3. kolo
26.08.2022 20:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Oslava branky Aspase (© AFP)

Iago Aspas rozhodl o výhře Celty Vigo na půdě Girony

Fotbalisté Girony druhou výhru na domácím trávníku nepřidají, protože v páteční předehrávce podlehli nejtěsnějším rozdílem Celtě Vigo. Utkání na stadionu de Montilivi rozhodl na začátku druhého poločasu Iago Aspas.

Girona před týdnem zaznamenala premiérové vítězství v nové sezoně nad Getafe a věřila, že i se Celtou Vigo má doma šanci naplno bodovat. Katalánský celek přitom sehrál vyrovnané utkání, ale na jedinou branku odpovědět nedokázal.

První poločas žádnou branku nepřinesl a celkově byla jen jedna vážnější situace. Nejprve museli domácí už v 11. minutě poprvé střídat a zraněného Herreru nahradil Terrats a poté až pět minut před koncem zahodil první tutovku Carles Pérez. Ten se dostal k odraženému balónu a skákavou ranou pořádně prověřil brankáře Carlose.

Celta měla dobrou možnost i na začátku druhé půle a tentokrát jí využila. Iago Aspas dostal přihrávku do běhu a přesnou přízemní koncovkou poslal Celestes do vedení. Girona měla na vyrovnání dostatek času, dokonce si vytvořila převahu, ale hosté se všem útokům ubránili. Marchesín v brance Celty neměl kupodivu tolik práce, protože ofenzíva Girony vyslala na jeho branku jen tři střely. Hostům se v závěru nabízeli i brejkové situace, ale zkrátka víc než jedna branka na de Montilivi nepadla.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele