11. kolo
24.10.2022 21:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Joseph Aidoo (© AFP)

Celta měla opět namále, nakonec bere ze střetnutí s Getafe alespoň bod

Zápas dvou trápících se celků přinesl pondělní večer v podobě dohrávky jedenáctého kola LaLigy. I přesto, že měli domácí téměř po celou dobu zápasu územní převahu, ke gólu to dlouho nevedlo, naopak na druhé straně se prosadil Ünal. Vyrovnání přišlo pro "Los Celestes” za pět minut dvanáct, dvě minuty před koncem vyrovnal Aidoo.

Utkání začalo ve velmi poklidném tempu, za zmínku stojí pouze branka domácích po rychlém brejku, kdy se do odkryté brány trefil Larsen, ta však byla následně odvolána. Tlak domácích k valným šancím nevedl a ke konci poločasu přišla lekce z produktivity.

O tu se postaral krásným přímým volným kopem Enes Ünal. Po faulu Núñeze těsně za hranicí vápna se postavil k rozehrání standardky a nádhernou střelou zatočil míč až do sítě za bezmocného Marchesína.

Druhý poločas se nesl ve velmi podobném duchu. Hráči galicijského klubu měli míč na svých kopačkách, jenže byli dost bezradní, co se ofenzivních akcí týče. To dokumentuje i slabá střela Aspase, který už nevěděl, co s míčem, tak jej jednoduše vyslal na bránu, gólman David Soria neměl se střelou nejmenší problém.

Pak ale přišla osmaosmdesátá minuta a vyrovnávací gól. Agilní Aspas centroval, míč doplachtil na hranici malého vápna, kde našel přesně hlavu Aidoa, který se z bezprostřední blízkosti nemýlil, přestože si Soria na míč sáhl a málem jej vytěsnil mimo. To bylo vše, co se zajímavých událostí týče, zápas tak skončil remízou 1:1.

Autor: Filip Vítek / livesport.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele