25. kolo
12.03.2023 18:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Borja Iglesias (© AFP)

Villarreal s Betisem remizoval 1:1

Po tabulkových sousedech ze sestupové zóny se v neděli v podvečer představily v zápase pětadvacátého kola další dva týmy, které jsou v tabulce v bezprostředním kontaktu. Na Estadio de la Ceramica do Villarrealu přicestoval Real Betis. Domácí inkasovali úvodní branku v osmatřicáté minutě, kdy se trefil Iglesias, ve druhém poločase dokázal vyrovnat Yeremy Pino, a tak se celky rozešly smírně.

Úvod zápasu patřil domácím, k žádné gólové šanci to však nevedlo. Pino si chtěl v dobré pozici ve vápně zpracovat míč, ten mu ale ukopl Silva. Betis postupně přidával na obrátkách a nakonec se mu podařilo vsítit vedoucí branku. Na počátku akce stál Rodri, který si na hranici šestnáctky navedl míč na levačku a z velkého úhlu vyzkoušel pozornost brankáře Reiny. Ten si k zděšení domácích fanoušků s propagační střelou neporadil, propustil ji za sebe, kde ji do prázdné branky dopravil Iglesias.

Frustraci z inkasované branky si následně vybil Moreno, který oranžovým zákrokem ostře dojel skluzem protihráče.

Po deseti minutách druhé půle se mohli radovat domácí příznivci. Gól Pina sice původně uznán nebyl, po komunikaci s VARem však hlavní rozhodčí původní verdikt, že se jednalo o ofsajd, změnil a branku uznal.

Fanoušci na stadionu pak propukli v jásot znovu v osmaosmdesáté minutě, to když vedoucí branku vstřelil Morales, jejich radost však měla jepičí život, jelikož tentokrát se domácí středopolař opravdu nacházel v postavení mimo hru a gól tak správně nebyl uznán.

"Žlutá Ponorka" se v následujících minutách marně snažila překlopit utkání na svou stranu, Béticos ubránili nerozhodný stav a odvezli si z Villarrealu cenný bod.

Autor: Filip Vítek / onlajny.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele