základní skupiny - skupina B, 6. kolo
11.12.2007 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Valencia uhrála s Chelsea bod, přesto končí poslední

Fotbalistům londýnské Chelsea, v jejichž sestavě nechyběl uzdravený Petr Čech, nebylo v úterním utkání Ligy mistrů proti Valencii přáno. Ačkoliv si dokázali vytvořit spoustu šancí, většinu z nich pochytal bravurní gólman španělského týmu Santiago Canizares, anebo je zastavila konstrukce branky. Ani Valencia se neprosadila a zrodila se tak bezbranková remíza.

Do první šance se "The Blues" dostali už po čtyřech minutách hry. Lampard utekl po pravé straně a svým přesným centrem našel Ševčenka. Ukrajinský útočník okamžitě střílel, ovšem Canizares předvedl první výtečný zákrok.

Podruhé musel zasahovat proti Lampardovi, který se po kombinaci s Kalouem ocitl ve vápně soupeře a hledal skulinku, díky níž by mohl poslat svůj tým do vedení. Neuspěl. Třetí superzákrok předvedl Canizares těsně před přestávkou, tentokráte fantasticky zastavil Pizarra.

Druhý poločas už nepokračoval v představení "Chelsea versus Canizares". Španělský brankář se totiž stal pouhým divákem. Nejprve přihlížel tomu, jak sudí neuznali Kalouův gól kvůli ofsajdu, a o pár chvil později tentýž hráč zblízka trestuhodně netrefil branku. A když Pizarro nastřelil jen tyč, utkání skončilo bez branek.

Chelsea postupuje ze základní skupiny z prvního místa, zatímco poslední Valencia se s evropskými poháry loučí.

Autor: Pavel Janega

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

I když ma Chelsea jistý postup dokonce z 1. místa tak si myslím že s Valencií, krerá má ješte o co hrát (UEFA) vyhraje Tip 2:0

Reagovat
Devil

Nebude to tak jednoznacny , ale taky se priklanim k vyhre Chelsea . Typ.-1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to na remízu, tip 1:1. Může to být ale i jinak, Chelsea už má všechno jisté, i když je to Anglie, tak v podvědomí to pracuje a Valencia, to je otázka. Vůbec jim v poslední době nerozumím.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea tedy nic moc, Valencia se aspoň pro letošek slušně rozloučila s evropskou scénou.

Reagovat
smazaný uživatel

Lamko nic moc? Spíš než Valencia se předvedl Canizares

Reagovat
smazaný uživatel

a tycky, takova smula, zrovna kdyz sem mel jednicku

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš píča, když řekneš, že Chelsea nic moc vtomhle zápase.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele