23. kolo
10.02.2019 12:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Betis v Leganésu opět prohrál, hattrickem se o to zasloužil Youssuf En-Nesyri

Hodně hořkou pilulku musel spolknout na půdě neoblíbeného Leganésu sevillský Real Betis. Zelenobílí inkasovali na Estadio Municipal de Butarque třikrát a zásluhu na tom měl jediný muž - marocký útočník Youssef En-Nesyri, který zaznamenal čistý hattrick. Leganés získal v boji o záchranu důležité tři body, zatímco postup Betisu směrem k evropským pohárům se zase zadrhl.

Betis v Leganésu nikdy v historii nezvítězil a smutnou bilanci se marně snažil napravit v tomto utkání. Co naplat, že Béticos měli častější držení balónu, když dokázali za celé utkání pouze jednou vystřelit na branku.

Domácí tým na své příležitosti trpělivě čekal a už po deseti minutách mohl vést, kdyby z úhlu procedil balón do sítě Rodríguez, dobře ale zasáhl Robles. Další možnost měl Leganés ve 23.minutě a tentokrát už mu to vyšlo. Youssef En-Nesyri se dostal k propadnutému balónu a zblízka poslal Leganés do vedení. Stejný muž ještě v prvním poločase zařídil domácímu celku dvoubrankový náskok, Rodríguez mu poslal před branku přesný pas a En-Nesyri bez problému trefil odkrytou branku. Hosté potřebovali na nepříznivý vývoj zareagovat a rozhýbat hru měl Diego Lainez, ovšem Betis se i nadále trápil.

Ve druhém poločase byl stejně jako v tom prvním směrem dopředu naprosto bezzubý.Když pak po hodině hry zvýšil už na 3:0 opět En-Nesyrí, vypadalo to s Betisem hodně špatně. Hosté navíc neudrželi nervy na uzdě a závěr utkání dohrávali bez vyloučeného Javiho Garcíí. Leganés se pak už nikam nehnal, výsledek si pohlídal a ani tentokrát doma proti Betisu neprohrál.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele