14. kolo
19.12.2020 21:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Sevilla v závěru přišla o výhru nad Realem Valladolid a bere jen bod

Sevilla se doma docela dobře bavila a s Realem Valladolid zdánlivě neměla potíže. Ke konci utkání ale vyrobila jednu chybu, kterou potrestal Raúl García. Jeho branka znamenala vyrovnání na konečných 1:1.

Přitom Sevilla mohla jít do vedení velmi brzy. V 11. minutě brankář Masip špatně odkopl míč, ten zkrotili domácí obránci a pohotově vyslali Lucase Ocampose na zteč. Ocampos unikl všem svým pronásledovatelům a chtěl brankáře Masipa elegantně přehodit lobem, ale místo něj zasáhlo břevno! Od něj se míč odrazil do hřiště.

Domácí dál kontrolovali hru a hostům balon moc často nepůjčovali. Navíc se jim ve 30. minutě naskytla báječná možnost ke skórování. Obránce Fede totiž při pokusu zpracovat míč ve vlastním vápně zahrál rukou, čehož si sudí Jesús Gil Manzano všiml. Okamžitě proto pískal pokutový kop. Odpovědnost na sebe vzal doposud nejlepší hráč na trávníku Ocampos a poslal brankáře na opačnou stranu.

Obrana Sevilly ale mohla velmi brzy po změně stran inkasovat. K centru ze strany se totiž snažil procpat Maranhão a se štěstím se mu to povedlo. Byl zády k bráně, takže zvolil efektivní zakončení patou. Jenže mířil pouze do tyče!

Jinak se toho ve druhém poločase zas tak moc nedělo a byla to spíš nudná pasáž hry. Až do 87. minuty. V ní hosté rozehráli rohový kop, který sice Koundé odrazil mimo vápno, jenže tam si na něj počíhal Raúl García. A na jeho dělovku otřenou navíc o břevno neměl brankář Bounou nárok reagovat - 1:1.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele