10. kolo
22.11.2020 14:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Hráči Eibaru (© AFP)

Getafe remizovalo v Eibaru a čekání na vítězství se protahuje

Bezbranková remíza byla k vidění v Eibaru, kde úřadovaly defenzívy v čele s brankáři Dmitrovićem a Soriou. Getafe si po výsledku 0:0 veze do Madridu bod, ale také prodlužuje své čekání na vítězství.

Svěřenci trenéra Pepeho Bordaláse před reprezentační přestávkou tři zápasy v řadě nevyhráli a v Eibaru se jim naskýtala možnost situaci napravit.

Domácí byli v úvodu zápasu o něco lepším týmem a zejména ve 12. minutě mohli udeřit. Kapitán Kike García měl na kopačce obrovskou šanci, ale ani nadvakrát Soriu nepřekonal. Ten nejprve Garcíu výborně vychytal a hned z dorážky zachránilo Getafe břevno. O chvíli později znovu pálil Kike García a a Soria byl i tentokrát ve střehu. Hosté si větší možnost nevypracovali a před koncem poločasu opět děkovali Soriovi za zmaření Kikeho třetí respektive čtvrté gólovky.

Eibar mohl nevyužitých příležitostí jenom litovat a jak se ukázalo, bylo to pro vývoj zápasu klíčové. Druhý poločas totiž dlouho žádnou výraznější šanci nepřinášel. Až v 87. minutě podtrhl bídu v koncovce Eibar a Sergi Enrich hlavičkoval do tyče. Frustraci z neproměňování projevil smolař zápasu Kike García vyloučením. Druhou žlutou kartu uviděl za zbytečné držení brankáře a Eibar tak dohrával o deseti. Velmi krátkou přesilovku Getafe nevyužilo. Celkově směrem dopředu nepředvedlo nic, ale domů si veze bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele