřišti Werderu Brémy.

Autor: Jaroslav Smrž

Komentáře (39)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Docela s obavou idem k tomuto zápasu. Jednak u Talianov sa nikdy nehraje dobre, jednak herne sme na tom dosť blede a jednak ani káder neni kompletný. Ťažký zápas, veľmi ťažký...

Reagovat
HOST*Mamut

No, pri našom aktuálnom hernom prejave by som bral aj bod.

Po vylosovaní som si povedal, že v tejto skupiny by sme mali zaznamenať MINIMÁLNE 4 výhry a 2 remízy (práve v Ríme a v Brémach).

Reagovat
HOST*Mamut

Samozrejme ale dúfam v tri body.

Reagovat
Messiáš

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Plichta bohatě stačí, víc ani nečekám. Přetíženého Raúla bych šetřil na ligu a k Ruudovi dal Robbena s Baptistou.

Reagovat
HOST*luke

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

Po několika ligových experimentech se vrací trio Diarra - Guti - Sneijder, tak se hra doufejme zlepší. Robinho zraněný, doma zůstanou i Soldado a Torres.

Sestava by mohla být:

Iker (jestli se vyléčí z chřipky) - Ramos - Cannavaro - Heinze - Marcelo - Diarra - Guti - Higuaín - Sneijder/Raúl - Robben - Ruud

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si naopak myslím, že nebude meniť stred Ramos, Cannavaro, ktorému to ide a nakoľko hráme v Itálii, tak vsadí na skúsenosť v klasickej podobe :

Casillas ( Dudek ) - Michel, Ramos, Cannavaro, Heinze - Diarra - Sneijder, Guti, Robben - Raul, RvN.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak do základu Higuaín napravo a zřejmě Sneijder nalevo A ze Salgada se mi ježí chlupy úplně všude...

Reagovat
HOST*RMCF

Nápodobně to bude v praco průchoďák... Takže bude sedět Robben?

Reagovat
smazaný uživatel

tak keď ich máš toľko ako jeden môj kamoš, tak ti moc nezávidím...

Reagovat
HOST*

robben by měl nastoupit.určitě to oživý.má oco hrát.aby si řekl o místo v základní sestavě.jinak to bude určitě těžký zápas.ale věřím ve štastný konec pro real.lazio se jen střelecký trápí.ještě když jím chybí rochi

Reagovat
HOST*bary72

Zajímavý, na tiket dám 02, tip 1:2.

Reagovat
smazaný uživatel

Líbilo se mi, jak tam iker ukazoval, že ten první gól byl ofsajd a neuvědomil si, že není na domácích trávnících a sudí tedy nejsou "na jeho straně"

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tomu se říká rudo-červenomodrá zaslepenost.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, to byl správně mířenej rejp.

PS: když už jsme u toho, tak Alméria vám dala regulérní gól neuznaný skrz ofsajd, vy jste teď daly neregulérní gól Getafe, který byl přes ofsajd uznán ... Možná je na tom, co jsem napsal i něco pravdy, ne ...?

Reagovat
smazaný uživatel

dalI

Reagovat
smazaný uživatel

Salgadova ruka.

Reagovat
smazaný uživatel

mluvil jsem o chybách pomezních. Kdybychom mluvili o hlavních, tak by se dala uvést samozřejmě ta penalta nepenalta na Raúla

Reagovat
HOST*Vaci

kňour kňour fňuky fňuk

Reagovat
RMCF

Reagovat
smazaný uživatel

Vidim že s novou sezonou nepřichází žádná změna... fňuk , všichni nám ubližujou, fňuk...

Reagovat
smazaný uživatel

ale prd. Je to jen obhajoba mojeho příspěvku oproti tomu jarinovýmu. Jinak jsem letos na adresu sudích v zápasech madridu nanapsal ani slovo

Jen to rozvinu, že když něco napíšu a někdo mě osočí ze zalepenosti a já udám jasný příklady, tak je to fňuk, fňuk? Nevím, ale jak myslíš

Reagovat
smazaný uživatel

Včera bylo vidět, že nám ten rozhodčí nedal ani procento navíc, což je, přiznávám, oproti La Lize trochu rozdíl. S rozhodováním našich zápasů v LM jsem už hodně dlouho strašně spokojenej, asi je to i tím, že Frisk už ukončil kariéru...

Reagovat
HOST*Vacin

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, Frisk bol strasny. Nechat Del Horna o 7 minut dlhsie na ihrisku.

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo to bol Hauger ?

Reagovat
smazaný uživatel

Hauge

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nevím, ale Friska jsem snad neviděl zapískat normální zápas. Pořád musel být hrozně vidět, no něco jako ti komici ve Španělsku.

Reagovat
smazaný uživatel

Frisk je hovado, nikdy jsem nechápal, jak se mohl v anketách o nejlepšího sudího světa vždy umístit tak vysoko.

Reagovat
HOST*

Najvacsie hovado bol vzdy Dán Nielsen, potom pokracoval Švéd Frisk a teraz Nór Hauge...uz len chyba nejaky Fin. Ale absolutne najvacsi hajzel vsetkych dob je a bol a bude blazon Merk. Podla mna najprotezovanejsi rozhodca zo strany UEFA.

Reagovat
HOST*cat killer

Nejsi fanousek Barci blbečku jestli jo tak si zameť před svým prahem protože jak se připiskava Barce to je hnus. Např minulou sezonu co 2. zapas kopali penaltu nebo hrali proti 10.

Reagovat
smazaný uživatel

Kopat penaltu je snad zakazane ?

Reagovat
smazaný uživatel

Včera som pozeral prvú polku a bolo to zase nanič. Radšej som to vzdal, takže ani neviem, či sa to v druhej polke zlepšilo alebo nie, ale bod je dobrý...

Reagovat
HOST*Michal

REAL MADRID JSOU NEJVETSI PICE A JEJICH FANOUSCI TO SAME!!!!!!!

Reagovat
HOST*casillasiker

ty jses jeste veci pica. Tvoje mati mrdala s konem a tys vylezls z ivha

Reagovat
HOST*Madridista

Chudacku, zbytecne se tady ztrapnujes. Potom, co si vypnes Caps Lock, zapni mozek.

Reagovat
HOST*

Chtěl jsem napsat nějaky přispěvek,ale radši na to seru:) tady to totiž vypada,že bych mohl ještě dostat přes hubu

Reagovat
HOST*

Nicmeně musim dodat,že Panděv,,jak jsem ho bohužel neznal,protože nepatřim k sledovatelum Italske ligy,zahral teda fakt hustě:) klobouk dolu:)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele