finále
21.05.2008 20:45 CET
1 : 1
6:5 pen.
(1:1, 1:1)

Reportáž

Manchester po penaltách triumfuje i v Lize mistrů

Manchester United vyhrává podruhé ve své historii Ligu mistrů, když ve finále až na penalty udolal londýnskou Chelsea. Raduje se tak z posvátného doublu, když Blues letos těsně před nosem ukradl již druhou trofej. Hodně se bude diskutovat zejména o vyloučení Didiera Drogby těsně před koncem, zpackané Ronaldově penaltě a smolnému podklouznutí Terryho, bez nějž by nejspíš slavila Chelsea.

Základní sestavy obou celků nedoznaly oproti těm předpokládaným příliš změn. Zajímavě však vyřešil Alex Ferguson dilema, koho postavit na pravý kraj obrany. Nakonec neseděl ani Hargreaves, ani Brown, přičemž to odnesl Park Ji-Sung, popřípadě veterán Giggs, když napravo v záloze od začátku operoval Hargreaves a Ronaldo se přesunul doleva. Na druhé straně barikády zase dostal Malouda přednost na postu levého křídla před Kalouem.

Hned od úvodního hvizdu se na moskevských Lužnikách hrál klasický anglický svižný fotbal, který diváky nenudil, ale šance delší dobu nepřinášel. Trochu vzruchu vnesl do hry snad jen nebezpečný, ale odvrácený centr Hargreavese z 8. minuty. Manchester byl aktivnější v posílání míčů do nebezpečné blízkosti soupeřovy branky i nadále. Terry a Carvalho ale před Čechem vládli a Rudým Ďáblům přímo českou jedničku ohrozit nedovolili. Až pak, z ničeho nic, Manchester udeřil. Brown si ve 27. minutě narazil u pravé postranní čáry se Scholesem a slabší levačkou našel přesně Ronalda, číhajícího za Essienem, aniž by o něm jeho strážce věděl. Ten pak s nabídnutou příležitostí naložil nejlépe, jak mohl – hlavičkoval přesně k tyči, aby otevřel skóre a potvrdil svou pozici nejlepšího střelce letošního ročníku Ligy mistrů.

Chelsea poprvé zahrozila prostřednictvím nebezpečné Ferdinandovy malé domů, kterou však Van der Sar pohotově zneškodnil za cenu rohového kopu. Z následného protiútoku však byl hned dvakrát na dosah gólu opět Manchester. Nejprve dlouhý míč Rooneyho doletěl na kopačku Ronalda, ten našel Teveze, jehož hlavičku zblízka vyrazil nohama Petr Čech. Terry vleže neodvrátil moc dobře, ze druhé vlny tak mohl pálit Carrick a i s jeho bombou si Čech bravurně poradil. Až příliš pasivní hra se tak Blues málem vymstila podruhé během chvilky.

Stejný scénář se psal v Moskvě dál. Ve 43. minutě Hargreaves posunul po lajně Rooneyho, jehož přihrávka nevypadala zprvu tak nebezpečně, jak nakonec byla. Makelele totiž ve skluzu na balon jen tak tak nedosáhl, ani Tevez ho však nezvládl usměrnit mezi tři tyče soupeřovy branky, přestože se ho nepatrně dotkl. Zanedlouho fauloval na druhé straně unikajícího Lamparda Ferdinand, jenže Ballack z přímého kopu těsně za vápnem netrefil branku. Teď to nevyšlo, sotva se ale rozběhla poslední minuta první půle, bylo vyrovnáno. Essienova nevýrazná střela se odrazila nejprve od Vidiče, pak od zad Ferdinanda a nakonec se dostala se štěstím k Lampardovi, jenž měl před zaskočeným Van der Sarem snadnou práci. Do kabin se tak šlo nakonec za nerozhodného stavu.

Druhý poločas načala obě mužstva v poklidu, až v 55. minutě zahrozil z protiútoku nepřesnou střelou levou nohou Mickael Essien. Mírnou převahu Chelsea pak potvrdila i dalekonosná rána Ballacka, mířící však těsně vedle Van der Sarovy branky. Red Devils se zdáli být skutečně po příchodu ze šatny zakřiknutí a úplně bezradní. A tak nejistý výběh Van der Sara dal možnost hlavičkovat na branku Terrymu, jeho pokus se však zařadí spíše k těm hodně nepovedeným, než těm nebezpečným. To Drogbova střela bez přípravy ze 78. minuty už stála za to, neboť skončila na levé tyči. Reprezentanta Pobřeží slonoviny se pak po chvíli pokusil napodobit na opačné straně hřiště Tevez, ale pálil mimo. Postupem času se šance pomalu vytrácely, tempo však nikterak neupadalo. Hrálo se stále víceméně nahoru dolů, ale přeci jen o poznání opatrněji. A tak se muselo prodlužovat.

A co se nedělo! Hned ve čtvrté minutě rozebrali Blues obranu Manchesteru na částečky a Lampard z otočky levačkou pálil do břevna. Chelsea tak pokračovala v zajetém systému z druhého poločasu, aby nemuselo dojít k penaltám. Jenže na druhé straně zahrozil Evra se svým sólem, po němž našel krásně z druhé vlny dobíhajícího Giggse, jenže tomu se zakončení příliš nepovedlo a Terry zaskočil za již překonaného Čecha. Za chvíli zase zkoušel jeho pozornost Tevez, ale střílel české jedničce jen přímo do náručí. To bylo z první poloviny prodloužení vše.

V té druhé se však na nějakou údržbu rozhodně nehrálo. Obě strany chtěly rozhodnout ještě během té nastavené půlhodiny, ale nedařilo se. Ve 22. minutě nepochodil se střelou z přímého kopu Drogba, tentýž muž ale ve 26. minutě totálně selhal, když při rozmíšce se soupeřem uštědřil nenápadně, ale postřehnutelně Nemanjovi Vidičovi facku a nenásledovalo nic jiného než Drogbovo vyloučení. Blues tak přišli o po celý zápas vcelku neškodného a podrážděného forvarda, ale také spolehlivého exekutora pokutových kopů v jedné osobě. Těsně před koncem prodloužení už se žádná gólová příležitost nezrodila a na scénu tak přišel očekávaný penaltový rozstřel.

Jako první si balon na značku pokutového kopu postavil Carlos Tevez z Manchesteru United a poslal Čecha na opačnou stranu. Vyrovnat měl za londýnský celek Michael Ballack a zacílil přesně k levé tyči Van der Sarovy svatyně. Druhou serii zahájil Michael Carrick a poslal United od vedení s naprostým přehledem. Po něm přišel střídající Belletti, aby suverénně dotáhl náskok Red Devils. Následně se k exekuci pokutového kopu přihlásila Cristiano Ronaldo a stejně jako v semifinále s Barcelonou selhal, penaltu kopl špatně a Čech vyrazil.

Chelsea měla rázem navrch, Frank Lampard proměnil a poslal ji po třech sériích do vedení. Pak se k míči postavil Hargreaves, musel dát, a to se povedlo, bez problému proměněná penalta. Jenže pak se nemýlil Cole, přestože Van der Sar málem jeho pokus zlikvidoval, a mladík Nani byl ve velmi těžké pozici. Poradil si s ní úspěšně a zachoval naději pro United. Tu pak ještě přiživil mokrý terén, na něm totiž při exekuci své penalty podklouzl John Terry a trefil jen tyč.

Přišla tak šestá série, Anderson se nerozpakoval a udeřil dělovkou pod břevno přesně doprostřed brány. Kalou musel dát a nezaváhal. U Ryana Giggse byste se následně krve nedořezali, přesto zkušený velšský mazák dal Manchesteru výhodu. A tato trefa se následně ukázala být rozhodující. Zimní posila Blues Nicolas Anelka totiž nenachytala Van der Sara, ten střelu vyrazil a na stadionu v Lužnikách mohly vypuknout velkolepé oslavy Red Devils.

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (897)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ŠKODA ZE VE FINALE NENI GUNNERS MAM TAKOVY DIVNY TUSENI ZE TO VYHRAJI CHELSEA A TO BY BYLA VELAK OSTUDA PRO EVROPSKEJ FOTBAL STEJNE JAKO VYHRANI AC MILAN NEMAM RAD TAKTICKEJ FOTBAL A PROTTO MAN YOU WINS

Reagovat
edejv

souhlasim

v tomto zapase fandim MAN UTD,ale myslim si,ze to vyhraje Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

ostuda?

Reagovat
smazaný uživatel

jj protože vyhrát turnaj ,když postoupíte po vlastňákach soupeře...viz.Fenerbachce....

moderní fotbal je bohužel ze zabezpečený obrany ... a proto mnoho diváků(televizních) přestává sledovat fotbal...chelsea se prezentuje stejným stylem jako Řecko na Euru 2004 kdy vyhrálo turnaj...to taky nechápu..fotbal není o bránění ale o gólech...proto dříve Pepi Bican dával tolik gólů...nehrálo se ze zabezpečený obrany...diváci klidně stály na stadionech, aby viděly góly a akce ne bránění a nakopávání!!

Reagovat
Devil

Uz je trosku jina doba nez za Pepka Bicana!

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to zas neviděl tak černě, Chelsea a Řecko srovnávat nemůžeš....jistá podobnost tu je, ale pořád ta Chelsea oproti Řekům něco hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Přestože hraje AC taktickej fotbal, tak se naněj dá koukat...

Reagovat
smazaný uživatel

Ses Blbec

Reagovat
rufus

Obávám se, že fotbal bude poměrně nudnej, oběma týmům pujde o to hlavně neinkasovat. Manchester zvítězí 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester potvrdi vitestvi v Moskwe GLORY GLORY 2 : 0

Reagovat
smazaný uživatel

Rudi dablove musi musi a oni to dokazou a ukazou ze titul v Pr.league si plne zaslouzi.

Proste dablove modrasky znemozni.

Reagovat
Deywid

Inak vyhrá Chelsea 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea...Bude zajimavej fotbal. Chelsea da gol, MAN UTD vyrovna a chelsea jim da jeste jeden. tip: 2:1 goly - J. Cole, Drogba - Giggs

Reagovat
smazaný uživatel

Fandim Chelsea , i kdyz nehraji nejlepsi fotbal. Kvuli Petru Cechovi jim preji vyteztvi !!!

Reagovat
smazaný uživatel

United podme, dame jim trojku a je to

Reagovat
smazaný uživatel

CR7

Reagovat
smazaný uživatel

prosimvás, to se v Moskvě opravdu bude hrát až od 22.45?

Reagovat
smazaný uživatel

tak,v Moskvě je jiný časový pásmo,ne?

Reagovat
smazaný uživatel

určitě...

Reagovat
smazaný uživatel

20.45 CET, tj. myslím středoevropského času.

Reagovat
fantomas

no dyt a on se ptá, jestli opravdu bude v moskve zápas až takle pozde

Reagovat
smazaný uživatel

tak má pravdu...

Reagovat
smazaný uživatel

no kdyby se třeba prodlužovalo, tak jim to bude končit tak v 1:45 ráno... zvláštní

Reagovat
fantomas

tjn

Reagovat
fantomas

no samozřejmě nechapu o čem ste teda diskutovali...

Reagovat
smazaný uživatel

špatně jsem pochopil text, ale to bys ty ze svých zkušeností mohl pochopit, milý fantomasi.

Reagovat
smazaný uživatel

doufám,že to Chelsea zvládne,dokázali jsme,že Manchester umíme doma porazit,tak proč to nezopakovat

Reagovat
PJ

Doma - to si napsal dobre. Ale doufam ze doma Chelsea nebude a vyhraje ten lepsi, tedy ManU

Reagovat
smazaný uživatel

presne - ten lepsi - Chelsea

Reagovat
M11

1-2 for Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tohle finále jsem si nepřál, nefandím ani jednomu klubu, ale snad to vyhraje MU, jelikož Chelsea opravdu nesnáším

Reagovat
smazaný uživatel

trochu off topic:

http://i.idnes.cz/08/053/gal/MIN2331ae_lebka.jpg

lebka Petra Čecha po střetu s Huntem

Reagovat
M11

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no asi nesimuloval petan

Reagovat
smazaný uživatel

Jedine Manchester United pridaji dalsi trofej , Chelsea je umelej tym a za prachy si vese nekoupi takze Fuck of

Reagovat
smazaný uživatel

mam uz stejne vsazeno na United

Reagovat
smazaný uživatel

Musi vyhrat manchester a to ze dvou duvodu

1. Chelsea hraje hnusny fotbal

2.Chelsea vyradila Liverpool

takze pojdme united pomstete nas!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

kdo hraje hnusný fotbal... aby to nebyl ten tvůj Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

O live se nedá říct, že hraje hnusný fotbal... Narozdíl od Chelsea se naněj koukt dá.

Reagovat
smazaný uživatel

Uděláme co bude v našich silách ....přál jsem si finále ManU - Liver no škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea vyhraje 1:2pp

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak...bohuzel...

Reagovat
smazaný uživatel

je to 50-50 ale myslim ze ManU ma lepsi mancaft a tento rok dokazuju ze maju formu a preto myslim ze ta modra betonarka dostane 3 goly a len jeden da

Reagovat
smazaný uživatel

Můj tip:

3:1 Drogba hattrick a Tevez

Drogba se celou sezonu fláká,tak snad aspon teď odvede maximum.Rozhodně bude mít sil na rozdávání,v průběhu sezony se unavit moc nemohl...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Drogba toho gola snad dá,aspon bych mu před to ´´Odejdi´´ mohl dát ještě slovo Děkujeme

Reagovat
smazaný uživatel

no nemyslim zeby dal az 3goly,ale snad jeden da,,,,ale povedzme si na rovinu,keby odchadzal bez toho hattricku, nezasluzil by si to "dakujem"???

podla mna urcite ano.....aj ked neni ziadny moj oblubenec,a nepaci sa mi jeho hra,ale......

Reagovat
smazaný uživatel

děkujeme si zaslouží za první sezony,za letošní tam je jenom odejdi...

Reagovat
smazaný uživatel

Když dá drogba 3 goly, tak Ronaldo jich dá aspoň 5 a Rooney s Tevezem po jednom a skončí to 7:3 .....to by bl krásnej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

no ale pri odchodu by si nakoniec zasluzil to dakujem......vies jedna sezona ku trom.... ale to je uz iba polemizovanie

Reagovat
-Kopy-

Snad ManU vyhraje a Cristiano předvede skvělý výkon okořeněný gólem a zavře tak všem kritikům v čele s kyslíkem pusinku.

Reagovat
smazaný uživatel

no jelikoz je Chelsea kvalitni tym tak Ronaldo predvede sve obvykle hovno a da gol maximalne z penalty...a nebo se stane zitra zazrak a on predvede opak??

Reagovat
smazaný uživatel

31:30 na penalty vyhraje CFC .. ať maj v Moskvě podívanou až do tří do rána

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vyhraje Chelsea....Manchester mě nesedí...už proto co předváděli na minulém vzájemném zápase kokůtci

Reagovat
smazaný uživatel

že tobe nesedi neznamena ze nevyhraje , protoze vetsine sedi , hraje otevrenej fotbal s mnozstvim golu na rozdil od chelsea to musi lahodit oku kazdyho divaka a proto si ten pohar zaslouzej 1-0 scholes :)

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš ten otevřený fotbal z barcelony? Takovej beton nedělá ani Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

takovyhle debilci jako Archer me dostavaji,on tvrdi ze si to Man.U.zaslouzi ze hraje otevrenej fotbal za to co predvedl ten tvuj slavnej tym na Barcelone si zaslouzi dostat zitra trojku,prej ofenzivni styl pomalu a jiste se Manchester priblizuje v poharech vykonum Liverpoolu,doma o gol vyhrat a venku hrat v 10ti ve vlastnim vapne

Reagovat
smazaný uživatel

nevim proc tu furt angumentujete jednim zapasem.manch si tam jel pro dobrej vysledek a ten udelal.takhle se proste prvni zapas hraje.chlesea si vubec nezaslouzila na anfieldu remizu.a za celou sezonu predvadi macnh nejhezci fotbal a to jsem fanouskem arsenalu.tsyl kterym hraje chelsea je proste na pohled mnohem horsi.

Reagovat
smazaný uživatel

diky , taky nechapu proc vychazi z jednoho debilniho zapasu za sezonu kazdymu se jeden mozna dva zapasy nevyvedou ale presto hraji nejhezci fotbal , beton na 1-0 ve stylu chelsea mi fakt nesedi , mi rekni proc mela chelsea o tolik horsi skore nez manchester united , ze by potrebovala vyhrat nad v poseldnim zapase rozdilem dvaceti branek ? .. neni to prave proto ze hrala na 1-0 ? :D takovej styl se ti libi ? probud se ...

Reagovat
smazaný uživatel

nevím kde žijete? viděli jste vůbec nějaký zápas CHelsea v této sezoně? pár jich bylo absolutně nepovedených, ale většina byla na nejvyšší úrovni. Pod Grantem je to úplně jiný fotbal. Takticky pořád skvělý, ale útočí se ve více lidech. Tak si nech svoje brepty pro někoho jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

není nad to hrát s Pireem, Istanbulem a mít neskutečnou haluz s LFC, který si dal dva vlastní góly.......trochu objektivity by fakt neškodilo, jinak budeš za totálního kokota

Reagovat
PJ

Lepší argument, než mávat jednim zápasem, bys tam neměl?

Reagovat
Devil

Jinak omluva za tu spinu!

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm,tak tu nekecejte o tom,jak hrajete nádhernej líbivej fotbal,když používáte stejnou taktiku - účel světí prostředky..

Neříkám,že MU jsou betonáři,ale že v případě potřeby betonujou - jako my..

Reagovat
Devil

Protoze takovej beton neumi kde kdo!I ten beton je umeni!

Reagovat
smazaný uživatel

ja jenom potrebuju s necim pomoci,proc vsichni rikate ze je Chelsea umela a proto ji nesnasite??Ano ted k ni diky Romanovi priteklo spousta penez ale nezlobte se ty prave driv nemela narozdil prave od Man.U.,Liverpoolu....Chelsea je stejne umela jako Man.U. tak nevim proc se tu nadava jen na Blues??Jo kdyby Manchester hral s hrace za par penez pak to pochopim ale kdyz ma stejne drahy fotbalisty?to spis jen nekomu leze na nervy zavist ze vyhrala 2 tituly za sebou a to fanousci Live a United nemohou zkousnout ze?tu konkurenci...podle me je to akorad zadostiucineni a spravedlnost pro Chelsea ze ted ma konecne penize a to ze to fanousci ostatnich klubu nemohou zkousnout je dost ubohy

Reagovat
smazaný uživatel

a k tomu finale,doufam ze vyhraje Chelsea a vrati tak United porazku Bayernu,v roce 99 hral manchester uplny hovno,Bayern ho drtil,vedl a pak dal jeste tyc a brevno a zniceho nic meli united 2 strely na branu a z toho 2 goly a vyhrali tak snad se to konecne menchesteru vrati i s urokama a kdo tvrdi ze chelsea hraje oproti manchesteru defenzivni styl tak si vzpomente na nedavne utkani na Barcelone panove,takhle hnusne zalezle jsem Chelsea nikdy hrat nevidel,mozna tak Liverpool to jo ale o tom tu dnes nastesti rec neni takze zadne reci na toto tema

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

lol ty ses uplne mimo , manchester ma narozdil od chelsea historii , tradici , trenera kterej je tam uz dvacet sezon snad , odchovance - kolik jich mate vy , hraje ofenzivni fotbal ale pritom ma nejlepsi obranu na svete , hraje pro oko divaka ...

jinak chelsea hrala uplne stejnej beton na barcelone kdyz sni hrala v LM , proste Man U zahral jeden zapas takticky a muzes se z toho hned zblaznit , jinak se nedky podivej na zapas Man U - Real Madrid nevim kterej rok LM to bylo ale skoncilo to 4-3 a byl to nehzezci zapas kterej sem kdy videl ..

Reagovat
smazaný uživatel

zkus mi vypsat odchovance... jsem zvědav.. jinak k té historii, Chelsea má taky svou historii, jde o to, že ne tak slavnou. Ale má. Tak příště to lépe formuluj.

Reagovat
smazaný uživatel

scholes , neville , gigs ... mate nekoho takovyho jako jsou tito tri ? .. mate vubec nekoho kdo je u vas dele jak pet let ? .. vzdyt to je tym slozeny jen se samejch nakoupenejch uz hotovejch hvezd , to umi kazdej mit prachy a zkoupit hotovy hrace co se mi libilo na chelsea byla era Hasselbank-Zola , to hrali hezkej fotbal ...

Reagovat
smazaný uživatel

jestli to bereš tak, tak mezi odchovance můžu počítat Terryho, Bridge, Lamparda, J. Colea atd. (samozřejmě přicházelo to do Chelsea hlavně z West Hamu United)... jinak ta éra Zoly, Jimmyho Floyda, Wiiseho, Poyeta, Dessaillyho, Floa atd. byla fantastická.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je prostě problém v tom, že Chelsea historicky není velkoklubem a na tom nezmění ani ta hora přepraných rublů kterou Chelsea momentálně polyká. Svou historii má v podstatě každý klub a i když Chelsea byla vždycky z těch lepších, tak určitě ne velkoklub. A právě ten malý naivka, co psal tu slátaninu nahoře předvedl, proč ty modré "velikány" téměř nikdo nemá rád.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, však je to o tom, že Chelsea nemá takovou tradici úspěchů. A k těm naivkům, tohle říkat je velmi zcestné, zkus se někdy zaměřit na některé individua, které tady píšou, jací nejsou fanoušci toho a toho slavného klubu. Podle mne je to jenom hloupě moderní, říkat, že je někdo malý modrý scum.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel tihle malí modří scumové jsou kvůli té historické pravdě mnohem smutnější, než klasičtí gloryhuteříci. Pokud máš aspoň špetku zdravého rozumu, tak tě musí stejně jako mě zarazit v jakých bludech ten nešťastník žije, ať už fandíš komukoli.

Reagovat
smazaný uživatel

jtj, to je někdy srandovní, co někteří píšou.. tak ale pokuď se budou držet pravidel pro komentáře, tak ať si píšou. Můj postoj k Chelsea to těžko změní.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, ať si píšou, ale ať si to pak taky vyžerou.

Reagovat
smazaný uživatel

klidně, akorát nevím proč bušíte do něčeho co stejně nezměníte. Myslíš, že ubyde fanoušků Chelsea, když jim vysvětlíš, jak to v tom velkém světě opravdu chodí?

Reagovat
smazaný uživatel

Každý idiot má právo na vysvětlení reality, co s ní pak udělá je jeho věc, to už mě nepřísluší. Já jsem se jen vyjádřil tak jak jsem považoval za nutné a dál to nerozvádím. A věřím, že když blbovi 20x zopakuješ malou násobilku, tak že si aspoň pět výsledků bude pamatovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale tych fanuskov Chelsea je na mraky,ze?sa zobud,nemate ani polovicu co ma Manutd,a ta vasa polovica sa z nich stala Abramovicovym prichodom,ty si hadam vynimka,o tebe to neplati

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten zápas si pamatuju, a byl fakt asi nejhezčí fotbal co jsem viděl, myslím, že to byl rok 2002 škoda, že jsme nakonec nepostoupili, Real potom vyhrál LM...A jinak máš pravdu, Manchester si ty peníze vydělal, tak protože hrál dobrej fotbal už od založení, tak se k nim postupně sypaly peníze, je to výsledek 1 století práce a né, příchodu jedné postavy....

Reagovat
smazaný uživatel

ten zapas z barcelonou bol zo strany ManU totalny kanal a antifutbal preto si myslim ze si ani nezasluzili postupit do finale , ale co uz stalo sa to co sa stalo.......

Reagovat
smazaný uživatel

ted jsi na to kap proste nemuzou skousnout ze je tady nova konkurence a kolik krat je i lepsi a tak musi hazet spinu a vykladat tyhle blbosti

Reagovat
smazaný uživatel

no jako ja nevim,vadi jim ze Chelsea ma najednou prachy ale to ze je ma Manchester a Liverpool to jim samozrejme nevadi protoze ti je meli porad,at jdou takovi fanousci do prdele a preju jim at Chelsea jim to za ta leta co si vykonost kupovaly prave jen Liverpool a Man.U. poradne natre a mohla by v tom vesele pokracovat uz dnes

Reagovat
smazaný uživatel

mam uplne stejnej

Reagovat
PJ

Vysvetleni je docela jednoduchy. Pravda, Manchester sice dava za hrace taky velky penize, ale nakupuje je postupne a sam si je vychovava. Hracu, ktery koupil jako hodne mlady, nebo neznamy a neprovereny, a vychoval si je, ma vic nez Chelsea. Buduje tym postupne, kdyz je potreba tak ho na vhodnym miste doplni. Chelsea za jedno leto nakoupila kompletni zakladni sestavu, snad az na Terryho s Lampardem, zadny hrace na vychovu, ale vetsinou hotovy hvezdy. Cemu jinymu pak rikat umele vytvorenej klub, to teda nevim. A mne osobne Chelsea nejvic nastvala jeste jednou veci - jak Manchesteru pretahla Mikela.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

takže mi chceš říct, že Ferreira, Čech, Kalou, Robben, Mikel atd. byli hotoví hráči. Promiň, ale myslím, že nebyli.

Reagovat
smazaný uživatel

vy máte robbena ? to je nejaka novinka neni nahodou v realu ? :D :D

Reagovat
Deywid

Reagovat
smazaný uživatel

myslel jsem jejich příchod.. ne současnost.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to muzu jmenovat hafec hracu kteri na dva roky prosli klubem a odesli to nepocitam jako odchovance ... kdo s emuze rovnat tehle trojici je tak maximalne maldini kterej je snad nesmrtelnej a klobouk dolu ... jinak aspon ze v necem spolu souhlasime a to v te éře kolem zoly ..

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester si teď Mikela vynahrazuje tak, že chce z Říma "ukradnout" Davida Petrucciho

Reagovat
PJ

Taky mas pravo bejt na Manchester nastvanej, mne se tohle vybirani mladych talentu bez nahrady taky nijak nelibi.

Reagovat
smazaný uživatel

mě by se to nelíbilo ani s náhradou, ptže když se ten klub toho hráče "pěstuje" od malička a pak v 16 ho přetáhne někdo jinej, tak to se mi fakt nezamlouvá tohle ... a navíc už jednou MU přetáhl mladýho itala (Rossi) a stejně se tam vůbec neprosadil, v Římě bude mít Petrucci aspoň slibnou budoucnost

Reagovat
Alessandro24

no ten mikel tak to je mi hrac teda..to v man utd su radi ze ho nemaju

Reagovat
Mata

Reagovat
smazaný uživatel

nějaké výmysly o přetáhnutí Mikela nejsou na místě,protože jsme vám za něj zaplatili víc,než dvojnásobek jeho ceny...

Reagovat
smazaný uživatel

Základní hrací doba: 5-5

po prodloužení: 6-6

po penaltách: 18-17 pro ManWhoo..

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Snad vyhraje Chelsea.Minim si na ni vsadit.Manchester a jmenovite Ferguson si nezaslouži double,ale tak maximalne bičem po kulách.

Reagovat
smazaný uživatel

proc by mel jako dostat "po kulách" prosimte ? az dokazes co dokazal on muzes neco podobnyho ty , tak radsi zmiz abys po kulcah nedostal ty , fakt tihle pubertaci bysem s jejich nazorama nemeli lezt ..

Reagovat
smazaný uživatel

co to tady prosimte meles?proc by to mel byt hned pubertak jen proto ze tvrdi o Fergusonovi ze je to namyslenej debilek???copak za to ze mluvi pravdu mu budes nadavat?a jako co dokazal?myslis ze vyhravat s tymem jako je Manchester united je nejaky umeni kdyz si muze koupit koho chce?umeni je vyhravat s tymem jako je Porto (The Special One) Ligu mistru nebo se Zenitem Petrohrad pohar uefa a ne s Manchesterem,s nejbohatsim tymem plnym hvezd LM,spis je pak blbec kdyz s takovym tymem nic nevyhraje...to by jsi pak mohl tvrdit ze Schuster je super (i kdyz on je za to co dokazal s Getafe) ze vyhral s Realem titul a nebo ze je nejlepsi Mancini za to ze vyhrava s Interem

Reagovat
-PeCa_08-

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby byly ti treneri jak rikas tak dobri nemenili by kluby rok co rok , chelsea, real , barca , rekni mi kde jinde vydrzel trener takovou dobu jako v manchesteru a proc asi ? protoze si ho vazi za to co stim klubem dokazal ? myslis si snad ze je snadne vyhravat rekneme ob rok PL , nejaky ty pohary LMa podobne vychovat a udrzet si mlady hrace sestavit dobrej kadr , umet v pravou chvili udelat spravny stridani a podobne ? reknimi jednoho trenera co dokazal to co ferguson , o zadnem nevim pokud ty ano rekni jmeno a budem se bavit dal jinak s tebou koncim , nemas zadny padny argumenty akorat umis hazet blijici smajliky to je fakt krasny jeste ze jsou tam uplne scestny

Reagovat
smazaný uživatel

no myslim ze Ferguson vydrzel v United dloho protoze jen dostal duveru vedeni.Jinde kdyz klub 2 roky po sobe vubec nic nevyhraje tak se trener musi pakovat a takovy obdobi rozhodne united mel,ale jen ze ma takove vedeni tak uz davno neskoncil.Rijkard odvedl za tech 5 let v Barce taky stejnou praci,jenze vedeni s nim trpelivost nemelo zato kdyz se tohle stalo SAF s Manchesterem kdyz Chelsea vyhrala suverene 2 roky po sobe titul a ani v LM se Manchesteru vubec nedarilo tak se ani nahodou nepakoval o tom to totiz je.SAF pro me neni zadny umelec,nebo je minimalne stejny jako Rijkard,ale umi o hodne vic brecet kdyz se nedari,tak za to muzou rozhodci posledni dobou uz SAF zacina byt opravdu trapny a myslim ze uz by navzdory letosnich uspechu mel v horizontu par let skoncit...

Reagovat
smazaný uživatel

Ivosku, ty jsi fakt neskutečný debil.....

Reagovat
Devil

Jo to mas recht,ale na takovy paka je skoda reagovat.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, máš recht, taková paka rovnou vylískat....

Reagovat
fantomas

jj SAF je jen taková lamička, já to asi pudu od příští sezony odkoučovat za nej

Reagovat
smazaný uživatel

ok budes potrebovat asistenta beru to vsema deseti :)

Reagovat
smazaný uživatel

no to by dopadlo...

Reagovat
smazaný uživatel

SAF je velky trener ale na LM nepoznam lepsieho ako Rafa Benitez

Reagovat
smazaný uživatel

promin neber si to osobne , ale ty asi moc fotbalu nerozumis co ? ty jses jen slepej fanousek , ale to neni nic spatneho jen si nech svy moudra pro sebe nez se uplne zesmesnis

Reagovat
smazaný uživatel

manchester vyhrál spravedlivě mel spoustu lepších šancí než chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester měl větší šance? A to ses díval na podzimní klání které se hrálo na United ne??? Vzpamatuj se!!! Vždyť Chelsea oproti vám dala tyč a břevno....to jsou šance a ne ty vaše které letěli doprostřed brány ::thumbsdown: :

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PJ

A kdo myslis, ze z Manchesteru udelal ten nejbohatsi klub plnej hvezd? Ferguson. Akorat ze sebe delas vola.

Reagovat
Devil

Vis kulovy!!!

Reagovat
smazaný uživatel

jen poznámku: Juventus s AC na penalty prohrál a ne vyhrál, jak píše autor...

Reagovat
smazaný uživatel

1-1 a na penalty 4-3 pro ManU

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester!!! hlavne teda doufam ze tam da Giggse misto Parka jestli ne tak to pak nwm...

Reagovat
PJ

Proc? Park se posledni dobou paradne rozehral a dohromady s Evrou jsou nebezpecnejsi nez Ronaldo. Parka od zacatku a Giggse v prubehu druhy pule jako zkusenyho hrace na udrzeni vitezstvi

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas s Parkem.. to že neumí finty jako ostatní mu neubírá na přínosu pro tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to opatrné finále, soupeři se dokanale zanají, nelze očekávat nějaké překvapení v taktice, hl. bude neinkasovat a moc gólů nepadne. Přeji to jednoznačně ManUtd. ! Přeji jim, aby to v klidu rozhodli už v normálním hracím čase, ale bojím se, že to dojde až na penalty, což je už otevřená loterie. Tip 1:1, po pen. 5:4 pro Man Utd. !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Micheľ go go go!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fantomas

Chelsea poslední

Reagovat
smazaný uživatel

ALE najlepsich ma Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

a West Ham

Reagovat
smazaný uživatel

zajimalo by me na co tady jako narazis?

Reagovat
smazaný uživatel

by me zajimalo kdo ty body udeluje.. nastevnici stranek?

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě by měli udělat podobné hodnocení průměrného IQ a věku a pozvat tam některá zdejší modrá indiviua, protože co tu zas oni dotyční předvádějí nemá obdoby. Ten chvost by si určitě v těchto kategoriích Čukotka bezpečně pohlídala.

Reagovat
smazaný uživatel

tak anketa je hodně pofidérní... proč nejsou poslední např. Middlesborough? kde potom je ta anglická oddanost fotbalu a návštěvnost nejvyšší? V Middlesborough to poslední kola asi nebrali vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes se mi o tom zdalo:( nechapu proc se mi musi zdat o takem cudnem finale:( zkonciloto 5:2 pro chelsea... akorat nechapem proc oslavolval na travniku mourihno a grant tam nebyl:D

Reagovat
smazaný uživatel

to mas z toho chlastu

Reagovat
Slejdy

Chelsea vyhraje...ikdyz bych raci UTD

Reagovat
-PeCa_08-

Reagovat
M11

olee. to je aspon rec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

preju to Chelsee a hlavne Grantovi ten si nejakou trofej za letosni sezonu zaslouzi

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to preju man U a hlavne Sir Alex Fergasnovi to preju man U ma na to

Reagovat
smazaný uživatel

100 pro Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

a pro krásný trávník

Reagovat
smazaný uživatel

to nejspíš bohužel nevýjde

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to asi neskutečně vyrovnaný match,chce to udržet Cristiana a Rooneyho na uzdě,jinak to bude fičák. Náš nejlepší hráč bude podle mě Drogbič,který se vždycky dokáže vyhecovat na velký match. Tipuju,že to dopadne jako ve finále F.A.Cupu minulou sezónu. Pokud pohár nzvedneme tak mě to bude hafo štvát.

COME ON CHELS!!

Reagovat
smazaný uživatel

už od rána sem vystresovanej a mám nervy v hajzlu, snad to bude aspoň k něčemu dobrý, CFC!

Reagovat
smazaný uživatel

folow folow folow mancheter united :) we will be winners of the champions league....moje malá přeměna jedné z mnoha hymen raději ale nebudu tipovat na výsledek protože by se to potom přesně otočilo!v můj neprospěch

Reagovat
smazaný uživatel

Tož vyhraje lepčí! Sic to nesú moje koně, ale sportem ku trvalé invaliditě!

Reagovat
forrest

Ja budu dneska fandit dobrymu fotbalu, i kdyz jsem skalni fanousek Manchesteru United uz 10 let, prave od triumfu v roce 1999, nezlobil bych se, kdyby vyhrala Chelsea, pokud bude lepsi a zasluzi si to. Doufam, ze to predevsim bude dobry fotbal.

Reagovat
forrest

Nad startem Ashleyho Cola v zítřejším finále Ligy mistrů vidí otazník. Levého obránce Chelsea dnes na tréninku tvrdě srazil Claude Makelele, načež musel viditelně otřesený Cole opustit hřiště.

*** JEN TAK DAL :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je BOMBA,finale bez Ronalda,tomu řikam smula.

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

dufam ze manchester prehra vo finale takym sposobom ako vyhrali oni zo stastim v roku 1999 proti bayernu a dufam Ballack da gol

Reagovat
-PeCa_08-

musi utd!

Reagovat
smazaný uživatel

tuším nějakej skandál..., nevím proč.

Reagovat
smazaný uživatel

pencle pro Chelsea , v 80.minutě za nerozhodného stavu

Reagovat
Devil

To uz snad ne!

Reagovat
smazaný uživatel

to je ještě brzo na skandál

Reagovat
smazaný uživatel

zvláštní jednotka vyvede Abramowithce z čestné lóže a buď ho přímo na místě zastřelí anebo odvlečou na Sibiř do Gulagu.....za ty jeho všechny finanční podvody ....

Reagovat
smazaný uživatel

tak to by pak nebyl skandál....

Reagovat
smazaný uživatel

jj,a já mám dneska večeři s dědou mrázem

Reagovat
smazaný uživatel

skandal? tak leda s travnikem to je hodně pravděpodobné ale nechci to protože se chci dívat na super fotbal a doufám, že chelsea to jako každý zápas nezazdí a že to bude pohledný fotbal nahoru dolu viz finale ligy mistru Liverpool ac milan v istambulu tusim rok 2003/2004 nevim presne ale kazdopadne fandim manchesteru jsem jeho fanoušek a také cristiana ronalda Man utd do toho ale tusim jak jsem uz rikal pred nejakym tim tydnem kdy se jeste rozhodovalo o premier league tak jsem rekl ze kdo vyhraje premier league tak ten druhy vyhraje champ. league samozdrejme to preju manchesteru ale ...

Reagovat
smazaný uživatel

0:0, na penalty 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

myslis pro manchester???

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom už nesejde...

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fanda Chelsea me na tom hodne sejde

Reagovat
smazaný uživatel

to máš jedno, za nějaké 2 roky budeš stejně u Realu nebo MU.......tak přej raději svému potenciálnímu novému klubu než tomu svému současnému mladickému modrému omylu....

Reagovat
smazaný uživatel

budto ses zatracene dobrej psycholog nebo si to zazil na vlastni kuzi.. fandil si realu madrid nebo manU a paksi procitl a nasel sis klub blizko svemu srdci.. a kurniku..

Reagovat
smazaný uživatel

Největší poděl by byl, kdyby dneska vyhrál Manchester.. ale Chelsea by byla o dost lepší. A největší vošměl pak poslouchat ty kecy, že Manchester si to v tom zápase zasloužil, už kvůli tomu, že vůbec je atd. Doufám, ale že Chelsea vyhraje a bude lepší. Ať není pochyb, kromě pár zoufalců, kteří si budou muset pořád něco dokazovat. Ale teď mluvím o budoucnosti. Nechme se překvapit.

můj tip

2:2, pencle 6:5

Reagovat
smazaný uživatel

Čukotka si to "nezaslouží" už jen za to jaké měla na cestě do finále lehké soupeře a jakou měla neskutečnou haluz s LFC, kde byla jednoznačně horší ......a protože modří sucmové tady rozjíždějí velkou hru na zásluhy, tak já říkám - zaslouží si to jednoznačně MU....

Reagovat
smazaný uživatel

no lfc nemel postoupit ani proti gunners, ne ze bych jim fandil ale ta penalta byla nasimulovana ;)

Reagovat
smazaný uživatel

tím pádem by to ale bylo pořád 3-2....

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten posledni gol babela si děláš srandu ne? si myslíš, že kdyby nebya ta penalta, že by to tak otevřeli a nechali posledniho fabregase????

Reagovat
smazaný uživatel

máš pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo ví, pokud měl Liverpool postoupit, tak by ten gól nějak dali.

Reagovat
smazaný uživatel

na to nemám co říct byli by penalty ale tobě to očividně nedochází že ta penalta rozhodla... pak musel arsenal dát gól a keci jako že kdyby měl postoupit, že by ten gol dal tak z toho je mi blbě...... prosímtě otevři oči penalta to prostě rozhodla.......kdyby nebyla tak by to bylo uplně o něčem jiném

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě jasná penalta. Na kdyby se nehraje. Kdo měl postoupit, tak postoupil. Ať už to byl v obou zápasech horší Manchester proti Barceloně, nebo Chelsea po 3 neúspěšných semifinále....Ja vím že ta penalta rozhodla, ale asi se to mělo stát, dyk to máš uplně jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

no teď je to už jedno ale babel skočil a to je jasné.... penalta být neměla... to spíš už v tom 1. poločase -už nevím kdo to byl hleb či kdo ....

Reagovat
smazaný uživatel

no jak ho stáhl Kuyt. Ale Babel si šel očividně pro faul, a kontakt tam byl.Proto spadl a pisklo se.

Reagovat
smazaný uživatel

kontakt před vápnem se jako penalta snad nepíská, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak ve vápně snad taky byl.

Reagovat
fantomas

možná si akorát Babel škrtl nohou o nohu

Reagovat
smazaný uživatel

Babel je simulant co nerad priznavam ale jediny

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

A Steve je vosk..?

Reagovat
fantomas

tak Gerrard toho ustojí dost, u nej záleží jestli se mu chce a jak moc je unavenej (v lepšim případe )...to Babel je jak list se všim všudy...zkrátka Holandan no, já si se svým RVP moc vyskakovat nemužu

Reagovat
smazaný uživatel

takmer suhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

Steve neni

Reagovat
fantomas

vosk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

spoustě lidem to ale určitě není jedno......každopádně je škoda, že LFC nepostoupil "sportovně", proto si pak následně tu "odvetu" za svou haluz vybral hned proti Čukotce

Reagovat
smazaný uživatel

pravda

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

no to je sice pravda, ale smůla je, že si to pak Spravedlnost vybrala tím, že sedla na toho největšího vola.....

Reagovat
smazaný uživatel

to je tvůj názor. Já na tohle názor nemám, kdo si LM zaslouží. Manchester si zasloužil podle mne finále, za to, že byli sice horší, ale dali do toho daleko víc než Barca. Prostě chtěli víc. Nic naplat, s tím Liverpoolem máš pravdu, nemůžu říct ani popel. Tam to bylo velice šťastné. A s těmi lehkými soupeři, AC mívávál taky slabší soupeře. A zasloužil si plně LM, protože když hrál proti sobě rovnému, tak ho přejel. Tak asi tak.

Reagovat
smazaný uživatel

haluz s LFC? to,že Live nepostoupil,nebylo ani tak štěstí Chelsea,jako blbost Reds,protože to podělali svými chybami v obraně(jak jsi napsal,dva vlastní góly,nedávám jim to za vinu,ale byly to školácké minely,který rozhodují) a mizernou koncovkou,i když souhlasím,že Chelsea horší byla

Reagovat
smazaný uživatel

no a jak by pak finále LM slušel souboj dvou historicky nejúspěšnějších anglických klubů......vedení LFC by pak určitě nevracelo zpět 5000 lístků.....

Reagovat
smazaný uživatel

njn,škoda,že vraceli,třeba by pak díky větší návštěvě měli pobláznění Turci větší šanci nějaký modrý fans zapíchnout a ty bys pak mohl bouchat šampus...

Reagovat
smazaný uživatel

stejně mě zajímá jak to dopadne s tím trávníkem :))

Reagovat
smazaný uživatel

nakonec se nebude hrát a rozhodčí hodí kopějkou kdo to vyhraje.....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Michel a spol si určitě stěžovat nebudou, pokud jsou spravní Slovenští vlastenci, Fergie se má aspoň na co vymluvit a Žid na tom může pouze vydělat. Myslím, že to tak moc velký problém nebude

Reagovat
fantomas

neřikej mu Žid prosím

Reagovat
Devil

Proc?Vzdyd Žid neni nadavka.

Reagovat
smazaný uživatel

on má komplexy viz Jude Slavie

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

tak nevim, mě to nepřijde jako zrovna chytry označení...krom toho v Izraeli už ted moc Židů opravdu neni..

Reagovat
smazaný uživatel

všichni jsou už v Edenu. Buenos dias já taky du

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

koho myslite tím židem??

Reagovat
smazaný uživatel

Essiena ? třeba...

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 (Tevez, Carrick - Carvalho)

Reagovat
smazaný uživatel

Kde to žijem sakra ?

Uživatel zahrada - bylo vám uděleno varování!Text varování: Přestaňte se snažit psát provokativně a pokuste se pochopit poslání tohoto serveru a jeho komentářů. Vaše dosavadní příspěvky nejsou přínosem pro diskusi.Bylo vám uděleno varování, protože jste porušil pravidla pro vkládání komentářů. Pokud je budete porušovat i nadále, budeme nuceni sáhnout k dalšímu opatření - znemožnit vám vkládání dalších komentářů.

Jinak Manchester forever

Reagovat
PJ

Žijeme tam, kde existujou nějaký pravidla, a kdo má problém je respektovat, tak by měl žít někde jinde. To je všechno.

Reagovat
-Kopy-

Správně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-PeCa_08-

tož proč asi, nepostavils ten plot a ukradli ti pampelišku..

Reagovat
fantomas

Reagovat
Devil

Dneska se s tim varovanim nejak roztrhl pytel! Ja mam dole taky nejaky cerveny oznameni!

Reagovat
smazaný uživatel

2:2 a rozhodnou penalty

Reagovat
smazaný uživatel

neprohra Chelsea a tipnu si ze budou penalty

Reagovat
smazaný uživatel

kurs 1.01

Reagovat
smazaný uživatel

kurz 1,48 kdyz uz

Reagovat
mike.84

chudaček bruce tak dospělej je a nejmin 3x tady použil slovní spojení NESKUTEČNA HALUZ . :D..nevypovidá to o tom že ses dodnes nevyrovna s tím že FC CHELSEA LONDÝN (ne čukotka nebo scumove - tu nadavku maš z counter striku ne?ja to nehraju ale znam plno kluk§ keří to hrajou a nadavaji si tak navzajem :) takže tady si hraješ na dospělackeho moudreho finančně aktivního člověka? ja vim že ted napišeš že se tady vylivam na tebe vztek že ve finale je man utd a že sem další z řady tupych děcek nebo umělych fans cfc achjo no asi sem no .. snad vyhraje lepší .. viš jaky je mezi nama rozdil pane inteligente? když vyhraje chelsea ty tady napišeš že čukotka měla HALUZ a odfakuješ tady všecky fandy aby sis zvedl ego tím že si řekneš a ted sem mu to inteligentně nandal doufam že mi aspon jeden člověk odepiše a napiš jojo pravda... ale když vyhraje manchester tak sice si pro sebe řeknu k***a ale uznam až zase gelmen ronaldo uděla dalších 15 kliček v jednom zapase že mě zase pobavil svym vykonem a ikdyž ho nesnaším pro jeho zneužívani filmovaním tak souhlasim že je tuto sezonu nej hrač světa...tak se di zahrabat a přečti si další chytracke encyklopedie a zase nas něčim nakrm

ps je mi 23 takže ditě už nejsem (ale někdy se tak chovam to je fakt) to jen abych ti ušetřil větu "ty seš asi další děcko že ty mike.84"

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud ti je vážně 23 a byl jsi schopný TOHLE sepsat, tak to už je vážně síla

Reagovat
mike.84

prosim odepiš mi at se zasměju pokud chelsea nevyhraje at mi zvedneš naladu aspon ty :)

Reagovat
mike.84

hezký večer bruci užij si fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Ja du na fotbal. Tak United do toho!!!

Reagovat
fantomas

to letíš (nebo fakt deš? ) docela pozdě.

Reagovat
smazaný uživatel

z Olmíku do Moskvy za 8 minut pěšky ? hmmm...

Reagovat
smazaný uživatel

CHelsea wins tip 2:0 Lampard ,Kalou ::

Reagovat
-Kopy-

Kyslíku prosimtě kdo právě skóroval ?

Reagovat
-PeCa_08-

YES..!!

Reagovat
$dolar$

Myslis Lampard?

Reagovat
$dolar$

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

to mi poblej hlavu

Reagovat
-PeCa_08-

dmnce

Reagovat
-Kopy-

Ježiš, takovej haluz posranej to se nevidí.

Reagovat
-PeCa_08-

jn my got

Reagovat
smazaný uživatel

Náhoďáci ta Chelsea, to mě poser!!!!

Reagovat
-Kopy-

ManU jasně lepší zatím, Chelsea může děkovat Čechovi a velkýmu štěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

teda ten Ballack je hodne marnej

Reagovat
herbage

Lampaaaaaaaaaaaard, ještě jedem klucí ušatý

Reagovat
Devil

Kua takovy sance a dostanem gol z takovyho hovna.Skoda,slapem dal dablici!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý no,jsem si říkal,že je Chelsea zralá na ručník a pak přijde vyrovnání,které zastíní i gagy dvojky Laurel a Hardy...jinak,z projevu defensívy Chelsea jsem si málem prodřel čelo,jelikož tolik kiksů,nedůrazu a chyb jsem byl zvyklý vídat spíš od Derby a ne od té tolik vychvalované defensívy modrých a Manchester zatím jasně lepší,i když čekám,co vyvede Vidič,jelikož dneska při některých situacích je dost nejistý a už mohl mít na kontě i jeden vlastňák...Ronaldo má zatím dnes svůj den,na hřišti kraluje a dvojku Rooney,Tevéz zcela zastiňuje. Uvidíme,jaká bude hra ve druhém poločase,ale po vyrovnávacím "gólu" by se hra mohla vyrovnat

Reagovat
-PeCa_08-

..

Reagovat
herbage

Není nic horšího pro psychiku mužstva než kupa šancí a smolnej gól do šatny, po pauze bude mít Chelsea navrch a vyhraje, byť třeba v prodloužení.

Reagovat
Devil

Tak to uz se ani nemusime divat!

Reagovat
smazaný uživatel

hrozná dvojitá haluz ale k fotbalu to patří a k nám už jaksi taky aspoň že to dal Lamps teď musíme zabrat a Drogba to rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

ten Cech je docela dobry

Reagovat
smazaný uživatel

Tož dneska rozhodně lepší než Edwin s lisovkama .

Reagovat
smazaný uživatel

neco tam chytl no,ale tu diru v hlave tam musel mit peknou chudak- kloboucek

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

jj jeste to bude zajimavi snad modři zas vyhrajou 2:1 jak onehda malouda vystridat

Reagovat
$dolar$

Pekne Essien

Reagovat
$dolar$

Ballack taky

Reagovat
$dolar$

Tak druhej polocas hraje Chelsea lip

Reagovat
smazaný uživatel

pitomá haluz a jsme jak opařený!!!!

Reagovat
$dolar$

Tak ted Tevez

Reagovat
$dolar$

drogba skodaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

to nei mozny co ta chelsea predvadi vetsi ubreceny smouli sem nevidel ty maj tak co rikat ronldoj ze simuluje ptz kdyz vemu kazdyho hrace z chelsae tak u kadzdyho se najde simulovani kdyz uz nevi co tak fauluje a hazi to na jiny a tak a kdyz uz je nekdo zfouluje jen trchu tak brecej jak kdyby je prejel traktor fak smouloveeeee 4 ever na hov-o.........manutd aspon nesimuluje kazdej a ronaldo uz taky skoro vubec ne ale tak to snad kazdej nekdy prihraje ale ne jach smoulove snima by se dal natocit fylm ptz maj neskutecnej talent na filmovaniiiiii........MANUTD musiiiiiiiiii smoulove

Reagovat
smazaný uživatel

Aha.

Reagovat
fantomas

jo tak, takle to je.

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš jasnej

Reagovat
fantomas

Ferdinand

Reagovat
-Kopy-

Cole je malej.

Reagovat
smazaný uživatel

Michel se Slyškem Manchesteru docela tlačí.

Reagovat
fantomas

ne, mě se zdálo, že Slyško mával, ale Michel to ignoroval

Reagovat
smazaný uživatel

united stejne tragicky jak Madaršti rozhodci snad vyhraje lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea jasne prehrava manu....to uzna kazdy spravny fanousek...a muze byt i rada ze to tam drogbicovi nespadlo...

Reagovat
smazaný uživatel

no,jsem rád,že Chelsea ve druhém poločase hru nejen vyrovnala,ale i začala Devils přehrávat a v podstatě k ničemu je nepustili,o to víc mě štve,že nedokázali dát další gól,šancí bylo strašně moc,hlavně ta střela Essiena,když střílel do poloprázdný mě nepotěšila,ale tak stane se a střela Drogby taky parádní,ale jinak toho moc nepředvedl,Anelka nástup!

Reagovat
-Kopy-

strašně moc

Reagovat
smazaný uživatel

no,na alespoň jeden gól určitě chechtálku...i když jsem tím nemyslel 20 apod.

Reagovat
-Kopy-

strašně moc šancí jste fakt neměli.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem myslel,že tu jsou rejpalové jen ty fandové Barcy a ty i chytáš slovíčkařích,jak někde u soudu...no nic,kašlu na to

Reagovat
smazaný uživatel

pardon,místo i chytáš mělo být taky

Reagovat
-Kopy-

Stejně to nedává smysl, šmoulo.

Reagovat
smazaný uživatel

mělo tam být a ty taky slovíčkařích...to nedává smysl? nee,vůbec....

Reagovat
smazaný uživatel

šmoulo

Reagovat
fantomas

spíš "a ty taky chytáš za slovo" ne

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
Devil

Tak druhej polocas se hra otocila.Vidim to na pentle.Kua asi me dnes klepne!

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě taky musím dodat,že rozhodčí nehorázně tragičtí,tolik chyb v jednom zápase se vidí opravdu málokdy,plus trávník k ničemu,v tomhle je úroveň utkání opravdu hodně nízko...

Reagovat
$dolar$

souhlas rozhodci jsou spatni

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda ze jsou spanti ale piskaj vic pro manu nez pro cfc

Reagovat
Devil

Reagovat
smazaný uživatel

ronney - je divny

makelele - řezník

vidic - skvěly

malouda - hruza

travník - nou cement

Reagovat
herbage

No jak jsem říkal, United se rozsypali jak domeček z karet, nebejt neustále přerušovaný hry, už by Chlsea vedla, Michel a jeho pomezní mě neskutečně serou, připískávaj United auty a rohy, Chelsea je naopak ubíraj.

Reagovat
fantomas

mě dostává jak ten Sličko nebo kdo uplne válčí s Michelem jak Michel uplne ignoruje jeho mávání a dela si vše jak chce. Hlavně u toho hnusnýho zákroku Ria na Colea se mi zdálo, že pomezní mával a ono ne, hrálo se dál

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba to dělal ze závisti dalšího čecha ve finále LM, kdežto čoboli tam ještě nebyli

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty si teda pekný blbec!

Reagovat
F.Torres

fakt blby rozhodci tyjo..piskaj proti chelsea mela bejt aspon 1 pencle a piskli proti chelsea 3 rohy... Doufam ze to bude spravedlivy y v prodlouzeni vyhraje 3:1Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste ze je tak uzasny pohled na tu "ofenzivni hru" Manchesteru United, protoze na ty betonare z Chelsea se prece neda divat. A kdyby to nahodou bylo naopak, tak Manchester hraje jenom to, co potrebuje, pripadne nesmime soudit podle jednoho zapasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

jó,v pohodě,trefujte si konstrukce,o nic nejde

Reagovat
fantomas

tak levačka

Reagovat
smazaný uživatel

Je to skoda, ale snad se jenom zastrelujou. Treba to vyjde na penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

vsak my s teho jenom padame na prdel...me malem jeblo kdyz to frankie palil...

Reagovat
M11

uz ho tam zasunte at mozu jit spat

Reagovat
fantomas

dyt se nehraje na Golden Goal

Reagovat
M11

ja vim ani na silver.. ale ten bronzovy by snad uz rozhodl.. penalty necu... e e

Reagovat
fantomas

tu pulhodinu si tak jako tak vytrpíš

Reagovat
M11

njn.. ale dneska se me to jak naschval nehodi..

Reagovat
smazaný uživatel

me se to taky nehodilo sem staval v 5

Reagovat
M11

ten vidic s ferdinandem snad vcera chutnali trosku vic vodku..

Reagovat
$dolar$

Tevez podruhe

Reagovat
-Kopy-

Je to borec.

Reagovat
smazaný uživatel

Spis blbec, ale proti gustu zadny disputat.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, jo Tévez

Reagovat
smazaný uživatel

Si uz fakt dela prdel ten Slovak

Reagovat
smazaný uživatel

Tak beru zpet, zaslouzena. Ale nejde jenom o tohle.

Reagovat
$dolar$

Opravdu neslo vybrat rozhodciho kterej by nesnasel Chelsea vic

Reagovat
fantomas

to je vypatlaná palice

Reagovat
$dolar$

koho myslis?

Reagovat
fantomas

Drogbu asi ne...klukovina jak z Řepkovy encyklopedie

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej Tevez se s nim dneska uplne v pohode muze rovnat.

Reagovat
$dolar$

Teveze jsem mel do dneska docela rad , ale dneska je to hnuj

Reagovat
-Kopy-

Běž spát dítko.

Reagovat
M11

ale toz

Reagovat
$dolar$

jeste si pockam na penalty , tatinku

Reagovat
fantomas

ty máš dost

Reagovat
$dolar$

mam a jeste k tomu jsem nemocnej a beru antibiotika a docela mi to zabira na nervy

Reagovat
fantomas

to je videt jako uvedomil sis svou "chybu" v tomto souveti?

Reagovat
$dolar$

to ano

Reagovat
Devil

Aaaaaaaajeeje

Reagovat
Shevchenko

Chelsea si to zaslouží. Čech to snad vychytá.

Reagovat
M11

tak tak

Reagovat
$dolar$

Ronaldo to posere

Reagovat
smazaný uživatel

Aaano.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Byl jsem tady dvakrát zmíněn, tak doufám, že budu i potřetí.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre Dr. Kyslik, zase jsi mel pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe se tohle ale netýká.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti, kterych se to tyka, se stejne neozvou a ja jenom nechtel nechat poznamku bez povsimnuti.

Reagovat
$dolar$

van der Sar nejak dneska nema formu

Reagovat
$dolar$

Nani neda

Reagovat
$dolar$

hmm tak dal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

To je skoda Terry travnik nevadi

Reagovat
$dolar$

Pekne tam leje

Reagovat
herbage

kuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
M11

a svet je spravedlivy

Reagovat
-PeCa_08-

¨je

Reagovat
$dolar$

njn fotbal je nefer

Reagovat
herbage

tři tyčky v utkání, to je smůly, Terry jako kapitán selhal, co se dá dělat, manchester jako v celé sezóně měl zase více štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

A váš první gól jsi viděl?

Reagovat
$dolar$

neselhal uklouz to je neco jinyho

Reagovat
smazaný uživatel

jestli si fanda rusaku a mluvis o smule tak drz usta jo.dik.

Reagovat
herbage

Rusáků? Manchester jsou jako Američani či co? Fandil jsem Chelsea, ale já nejsem žádnej pravověrnej fanoušek, mám rád skoro všechny kluby, ale Manchester, kterje se pořád glorifikuje rád nemám, dnes měla Chelsea opravdu velkou smůlu

Reagovat
smazaný uživatel

promin ale kdyz uz to musi bejt tak radsi ManWho nez Chelsea.

Reagovat
herbage

a Chelsea vs Tottenham fandíš komu?

Reagovat
fantomas

Arsenalu

Reagovat
fantomas

selhal? Spíš měl kurevskou smulu...

Reagovat
smazaný uživatel

"Podle pozadi tezko poznat ale asi je to Nedaldo."

Reagovat
Shevchenko

Terry Tak toho borce je mi fakt kurevský líto, velký sympaťák Čech a Terry mohli být nejvetší hrdinove a nakonec takhle.

Reagovat
$dolar$

presne je mi ho strasne lito, ale myslim , ze urcite tu LM jeste vyhraji

Reagovat
herbage

pěkný finále, jen škoda že se půlka proležela a prodiskutovala s rozhodčím a ty straknice ke konci si taky mohli odpustit

Reagovat
Devil

To je prave ono,kdyz je to tak vyhecovany!

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou teda klikaři, zase byli horší . Ale jinak celkem pěknej fotbálek .

Reagovat
Devil

Ty jsi zapomel na prvni polocas???????

Reagovat
smazaný uživatel

Nezapomněl, to byla ta část hry, kdy jsem naposledy před penaltovým rozstřelem viděl C.Ronalda.

Reagovat
fantomas

tak to zase nepřehánej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak občas se tam ještě prolétl po nějakém tom skorokontaktu...

Reagovat
fantomas

jo, libilo se mi, jak zkoušel napodobit Thea a když už to vypadalo bledě, tak si skočil šipku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Jste trapáci, promiň mere ale jako jste trapní už.

Reagovat
Devil

Ser na ne at si pisou co chcou,pohar nam tema zavistivejma kecama uz nevemou.A vime,ze jeden hrac(Ronaldo)tym nedela!

Reagovat
smazaný uživatel

1) ani nechci, Chelsea jsme nikdy nefandil (i když ted mi jich bylo líto, což by ale bylo i hráčů Manu)

2) s tím nemůžu než souhlasit.

Reagovat
Devil

Ja jsem narazel na merenguese.Ale musim uznat ze to byl boj a velky stesti,hracu Chelsea me svym zpusobem bylo lito taky!

Reagovat
smazaný uživatel

kdo byl horsi?naprosto vyrovnanej zapas.manch byl jasne lepsi prvni pulku a chelsea druhou

Reagovat
-Kopy-

Tak Gratuluju ManU, přál jsem jim to. Podle mě horší nebyli. Cristiano sice nedal penaltu ale hrál dobře a znovu se dokázal prosadit proti silné obraně a byl vidět proti silnému soupeři. Takže jak tu někteří mermomocí stále opakují, že Ronaldo se nedokáže proti silnému soupeři prosadit se vyvtrátilo již po několikáté.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíše se vše, co říkám potvrdilo.

Reagovat
$dolar$

sice dal gol, ale dobre nehral, zbytecne dlouho drzel mic. V prvnim polocase hral celkem dobre, ale potom se vytratil spolu s celym MU

Reagovat
-Kopy-

Druhý poločas byl slabší ale právě, že tam podržel míč, když byl ManU pod tlakem.

Reagovat
smazaný uživatel

slava vytazom, cest porazenim

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

400.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo! Ano! Super! Vidět Čukotku na kolenou, když to měli doslova na lopatě - nic lepšího se nemohlo stát. Kdyby dostali bůra, měl bych z toho menší radost. A jinak k té převaze - ManU mělo zápas ze začátku pod kontrolou, ale pak přišla haluz do šatny pro Chelski a byli na koni. Sám jsem si říkal, že jestli jim tenhle gól nakonec pomůže vyhrát, tak neexistuje spravedlnost. Naštěstí se ale misky vah štěstěny vyvážili v tu nejvhodnější chvíli - k té penaltě snad nemusím nic dodávat - kapitán padl na zadek a tím to daroval ManU na podnosu. Prostě krása a na kvalitu fotbalu si myslím taky nikdo nemůže stěžovat, bylo to moc hezké finále

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

měl vyhrát Arsenal

Reagovat
fantomas

ale ja sem radši, že to ManU zvládlo, i když koukám, že ty ne

Reagovat
herbage

každej tým, kterej vyřadí můj oblíbenej tým s kupou štěstí je můj neoblíbený tým, takže Liverpool byl dávno odepsanej, stejně tak ManU, kvůli haluzi v lize s Arsenalem a že vyřadili Barcu a měli tu drzost říkat, že postoupil ten lepší, takže jsem jim přál, ať pocítí odvrácenou tvář štěstěny a někod jim ukáže, že úspěch jen tak nepadá do klína, že rozhoduje štěstí, ne kvalita hráčů, protože jsou zkrátka lepší týmy v evropě, který jen ale měly letos smůlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To ztratili CD s hymnou Champions league, že tam hodili Ódu na radost?

Reagovat
fantomas

je to lepší, ne tak profláklý

Reagovat
fantomas

než We are the champions teda...hymna CHL by se asi hodila...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

vložil sem to dřív

Reagovat
smazaný uživatel

Ne já se směju tomu, že já srovnávám hymnu CHL s Ódou a ty řekneš, že je Óda lepší, protože je méně profláklá než We are the champions.

Reagovat
fantomas

já vim nevšiim sem si, automaticky sem si nakej triumf spojil s We are the Champions a ne s hymnu CHL, i když je pravda, že je hraná...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já tam tu hymnu přímo zmiňuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě to lepší určitě není, ta LM hymna je symbolem toho triumfu.Při Ódě (kterou májm teda velmi rád jinak) to je jak kdyby vyhráli nějaký firemní turnaj Evropské unie...

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

We are the chapions je lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hudebně je Óda o kilometr výše, ale k této příležitosti je hymna LM to pravé...

Reagovat
herbage

to jo, na klasickou hudbu nic co se týče geniálnosti nemá, ale poslouchám ji jen okrajově. Ke spontální radosti ale We are the champions je asi nejlepší, pro mě. Nebo ještě I feel good, ale to se k LM nehodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak nikdy bych si nemyslel, že to řeknu, ale asi jsem holt nenapravitelnej romantik - je mi hodně líto Čechína .

Reagovat
smazaný uživatel

mnes skor terryho

Reagovat
$dolar$

a me Terryho

Reagovat
-Kopy-

Si to vynahradí na EURU.

Reagovat
herbage

takovej optimista bych zas nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak teda, ne že by to na výsledek mělo vliv, ale Michel má doma asi taky podpis od Sira, co...

Reagovat
smazaný uživatel

od Drogbu urcite nie

Reagovat
herbage

od Joe Colea taky rozhodně ne

Reagovat
smazaný uživatel

No málokdo si toho všiml, ale minutu před koncem při tom karate zákroku Ria mával pomézní faul (v pokutovém území)...

Reagovat
Devil

Jj maval!

Reagovat
Devil

Ale jako kdyby si to pak rychle rozmyslel!

Reagovat
smazaný uživatel

nerozmyslel, michel ho jako že neviděl....

Reagovat
smazaný uživatel

tak to by bola dost prisna penalta

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

jj, je to tak, už sem to tu psal...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si toho očividně všiml každý, tak aspoňže Bosák ne.

Reagovat
smazaný uživatel

máš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

tohle skončilo nejhůř jak mohlo.. od poločasu jsme byli jasně lepší,united k ničemu nepustili a oni to ukopou... při penaltách podklouzne Terry na trávníku a štěstí míč odvrátí až na tyčku... Čechíno si šáhne na 3-4 pencle,ale jen jednu se mu podaří vytáhnout ven..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sáhl si i EVS....

Reagovat
herbage

Van der Sár si taky sáhl hodně myslím u tý A.Coleovo

Reagovat
smazaný uživatel

jasně,ale prostě jsem zklamanej.. Před zápasem jsem si myslel,že mi bude pohár ukradenej,ale v průběhu zápasu..

navíc men in black mě taky zklamali...

Reagovat
smazaný uživatel

REAL je nej..Manchester od druhého poločasu nic nevymyslel.jsou to jalovci.také tým a vyhrát LM omg

Reagovat
Devil

Dalsi osel!

Reagovat
smazaný uživatel

ty že ?

Reagovat
Devil

NE ty,ale hadat se ted nebudu pac je me to uplne jedno,jsem pred chvilkou vstal z mrtvych!

Reagovat
herbage

Všimli jste si jak si ty fanoušci Manchesteru vyměnili ty dresy za čepice s ruskejma vojákama?

Reagovat
smazaný uživatel

j, mazec

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba opet predvedl svou jednoduchost ve spatnem slova smyslu.Taky nevim co po Tevezovi chteli?Celkem jejich problem,ze se tam zacnou 3 naraz valet.Opet jsem ukazal svuj vytribeny cich a nevsadil toho bura na Chelsea.Kdyby jo tak bych tohle nepsal,ale po tom prubehu bych se sel asi obesit.Skoda pral jsem to Romanovcum vic se snazili.Nebo,ze by zakrocil sam PanBuh?

Reagovat
herbage

Myslíte si, že kdyby se nehrálo o takový prachy, že by to bylo míň vyhecovaný?

Reagovat
fantomas

anglický finále? NE!

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě, pivečko, pokec, pohoda...

Reagovat
herbage

no neřikám pohodička, ale určitej vliv má, jestli se hraje o 85milionů liber nebo jen o trofej

Reagovat
fantomas

a kdy se hraje JEN o trofej, prosim tebe?

Reagovat
herbage

u nás v amatérský lize

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Příští sezónu finále Arsenal - Real, co vy na to?

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Real - Real ?

Reagovat
herbage

Zaragoza asi, no jasný že Madrid

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
herbage

finále Uefy Valencie - Ac Milán, šťastnej?

Reagovat
-Kopy-

Valencie - Baník Ostrava

Reagovat
herbage

kéž by, Baník je u nás nejlepší a to jinak fandím Spartě, hodnotím co do předváděné hry

Reagovat
Shevchenko

Milán - Baník semifinále: Milán - Sevilla 2:0,1:2 a Baník - Valencie 1:0,2:3

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

jeeeeeeeeeeeeeeeeee to tammmmmmmmmmmmmmmmmm , man utd 4 ever , sem rad ze sem se toho dozil podruhe snad pude i po treti a po pate :) dokonce i tiket vysel :)

Reagovat
smazaný uživatel

Man Who Forever, Cris je nej

Reagovat
fantomas

typickej scum..měli bysme odebrat vzorek, bruci

Reagovat
herbage

příděl od paní štěstěny jste si vybrali tuhle dekádu už letos, takže až tu příští. Nevím, jestli mi bylo víc líto tehdy Bayernu nebo letos Chelsea, tehdy si pamatuju že klucí Bavorský si i poplakali

Reagovat
fantomas

a Terry asi neplakal

Reagovat
herbage

no já neměl sílu na to koukat, takže nevim

Reagovat
fantomas

brečel jak nikdo předtim, fakt mi ho bylo moc lito...i ostatní si asi pobrečeli...aj Ronaldovi ukápla slza, ale štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

tak nevím....spíš slza, že zas nedal pentli...

Reagovat
smazaný uživatel

mezi ostatní jsem patřil i já.......

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak na tohle sme se těšil..až tu kluci Modrý budou vyřvávat jak měli vyhrát a že měli smulu...ale to že ste toho gola co vás dostal do prodloužení dali s pomocí pána Boha a všech jeho kamarádu to už tu nenapíšete =p Kdyby slepí k houslím nepřišli tak si myslim že by zápas byl jednoznačně v rukou ManU ..... a uklouznutí? 13 hráču neuklouzne jedne jo ... to nebude o štěstí ...Glory glory RED DEVILS ... v teto sezoně jednoznačně nejlepší team světa... Cristianovi penaltu odpouštíme (že ano Reds Fans) protože diky němu se ManU dostal tak daleko =pp

Reagovat
herbage

nejlepší tým světa, to se pozná jak?

Reagovat
smazaný uživatel

to se pozná tak že Evropsekj fotbal je na největší urovni a Anglická liga je nejlepší liga světa... vyhrát oboje muže jen nejlepší =p

Reagovat
herbage

anglická liga nejlepší liga světa, to se pozná jak? Takovýhle fandy mám nejradši, měli jste kupu štestí, gratuluju ale to je vše, nejelpší rozhodně nejste

Reagovat
smazaný uživatel

a můžeš nám tady říci, kdo je tedy na světě nejlepší?....anebo aspoň tedy v Evropě?.....jsem docela zvědavý na tvé psycho vývody....

Reagovat
herbage

právě že žádná není nejlepší na světě, PD je lepší v něčem, itálska zase v něčem jiným, a PL taky v něčem jiným, zkrátka nejde říct, že PL je nejlepší na světě. Pro mě osobně je teda lepší PD, pro tebe asi PL, ale nejde říct universálně, PL je nejelpší na světě a basta. A Manchester není rozhodně nejlepší tým, třeba kohouti je doma úplně rozebrali a k ničemu nepustili, až v závěru k tomu rohu, Arsenal je taky přehrával, Barcelona a to ani nenarazili na tými jako Real, AC. Měli holt štěstí, je stejná blbost říkat, že loni byl nejlepší na sdvětě AC Milán nebo předtím Liverpool, jde o štěstíčko, zvášť v pohárech, někdy i v lize.

Reagovat
Devil

Diky te Terryho penalte jsem probudil asi vsechny sousedy!

Reagovat
PJ

Proc sem to jen tusil, ze ji neda? Nevim ale proc to rozhodci neodpiskal, pri rozbehu se pokud vim zastavit nesmi.

Reagovat
smazaný uživatel

To asi tušil úplně každý. Jak je to možné?

Reagovat
PJ

Reagovat
-Kopy-

Jj nesmí, proti Wiganu jí musel opakovat, tady ne...Každopádně už když šel na penaltu tak nevypadal dobře.

Reagovat
fantomas

to ani Giggs a jak to tam šoupnul

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mi přišlo, že měl jeden vlas trochu na křivo, určitě přišel o pár fanynek...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě tam tim gelem umazal i essiena, se mi zdálo jako by měl něco nechutnýho na tý jeho hřebíkovatý hlavě....

Reagovat
smazaný uživatel

Ne to určitě ne. On má přece fanoušky jen díky fotbalu, a ne jak vypadá.

Reagovat
PJ

Je to tam! Sice ne zrovna zaslouzene, Chelsea od vyrovnani az do penalt tlacila, ale ani mi to nevadi

Reagovat
-Kopy-

Chelsea v prodloužení tlačila ? že sem si nevšiml.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl ses mrknout na obrazovku, ten plakát Rojnalda nad postelí je sice fajn, ale pak ti leccos unikne.

Reagovat
fantomas

Reagovat
-Kopy-

Nejsem ty, plakáty v pokoji nemám, šašku!

Reagovat
smazaný uživatel

ty si riadny vtipalek

Reagovat
PJ

Mozna ne vylozene tlacila, jako ve druhym polocase, ale porad mi prislo ze byla o neco lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jsi tlačil někde jinde .

Reagovat
smazaný uživatel

zrnila televize??

Reagovat
Devil

No parkrat nas zachranila konstrukce branky,to je fakt! Jinak nechapu jak se Giggs stavel k te Evrove nahravce,kdyby nastavil placku, nemel bych pak malem srdecni kolaps!

Reagovat
smazaný uživatel

tohle mi vyřeší jenom chlast.. ožrat se a zapomenout.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Byt hracema M.U. tak po tom prubehu dam polovinu tech premii na decka v Africe,ktere k vuli drahe rope nemaji dostatecne zasoby ryze a museji jist hlinu,ze ktere si delaji placicky.

Reagovat
herbage

tak můžou jim dát když už výtěžek celý a hlavně to není systémové řešení, hlavní je zabezpečit potrvinovou soběstačnost africkýh zemí a ne jim vozit potraviny, na kterých budou závislý.

Reagovat
smazaný uživatel

jn 1 pulka manchester , druha chelsea a v peneltach zasahl pan buh a poslal pohar express zaslouzenymu majiteli do manchesteru ... lepe uz to dopadnou nemohlo glory manchester a zaslouzenej double ..

Reagovat
smazaný uživatel

A ti trapáci co melou, že to byl vyrovnaný zápas, by si měli dát facku. Chelsea byla jasně lepší od vyrovnávacího goalu. I první půlka nebyla špatná, akorát obrana nefungovala tak jak měla. A slovenští rozhodčí jsou kreténi, semtam ty rohy pěkně otáčeli. Debílci.

Reagovat
-Kopy-

ManU jasně ovládal hru, potom co Chelsea z hovna vyrovnala se dostala na koňě, prodloužení bylo vyrovnané...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

co? to mi nepřišlo jako jasné ovládání hry. Byli lepší, ale nějakou jasnou převahu neměli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

všecko Sloveské v tom zápase bylo na hovno - i ten trávník a uznávám, že to pmohlo spíš nám ....

Reagovat
fantomas

Chelsea zved akorát gol do poločasu (haluz), jinak by se z toho bláta nedostala, tak jak nakonec dostala

Reagovat
smazaný uživatel

dej si facku ty.si normalni?napises ze chelsea byla lepsi od vyrovnavaciho golu ale ten byl hodne stastnej.do ty doby mel navrh jasne manch.prvni pulku manch druhou chelsea.prodlouzeni nastejno.se z toho zklamani vyspi

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, ale opravdu ti přišlo, že byl Manchester lepší? 13-25 na střely, jj byli lepší.

Reagovat
Devil

Klidek,lepsi vyhral!

Reagovat
PJ

No, sice 23 strel, ale jen jedna z nich na branu (gol) a dvakrat konstrukce.

Reagovat
smazaný uživatel

to ze se pokousej strilet z dalky a netrefujou branu neni rozhodujici.v prvni pulce meli mega sance tevez a carrick,v nastaveni giggs.chelsea dala dve tyce.proste tech sanci bylo pomerne stejne,vyrovnanej zapas a vyhral stastnejsi

Reagovat
smazaný uživatel

herně byl taky Manchester lepší? přišlo ti to fakt, že byli herně lepší. Neber v potaz šance, ale samotnou hru. Vždyť se v druhé půli Manchester na nic nezmohl, to bylo do očí bijící. Promiň, ale i kdybych byl nezaujatý fanoušek, napsal bych kdo na mne působil lépe. A to byla Chelsea a jestli na tebe působil Manchester lépe, tak máme absolutně jiné představy o dobrém fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

pripadalo ti ze chelsea neco v prvnim polocase predvedla?manch se nechal v druhym zatlacit kvuli tomu nahodnymu golu.v druhym polocase to od nej byl hodne spatnej vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Pocurankov ako si ty a podobnne zavistlive buzny naozaj mozem :/ Travnik bol na hovno???? Travnik bol uplne v poriadku, rusaci ho sice trocha na hovno zasadili, ale sami treneri aj hraci pred zapasom povedali ze travnik je dobry. Na rovnakom travniku sa hra aj v Milane, ci na mnohych stadionoch v Nemecku. Nikto sa nan nestazuje, ale ked cely den na tu travu leje jak svina tak jasne ze sa bude smykat.

Chcel by som vidiet vase trapne ceske travniky, po ktorych nikde ani pes nestekne, taktiez vasi rozhodcovia korupcni stoja za staru belu tak si uz utrite sople z tych vasich zavistlivych papuliek nevymachanych ceskych a skusnite ze finale piskali slovenski rozhodcovia !!! A az na par fakt idiotin ako rohy a podobne piskali obstojne, porovnaj si to zo semifinale LM Arsenal Liverpool! Trapko, jediny sporny moment bol ked Ferdinand dal dole ako karatista toho hraca Chelsea tesne na hranici 16 ale potom som si vsimol ze Chelsea vlastne dostala vyhodu takze sa na nic nemozte VYHOVARAT!

A k tomu zapasu, ManU vyhral uplne zasluzene, cely prvy polcas dominoval, Ronaldo si tam robil co chcel, dal gol a potom nahral na 100 percentnu sancu Tevezovi. Dalsiu megasancu spalil Tevez ktory netrafil po genialnom Rooneyho pase prazdnu branu. Chelsea sa do nicoho nedostala a dala stastny gol ktory im psychicky pomohol. To zapas otocilo a ManU boli potom az do predlzenia jalovy, ale keby mali viac stastia tak by zapas bol rozhodnuty uz v prvom polcase... Penalty su uz loteria tam vzdy vyhra ten stastnejsi

Reagovat
smazaný uživatel

....som to hovoril už dávno, že fakt to mali radšej pískať "sudí z Gambrinus ligy"!!!

Reagovat
Radin

Tak snad na dlouhou dobu nebude nic v Rusku:-)).Jinak respekt Grantovi,mi ho bylo líto,jak šel sám z tribuny,navíc pořád držel Terryho ,je mi jich líto,Michael Ballack si taky pobrečel,už zase nevyhrál,musí to být děs a hlavně škoda Peťa Čech.Jinak Grant dokázal pod tlakem,že je dobrej kouč,takovej velkohubej Mourinho zanechal stopu hlavně díky kecům a lize :-)).Škoda no..Na Granta se zapomene a svět jde dál

Reagovat
smazaný uživatel

stručně řečeno - Hoši děkujem!!!!!! , ale měli jste hoooodně štěstí:-)

Reagovat
herbage

ty fandíš Chelsea? To máš teda supr nick

Reagovat
smazaný uživatel

ne Manchesteru, kdes přišel na to, že fandím Chalsea???? ... a kdo měl asi v zápase štěstí???

Reagovat
herbage

jako hoši děkujem(hráči Chelsea) - měli jste štěstí(hráči ManU)

Reagovat
fantomas

stejně si to mužeš vzít ale naopak

Reagovat
smazaný uživatel

my jsme měli mega haluz jen u vyrovnávajícího gólu, jinak smůly tolik co se dalo v tom blátě posbírat...

Reagovat
smazaný uživatel

myslel jsem tím, že jim děkuji za titul :-) ...

Reagovat
smazaný uživatel

¨Skvělý finále! Fakt sem se úžasně pobavil. Oběma týmům patří obrovský dík!!! Tvrdý, dramatický, s koncovkou jak od Cohenů . . .

Reagovat
smazaný uživatel

jen mě štvali horhodčí a povrch ...

Reagovat
smazaný uživatel

Coenovi by zabili Ronalda...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme ze to byl zaslouzenej win manchester dal gola a pak hned mel tri golovky ... dve vycapal cech ( fakt skvela prace) a treti jen tesne minul tevez a pak nedas dostanes chelsea srovanala haluzne do polocasu a pak byla na koni pak v druhy pulce zase dve golovky manchester nez ze by byl lepsi ale na vylozeny sance to bylo tak fifty ftifty sice cheslea dvakrat brankovou konstrukci ale zase terry vyhlavickoval jasnej gol , proste vyrovnan ej match kde rozhodli pencle , ktery jsou vzdycky nespravedlivy a neukazou ktery tym je lepsi to je o lucku jenom a ten mel vic manchester .. a ja za to dekuju vsem fotbalovejm bohum protoze si to za svuj fotbak kkterej man utd predvadi celej rok rozhodne zaslouzil ne za tenhle zapas ...

Reagovat
smazaný uživatel

ehm,tys koukal na jinej zápas nebo co? Ve druhém poločase manchester snad nebyl u míče,tyčka,břevno,prostě při nich stáli všichni svatí... Grant bude muset očistit duši při cestě do Svaté země,protože se asi nedostatečně modlil.Prodloužení bylo vyrovnanější,ale stejně byla síla na straně chelsea... a pak haluz při penaltách,když při rozhodující penaltě podklouzl Terry...

Reagovat
Devil

Vzdycky je se na co vymluvit.

Reagovat
smazaný uživatel

ne že bych takovou reakci nečekal... Když chceš,budu pokračovat,Tevez stáhl za krk maku a nic nebylo.. ani žlutá... naprosto jasný roh,který nepískl rozhodčí,žlutá pro Makeleleho, kdy byl jasně poškozeným on...

Troška objektivity by nevadila hele

Reagovat
Devil

S tim nic nenadelas.

Reagovat
smazaný uživatel

nezlob se na me , ale prvni polocas manchester chelsei drtil strasne druhej to bylo opacne a prodlouzeni vyrovnany , sice meli vasi vic strel , ale koho to zajima stejne poulkaznich byla z kilometru a ani nesla do brany tu komninaci co meli manchester pred branou chelsei nevymyslela uznavam tycka brevno byla sm,ula , ale ze tevez minul mic u pul centaku , ze terry vyhlavickoval jasnej gol , ze chech vytahl dva jasny goly a muzu pokracovat ... nas tu moc nelakuj proste fifty ftify remiza v normalni hraci dobe byla ferova , penlaty byly o haluzu a dneska lec jsme rad tak to vyhral man utd .. vy jste meli haluz na vyrovnavaci gola my na podklouznuti terryho takze i luck je 50/50 diky jste druzi my ti prvni a na ty se historie pta , tak zas pristi rok :)

Reagovat
smazaný uživatel

pokud Grant odejde,pochybuju že se ve finále potkáme.. hádat se o zápase nebudu,objektivní bych stejně nebyl... Stejně tak doporučuji i vám

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší mají dycky největší štěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

úplně jsem to věděl.. už jsem to tu psal před matchem. Poděl tady ti lidi, kdyby si aspoň přiznali, že byl Manchester horší. Gratulace (píšu to úplně nechtíc), ale asi jsem viděl jiný zápas, když byl Manchester lepší. Jsem pyšný na Chelsea, přehrávala Manchester.

Reagovat
Devil

A ja zase videl uz pred matchem,ze tu budou psat tobe podobni no!(v pripade vyhry MU)

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku se to dalo čekat. Scholes - Owen - Carrick, to nemůže na trojku Makelele - Balle - Lampard stačit.

Reagovat
herbage

no hlavně Makelele, všechna čest v jeho věku, pořád extra klasa na svým postu

Reagovat
smazaný uživatel

jj, hrál skvěle. Záloha Manchesteru neviditelná, zachraňovala je levá lajna Evra-Ronaldo.. jinak by byl Manchester úplně jalový

Reagovat
PJ

Já sem to přiznal

Reagovat
smazaný uživatel

No Bosák to ale říkal správně, za pár let si na to nikdo nevzpomene... Já už si ted taky stěží vybavuju ty tuny zápasů, které skončily v neprospěch lépe hrajícího týmu...

Reagovat
herbage

Miss sypmatie 2007/2008 PL - FC Arsenal, Miss symapatie 2007/2008 LM - FC Arsenal + Fc Barcelona + FC Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

No už jsem chtěl napsat nějaký hrozně ironický komentář, ale tak ta Barca tam leccos napravila.

Reagovat
herbage

Miss sympatie 2007/2008 PD - Villareal, Miss sympatie 2007/2008 Uefa - Getafe + Zenit Petrohrad

Reagovat
herbage

ale titul Reaaaaal

Reagovat
smazaný uživatel

fakt me bavej nektery komentare fanousku chelsea.proste ten zapas byl vyrovnanej a vyhral stastnejsi tym.ale kdyby vyhrala chelsea tak by ta diskuze vypadala uplne stejne akorat by si stezovali fanousci manch.

Reagovat
smazaný uživatel

vyrovnanej????tak to muze rict jen fanousek Reds,United byli lepsi prvnich 30 minut ale zbytek az do Terryho penalty jednoznacne horsi a s plnou prdeli stesti....

Reagovat
smazaný uživatel

prvni polocas jasne manch,druhej jasne chelsea,prodlouzeni nastejo=>celkem vyrovnanej zapas.chelsea mela dobrou druhou pulku ale fotbal se hral 120 minut a ne 45

Reagovat
forrest

Dobry no, ale do ty 30. minuty to mohlo byt 3:0 (Ronaldo, pak hlavicka, nasledne dorazka od Carricka a sance Teveze). TAKZE DRZ HUBU.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz uz nic svedem to na toho Čobola.Pro zacatek defenzivni stit Makelele zluta za nic.Na startu 2 se jen potvrdili me slova,ze Ferguson zaslouzi bicem po kulach.Cekal u vychodu a nalepil se na nej jak jedovata pijavice.Ti jeho ospali carovy nevideli na 3m jasny roh.Mohl byt na M.U. trochu prisnejsi za ten odvar fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem stejného názoru..

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze Ronaldova popenaltova bolest netrvala dyl...na to se clovek vzdycky rad podiva

Reagovat
smazaný uživatel

Nefandil jsem ani jednomu týmu. Ale musím říct, že je mi líto Chelsea. Od druhé půle ManU k ničemu nepustila a nakonec prohrála takhle. Terryho je mi moc líto. Bohužel takovej je fotbal.

Reagovat
Potty

500.

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, sotva začala další klubová sezona a už sbíráme další trofeje .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A jinak pokud dostal červenou Drogba, co by musel udělat Tevez, aby ji taky dostal...

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, Tevez se mi znechutil, lokty, strkání, kravaty, pošklebky.. hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Je to výbornej hráč, ale dnes se mi nenávratně zařadil do škatulky hráčů, který nemám rád.

Reagovat
smazaný uživatel

taky, taky.. mám ho docela rád, ale klidně mohl dosta červenou a nemohl se divit, místo toho ještě prudil.. apač jeden

Reagovat
smazaný uživatel

ahoj, takhle sklamanej sem mockrát v životě nebyl, i když nemůžu hráčům Mojí Chelsea nic zazlívat, tak je to pořád obrovské sklamání, nejsem jeden z těch kteří fandí Mojí Chelsea od dob Abramoviče, avšak hrozně moc (celkem dlouhou dobu) je mi líto neférovosti sportu. nevím jestli s tím budete souhlasit ale Moje Chelsea byla ve finále lepčejší (:-() než dáblové z Manchesteru.

I jako zarytý fanda dokážu uznat že Manchester si titul v PL naprosto zasloužil, ale proč mam trpět kvůli vrtkavosti náhody kterou sme si vybrali tenhle zápas????

bohužel tenhel zápás podtrhnul bídu týhle sezonzy.

ACS CFC navždy

Reagovat
smazaný uživatel

to sme na tom podobně

Reagovat
smazaný uživatel

no presne tak,jednoznacne horsi,jenze to byl i v roce 99 a stejne vyhral,holt Blby maj stesti,tak to bylo,je a bude a s tim se nic neudela....

Reagovat
forrest

Zapas rozhdlo stesti, to je pravda, ale musel vzejit vitez a tim vitezem se stal Manchester United urcite zaslouzene. Chelsea mela 2 matchbally, nepromenila je a Manchester muze slavit- GLORY GLORY MAN UNITED

Reagovat
smazaný uživatel

tak jestli mi tu bude dneska zase nejakej debilek tvrdit ze Manchester hraje krasnej ofenzivni fotbal tak at jde rovnou nekam....

me hodnoceni dnesniho zapasu:

Prvnich 30 minut jasne lepsi Manchester - ucet - dve sance,jeden gol

Pred polocasem Chelsea velice stastne a nahodne vyrovnala

Druhy polocas?jednoznace v rezii Cheslea,dve obrovske sance (z toho 1 tyce) a dalsi polosance,Manchester se jenom brani a hraje to celou dobu na prodlouzeni

Prodlouzeni,obrovska sance na kazde strane,Manchester jinak stale brani a taha to do penalt

Penalty,obrovky stesti na strane Manchesteru,Terry podklouzava,presto posila brankare na opacnou stranu,co se ale nestalo?opet tyc...

Dale uz logicke vyusteni pokracujiciho roztrelu

Celkove hodnoceni zapasu,myslim ze se dneska hral vynikajici fotbal a zvlaste (prekvapive) ze strany chelsea.Manchester dokonale zopakoval finale z roku 99,jednoznacne horsi,ale velehoru stesti (stejne jako s Bayernem dve tyce) ale na to se nehraje a to nikoho zajimat nebude...

Ale co bylo podle me dnes katastroalni byl vykon sudich,tolik spatne odpiskanych autu a rohu,tolik neodpiskanych faulu a hlavne mel byt Tevez tusim ze 67minute vylouceny za to jak ve vapne zkosil Makeleleho nebo treba namatkou nebezpecna,velice nebezpecna hra vysokou nohou od Vidice ke konci zapasu,no proste se dnes sudi ukazaly v cele sve krase

Kdo byl podle me nejlepsi na hristi?z manchesteru jde vyzdvihnou vykon Vidice ktery odehral fantasticky zapas,jinak Ronaldo opet mel pouze 3 sve momenty coz je na takovou hvezdu sakra malo,sice dal gol ale podtrhl to tou penaltou,na strane Chelsea zahral vyborne Cech,Ballack,ale hlavne Essien ktery sice poprve neuhlidal Ronalda ale potom ho prakticky vymazal......

celkove dnes to byl paradni hekticky zapas,sice vyhral ten horsi ale tak uz to proste chodi

Reagovat
Devil

Manchester hraje krasnej ofenzivni fotbal!

Reagovat
smazaný uživatel

ano,už i fans united to berou jako vtip.. Dnes se vyvrátily 2 mýty - že United hraje krásnej ofenzivní fotbal a že chelsea jen betonuje..

Reagovat
Devil

Betonuje a ma nejvic golu za sezonu a nejmin obdrzenych!

Reagovat
smazaný uživatel

nejde o tohle, ale o popření "skvěle, jak nikdo jiný hrajícího Manchesteru". AS vyrovnaný fotbal, Barca bezkrevná, ale lepší.. Chelsea lepší.

Reagovat
Devil

Kdyby byla lepsi,vyhraje 3:0 a je klid.Nebo myslis,ze ten double je haluz?

Reagovat
smazaný uživatel

vy jste fakt ubozí.... co to meleš? proč 3:0, to nemůže být tým lepší, i když prohraje? Barca byla jasně lepší, akorát bezkrevná, rozhodlo srdíčko Manchesteru, kteří víc chtěli. Proto to beru jako zasloužený postup. A Chelsea byla lepší, tohle mi nikdo nevyvrátí.

Premier League je jiná, tam si to Machester zasloužil, možná i Arsenal by si to zasloužil. Hráli s Manchesterem dost vyrovnaně, oba hezký fotbal. Chelsea se mátořila a vyhrávala udřeně, ale nesmírně kvalitně. Liverpool na to neměl.

Reagovat
Devil

Muze byt tym lepsi i kdyz prohraje,ale v tomto pripade rozhodlo spise to stesticko.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, souhlas.. rozhodlo štěstí, tohle jsem chtěl slyšet.

Reagovat
smazaný uživatel

Andy, proč se takhle ztrapňuješ? Nechceš jít raději chívli někam na vzduch, trochu to rozdýchat, jinak tu budeš za chvíli za totálního kokota...

Reagovat
smazaný uživatel

no jasne vsichni byli lepsi ale united ma double to dava rozum AS , druhy v lize , chelsea druha v lize druha v LM , zadnej pohar , barca 4.v lize zadnej pohar ale vsichni byli lepsi , probud se se z toho snu manchester vyhral a ty si pockej pristi rok , treba to ubetonujete a treba nebudete mit o 20 bodu horsi skore a mozna i nejakyho strelce v top 10 PL :)

Reagovat
smazaný uživatel

však jasně vyhrál. Já to nikomu neberu, jen mne baví sledovat co tu říkáš, tohle jsem před zápasem prorokoval a kvůli tomu jsem tu po zápase přišel.

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak,sudí to naprosto nezvládl.. ale co,stane se..

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak..

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz da hrac gol tak se podle me prosadi nevim co muze byt vetsim meritkem nez vstrelena branka pro ofenzivniho zaloznika , na golovky cisty golvy to byla fifty fitdty nebudu pocitac vas estrely z kilometru kdy nevite jak do vapna tak palite z kazdy pozice, cech chytal skvele nebyt jeho bylo to ve 40 minute 2-0 pro man kterej by to po polocase zabetonoval a vyl konec do devadesati minut za to ze se nemi cheslea trefit do branky prece manchestr nemuze a kdyby se nahodou trefil tak nevis zda by to golman mel tu tyc myslim ze jo ale to se asi nedovime , ale v cem souhlasim ze to byl kranej fotbal strasne se mi libol prvni gol jak si scholes dvakrat tukl na jednom metru s brownem a ten dal presnej centr na ronalda a ten dal hlavou presne k tyci gol .. fakt krasnej fotbalovej moment narozdil od golu cheslea ktera po neskutecny haluzi a odrazu jako v bowlinug se dostal k mici sam pred brankarem lampard , to by dal snad i golfista tohle :) ale nastesti to dopadlo tak jak melo

Reagovat
smazaný uživatel

i poloslepý musel vidět, že Chelsea byla celkově lepším týmem.

Reagovat
Devil

Poloslepy mozna.....

Reagovat
smazaný uživatel

ale v cem byla lepsi???

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá, s tebou se nehodlám bavit. Když už PJ přizná, že byl Manchester horší, jsem klidný. Nějaký kofi.t mne nevyvede z míry.

Reagovat
smazaný uživatel

ok asi to fakt nema cenu,tvuj nazor ti nikdo nevyvrati a me muj taky ne.stejne je nejdulezitejsi ze to bylo pekny a dramaticky finale a penalty to vyborne zakoncili

Reagovat
smazaný uživatel

teď jsi se projevil jako správný chlap .. pěkně řečeno

Reagovat
smazaný uživatel

mel tu tyc???ty jsi proste pubertalni debilek co?na tu strelu Drogby se jen dival stejne jako na strelu Lamparda do brevna a jeste kdyby Essien treil branku tak by to Sar nemel ani nahodou...jenom debilek jako ty a Devils tady muzou tvrdit takovy nesmysly jako ze to na sance bylo fifty fifty,Manchester mel tri (jmenovite gol Ronalda,strela Carricka a strela Giggse),Chelsea mela minimalne pet (jmenovite hlavicka na sara od Ferdinanda,gol Lamparda,strela do tyce od Drogby,strela Essiena,strela do brevna od Lamparda) a jeste se k tomu pripocte nehorazna smula pri penalte Terryho kde sice podklouzl ale suverene poslal sara na druhou stranu jen to nekdo v oblacich vytlacil na tyc....takze kdyz to sectes tak je jasne videt ze byla Chelsea lepsi tak tady prestan kecat ty svoje debility.Ti co dneska neuznavaji ze byl Manchester horsi jsou vazne debilci protoze ja nejsem rozhodne fanousek Chelsea ale dnes to bylo do oci bijici a ten kdo tvrdi opak je proste magor

Reagovat
PJ

Zapomnel si na sanci Teveze, takze 5:4. A to zas tak daleko od fifty fifty neni. A kdyz tu hlavicku Ferdinanda nebudu pocitat za sanci, protoze byl faulovanej (jasne zezadu postrcenej do mice), tak 4:4. Mavas tady smulou pri Terryho penalte, tak co potom bylo to pred golem Chelsea? To nebyla smula, takovej dvojitej odraz primo na nohy Lamparda?

Reagovat
Liquid

Máš naprostou pravdu, rozhodčí zápas hrubě ovlivnili.Vůbec nechápu jak mohli delegovat tu trojici co zařízla Chelsea před 2 lety tím neprokázaným gólem co dal údajně Liverpool.Teď minimálně 3x pískli dotyk Joe Coleovi přestože tam nebyl, Chelsea přišla o 2 rohy a 1 naopak získal neprávem Manchester.Ale víc mě zaráží loket Teveze v obličeji Makeleleho bez karty, a to samé Evra loktem bez míče pošle k zemi Joe Colea a opět bez karty a pak je za poplácání tváře vyloučen na hned Drogba.A k zápasu, první poločas lepší Manchester, ale v druhém je Chelsea naprosto přehrála, tyč Drogba, břevno Lampard, smůla no, vyhrál Manchester a už s tím nikdo nic neudělá, ale slovenští rozhodčí velmi zklamali.

Reagovat
PJ

Evra loktem bez míče poslal k zemi Cola - já zas viděl že se Cole ohnal po Evrovi, pak se chytil za nos a skácel se k zemi, komediant...

Reagovat
Xavi

A já myslel, že anglické týmy nesimulují.

Reagovat
smazaný uživatel

chod sa vyspat,kamo daj si tabletky na upokojenie a uz raz si naklep do mozgy,ze vyhral Manutd a neplac,mozno nabuduce,tie keci chod pista noiekde inam,chuju

Reagovat
Tsigi

Borci ze Slovenska příští rok by to mohl pískat Poll a to nejlépe za případu, že do finále půjde Arsenal. Nejprestižnější zápas klubové sezony a píská to tohle uskupení. Nebo Dáša damková by nebyla špatná ale asi by neudělala takovou šou jak východní sousedé.

Reagovat
smazaný uživatel

prostě na to Michel, Slyško a Balko nemaj.. Balko podle mne z nich nejlepší. Michel marný, Slyško slepý.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš naprostou pravdu sou to tupci jeden jak druhy.

Reagovat
smazaný uživatel

Essiena bych moc nechvalil,protoze nemel koho mazat.Ze zacatku si ho Ronaldo vodil jak caparta a nasledne ta jeho strela z vapna kde byl zcela sam.Spickove tomu moc nerozumim ovsem pode mnou by si uz 2polocas nezakopal.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky by mě zajímalo, jak si trenér jakéhokoli týmu může o poločase dovolit se v tunelu přilepit na rozhodčího a něco do něj hustit. Uznávám Alexe Fergusona, ale tohle je privilegium, který se mi krajně nelíbí.

Neříkám, že Michel nějak poškodil Chelsea, i když tu červenou měl Tevezovi nasolit, ale bál se. Ale proti ManU nepískl nikdy nic spornějšího.

Reagovat
smazaný uživatel

protoze nic nebylo ferdinand ho sundal jeste pred vapnem a za to ze ballack ma mizernou free-kick musku nemuze pulka zakladni jedenacky by tam vymetla pavucinu z 20 metru , nj hold ta technika vam chybi :)

Reagovat
smazaný uživatel

Nám? Já opravdu, ale opravdu nefandím Chelsea. Jen se mi dnes zdála lepší...

Reagovat
smazaný uživatel

protože si normální člověk..

Reagovat
smazaný uživatel

těch momentů tam bylo víc.. a když budeš tvrdit opak, budeš za klauna.

Reagovat
smazaný uživatel

napr Mourinho

Reagovat
Jajinek

Vítěz Ligy Mistrů by měl rozdávat fotbalovou radost. A já se ptám, v kterém ze 7mi zápasů play-off se vám hra United líbila? Nikoho vyloženě nepřehráli, hráli účelně + měli i štěstí. Pro mě NEJSOU nejleoším týmem na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

pro tebou mozna nejsou ale pro eropu jsou , kdytak je to champions league nevim kde vydis nejaky africky , asijsky nebo americky klub .. jsou nejlepsi v evrope a to po pravu .. ukaz mi kdo je lepsi ..

Reagovat
smazaný uživatel

dnes byla lepší chelsea a vyrovnaným soupeřem byl AS i Barca.. LM je prostě o tom,kdo má větší haluz a tu letos vybral MU...

Reagovat
smazaný uživatel

s tím světěm si počkej , ani nevím, kdo je porazí? pls kdo ví ať odpoví. Určitě Boca Juniors. Ale jinak souhlas, Chelsea byla kritizována za to samé, co předváděl v LM Manchester. Účel světí prostředky. Ale žádná sláva to nebyla.

Reagovat
smazaný uživatel

mas presne pravdu,nikoho v play off neprehrali,se stestim presli pres Lyon,meli stesti ze v duelech s AS nemohl nastoupit Totti a stejne As neprehrali a to meli znovu stesti ze tusim De Ross nedal penaltu,Barcelonu neprehrali ani nahodou a dnes Chelsea?tu uz vubec ne...tohle neni kral evropy,to je jen kral stesteny,no nekdo je ma proste rad kdyz maji za sezonu tolik stesti ale to se nikdy neovlivni,v 99 roce to bylo to samy presne to samy i s tema 2 tycema ve finale...i

Reagovat
PJ

"a to meli znovu stesti ze tusim De Ross nedal penaltu" - stejne tak muzu rict, ze meli smulu, ze Ronaldo nedal penaltu v semifinale... Tvoje jednostranny komentare jsou fakt zabavny

Reagovat
smazaný uživatel

PJ - proč tomu scumovi nedáš BAN?.....on tady píše fakt neuvěřitelné hovadiny

Reagovat
PJ

Ban za názor je přece nesmysl, i kdyby ten názor byla sebevětší kravina.

Reagovat
smazaný uživatel

tak as rim porazili 3-0 celkem to se mi zda jako solidni prehrani , loni 7-1 doma , co bys chtel vic ? ze ar nedalo pencli to man u taky nedal v barce a co ? .. na tohle koukat nemuzes

Reagovat
smazaný uživatel

tak mi treba rekni proc scholes dostal zlutou ? , proc cheslea mela asi 150x aut kdyz mel bejt soupere , proc po faulu na ronalda ne levy strane kdyz se hrali zprava doleva a ronaldo nemel pet sukdn mic nedostal hrac cheslea nevi uz kterje to byl kartu ... tam byli hned dva fauly v rychylm sledu v obou pripadech byl mic minimalne tri sekundy pryc od hrace , ten druhej myslim byl balackuv faul , myslim ze rozhodic ve fauelch to davali fifty fifty , sekali v hazovanich a rohach to uznavam , ale to je tak vse , nebudte smutni proste jste prohrali priste to vyjde dneska to nevyslo svet se neborti , druhy misto je taky krasny pro takovej klub kterej ve finale jeste nebyl ..

Reagovat
smazaný uživatel

proč Scholes dostal žlutou, sorry, ale s tebou se nemám o čem bavit.. jestli smýšlíš takhle, tak to je mi tě líto.

Reagovat
PJ

Scholesova žlutá byla jasná...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že náš rozhodca Micheľ to super zvládol a ten Drogba si ju zaslúžil

Reagovat
smazaný uživatel

tak nebylo to nic skandálního, ale přinejmenším jak už to tu někdo psal: pro Chelsea neodpískal nic sporného, právě ty sporné okamžiky vyřešil ve prospěch Manchesteru. Mohl si to aspoň rozdělit. A o slepci Slyškovi, na toho nemusíš být pyšný, opravdu ne.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, tož to je fotbal, keby dal Terry penaltu tak by si si na to ani nespomenul

Reagovat
smazaný uživatel

máš pravdu..

Reagovat
smazaný uživatel

neboj, možno si ich ešte užiješ a budú vám (Čechom) pískať na EURO 2008

Reagovat
smazaný uživatel

stejně hadra... já tipoval 2:2 a 6:5 na penalty pro Chelsea, než jsem ten komentář ale odeslal, měl jsem nutkání napsat ty pentle obráceně, že vyhraje Manchester, pak jsem se zarazil s tím, že to přece nejde, abych napsal, že vyhraje Manchester. Taková smůla. Škoda, to zamrzí. Na Terryho byl tristní pohled, vypadal chudák jak pes, který ztratil páníčka.

Reagovat
smazaný uživatel

a tak na nekoho sa to šťastie muselo obrátiť

Ale tolko komentárov čo tu je , hmm rádná diskusia

Reagovat
smazaný uživatel

nj, dá se to, ztěží bude 600. možná, když se podaří.

Reagovat
smazaný uživatel

tak je jasny ze po takovem zapase to tu bude hodne zhave,zvlast kdyz se tu obevi banda idiotu tvrdici ze United byly dnes lepsi a celkove v LM byli nejlepsi a jsou proste nejlepsi v evrope jaky tym,takovi fanousci....

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu jak si tady nekdo do obhajoby neceho muze napsat jmeno C.Ronaldo.Ten hrac na hristi nema pater a kdo vi jak je to mimo nej.Co dnes zas predvadel tim ukazovackem to byl vrchol.Kopne balon za lajnu,Michel samozrejme piskne roh a on jeste poukazuje a snad i velebi.Jako v tehle spolecnosti uchylaku slovo fer,spravedlnost a pravdomluvnost zni maximalne pekne a mezi jednotlivci by je clovek hledal mikroskopem.Na nej se ale diva x milionu dusi pro ktere muze byt vzorem a tim je pro mne jeho chovani nepochopitelne.

Reagovat
smazaný uživatel

asi bych to shrnul takto,dnes se opet prokazalo ze spravedlnost ve sportu a zvlaste ve fotbale neexistuje,nemusite soupere prehravat,muzete byt horsi presto mate na vitezstvi nemalou sanci,tak to je a tak to bude ale je v tom zase urcite kouzlo,o cem by pak fotbal byl kdyby vyhravali jen ti lepsi?nebyly by zadne takove emoce,diskuze,nadavky,nenavist,smutek a pak zadostiucineni az se to treba jednou (dnes v pripade united) vrati i s urokama....

Reagovat
forrest

FANOUSCI CHELSEA: MYSLETE SI CO CHCETE, ALE MANCHESTER LETOS HRAL VYBORNE, V LIZE MISTRU NEPROHRAL JEDINEJ ZAPAD A FINALE S TROCHOU STESTI VYHRAL ZASLOUZENE.

CO JSTE TO KURVA ZA FANOUSKY??? KDYZ BY VYHRALA CHELSEA, DOKAZU PRIZNAT, ZE PROSTE VYHRALA A NEVYMLOUVAM SE NA NEJAKY PICOVINY... JSTE UBOHY, PROSTE NOVOPECENY FANOUSCI S PRICHODEM ABRAMOVCE, KTERY UDELAL KLUBU JMENO.

UZNAVAM VSECHNY, CO FANDI CHELSEA PRED TIM, NEZ PRISEL ABRAMOVIC, ALE TO JSOU JEN TI, KTERI DOKAZI UZNAT, ZE LETOS TO PROSTE VYHRAL MANCHESTER. BYLO TO VYROVNANY, ALE CHELSEA NEVYUZILA DVOU MATCHBALLU V PENALTACH A PROHRALA ZASLOUZENE... BYL TO DOBREJ FOTBAL, V ZAVERU HODNE DRAMATICKEJ, ALE VITEZ JE JENOM JEDEN:

*****************************************************************************

M A N C H E S T E R U N I T E D

*****************************************************************************

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě aby se tu našlo pár fanoušků united,kteří jsou ochotný uznat,že MU bylo horším týmem.. Měl bys střílet i do vlastních řad,půlka fandí united kvůli bezpáteřnímu cukroušovi

Uznávám,že MU vyhhrál,hrál dobře,ale měl prostě jen více štěstí.Bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

A když jsme u toho štěstí,hodně pomohl pan Michel To bys taky mohl uznat,když už jsme u toho vyzívání

Reagovat
smazaný uživatel

čo sa tu navážaš do rozhodcu? hodne pomohlo k prehre Chelsea, že Terry nedal penaltu.

A neviem či to je závisť, že proste my máme tak kvalitného rozhodcu a česi nie

Reagovat
smazaný uživatel

no teda vsechna cest ale nejdriv tenhle vas komplet uzna gol kterej nikdy nepadl a nikdo ho nevidel a pak co predvedli dneska to se na me nezlob,to by bylo spatny i na gambrinus ligu natoz finale ligy mistru...tolik chyb a spatne udelenych ci vubec neudelenych karet,to jsem videl jen v zapase Nizozemi-Portugalsko

Reagovat
smazaný uživatel

ježíš,další nacionalista... mě je fuk,odkud je... Kdyby to byl čech,řikal bych o jeho výkoně to samé,jako kdyby to byl rus,polák,američan nebo azerbajdžánec... o národnost nejde,o výkon ano.

S tebou nemá cenu to řešit,růžové brejle stejně nesundáš...

Reagovat
smazaný uživatel

Si trapny az to boly, nejake posrane decko, nevies na co sa mas vyhovorit tak sa navazas do rozhodcov, ziadnu vyraznejsiu chybu cim by ovplivnili zapas pre jeden ci druhy tym neurobili. To ze blbecek J.Cole bol jak zmyslov zbaveny pri kazdom blbo odpiskanom rohu je jeho chyba. Aj manU poskodili s tymi rohmi a nikto sa nestazoval. Okrem tohto nemal proti ich piskaniu ziadne vyhrady.

A neviem o akych zltych kartach to meles pretoze na zlte to bolo 4:4 a 2 z nich boli vzajomne a uplne zasluzene rovnako ako cervena pre Drogbu. Jedinu vyhradu ohladom kariet mam ze mal urcite dostat cervenu aj J.Cole alebo prinajmensom zltu aby sa ukludnil. Cely zapas tam po vsetkych pokrikoval ako v krcme. Trochu sporna bola mozno zlta pre Ballacka, ale opat ziadne vyraznejsie nadrziavanie to nebolo. Kebyze pustia neregulerny gol, alebo naopak, alebo sa mylia pri ofsajdoch ked ide hrac do 100percentnej sance nic ti nepoviem. Ale za hentake nepodstatne mikrochyby tu vypisovat sprostosi, daj si panaka a prekusni ze ste zasluzene prehrali

Reagovat
smazaný uživatel

tak potom ses na ten zapas nedival nebo si kup brejle

Reagovat
smazaný uživatel

tak mi povedz v com sa mylim, typicky blbecek, len sa smejes ale neargumentujes nicim...

Mozes sa smiat akurat tak sam na sebe a na svojej zavisti voci nasim rozhodcom

Reagovat
smazaný uživatel

a ta zlta karta pre Makeleleho? haa???to bolo regularne?? a asi 4 rohy neodpiskal, ktore mala zahravat Chelsea, nopak, pri tej strele ronalda odpiskal nezmyselny roh..... a kludne mohol aj pisknut penaltu za faul na Maludu..Tevez mal dostat cervenu za to co cely zapas predvadzal...tu mas argumenty

Reagovat
smazaný uživatel

to mala byt reakcia na Schevcenka, a este samozrejme, ja sa na rozhodcu nechcem vyhovarat, jednoducho vyhral stastnejsi...

Reagovat
smazaný uživatel

Tevez mal dostat cervenu za to co cely zapas predvadzal...tak to som fakt pobavil. Nehovorím, že Micheľ pískal bez chyby, ale on to Chelsea určite neprehral.

Reagovat
smazaný uživatel

precitaj si to vsetko dokonca.....

tak urcite ze ano...za to co spravil Makelelemu, J.Colovi, a Ballakovi....

Reagovat
M11

vyhral horsi.. no fotbal je uz takovej

Reagovat
smazaný uživatel

To máš tu hospodu tak daleko?

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Od tych zarytych fanusikov Chelsea pocut iba,ze vyhral horsi,chlapi chodte sa vyspat,zapas bol vyrovnany a nedokazete prehltnut,ze penaltovy rozstrel vyhral Manutd,uz sa to nezmeni,na sance vyrovnany zapas,proste Mame Ligu majstrov a vy zase nic

Reagovat
smazaný uživatel

fanoušek od letoška vid? je to poznat

Reagovat
smazaný uživatel

Fanusik od plienok ty trt,poznam historiu Manchestru takmer od slova do slova,mam 19 rokov a som vo fanklube United uz 7 rokov,od 12,chcel by som vidiet,ze ty si dlhodoby fanusik Neprisiel si z Cukotky?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud je to pravda,všechna čest

Z čukotky? nn,jsem z Jablonce a když tě to tak zajímá,tak poprvý jsem se začal zajímat o fotbal cca v roce 98... Tehdy jse ke mě poprvé dostala FIFA a vybral jsem si Chelsea... Následovalo období,kdy jsem byl neaktivní fanoušek - neměl jsem přístup na net tak častý,jak bych chtěl a satelit PL nevysílal a pokud ano,CFC tam nebyla... Takže zápasy jsem viděl jen málokdy,ale výsledky jsem hltal,jak to jen šlo. Až 2 roky zpátky jsem začal sledovat PL důsledněji,i díky stálému přístupu na net. Ke klubu jsem se dostal prakticky náhodou,ale od té doby mi přirostl k srdci a měnit ho nehodlám,at se děje,co se děje..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ak je to pravda,nemam proti Tebe vobec nic,Ja som zo Slovenska a mam take zablesky,ze ked som bol maly,fandil som Cantonovi za Manchester,neskor si pamatam na finale LM 99,mal som 10 rokov,videl som gol Bayernu a potom som zaspal A odvtedy,mam v srdci iba Manutd.A zazil som slavu aj pady,tiez sme pred 3-4 rokmi boli strateny...tak to byva,raz si hore,raz si dole....

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Drogba teda? Dáte nám ho zadarmo, nebo nedáte?

Reagovat
smazaný uživatel

dáme vám ho i s celoroční zásobou banánů a palmou...

Reagovat
smazaný uživatel

Od jeho největšího fanouška na EF bych čekal cokoliv, ale tohle...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi sis mě s někým spletl Drogbu jsem navrhoval vyhodit už po jeho prvním výstupu(Béééé vraťte mi Muríííňa,Grant je ošklivej a vypadá jak Paroubek) a od té doby jsem názor nezměnil. Výkony na jaře mě přesvědčili,2 povedené zápasy mě nepřesvědčí,že je platný hráč..

Reagovat
smazaný uživatel

Nespletl, myslel jsem to ironicky. Vaši lásku až za hrob nejde přehlídnout .

Reagovat
smazaný uživatel

Promin,alkohol vyprchává pomaleji,než normálně,asi to bude tím smutkem...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim si,ze po dnesnom vyluceni Drogba odide z Chelse,podobne aj Sevchenko,ale nevadi oni kupia dalsich....Ale kurnik,naco Vam je Drogba,zase chcete zacat v tych slapajach kupovania velkych hviezd,viete dobre,ze sa to neoplaca...

Reagovat
smazaný uživatel

My (fanoušci) ho ale nechceme .

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester Vam vzdy posle niekoho Ako sme sa bavili s kamosom(tiez Fanusik Realu)najlepsia posila pre Vas bol Queiroz,najprv to rozbehol,ale potam to pokaziom mu asi Fergie povedal,nech V Ale tak isiel k Vam Beckham,Ruud,Heinze,o par rokov Ronaldo U nas mate proste dvere otvorene

Reagovat
smazaný uživatel

Malo tam byt napisane:ze potom to pokazil,asi ho tam Fergie poslal,aby vam pokazil sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Díky . Becks, Ruud i Gaby jsou prostě borci. Toho Ronalda ani tak ne, Evru nebo Vidiče byste asi nedali, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Evra,je momentalne jeden z najlepsich borcov na lavej obrane...a Vidic je tiez skala,ja viem,ze Vam tie nakupy tych pbrancov moc nejdu,hlavne kupujete draho,vsak si len zober rozdiel Vidic-Pepe,Woodgate,Cannavaro,Metzelder.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidič by v Primeře tolik neuspěl...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že má v hlavě vymleto. Útočník je to totiž perfektní...

Reagovat
-PeCa_08-

vyrovnané v druhé půlce měla chelsea navrch ale co uz že to terry nedal..takove vymluvy..

Reagovat
smazaný uživatel

600 pro Granta,aby vydržel na lavce ještě jednu sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

este chcem reagovat na ten dnesni zapas:Manutd 1.polcas lepsi 1:1,stastny gol Lamparda,tri obrovske sance United.2.polcas Chelsea lepsia,Drogba tyc,nejake zavary,predlzenie uplne vyrovnane-Lampard brvno,Giggs cista tutovka,penalty su proste o stasti,a tam vyhral United,ale nehovorte o stastene v zlom,lebo sa vam to v buducnosti opat vypomsti

Reagovat
smazaný uživatel

pro mě je to prostě zklamání,chelsea vidím jako lepší celek v tomhle zápase,následujících pár dní se ode mě nedá čekat objektivní komentář,prostě se nedá svítit...

Reagovat
smazaný uživatel

no tak keby dal Terry penaltu,tak je sklamanie na opacnej strane...ale tak niekto musel vyhrat,tento rok bol riadne zaujimavy,este zaujimavejsie bude leto plne nakupov...Chelsea podla mna zase poriadne obmeni kader...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud zůstane Grant,přijdou 3-4 hráči... Když přijde Mancini,doveze si jich 10...

Reagovat
smazaný uživatel

I zdejší spameři usnuli.. no nic,jdu to zkusit taky.. jinak dobré ráno,doufám,že slunečné,i když bude asi ubrečené a zatažené,přesně se hodící k mojí náladě...

Reagovat
smazaný uživatel

Pfff já jsem vytrvalý.

Reagovat
smazaný uživatel

Máte noční doktore? Nebo jen nemůžete usnout?

Reagovat
smazaný uživatel

Mám noční učení, když jsem to přes den nějak nestihl.

Reagovat
smazaný uživatel

tak příjemnou noc přeji,já jdu zkusit usnout..

Reagovat
smazaný uživatel

jenom me tesi ze toho frajirka ronalda cech vychytal

Reagovat
smazaný uživatel

Keby Manchester prehral,tak by Ronaldo odisiel,neuniesol by to,asi by mu to nedarovali,pretoze sa sprava ako frajer,to je pravda,mozno mu to teraz prejde,mozno sa ukludni a pomohlo by mu to,ale nezda sa mi,najviac ma prekvapil SAF ze poslal kopat Naniho a Andersona,tak Nanimu som vobec neveril

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, tady je to zase prdel. Až se někteří zaslepení Čukotkáři z té prohry vyspí, tak možná přiznají, jaká neskutečná haluz je do zápasu vrátila a celá jejich převaha byla pouze důsledkem psychiky. Opravdu bych řek, že hráčům ManU ten náhoďák do šatny moc nepřidal. Ale jak už jsem říkal - štěstěna to vyrovnala v tu nejvhodnější chvíli, dle mého spravedlivější výsledek být nemohl.

Reagovat
smazaný uživatel

No teda nejsem fanouškem ani jednoho z klubů, ale myslím si že objektivně si vítězství více zasloužila Chelsea. Ikdyž gól Ronalda, mňam...

Reagovat
MiraM

Je jasný, že v druhym poločase Chelsea přejela MAN UTD víc než naopak v prvním. Chelsea nastřelila tyč, břevno ale Manchester si nedokázal vypracovat takovou příležitost. Škoda Terryho, mohlo to být jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavně ti tři páni rozhodčí ze Slovenska byli hrozní, strašný na pěst!! Chelsea si určitě zasloužila vyhrátt a mrzá mě to kvůli Čechovi, chytal dobvře. A jak vychytal pently Ronalda - nádhera.

Jsem zvědavej, kdy se Ronaldo pohrne na další penaltu, myslím že to dlouho nebude

Reagovat
PJ

No, nic proti, ale tuhle "penaltu" Ronalda by chytil každej druhej

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, kopl to prachbídně, ale hlavně u toho vypadat dobře...

Reagovat
Mart

jak se Čech neunáhlil a pěkně si na Ronalda počkal, to bylo skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester je proste nejlepsi a jaci sik modraci z londyna je nezastrasi

Reagovat
smazaný uživatel

Koukal jsi na ten zápas asi ne protože tohle bys nemohl nikdy vyžvatlat

Reagovat
smazaný uživatel

Takže, jsem fanoušek Chelsea. Ne, žádná "Abramovic fan", mám je rád už od doby, kdy tam hrál např. Desailly, Leboeuf, Wise, Hasselbaink, Zola a další. UTD byli lepší první poločas (kdyby Chelsea prohrávala po 30. min 3:0, nikdo by nemohl říct ani popel). Velice stastná vyrovnávací branka Chelsea (to, že pak Ch. UTD přehrávala v druhém poločase jen díky tomu, je hovadina a kdyby ano, tak je UTD neuvěřitelně labilní mužstvo). Druhý poločas jednoznačně Chelsea, obrovská škoda, že nedokázali dát na 2:1. Prodloužení bylo vyrovnané, takový kompromis mezi 1. a 2. poločasem (zase obrovská škoda Frankova břevna). A penalty, tam už je to většinou opravdu jen o štěstí, které evidentně neměl John, při tom zatraceném uklouznutí.

Největší omyly letošníh finále: TRAGICKÝ MICHEL A JEHO ASISTENTI (naprosto neuvěřitelné) a opravdu otřesné hřiště, naštěstí se nikdo (vážně) nezranil. Jinak gratulace UTD a jejich fans a obrovské díky p. Grantovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zápas jsem neviděl až rozstřel jsem chytil ale podle toho co tady čtu tak podělaný slovenský trávník a jejich rozhodčí podsekli Chelsea.nic no smutný pro Petra Čecha

Reagovat
alias

Chelsea byla lepší, ale na to se nehraje. Spíš bych se zastavil nad tím trávníkem, ten možná největší měrou přispěl k tomu, že chelsea po uklouznutí Terryho ztratilo vítězství v LM. Nechápu jak můžou dát finále LM do Ruska, tupci-to se zase Platinimu něco povedlo. Voni celou zimu pěstujou trávník vedle Lužnik a čtrnáct dní před zápasem zjistí, že musí koupit nový někde na Slovensku. Taky to tak podle toho dopadlo...Lužniky by měli zbourat, doplatili na to angláni, když museli hrát na umělce a teď Chelsea když musela hrát na drnovišti...

Reagovat
PJ

Nemyslim si, ze by za Terryho uklouznuti mohla kvalita travniku, za to mohlo to, ze byl mokrej a mokrej by byl i ten nejkvalitnejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Zbourat.

Reagovat
smazaný uživatel

a to ma bejt EURO na ukrajině.. těbuh

Reagovat
smazaný uživatel

No tak nevim co tady brecite ze travnik podtrhl Chelsea. Pokud jsem se dobre dival tak vyrovnavaci gol dala Chelsea po jejich klasicke haluzy a UKLOUZNUTI Van Der Saara.

A vymlouvat se na nejaky uklouznuti a ze Chelsea kvuli tomu ztratila LM tak to uz je fakt moc lidi.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím s aliasem. Chelsea byla lepší, ale historie se ptá kdo a né jak. Chelsea hrála mnohem lépe. První poločas byly oba týmy vyrovnané, ale druhý hrála chelsea o všechno. Měla plno šancí, ale nepřálo jim štěstí. Drogbova střela na tyč, Lampardova střela do břevna...Rozhodčí byl kretén. Kdyby to řídil robot, tak by to bylo řízeno lépe. Chelsea měla hrát asi o 3 rohy více, fauly byly písknuty neprávem, a Drogbova červená byla přehnaná. Je to smůla, že Terry uklouzl. Chelsea byla tak blízko....Nejsem hajzl, takže...sláva vítězům čest poraženým.

Reagovat
smazaný uživatel

Prvni polocas byly tymy vyrovnane ? To je snad vtip ne ?? Nejsem fanousek ManU ale nesnasim Chelsea a jejich ubreceny fans , trosku si osvezte pamet a vzpomente si jak Chelsea presla treba pres Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

prvni polocas Chelsea vyrovnana? byla jasne horsi, stejne tak ale MU v druhem polocasu

Reagovat
smazaný uživatel

Bych chtěl vidět, co by se dělo v kabině, kdyby Terry dal. To by Ronalda dokopal Ferguson k smrti.

Chelsea celkově lepší, vítězství v Lm jsem jim přál. Ale gratulace Manchesteru.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, celkem jsem to přál Chelsea. Vždycky je mi líto střelce, který nedá rozhodující penaltu, ale v případě Terryho je mi ho líto několikanásobně víc. Jinak ale mě spíš zaujalo množství faulů a strkanic než samotná hra, ale to se celkem dalo čekat. Celkem mi taky překvapilo, kolik chyb udělali rozhodčí , né že by to utkání vyloženě ovlivnili, ale na finále LM těch chyb bylo až příliš

Reagovat
smazaný uživatel

a do pr...to neměla být reakce

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal to byl průměrný, i když jsem si myslel, že to bude ještě horší. Pár zajímavých momentů se našlo.

Se divím, že to nakonec zůstalo jen u jedné červené karty, prasák Tevéz měl jít jednoznačně pod sprchy.

Reagovat
smazaný uživatel

Lokýtků tam bylo víc , i ten Evrův chvat (na Makeleleho tušim) měl být potrestán.

Reagovat
smazaný uživatel

tevezův chvat na makeleleho a evry chmat na colea, takhle nějak ... sprška v prvnim provedení určitě...

Reagovat
smazaný uživatel

chmat Evry na Joe Colea?? sledoval si ten záběr pořádně? jestli jo, tak tohle nemužeš vypustit.

Reagovat
smazaný uživatel

chvat jsem myslel jako že skoro levej hák, chmat jako že na něj jenom tak sáhnul a on se sesypal jak terry po penaltě....

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo oboustranný, já tam viděl spíš faul Joe Colea než Evry, každopádně se ale JC skácel jak říkáš....a pak že anglánci nesimulují

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo oboustranný, já tam viděl spíš faul Joe Colea než Evry, každopádně se ale JC skácel jak říkáš....a pak že anglánci nesimulují

Reagovat
smazaný uživatel

to fakt nevím jak někdo může tvrdit viz. létající gerard no a joe tomu taky dokáže někdy přidat, ale kdo ne, národnost jako národnost, každej si rád zasimuluje, hlavně když to pomůže týmu, a to může bejt klidně zapřísáhlej antismulant...

Reagovat
smazaný uživatel

A Drogba se s Chelsea rozloučil stylově...

Reagovat
smazaný uživatel

"černou" pletí a červenou kartou naznačil, kam by měly mířit jeho budoucí kroky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi povedené finále, pro mě nejlepší moment asi ve 30.min když Rooney našel dlouhým pasem Ronalda,ten přihrál do 16 Tevezovi a proti němu vytáhl Čech super zákrok i proti následné dorážce.To jsem si málem stříkl do textilu

Reagovat
smazaný uživatel

uz je tady celkem mrte prispevku

Reagovat
smazaný uživatel

1.poločas:

Lepší byli United,pak šťastně vyrovnal Lamps,svinpav aby se neposral,gól jako gól - byl regulérní,štěstí k fotbalu patří..

2.poločas:

Lepší byla Chelsea. Od Manchesteru si snad vzpomínám jen jednu pořádnou střelu od Ronalda.

Prodloužení:

No tohle bylo celkem vyrovnané,možná o kapičku lepší Chelsea,Lampard tam nastřelil břevno.

Penalty:

United unikli hrobníkovi z lopaty,nechápu proč zahrává Cristiano pentle takovým způsobem,je to vůbec dovolené?

Pak JT trefil tyč,já jsem se nemoh ubránit,ja sem musel brečet s ním,to prostě nešlo.. i Míša Ballack musel,trošku mi přišlo,že Anelkovi je to jedno...

Důležité je ve fotbale štěstí,a proto je stejně jedno kdo byl lepší,důležité je to,že má Manchester double a to mě strašně štve,i když stokrát furt lepší než kdyby ho měl Arsenal...ty vydýchat fakt nemůžu...

Drogba - jestli odejde tak se rozloučil fakt stylově ale já furt věřím,že zůstane,podle mě lepšího snipera pořád není...je to o tom,že ho záloha málo doplňuje,a tak se tam kolikrát často vyskytuje úplně sám na ofsajdové pozici mezi dvěma stoperama a co pak s tím že..

Grant snad zůstane,ale pochybuju o tom,snad Roman nebude šílet,veme to s nadhledem a usoudí,že udělal Avram s Henkem a Stuim dobrou práci. Ale přišloo mi,že se tam Grant loučil. Šel před fanoušky iv tom kolečku asi hráčům říkal,že odvedli dobrou práci,ale že končí,uvidíme snad ne...

Ale ať si říká kdo chce co chce,takové porážky mě stále víc nutí k tomu,abych Chelsea miloval víc a víc,není to jen o tom,že máme prachy,důležité je to,že je to skvělá parta (což pak dokazovalo i to kolečko po konci penalt a utěšování JT) a na tom hřišti bojujou do konce...

Ale takový nápor na psychiku,jsem už hafo dlouho neměl,s tím se nedali srovnávat ani přijmačky na střední kdysi uvidím jak to bude s maturitou,atd..

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak jsem celkem nespokojený s rozhodčíma,ale jen co se týka pískání rohů,nám upřeli asi dva a Manchesteru asi jeden přidali,sice to na tom nic nemění,ale bylo mi líto Joeyho jak se vztekal,když měl pravdu..

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodci byl na pytel i pro MU, ne jen pro Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

když to vemeš celkově tak asi jj,nemůžu si ale pomoct,ale Michela a ty jeho asistenty na pomezí po včerejšku nemusím..

Reagovat
smazaný uživatel

ja taky ne

Reagovat
smazaný uživatel

okej ale ked si to tak vezmes, neurobili ziadnu vyraznu chybu. Vy tu na nich vsetci kydate preto lebo su to Slovaci, mozno ze je to zavist neviem inak si to naozaj neviem vysvetlit. Okej spravili par chyb pri tych rohoch ale uvedomte si ake je narocne piskat na takejto urovni. Zapas ako celok zvladli fajn, nikomu vyrazne neuskodili a to je to najdolezitejsie! Kebyze vyrobia minely ako ty rozhodcovia v zapase Ars-Liver tak nic nepoviem, alebo ako ty na majstrovstvach v Korei ked tam uznavali goly len tym vyvolenym. Zapas zvladli az na ten vypaty zaver bez vyraznejsich problemov, ale aj tam to vyriesili v poriadku, zlte pre Ballacka a Teveza a zasluzena cervena Drogbovi

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem velice rád, že jsi mě zmínil, víc už mi k mé beztak ohromné radosti přidat nemůžeš.

Já jsem nepolemizoval nad nějakou regulérností toho gólu, asi jsi to špatně pochopil. Já jsem pouze řekl, že ten gól vrátil Chelsea do zápasu, který do té doby měl v pohodě pod kontrolou ManU. Když si vezmeš ty okolnosti - takhle ušmudlaný gól, navíc do šatny a ještě k tomu v takovémhle zápase by psychicky podlomil asi jakýkoli tým, a poněvadž mezi nimy není žádný velký kvalitativní rozdíl, tak se to zákonitě muselo projevit (což jsi sám měl možnost vidět) . Naštěstí štěstěna nebyla slepá a Chelsea se nepodařilo vstřelit gól, ač byla velice blízko a při těch penaltách se štěstí dokonale vyrovnalo a to způsobem, který jednoduše nemohl být lepší. Takže děkuji tobě i Chelsea za krásný večer. Jo a samozřejmě Talkersovi taky, od toho jsem taky víc chtít nemohl

Reagovat
smazaný uživatel

Nekrásnějším momentem finále byla tyčka po střele Drogby. Takovou bombu vypálit z kroku, klobouk dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

by me zajimalo jestli by to trefil i s tim sesitym micem z mysich kozisku co s tim hrali Masopust a spol

Reagovat
smazaný uživatel

O to by si ta primadonka zlomila palce na nohách...Tenkrát ty míče byly strašně těžký.

Reagovat
Xavi

Ten C. Ronaldo je fakt k smíchu, nechápu ty z vás co mu to žerete. A jinak tu penaltu kopl zase tak aby vypadal zajmavě, ale hlavně to tak kopnout očividně neumí. By mě zajmalo, co by se dělo kdyby to dal, protože by to podle mě nemělo platit, on se totiž jasně zastavil.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedělo by se nic, rozhodčí byli v červeném celý zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

To, že C. Ronaldo nedal penaltu, byl včera jediný důvod k radosti.

Reagovat
smazaný uživatel

az na tu penaltu odehral vcera podle me paradni zapas, vytvarel sance, klicky celkem vychazely, navic dal gol, takze se na nej nezlobim, samozrejme kdyby Terry dal tak bych ho asi nechtel ani videt ale co se stalo stalo se takze mam radost

Reagovat
smazaný uživatel

paradni zapas??? Tak to bych fakt neřekl. Dal gól a přihrál na šanci Teveze, jinak ale byl dost neviditelnej.

Reagovat
smazaný uživatel

neviditelnej? tak to bych vubec nerekl, zejmena v prvni puli to tahl

Reagovat
PJ

Kdyby to dal, tak by to nemělo platit, a takhle to bylo v pořádku? Taky dobrý Rozhodčí měl zapískat a nařídit opakování hned jak se zastavil, a ne až podle toho, jestli penaltu dal nebo nedal.

Reagovat
Xavi

A kde říkám, že to tahle bylo v pořádku?

Reagovat
PJ

Vyznělo to tak. Ale pokud si to tak nemyslel, tak to beru zpátky.

Reagovat
Xavi

Tak jsem teď volal kamarádovi co dělá rozhodčího a ten mi říkal, že to tak bylo správně. Pokud by to dal, tak by se měla opakovat (samozřejmě záleží na posouzení rozhodčího, jestli si myslí, že se hráč zastavil). A pokud to dopadlo tak jak to dopadlo, tzn Ronaldo porušil pravidlo a nedal, pak se situace neopakuje. To samé když třeba kopeš penaltu a protihráč ti vběhne do vápna, v případě že jí dáš tak platí, v případě že né tak by se opakovala.

Reagovat
smazaný uživatel

a co říká kamarád na situaci když při penaltě podklouzneš?....

Reagovat
PJ

Reagovat
Xavi

Nebere to.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PJ

Aha, tak díky za osvětlení

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mně to třeba přijde správné, stejěn tak by neměla platit penalta, pokud gólman vyběhne dříve - s tím jistě souhlasíš. Taktéž však jistě souhlasíš s tím, že když hráč dá penaltu, tak by asi nebyl ov pořádku ji nařídit opakovat kvůli chybě brankáře.

Reagovat
PJ

Já nevim, myslim že by se měla opakovat při jakymkoliv porušení pravidla, ať už gól padne nebo ne. Ale jak je to v pravidlech, jestli to tam je, to nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono nejde tolik o pravidla, tedy o to, co je tam přesně napsané - z logiky věci by ale hráč neměl být trestán za to, co udělá soupeř.

Reagovat
PJ

Na tom neco je no...

Reagovat
smazaný uživatel

ale povedzme na rovinu,keby ju dal,tak ju da Michel opakovat mozno,mozno ju mal dat opakovat hned,toto je proste riadne zamotana vec,ktora vsak rozhoduje o triumfe v Lige Majstrov

Reagovat
smazaný uživatel

v tomto pripade vask nerozhodla takze neni problem

Reagovat
Xavi

Jinak bych chtěl doplnit, že takhle kopat penalty uměl nejlíp Amor.

Reagovat
smazaný uživatel

diky

Reagovat
PJ

Ale ty mas maly a, takze smula

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arne

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlíp to uměl Mendieta. Ten vždycky počkal, až gólman lehne, a pak mu to šupnul hezky po zemi na druhou stranu . Nebo doprostřed. Jinak si nemyslím, že Ronaldo chtěl udělat frajeřinku, spíš to vypadalo, že si nevěří...

Reagovat
Slejdy

Gratuluji UTD...zaslouzila by si to ale chelsea...pral jsem to cehinovi

Reagovat
smazaný uživatel

tak finále dopadlo nejlíp jak mohlo, Čukotka už si myslela, že to má v kapse, a tu náhle ten bobtnající pocit euforie je v malém okamžiku pryč a je tady naopak neskutečné zklamání, zoufalství, Scumové se válí v slzách na trávníku - krásný to pohled, to se nedá nikde koupit........

a pak to uvedení na čestnou tribunu - Čukotku tam vedlo to slizké prase Kenyon, a MU zase typický anglický gentleman Charlton - toto např. přesně charakterizuje oba tyto kluby, ty rozdíly mezi nima....

Pro fans Čukotky - nebrečte, za rok, za dva bude velká část z vás stejně fandit MU anebo Realu, buďte proto rádi, že váš nový klub včera vyhrál tu LM....

Reagovat
smazaný uživatel

povedal si to síce dosť natvrdo, ale je to tak

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel, že Ti tady křivdí, ale Ty jsi opravdu idiot par excellence!

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra,proč ty se nepřestěhuješ do londýna na WHL a furt prudíš tady..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

už je to zase tady

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspoň někdo je naladěn na stejnou "vítěznou" vlnu

Reagovat
smazaný uživatel

keď rozhodujú penalty:

http://www.youtube.com/watch?v=_nZAhxCIUIs

...teraz boli šťastnejší futbalisti ManU

Reagovat
-Kopy-

ManU nebyli horší

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, řekněme, že ve finále byli druzí nejlepší...

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý poločas i v prodloužení tahali za kratší konec.

Reagovat
GEGE

skoda pral sem to Chelsee

Reagovat
smazaný uživatel

taky

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United je len jeden

Reagovat
smazaný uživatel

nastesti,to tak kdyby jich tu bylo vic

Reagovat
smazaný uživatel

700.

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Očekávaný průběh finále LM. Velice vyrovnané, penalty jsou už jen loterie. ManUtd. měli nakonec velké štestí, C. Ronaldo naložil s penaltou trestuhodně špatně, kdežto Terry měl opravdu smůlu, tam nechybělo mnoho a hrdinou je nakonec velezkušený Van der Saar a MU slaví vítězství i v LM !!!! Přál jsem jim to a proto velká gratulace !!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy jsem nefandil Chelsea, ale tohle bylo jasny Byt fanda Chelsea tak zastrelim toho bezcennyho slovenskyho rozhodciho.

Hnus velebnosti.... Manchester si zaslouzil prohrat

Reagovat
smazaný uživatel

hochu tak minimalne 20 az 50 lidi tu tvrdi pravej opak,ze si zaslouzil vyhrat Manchester,divny co?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsou jen zaslepeni blbecci s tim ja nic neudelam...........

Ale kopacka do hlavy, pest teveze, nespocet rohu a outu..... Bylo toho moc...

Jinak Joe Cole asi nejlepsi hrac

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodcim to nebylo hochu

Reagovat
smazaný uživatel

nebo si spis zaslepenej blbecek ty

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodci piskal nic moc, ale na obe strany takze klidek....

Reagovat
smazaný uživatel

Já fakt nechápu co všichni máte s tou Chelsea a hnusným fotbalem....Jasně nedávno to ještě pravda byla,ale teď? )Chelsea podle mě v posledních zápasech premier league hrála hezčí fotbal než manchester...To samé včerejší zápas-prvních 30 minut hrál manchester lépe,pak se to tak nějak vyrovnalo a po poločase hrála chelsea hodně pěkný fotbal!!!

Reagovat
Deywid

jj, ale to tu nikto neuzná, oni to už majú vsugerováne = možme ďakovať Morinhovi

Reagovat
Deywid

*Mourinhovi*

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně,ale já jsem rád za Mourinha!!-podle mě jeden z nej,trenérů(ale to sem nepatří)

Reagovat
smazaný uživatel

to já ani moc rád nejsem...

Reagovat
smazaný uživatel

Věc názoru...

Reagovat
smazaný uživatel

tjn,ale zajímalo by mě,v čem si za něj rád

Reagovat
smazaný uživatel

Vem si jak "chranil" pred tiskem hrace.....Moc se o nich nemluvilo v souvislosti s bulvarem,vsechna kritika medii padala na jeho hlavu,zacalo to tim SPECIAL ONE pak s tim jeho psem atd....Jakmile odešel tak se pořád řešily problémy hráčů...I ta jeho taktika hodně dala,jasně mi se třeba taky nelíbilo jak někdy chelsea hrála,ale dnes?Poslední zápasy předváděla pěkný fotbal s minimem chyb v obraně(jasně že se nějaká najde vždycky)

Reagovat
smazaný uživatel

jenže v tom,jak teď Chelsea hraje,není přínos Mourinha,ale dvojky Grant,Ten Cate,kteří konečně v týmu zavedli i kombinační hru,která sice zatím není nejlepší,ale pokud Grant zůstane,budeme se v tomhle ohledu jen zlepšovat

jinak,Mourinho,že chránil hráče? to dělá i Grant,akorát on je podrží rozumným stylem,ne tak jako Mourinho se svými arogantními,mnohdy až komediálními projevy,navíc kromě Mourinhova vystupování se mi příčili i jeho kaufy na prd,v tomhle směru přebil i úspěchy v PL,navíc jsme s ním získali pověst betonářů,které se pár let ještě nezbavíme...já jsem jen rád,že ten komik odešel,ale pokud přijde Mancini,je to tu zase

Reagovat
smazaný uživatel

pokud už Michela se Slyškem neuvidím pískat podobný zápas,tak se přes to dá přenést...holt vyhrál ten s větší porcí štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

už před začátkem druhýho poločasu jak tam michela SAF k něčemu přemlouval se mi nelíbil, byla to jenom hnusná předzvěst druhý půli a prodloužení....

Reagovat
smazaný uživatel

mno,že to SAF zkoušel,je často k vidění,ale směšný je,že ho Michel neposlal do řitky,protože mu nemá,co říkat...a tolik špatně odpískaných standartních situací jsem neviděl snad ani od komba Jára-Damková-Pelikán; Michela jsou před tímto duelem bral jako hodně slušný nadprůměr,ale po včerejšku? podle mě třeba Rosetti,Busacca nebo Webb by byli lepší volbou,ale tak,co se dá dělat,pozdě bycha honit....

Reagovat
smazaný uživatel

SAF mu rikal ze se dlouho cekalo nez hraci Chelsea vyjdou ze satny, tim na neho chtel jeste trochu zvysit tlak, zadne premlouvani...

Reagovat
smazaný uživatel

ááále, s kým mám tu čest, jeden ze SAFových asistentů?

Reagovat
-PeCa_08-

jn

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak pockejte do chelsea prestoupi venca sverkos a vyhrajou nejen ligu mistru a titul,ale i fa a carling cup.

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapci ja si myslel , ze tevez je wrestler po vcerejsim zakroku na makelelho.Jen jeste mohl vylest na brevno a dat makelelemu uder lokten.Stejne by od michela nevidel ani kartu tak proc ne

Reagovat
smazaný uživatel

jj pěknej chvat

Reagovat
Arne

asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Měli ste mě vidět, jak Chelsea prohrála brečel sem déle než JT. Jestli si myslíte, že fandim Chelsea od dob Abramoviče tak ste vedle ... COME ON CHELSEA na další rok !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si urcite zaslouzis respekt a uznani vsech diskutujicich. Proti emotivnimu prozivani namitky mit nelze, ale chlubit se tim, ze jsi brecel dyl nez nekdo jinej? A docela me udivuje, ze fandis Chelsea uz pred Abramovicem, protoze bych tvuj vek tipoval nekde kolem patnacti.

Reagovat
smazaný uživatel

věk na 15, nick tak na 13-14.......prostě psychicky nevyrovnaný scum, který si na něco hraje....

Reagovat
smazaný uživatel

vcelku trefná diagnóza

Reagovat
smazaný uživatel

Diagnóza Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

hm,od tebe to sedí...

Reagovat
smazaný uživatel

No.

Reagovat
smazaný uživatel

Zato ty máš těch diagnóz hned několik. Real, Sparta...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si ale vymyslel tenkrát ty ne? nebo někde jsem to tu už četl, myslím od Tebe

Reagovat
smazaný uživatel

Já to nevymyslel. Pouze jsem se tehdy zeptal Sviňpáva, jestli fandit Chelsea je nějaká diagnóza, chlapec tady totiž neuvěřitelně prskal...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vím že jsem to viděl u Tebe no. To už vyjde docela na stejno, a je to v své podstatě jedno, že jsi mě tím inspiroval.

Reagovat
smazaný uživatel

njn,ale zase si vem,že má takhle docela dobrou jistotu na alespoň jednu trofej každou sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

Konec debaty na téma vandertom.

Reagovat
smazaný uživatel

nerad popularitu?

Reagovat
smazaný uživatel

no dobry no

Reagovat
smazaný uživatel

I tak se to da rict.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si všiml, že ti, co fandí Chelsea od nástupu Abramoviče, mají potřebu psát, že jim fandí od dob Zoly, jiného fotbalistu Chelsea té doby totiž neznají.

Reagovat
Deywid

Nie je doležité odkedy fandíš ale ako fandíš (či len vtedy keď sa klubu darí alebo aj v dobách neúspechu)

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu. Ale neustále psát, že jim fandili už před Abramovičem je trapné a nechápu, proč si to tady někteří nalhávají...

Reagovat
smazaný uživatel

tak,ono to ve své podstatě ani není důvod k respektu,od kdy fandí,tak proč lhát...

Reagovat
smazaný uživatel

njn,já fandím Chelsea od 2005(od té doby jsem se začal zajímat o klubový fotbal),takže jsem asi jen hnusný scum,ale přesto znám "pár" bývalých fotbalistů Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidím natom nic špatného. Scum si tak možná pro pár místních nul.

Reagovat
smazaný uživatel

tak,je pravda,že se snažím prezentovat racionálně a objektivně,takže většině lidí tu vadím asi jen tím,komu fandím a ne nějakými řekněme "diskutabilními" příspěvky a to je asi nejvíc vypovídající faktor o mentalitě fanouška a pokud mě někdo považuje za scuma,tak to je jeho věc,já se nad tím mohu leda tak pousmát

Reagovat
Radin

Já jim nefandím,ale hráče si pamatuju některé-Di Livio,Di Mateo-tím si nejsem jistej,Deschamps,Jimy Floyd,chytal myslím ten starej Nizozemec,Vialli,bylo tam hodně italů:-))Sorry za jména,přesně je psát neumím to bych kecal :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Di Livio? možná tak Roberto Di Matteo a ten Nizozemec byl De Goey,děsnej borec

Reagovat
smazaný uživatel

jinak,v té době tam byli Italové tři

Reagovat
Radin

aji tři Italové v jednom Anglickém týmu je dost:-D.Di Livia sem si pamatoval za Fiorentinu ,nevím proč se mi tam pletl :-D

Reagovat
smazaný uživatel

jn a pak ještě přišel Cudiccini,takže roku 1999 tam byli dokonce čtyři,ale všichni byli kvalitní,tak proč ne,viď? každopádně to byla hodně velká výjimka,protože jinak se Italové v PL prosazují minimálně

Reagovat
Radin

Navíc Vialli byl pak hrající kouč ne?Tak že taková dá se říct malá Italská éra v Chelsea kdysi,něco jak měla Barcelona Nizozemskou éru:-))

Reagovat
smazaný uživatel

porovnávat to s érou Nizozemců v Barce je přemrštěné,co já vím,tak v Barce to bylo ve větším měřítku,jinak jo,Vialli byl pak i hrající trenér a byl snad jedním ze tří nejúspěšnějších trenérů v historii Chelsea,kde tyhle časy jsou...

Reagovat
Radin

Jo to bylo jen tak,těch Nizozemců tam bylo až moc:Overmars,Kluivert,Ronald a Frank De Boerovi,Gio a víc už si nevzpomenu:-))

Reagovat
Radin

Jinak ty vzpomínky na Chelsea tahám uplně z koutů hlavy :-D

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jsme na tom skoro stejně, můžeme si podat scumí pazoury...

Reagovat
smazaný uživatel

taky tě rád poznávám

Reagovat
smazaný uživatel

O tomhle to ale vůbec není.

Reagovat
smazaný uživatel

já vím,to byl vtip,můj názor na scumy jsem napsal pod tím

Reagovat
smazaný uživatel

Tak typický scum se pozná spíš podle toho co píše, nž jak dlouho fandí. Já fandím Blades od stejného roku jako ty, tehdy tuším vedli druhou ligu asi o 7 bodů. Asi v sobě mám taky něco scumovského

Reagovat
smazaný uživatel

njn,jenže musíš uznat,že fandit Blades nebudí tolik negativní pozornosti,jako fandění "modré ruské špíně",momentálně tě spíš naopak každý pochválí,že jim stále fandíš,i když jsou (bohužel) zakopaní ve druhé lize jinak,doufám,že mě v horizontu pár let nečeká něco podobného

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to já uznávám a to dokonce velmi rád, aspoň zdejší kredit mého klubu nekazí podobná individua jako jev, ivosek apod. Chelsea prostě nesnáším jak kvůli rusákovi, tak kvůli těmhle individuím. Je to prostě jedno s druhým, co se dá dělat. Ale většina lidí, jenž má fotbal ráda, pro nějaký ten klub z různých důvodů zažehne a pokud je to Chelsea, tak proč ne, ale ať si napřed zjistí nějaká fakta. Toť ke scumům asi vše

Reagovat
smazaný uživatel

tj pravda neznám jediného člověka který fandil čukotce ještě před abramovičem.... všichni ji fandí od dob abramoviče a tvrdí že od dob zolly je to ostuda že to aspoň nepřiznají a je mi jich líto že se za svůj tým takto stydí já klidně přiznávám že fandím manchesteru od doby co vyhrál LM v 1999 a měl sem tehdy velmi rád davida beckhama bohužel když odešel tak jsem ho zavrhl a teď ho nemám rád

Reagovat
smazaný uživatel

!!! Chyba Manchester united vyhral ligu mistru uz 3x a ne 2x jak se pise hned na zacatku clanku !!!

poprve v roce 1968, podruhe v roce 1999 a potreti 2008!!!

Reagovat
smazaný uživatel

V roce 1968 se ovšem nejednalo o Ligu mistrů...

Reagovat
smazaný uživatel

tak Pohár mistrů evropských zemí.... snad teda

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslim. Nějak tak to bylo no

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem tady nový, fandim Liverpoolu ^^

Reagovat
-PeCa_08-

vítej

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nebudeš takový osel, jako je Oliver.

Reagovat
smazaný uživatel

On je taky fans Live ?

Reagovat
-PeCa_08-

jj je i já jsem..to jsme tu 3 asi olee

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool příští rok minimálně zaútočí konečně naten titul

Reagovat
smazaný uživatel

To by musel odejít Benitez.

Reagovat
smazaný uživatel

Benitez je dobrý trenér, možná by prospěl odchod a možná ne ... Uvidíme další sezonu jak to bude vypadat, myslím si, že pokud Rafa nezíská trofej (významnější [CL nebo PL] ) tak ho asi vyhodí ...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě je dosti z podivem, že ač Liverpool každý rok kupuje spoustu kvalitních hráčů, tak nedokáže bojovat o titul v lize, vetšinou z toho boje vypadne během prvních měsíců. V LM umí, ale myslím, že pro fanoušky je přednější domácí liga a tam ten Benitezův systém prostě nefunguje.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jak bývalý Real M, či teď Barca.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to rozhodně tak není a to ani v jednom případě

Reagovat
-PeCa_08-

no právě..ale kupuje taky hodně zbytečných průměrných hráčů..a takto titul asi nevyhrajem

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasim, koupě Degena mi připadá zbytečná. Ikdyž přišel zadarmo, ale uvidíme třeba se chytne.

Reagovat
-PeCa_08-

to jo no..

Reagovat
smazaný uživatel

i třeba Reira, kterého chceme není nějak velký hráč, sice neznám moc hráčů který by knám mohli ... ale našli by se

Reagovat
smazaný uživatel

tak třeba mohl Rafinha,místo kterýho přišel právě Degen...

Reagovat
-PeCa_08-

jn, tak já bych dal voronin,arbeloa,riise,benayoun,kewell určitě pryč..a tak nějakého kvalitního krajního obránce a někoho na křídlo do zálohy..např. quaresma,bentley nebo downing..uvidime

Reagovat
smazaný uživatel

no vidiš ... tyhle jména mě nenapadla

Reagovat
-PeCa_08-

tož napsal sem pár o kterých se spekulovalo a o které měl "prý" lpool zajem..tak tak..

Reagovat
smazaný uživatel

benayouna by som nedal prec -je to dobry nahradnik,arbeloa to by som dal prec ale finnan je bohuzial horsi (je to moj oblubenec)

Reagovat
smazaný uživatel

Finnan,Pennant taky

Reagovat
smazaný uživatel

Pennant ?

Reagovat
smazaný uživatel

se klidně směj,ale nevím,v čem je takový zázrak...

Reagovat
smazaný uživatel

scouser -4

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom chytří fandí Liverpoolu

Reagovat
-PeCa_08-

jj

Reagovat
smazaný uživatel

samochvála smrdí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-PeCa_08-

Reagovat
smazaný uživatel

Dopadlo to jak nejhůř mohlo......kdyby drogba nedostal červenou podle mně by ty penalty vypadali jinak.....smůla na straně chelsea dwě tyčky a břevno škoda MAN si nezasloužil dabl

Reagovat
smazaný uživatel

njn,na kdyby se nehraje

Reagovat
PJ

Smula Chelsea - dve tycky a brevno. No. Tycka znamena co? Ze mici chybelo pet, deset centimetru? A co pak byla dorazka Carricka, kterou Cech jen taktak vyskrabnul? Kdyby mic sel o tech deset centimetru jinak, tak by nedosahnul a byl by to gol. Takze stejna smula jako tycka. Nebo jak Tevez nedosahnul na centr, aby ho usmernil do prazdny brany, kolik mu chybelo? Deset centimetru? Ani ne, na ten mic si pokud si dobre pamatuju sahnul. Takze stejna smula jako tycka. Za smulu bych oznacil uklouznuti Terryho, ale to se taky da rict o Van der Sarovi, kterej uklouznul tesne pred vyrovnavajicim golem, nebo penaltu myslim Ashleyho Cola, tam mu chybelo par centimetru, aby mel pevnejsi ruku a mic vyrazil...

Reagovat
smazaný uživatel

uplne s tebou souhlasim,ty sance co mel manch byli obrovsky a jeste si zapomnel na Giggse kterej strilel pomalu do prazdny,skoda ze ma pravou nohu jenom na opirani.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně rozumné slova

Reagovat
-Kopy-

Přesně!

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

manchester byl jasne chlapy,vzdyt ono tycka je to samy jako chycenej mic od brankare ze??boze dnesek je vazne plnej kretenu?copak ty nevis ze brankar jde vylozene po mici a tudiz odhaduje kudy leti?takze kdyby letel o tech 10 cm vedle tak ho stejne Petr chytne,ale to kdyz ten mic trefil 2x ty tyce tak se po tom Sar jen dival to znamena ze kdyby sli o 5cm do brany tak se to odrazilo do kasy a nikdo by s tim nic neudelal,narozdil od toho kdy mic leti na brankare a on vidi jeho drahu letu a podle toho prispusobi zakrok tak aby mic zasahl,zvlast tak dlouhy brankar jako je Petr nebo i Sar aa kdyz uz zminujes penaltu Cola tak take zmin penaltu Naniho kterou Petr o stejnej kousek nechytl...

Reagovat
fantomas

jistě, chytne ho uplne bez problemu...tve uvažování mě fascinuje...

Reagovat
smazaný uživatel

no ale zato te nefascinuje ze chycena strela je to same jako tyc??? no ono vlastne kdyby to slavia dala tu tyc a sparta tu strelu tak to tak samozrejme neni ze? jako srovnavat zakrok brankare s nakopnutou tyci ze je to vlastne ta sama vec pritom brankar ma jeste par setin vteriny na rozhodnuti a na udelani treba nepatrneho (tech 10 cm) velikeho (ktery divak v televizi neuvidi) kroku co mu tu strelu pomuze chytnout vam nepripada divne ale me nazory jo ze?

Reagovat
PJ

A já sem snad napsal, že chycená střela je to samý jako tyč? Záleží na tom JAK je ta střela chycená a tenhle případ, o kterym se bavíme, byl podle mě chycenej se stejnym štěstim, jako když míč skončí na tyči.

Reagovat
fantomas

neplet sem ted Slavii a Spartu, o te se nikdo nebaví. Já včera nefandil nikomu, jen pěknému fotbalu, takže ti nezaslepeně řikám, že ma PJ naprostou pravdu s tema tyčema a zakrokama. Čech by na to vážně nedosáh, kdyby to šlo jen kousek do leva, stejně tak jako by to byl gol, kdyby kousek doleva tenkrát střílel Drogba. Brankář má na to rozhodnutí jednu mikrosekundu a už se musí natahovat, na naky krok tam opravdu čas neni!

Reagovat
PJ

Čoveče ty mě fakt bavíš Čech byl při tom zákroku nataženej jak kšandy, kdyby šel míč kousek dál od něj, tak by na něj jednoduše nedosáh. Podle tvý logiky by pak vlastně skoro žádný góly nemohly padat, když se brankář vždycky "přizpůsobí" A co se týká penalt, tak Van der Sar si na tu Colovo sáhnul rozhodně víc, než Čech na tu Naniho. A ty kretény si odpust, já ti taky nenadávam

Reagovat
Radin

800 pro Real

Reagovat
smazaný uživatel

manchester vyhral ....ale ronaldo ma nahneval

Reagovat
smazaný uživatel

Kura taky zapas sem ještě nezažil.Měl sem co dělat,aby to se mnou neseklo.ALE NAKONEC JSME TO ZVLÁDLI. MAAAAAANUTD

Reagovat
smazaný uživatel

moc nemachruj Anelka to nekopl nejlíp

Reagovat
smazaný uživatel

no tak ja tu chcem pozdravit nasich priatelov zo susedneho ceska a odkazat vsetkym muderlantom tu, kt. nadavaju na Michela a spol. nech s prepacenim idu do riti . bol by som zvedavy ako by to piskali oni. jak tak tu chodim na tie fora tak tu su sami futbalovi odbornici podla mojho nazoru to odpiskal na velmi vysokej urovni, ked si vezmete v uvahu dolezitost tohto zapasu a to ze to bol pre rozhodcu asi jeden z najtazsich ak nie vobec najtazsi zapas aky som kedy vobec videl tak si myslim ze to odpiskal velmi dobre, to mnozstvo subojov, strkanic, uderov a neviem co...takyto zapas som este nevidel, klobuk doolu pred hracmi a tiez aj pred rozhodcom ktory ich velmi dobre krotil, nehovorim ze piskal bez chyby to urcite nie, aj mna nastvali niektore verdikty, hoci som bol nestranny divak a fandil na obidve strany, ale ukazte mi rozhodcu ktory nespravi za zapas ani jedinu chybu, tak vas prosim budte radsej ticho ked ste taki mudri a uz ked ste taki kriticky budte aj trochu objektivny dakujem

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasim s tebou.v premier league jsou videl vetsi chyby.staci pripomenou domaci zapasy Chelsea s Arsenalem a Manch.Proste to ze prohrali se na nekoho muselo hodit.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosil bych fanoušky Chelsea aby přestali mluvit o nějakých neproměněných šancích a podobných hovadinách....já neříkám že manchester byl lepší, ale prostě je to naše a to je celý

přestaňte brečet a uctívejte šampiony...dostali ste na prdeli v anglické lize, tak i v lize mistrů tak to asi zase taková náhodička jak tady pořád píšete nebude...takže UNITED!!!UNITED!!!UNITED!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Chelsea vlastně neprohrála. Ona jen remizovala. Na penalty pak byla smutnější. Celý zápas byl vlastně 1-1. To samé v lize. Taky nebyla horší, neměla míň bodů. Jen jakmile věděla že United vedou, tak už se nekoncentrovali. To je podle mě asi nejvyrovnanější dvojica na světě v současnosti. Nikde vlastne neprohrala. Jen měla smůlu. Nechci ji tu bránit, nesnáším ji. Jen ji chcu jako fanoušek United, uhlavního rivala, poděkovat za skvělou vyrovnanou sezonu, ve které neměl nikdo navrh, jen mělo United to štěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

A to štěstí rozhodlo.

Reagovat
smazaný uživatel

konecne prvni rozumne slovo od fanouska United za celou dobu tehle diskuze

Reagovat
smazaný uživatel

Od tebe mi to tu rozumné slovo stále nějak schází, pořád tu jen plácáš zaslepené modré nesmysly. Všichni, kdo se na to dívali, musí uznat, že Čukotku vrátila do zápasu naprostá náhoda a její převaha byla způsobená převážně podlomenou psychykou Reds. Štěstí se v tomto zápase ukázalo, ale nerozhodlo.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz teda studujes vsechny moje prispevky tak jsi si urcite vsimnul ze v hodnoceni zapasu jsem napsal naprosto nahodnej a statnej vyrovnavaci gol ze?a taky jsi si dozajista precetl ze nejsem fanousek chelsea....to mam tak rad takovyhle kecani.A nevim ale i kdyz tak inteligentni clovek jako je Petr Cech a dozajista taky objektivni tvrdi po zapase ze Chelsea byla lepsi a United meli stesti tak na tom asi neco bude a to same rekl dokonce i Ferguson i kdyz trosku prenesene (pomohl nam osud)

Reagovat
smazaný uživatel

Já nemusím studovat všechny tvé příspěvky, mě stačí pár vzorků abych si dokázal odvodit s jakým intelektem mám co do činění. A s takovým expemplářem, jenž bych nazval dokonalý univerzální scum, jenž naprosto nekriticky a bez objektivity fandí Spartě a přeje Čukotce, opravdu nehodlám diskutovat. Kdyby sis dokázal dát pět a pět dohromady, tak je tvůj příspěvek o polovinu kratší, ovšem to by jsi nesměl být takový trouba.

Reagovat
PJ

Hmm, já sem taky napsal, že Manchester vyhrál "ne moc zaslouženě" a rozhodně tu jsou i další fanoušci United, kteří uznali, že Manchester měl štěstí. Takže zkus nějaký "rozumný slovo" vypustit taky sám

Reagovat
fantomas

prostě scum no...

Reagovat
smazaný uživatel

díky,tohle si řekl moc hezky

Reagovat
smazaný uživatel

toto by som od Uniteda necakal....taky ako ty su pre mna majstri naozaj si to teraz trefil,a nam uz neostava nic ine,len o rok opet pokusat to stastie, a hrat najlepsie ako vieme

Reagovat
smazaný uživatel

od fandy devils se tohle čte pěkně, klobouček

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Chelsea,ale to co tam předváděl ten Michalík z toho bylo na blití

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ten Anelka to kopnul jak h**** pač sarovi doprava a jeste ne moc do strany,to chytne každý i grigar

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlépe kopnul penaltu Hargreaves. Nahoru a k tyči. Pohoda. Tam nemá brankář šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

900. pro vítězství chelsea v dalším ročníku!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

machester vyhral zaslouzeně jsou o dobry typci,....

Reagovat
smazaný uživatel

UNITEEEEEEEEEEEEEED

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele