20. kolo
24.01.2021 18:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Brais Mendez (© AFP)

Celta neudržela vedení a s Eibarem jen remizovala

Zase to Celtě nevyšlo. Ačkoli byla proti Eibaru jednoznačně lepším a aktivnějším týmem, dělí si s ním bod. Sice ji poslal do vedení Méndez, jenže po změně stran se krásnou ranou prosadil hostující Bryan Gil.

Celta potřebovala znova zažehnout nefunkční motory, aby zastavila svůj nekontrolovatelný pád tabulkou. A dnešní utkání s Eibarem, navíc na domácí půdě, považovala za ideální šanci. Navíc se podle toho mužstvo trenéra Coudeta okamžitě začalo zařizovat. Už v 9. minutě se totiž Brais Méndez vydal do vápna, do cesty se mu míč doslova připletl po odrazu hostujícího stopera a Méndez už dokázal Dmitroviće překonat!

Start jako ze snu. O čtyři minuty později byla Celta blízko navýšení náskoku, když Tapia po nahrávce do druhé vlny pálil jen do tyče! I domácí brankář Blanco měl nicméně co dělat. Eibar ho ve 29. minutě zkusil zaměstnat z rohového kopu, odkup pálil přímo na branku. Blanco se nakonec dokázal přesunout k tyči a míč na poslední chvíli vyboxovat.

Po změně stran vyrobila obrana Celty vlastně jen jednu velkou chybu, ale hosté ji hned potrestali. Po ponechané výhodě Muto obloučkem překonal obranu Celty a Bryan Gil z voleje krásnou ranou srovnal! V závěru zápasu mohl strhnout vedení na stranu Celty kapitán Mallo, jenže z blízkosti ho vychytal hbitý Dmitrović!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele