27. kolo
04.03.2022 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Victor Laguardia a Marcos Acuna (© AFP)

Sevilla ztratila, Deportivo má bod

Pouze remízu 0:0 uhrála na půdě Deportiva Alavés druhá Sevilla. Domácí byli aktivnější a pilnější ve střelbě, ale doplatili na neproměňování. Prosadit se nedokázali ani Rojiblancos a z konečného výsledku bude mít největší radost vedoucí Real Madrid. Zároveň platí, že Deportivo zůstane i po víkendu v sestupovém pásmu.

Sevilla potřebovala v předehrávce kola získat tři body, aby vyvinula tlak na vedoucí Real Madrid. Na Mendizorrotze se ale chytila do pasti a za bod ještě může být ráda.

Branka padla na Mendizorrotze brzy, ale nebyla kvůli ofsajdu En-Nesyriho uznána. Po rohovém kopu Sevilly střílel Delaney, jenomže teč En-Nesyriho gólovou radost zhatila. O chvíli později měl obrovskou šanci i Alavés a ránu Riojy vyrazil Bono. Domácí hráli odvážně a o další střelecký pokus se přičinil Moya, balón však skončil těsně vedle. Ve 41. minutě zase hlavičkoval v tutovce Escalante, ale ani on nebyl přesný. Deportivo mělo v prvním poločase více příležitostí a průběžný bezbrankový stav je mohl mrzet.

Zahazování gólovek pokračovalo i po změně stran. V 50. minutě si vylámal zuby na Bonovi Méndez a o jedenáct minut později zase střílel mimo tři tyče Pons. Sevilla si vytvořila šanci až v závěru zápasu. Minutu před koncem zakončoval z malého vápna Munir a ke smůle hostí nebyl dostatečně razantní. Sevilla si uvědomovala, že bod je pro ní málo, ovšem žádný drtivý tlak se z její strany nekonal.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nezapomente vy tupouni prohrát ve 29. kole.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele