předkola - 3. předkolo - odvety
23.08.2005 20:45 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

AS Monaco - Real Betis 2:2

Předlonští finalisté z Monaka si v této sezóně Ligu mistrů nezahrají. První zápas na hřišti Betisu prohráli 0:1 a v odvetě mohli směle pomýšlet na postup, ale už v 17. minutě jejich sebevědomí řádně nahlodal Ricardo Oliveira. Domácí obraně utekl Edu, nacentroval a brazilský útočník už měl u bližší tyče snadnou pozici - hlavičkoval přesně. Monako v tu chvíli potřebovalo dát tři góly. Za čtvrt hodiny umazalo první část svého manka, to přihrávku Oliviera Kapa poslal volejem do branky španělský záložník Gerard. Camel Meriem pak nedal penaltu, ale Monako se přecejen dostalo do vedení, v 63. minutě, kdy se po dvou minutách na hřišti hlavou trefil Toifilou Maoulida. Zaplněný stadión vycítil naději, tu jim však čtvrt hodiny před koncem vzal opět Oliveira, když z protiútoku vyrovnal na konečných 2:2. Monako se tak musí spokojit s Pohárem UEFA, naopak Betis poprvé ve své historii okusí atmosféru Ligy mistrů.

Autor: Petr Starý

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*

Na stadionu Luise II v Monacu bude k vidění jistě kvalitní kopaná zřejmě v největším taháku dnešního úterního programu III.předkola Ligy mistrů.Domácí to ale budou mít velmi složité,protože v prvním utkání se jim příliš nedařilo a nakonec v Seville prohráli 0-1 což je výsledek,který velmi nahrává do karet Realu Betis,který podle mého názoru bude lepší i v této odvetě a dokáží zvítězit i na soupeřově hřišti a slavit tak postup.

Reagovat
HOST*

ještě jedna zajímavost k tomuto utkání jako hlavní rozhodčí zápasu byl nominován Luboš Michel ze Slovenska.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele