čtvrtfinále - odvety
10.04.2007 20:45 CET
7 : 1
(4:0)

Reportáž

MANCHESTER UNITED VYŠKOLIL HOSTY Z ŘÍMA

Manchester United před týdnem prohrál v Římě a mnozí pochybovali o jeho šancích na postup, odpověď však nemohla být pádnější. United vypráskali hosty z Říma výsledkem 7:1 a ve velkém stylu si zajistili účast v semifinále Ligy mistrů.

Rudí ďáblové se již delší dobu potýkají se zraněními obránců a i tentokrát chyběli hned tři ze stabilní čtveřice, dlouhodobě mimo hru jsou Neville s Vidičem, Evra už je fit a posadil se na lavičku. Problém ve středu zálohy, odkud vypadl v prvním utkání vyloučený Paul Scholes, vyřešil Darren Fletcher, v útoku se pak po boku Rooneyho objevil Alan Smith.

Do sestavy AS Řím se po odpykání trestu vrátil David Pizarro, hrát naopak nemohl Simone Perrotta. Před zápasem pak patrně kvůli zranění vypadl jeden z nejlepších hráčů prvního zápasu Taddei, nahradil jej autor druhé branky z Olympijského stadiónu Mirko Vučinič. O víkendu se s bolavými zády šetřil kapitán Francesco Totti, na Old Trafford však byl připraven.

Oba týmy zahájily s otevřeným hledím, akce United končily většinou na obráncích soupeře, na druhé straně to zdálky zkoušeli Pizarro s Tottim a oba těsně minuli levou tyč Van der Sarovy branky. První desetiminutovkou pak zakončil nepřesnou střelou Smith.

Na druhých deset minut budou chtít fotbalisté a fanoušci AS Řím hodně rychle zapomenout. Domácí byli velmi aktivní při napadání, čímž nedávali soupeři mnoho šancí na postupné útoky a nakopávané míče efekt nepřinesly. Naopak, Manchester předvedl tři rychlé brejky se stoprocentní úspěšností. V 11. minutě akci začal Cristiano Ronaldo, našel před šestnáctkou Carricka a ten nenápadnou, ale velmi chytrou a přesnou střelou kompletně zaskočil Doniho, ten se zvládl jen ohlédnout - 1:0. Uplynulo šest minut a přišel další brejk, centr Giggse prodloužil Rooney a Alan Smith zachoval chladnou hlavu, trefil přesně k tyči - 2:0. Za další dvě minuty se Old Trafford radoval potřetí - po další rychlé akci Ronalda se k míči dostal Giggs, poslal centr před branku, Wayne Rooney byl rychlejší než obránce a nemýlil se - 3:0.

Hosté byli řádně opařeni, ale domácí jim pomohli dostat se zpět do hry. Výrazně se totiž zatáhli a nechali soupeře kombinovat, ten se tak dostával do blízkosti pokutového území, ale žádná větší šance z desetiminutového tlaku nerezultovala, akorát Mexes to neúspěšně zkusil zdálky. Tlak pak zakončila akce ze 32. minuty, kdy před branku Edwina van der Sara přilétl nebezpečný centr a jen drobné přistrčení od O'Shea, za které se klidně dala pískat penalta, nepustilo k hlavičce Daniele De Rossiho.

Na druhé straně byl hodně při chuti Cristiano Ronaldo a pálil z každé pozice, ve 30. minutě to zkusil po individuální akci a jen těsně minul. Ve 38. minutě se postavil k přímému kopu a přestože pálil z velké dálky, nadělal Donimu nečekané problémy. Brazilský brankář předvedl další zákrok dvě minuty před přestávkou, tentokrát proti hlavičce Carricka, dorážku pak středopolař United poslal mimo tři tyče. Za další minutu to znovu zkusil Cristiano Ronaldo a tentokrát už uspěl, na jeho tvrdou ránu přesně k tyči byl Doni krátký - 4:0.

Ještě před odchodem do kabin se vůbec poprvé vážněji zapotil Van der Sar, když likvidoval Tottiho bombu z přímého kopu. Jestliže měla tato střela zavelet k náporu Římanů ve druhé půli, minula se účinkem, stejně jako proslov, který kouč Spaletti ke svým svěřencům jistě měl. United totiž do druhé půle vlétli s chutí, nejprve těsně nad pálil Rooney, ale hned ve 48. minutě už přišel pátý gól. Hráči AS vyváželi míč po rohovém kopu, ale nechali se obrat Giggsem, ten poslal před branku prudký centr, Smith nedosáhl, ale zcela volný Ronaldo už ano a neměl nejmenší problém dopravit míč do sítě - 5:0.

Exhibice domácích Rudých ďáblů pokračovala, narušil jí jen svou nepříliš nebezpečnou střelou Vučinič, v 60. minutě pak přišla branka číslo šest a stála za to. Centr Ronalda jen prolétl šestnáctkou, ale míče se zmocnil Heinze, přistrčil Michaelu Carrickovi a ten nádhernou ranou vymetl šibenici Doniho branky - 6:0.

O tom, kdo si zahraje semifinále, už nemohlo být pochyb, možná i proto domácí polevili v koncentraci a fotbalisté Říma toho využili k zaznamenání čestného úspěchu. V 69. minutě zprava odcentroval Totti a Daniele De Rossi povedeným a hlavně přesným volejem překonal Van der Sara - 6:1. Ani z pohledu domácích ale ještě nebylo hotovo, přidali ještě sedmou branku. V 81. minutě Solskjaer vybídl ke střele Patrice Evru a ten nemohl mířit přesněji, míč z jeho kopačky se cestou do sítě odrazil od tyče - 7:1.

Na utrpení Římanů nebral ohledy Cristiano Ronaldo a dělal si z obránců trhací kalendář, po jedné z jeho individuálních parádiček přišla i střela, která i přesto, že příliš razance nepobrala, nadělala Donimu problémy. Na druhé straně to znovu z přímého kopu vyzkoušel Totti, ale opět jen prověřil pevnost Van der Sarových rukavic. Nizozemský gólman si s jeho bombou i s problémy na dvakrát poradil, potíže mu nenadělal ani Tottiho pokus o oblouček ze závěrečných minut.

Manchesteru United tedy v exhibičním utkání vyšlo všechno, na co sáhl a výsledkem je drtivé vítězství. AS Řím ani zdaleka nenapodobilo výkon z Lyonu, kde si vybojovalo postup z osmifinále a s Ligou mistrů se loučí.

Autor: Petr Starý

Komentáře (121)

Přidat komentář
Shevchenko

2:0 (Ronaldo,Saha)

Reagovat
HOST*kulky

Saha je zraněnej...........asi gola nedá

Reagovat
Messiáš

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

FORZA ROMA!

Reagovat
HOST*Kobli

2:0 (Rooney, Saha)

Reagovat
HOST*Knejflis

Porazili sme venku Lyon,nevidim důvod proč by nás měli zadržet nějaký "ďáblové", navíc jim bude chybět spousta hráčů, vidim to na krásnou plichtičku 1:1 (Perrota ; Giggs )

Reagovat
HOST*Gazza

Je uplne jedno koho jste porazili pred tim, jestli Lyon nebo nekoho jinyho! Toto je liga mistru a kazdej zapas muze byt uplne jinej! Doufam ze AS v Manchesteru dojede!

Reagovat
Messiáš

Lyon vás hodně podcenil, ale to Manchester neudělá..

Reagovat
HOST*rb

...Perrotta určite gól nedá...

Reagovat
HOST*Riddick

No vidíš, a důvod je na světě, a celkem přesvědčivý "7:1" , i když chybělo spousta hráčů. 1:1? Tak k tomu jste meli tak daleko jako z Říma do Manchesteru

Reagovat
HOST*Gazza

Doufam ze Manchester nebude hrat tak ustrasenej fotbal jak na AS a bude hrat utocnej fotbal jak predvadi v Premier league! Pokud budou slapat,napadat a hrat trochu srdickem tak verim v jasnej postup MU!Neni to nejtesi ukol, staci vyhrat 1:0 ale na AS me trochu prislo ze jim je ten zapas uprdele! A to i kdyz hrali jeste v 11ti lidech! Trochu me to jako fandy MU zklamalo! Presto drzim palce a verim ze to dopadne pro MU dobre!

Reagovat
HOST*Knejflis

Já nevim pánové, ale MU v Lize Mistrů a v Premier League je jiná kapitola.Ani jeden zápas v LM nepředvedli takovej fotbal jako v domácí soutěži.Zatimco AS si udržuje v Serii A svoji druhou pozici úplně v klídku a ještě stíhá hrát oslnivej fotbal v LM.

Reagovat
Slejdy

presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

modlim se, aby trápení MU pokračovalo (klidně už jen jeden zápas, prosííímm)

Reagovat
HOST*

dufam ze Chealsea tento rok dostane poradnu facku za minule 2 roky a ze Manchester vyhraje anglicku ligu. Najlepsi by bylo keby ju porazil ve finale LM

Reagovat
HOST*

a ať rozhodnou penalty, ale vůbec netuším, kdo by na ně vyhrál.

Reagovat
Slejdy

nevim nevim ale postup AS nakonec bude...tip na vysledek 2:2 (Ronaldo,Giggs-Totti,Mancini)

Reagovat
HOST*Drn

Škoda že nedávaj tenhle zápas na ČT2..........Valencie a Chelsea to bude nuda.

Reagovat
HOST*Aidas Preiksaitis

aj tu je o tomto zapase www.olympiquelyon.wz.cz

Reagovat
HOST*Matej

AS ide dalej goly - Mancini a Totti z 25metrov!!

Reagovat
HOST*smárt

Vypadá to ,že by MU měli potvrdi sílu domácího prostředí a postoupi,stačí mu přece jenom výsledek 1:0.Já si ovšem myslím,že to tak nebude ,absence ryšavého ďábla bude znát a mladí hráči ve středové formaci by neměli mít na postup tolik zkušeností.Myslím,že Řím by mohl jít dál ,ikdyž všechna snaha může jít někam,stačí když Ronaldo spadne ve vápně a rozhodčí mu to spolkne.Uvidíme.

Reagovat
HOST*Matej

Nech si tie svoje filmarske vlozky necha doma. Rimania by ho zato asi zatlkli!

Reagovat
HOST*

Man Utd postoupí..3:1 (c.ronaldo 2,rooney-totti)..a deme dál..!

Reagovat
Marv

Ronaldo oba

Reagovat
HOST*riong

Pokud bude ManU hrát v 10 proti 12 včetně rozhodčího jak to bylo minule tak to nedaj!

Reagovat
HOST*

Vsadil jsem si sice na postup MANU ale mám takové divné tušení že to ti cikání z Itálie nějak ukopou,bude důležité jak MANU zahraje záloha.Roney by mohl mít svůj den v tom případě jde MANU dál...

Reagovat
HOST*

Kde si vzal ty moulo že to sou cikáni?Wilhelmsson je Švéd Mexes francouz.Ale jinak good

Reagovat
HOST*

Ty seš moula,jsou to cikání a nemusíš dělat chytrýho,tři hráči to nevytrhnou a hlavně hrajou nudnej fotbal...

Reagovat
HOST*

dneska jim Michel vyloučí prý rovnou dva (Ronaldo, Rooney), aby to AS melo snazsi!

Reagovat
Pharrell

2:0

Reagovat
HOST*1860

verim v postup AS

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bude parádní fotbal, už aby to začalo. Kam se hrabe souboj nudných Valencia - Chelsea.

Toto bude jiná káva.

Reagovat
smazaný uživatel

už se to blíží!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Loool, tak to su kapky.

Reagovat
smazaný uživatel

To mi připomíná náš zápas proti Chelsea na Stamford Bridge před dvěma lety.

Reagovat
PJ

Tak to je nářez, co, Římani?

Reagovat
smazaný uživatel

kdo se směje naposled, ten se směje nejvíc

Reagovat
PJ

To je fakt, pokud dáte brzo gól, tak to může bejt ještě hodně zajímavý. Ale já to vidim ještě na jednu pojistku a klidný dohrání

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je jasný, že už si to Manchester nenechá ujít. Bohužel, dneska se budou smát naposled fanoušci ManU

Reagovat
HOST*-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

hele, ty fandi Valencii a nesměj se. Od toho tady budou jiní!

Reagovat
HOST*-Kopy-

promin...

Reagovat
smazaný uživatel

omluvu přijímám...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska hraje přesilovku zase Manchester - CRISTIAN CHIVU IS DEAD!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, zatím je tragický.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřijde mi, že by Man Utd hrál bůhvíco a je to 4:0. Zatím je to jedna velká lekce, hlavně ve finální fázi útoku a zakončování.

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester poráží AS jeho vlastní zbraní - rychlým protiútokem, bohužel šnek Vučinič Perrottu nedokáže nahradit .

Reagovat
smazaný uživatel

V prvním zápase mi přišel Vučinič nebezpečný, teď o něm prakticky vůbec nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ste odporni tyrani.

Reagovat
Shevchenko

LOOOOL !!! 5:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To snad není možné....

Reagovat
Shevchenko

Tak co? padne rekord? 7:0 či více ??

Reagovat
hawk

Jeste ctyri

Reagovat
hawk

AS opet prekvapilo

Reagovat
hawk

Sakra zakrik sem to 6:1

Reagovat
smazaný uživatel

tak nám dopřej alespoň ten jeden čestnej

Reagovat
HOST*

no dobre kdyz jinak nedas, prece jen je to pro as dost kruty

Reagovat
smazaný uživatel

slovo krutý je v tomto případě strašně málo...

Reagovat
hawk

tjn

Reagovat
smazaný uživatel

teď abych minimálně měsíc nevylez z domu!

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi vás opravdu líto.

Reagovat
hawk

tj tohle si nezaslouzi zadnej tym zvlast ve ctvrtfinale ligy mistru, hodne kruty

Reagovat
hawk

7:1

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Ták,ještě Lpool a máme z toho PL.

Reagovat
-Kopy-

Tady je aspoň jasný kdo si to zasloužil...

Reagovat
Shevchenko

SIMPLY UNBELIEVABLE

Reagovat
PJ

SIMPLY FANTASTIC... Hlavně ty Carrickovo góly, oba dva, fantazie...

Reagovat
Shevchenko

jj

Reagovat
smazaný uživatel

První jasně Doniho. Druhý nádhera.

Reagovat
sansiro

Mohl by mi někdo objektivně popsat, co se stalo, jelikož jsem zápas neviděl. Střely 22:22, zajímavý. Romy je mi upřímně líto.

Reagovat
PJ

Máš tady článek

Reagovat
sansiro

Reagovat
smazaný uživatel

Kuwa, to nemohli dát pár z těch gólů o víkendu Portsmouthu?

Ale jinak fantastickej zápas, výkon takovej vlažnej, ale jinak paráda. Jen dodám, že všude vychvalovaná stoperská dvojice Mexes-Chivu byla dneska - tákhle vtipná

Reagovat
HOST*RMCF

Chivu se mě na stoperovi občas nelíbí, ale Mexese vždycky když sem viděl záhrál perfektně...To se tak sesipal celej mančaft nebo to byly chyby obrany?

Reagovat
smazaný uživatel

v první půlce 3x Chivu

Reagovat
HOST*

si piča? a 7 golu bylo jejich že? možná 2 byly Chivuovy.

Reagovat
Shevchenko

Podle mě je Manchester v současnosti nejlepší tým na světě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*1860

co dodat, sedmicku nedostala ani sparta na barcelone..

Reagovat
smazaný uživatel

což mě dodnes mrzí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ani s béčkem Lyonu.

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

jó, kamarádi, aspoň jeden českej mančaft má zkušenosti z Lygy mistrů. Co by za to ostatní dali, že?

Mimochodem je jeden, kterej už 5x shořel v kvalifikaci, to je snad světovej rekord

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Gazza

Tak na tento zapas se bude jeste hodne dlouho vzpominat!!! Malem jsem se u toho zblaznil radosti! Uz se tesim na dnesni zapas AC s Bayernem. Zajima me na koho MUFC narazi dal!

Reagovat
HOST*Reyna

tak tak...bude sa dlho spominat na ten zapas...bolo to skvele predstavenie...tam maju tí namysleni skorumpovania taliani, nic ine si nezasluzili za svoje vyroky a za vyroky tottiho, ktory za zosmiesnil pred celym svetom.... ManU len tak dalej..

Reagovat
HOST*

totti je dobri hrac as rim je slabi

Reagovat
HOST*

as rimu som drzal palce.skoda su to drevostrelci

Reagovat
HOST*

nikdo nema na arsenal a paris sg.su to super kluby.

Reagovat
HOST*Gazza

Tak to moc klubu asi neznas kdyz si toto myslis!!!

Reagovat
HOST*Gazza

Nerikam to jen kvuli tomu ze jsem od malicka jejich fanda,ale mam fakt dojem ze ted MUFC hraje nejhezci fotbal! A i pres to ze maji celkem velkou marodku! Uz jen to kolik nastrileli letos golu! NADHERA!

Reagovat
Xavi

Až na tento zápas v LM nic nepředvedli.

Reagovat
HOST*Riddick

Ty asi vis pěkné prd co? Neviděl jsi např zápas s Benficou ve skupině o postup? Dostali na 1:0 a pak ukazali opět rudé peklo na Old Trafford, pak ten match se Celticem. Víš hovno co předvedli a co ne.

Reagovat
HOST*Gazza

Kasli na neho! On se jeste neotrepal,ze Barca vypadla! Mluvi jeste z cesty a tise zavidi MUFC!

Reagovat
Xavi

Měli jste společně s AC Milán nejlehčí skupinu ve které jste vůbec nepřesvědčili. Prohráli jste se slabou Kodaní, prohráli jste na Celticu. Doma s Celticem sice pěkný zápas, ale takové týmy jako Celtic se musí doma přejed, vy jste tak tak vyhráli, zápas to byl na remízu. S Benfikou jste odvedli dobrou práci.

Ve vyřazovací části jste nefairplay vyhráli nad slabým Lille, potom vaše tradiční prohra venku tentokráté na AS, které v LM sbírá zkušenosti.

Suma sumárum : zatím jste nenarazili ani na jeden velkoklub a proher už máte jako máku.

Reagovat
HOST*Gazza

Nepredsvedcili? To ze jsme az v semifinale je dost predsvedcivi! A AS je podle tebe slabej souper? Je druhej v serii A a to neco znamena!Prohra na Celticu neni zadna ostuda a v Kadani,kazdej muze prohrat. Postoupili z prvniho mista co chces vic? A AS najednou sbira zkusenosti? Pred zapasem jste meli silny reci jak AS Man.U. vyradi! A najednou je to nezkusenej novacek! Trochu si protirecite!

Reagovat
Xavi

Já jsem žádny silny řeči o tom, že AS vyřadí ManU neměl.

Semifinále je samozřejmě úspěch, ale je taky se potřeba podívat jak se tam došlo.

No a to že je AS druhý v serii A zase tak moc neznamená, když je podíváš, jak na tom serie A vlastně je.

Podívej, já neříkám že ManU je špatnej, jen tady reaguju na tvoje slova, že jsou momentálně nejlepší, což mě zase tak jasně v této sezóně LM nepřesvědčili.

To že kralují v anglické lize, je věc druhá.

Reagovat
HOST*Riddick

Věc druhá to je, ale nikdo uz hodne dlouho nevyhrál ve vyřazovací části 7:1, to byla prostě fantazie. A AS není nováček, a rozhodně nesbírá zkušenosti, tento klub hrál ligu mistrů nespočetněkrát, tak nechápu kde chodíš na to že sbírají zkušenosti. Proč ti leží v žaludku OSC Lille? To nebylo nefér, to byla Gigssova chytrost, rozhodčí jasně ukázal že pískat nebude, a když žádný hráč z lille nebyl ochoten si před ten bylon stoupnout než si jeho golman postaví zeď, tak to je jejich chyba, ne nefér chování. Proto taky neuspěli s protestem u UEFY.

Reagovat
Xavi

Tak regulérní to bylo, ale zároveň taky nefairplay. Že si nebyl žádný hráč Lille schopný stoupnout do zdi? Ale oni tam stáli, golman byl u jedné tyče a právě si rovnal hráče...

A že AS hrává LM nespočetněkrát? Naposledy hráli LM 02/03, kde skončili ve druhé fázi. Vůbec to není žádný tradiční účastník, to už i ta Sparta je tam tradičnější.

Reagovat
HOST*Riddick

Ne hráči do zdi, ale jeden před balon. To se tak dělá víš? Když rozhodčí ukáže že se pískat nebude, tak si jeden musí stoupnout před míč než si golman postaví zeď, pokud tak žádný hráč neučiní, tak může dojít k situaci jako na Lille. Ale to je hloupost a nepřipravenost hráčů lille na takové situace, nikoli nefairplay ze strany ManUtd! AS třba dlouho chyběli, ale rozhodně to není tým který teprve získává zkušenosti v evropských pohárech. A když už jsme u té sparty, tak ta šla přesně tím samým gólem Gluščeviče proti Vardaru Skopje přes předkolo. Takže takové góly jsou a budou. Je to o připravenosti a o chytrosti hráčů.

Reagovat
Xavi

Už bych se opakoval.

PS: podívej se na účinkování AS v LM.

Reagovat
HOST*Gazza

Spis ti dosli vymluvy!

Reagovat
HOST*Gazza

Kurva sorry, dosly! vymluvy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

kde sou teď ty vaše forza roma co sráčové dostali ste pěkně do kaďáku

FORZA MANCHESTER!

Reagovat
HOST*

dnes ještě pukne AC na Bayernu a bude to všecko

Reagovat
HOST*Quaresma

Co kde ste fandové AS teď nejspíš někde brečíte, celej italskej fotbal je na hovno, na tom hřišti by Cristiano na ty římský sračky stačil sám

Reagovat
HOST*Peťan

ronaldo je hlavně portugalská píča která jen brečí a furt padá a chce penaltu. jo navíc si myslím že to je buzerant. Nebrečíme ale smutníme jelikož jsme mohli v LM pouze překvapit -máme mladý tým do budoucnosti a letos jsme sbírali zkušenosti. Chtěl bych Giallorossi poděkovat za pěknej fotbal který předváděli v LM a popřát hodně zdaru do příštího ročníku LM, kde jim to natřem a United přeju aby je předskočila Chelsia v tabulce

Reagovat
HOST*Peťan

jo a portugalská liga není zajímavá - vlastně si myslím že jeto velká nuda ptž tam hraje jen porto benfica a občas sporting a to je na ligu málo. Jinak doufám že se portugalská repre nedostane na Euro. a není to tím že už tam není maniche :D

Reagovat
Antijuve

Pěkný představení Manu a dokonce první zápas kde C.Ronaldo nepadal jak višně po náletu špačků.........AS když pořádně nezahraje Totti,tak jsou většinou naprosto tragičtí.

Reagovat
HOST*

tak to je fakt mazec

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych i přes tuto hroznou porážku poděkovat AS Roma za letošní sezonu v LM! Hráli pěknej fotbal, tenhle zápas se jim prostě vůbec nepoved a na druhou stranu Manchesteru to tam padalo (skoro vše do čeho plácli). Gratuluju Manchesteru k postupu, prostě jste nás vyučili!

Reagovat
HOST*Riddick

No aspoň jeden z korektních fandů, žádné podělané výmluvy a kecy(viz víš). Jsem rád že to bereš sportovně. Dopadlo to jak to dopadlo a tentokrát jsme se radoval ManUtd.

Reagovat
smazaný uživatel

Mazzzec zááápas..parááda,fakt pekne se na to koukalo..pred zapasem tady fans AS hlasily jak nas vyradi..a ted nekde breci v koute..nedivim se..Moc se mi libila zaloha (fletcher,ronaldo,carrick hlavne) a celkovee hra MUFC byla sqela..alan Smith me prijemne prekvapil..zaslouzeny postup MUFC a zaslouzená dávka gólů pro AS!..

FORZA MANCHESTER !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele