9. kolo
16.10.2021 18:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Levante se rozešlo s Getafe bez branek

Levante se rozešlo s Getafe bez branek a nebyl to zrovna příjemný zápas. V samém závěru sice mohl skórovat Enes Ünal, ale v obrovské šanci selhal a napálil míč mimo. Nudné utkání bez šancí vítěze nepoznalo.

Těžko říct, jak shrnout tohle utkání, ale i kdybyste strávili tyhle dvě hodiny sledování teleshoppingu Horsta Fuchse, uděláte líp. Mathias Olivera vypálil ze střední vzdálenosti po dvaceti minutách a brankář Aitor Fernández jeho ránu vychytal. Oba týmy se sice snažily hrát hodně rychle, ale chyběla jim větší přesnost i lepší nápad ve finální fázi.

Levante odcházelo do šatem v roli týmu, který měl jednoznačně větší podíl držení míče, ale to bylo asi tak všechno. Getafe se pokusilo kontrovat jedním povedeným protiútokem, který ale kdysi talentovaný Sandro Ramírez uspěchal a pálil z větší vzdálenosti hodně zbrkle.

Věřte, nebo ne, ale na první vážnou šanci utkání jsme čekali až do 89. minuty! Enes Ünal ale z pravé strany brankáře Fernándeze nepřekonal. A v nastavení pak spálil obrovskou šanci, kdy byl ve vápně zcela sám, jenže před střelou podklouzl.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele