25. kolo
24.02.2019 12:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Leganés podle očekávání remízovalo s Valencií 1:1

Leganés se rozešel s Valencií smírně 1:1 a oba soupeři tak zůstávají přikování ve středu tabulky. Pro Valencii se jednalo již o čtrnáctou bodovou dělbu v letošní sezoně, žádný jiný tým neremizoval vícekrát a utkání podle všech prognóz nepřineslo mnoho branek.

Střetnutí začalo vlažným nástupem obou dnešních soupeřů. První významný moment přinesla 12. minuta utkání, kdy se na pravé straně šikovně poradil Soler, jenž přihrál pod sebe na kraj velkého vápna, kde se do míče opřel Denis Čeryšev. Jeho pumelice nakonec jen orazítkovala břevno domácích a hra pokračovala dál.

Netopýři se v první půli více snažili dostat do zakončení. Ve 23. minutě zahrával standardní situaci Soler, na jehož nadýchaný centr do vápna naskočil Kondogbia. Ten si poradil se svým strážcem a zcela osamocen hlavičkoval ke vzdálenější tyči. Valencia tak šla do vedení 1:0. Leganés se probral až v samém závěru poločasu, což hosté v klidu přečkali a šlo se do šaten za stejného stavu.

Druhá půle začala podobně vlažně, jako ta první. Leganés měl lehkou územní převahu, avšak nedostal se k ohrožení soupeřovi branky. Naopak Valencia opět zahrozila z pravé strany. Soler si na pravé straně hřiště šikovně poradil hned s dvojicí strážců a s míčem protancoval až do velkého vápna. Přesnou přihrávkou oslovil útočníka Rodriga, který se šikovně otočil a pohotově vypálil na branku, leč těsně vedle.

Leganés se stále neúspěšně pokoušel o průnik k soupeřovo brance a čas se mu povážlivě krátil. Běžela 89. minuta utkání, když se na pravé straně hřiště dokázal uvolnit Juanfran a jeho centr našel Martina Braithwaita. Ten se ocitl zcela osamocen uprostřed vápna a jeho ránu z první ještě zablokoval hostující obránce. Na dorážku však byla obrana Valencie krátká a minutu před koncem základní hrací doby Leganés srovnal stav utkání. Nastavení už nic zajímavého nepřineslo a tak se oba soupeři rozešli výsledkem 1:1.

Autor: Lukáš Vladyka / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele