31. kolo
08.04.2018 20:45 CET
1 : 0
(1:0)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia CF - Espanyol Barcelona 1:0

O jednu příčku si po vítězství nad Espanyolem polepšila Valencia. Stačila na to jediná branka Rodriga už po pouhých sedmi minutách hry. Katalánský celek byl sice v zápase mírně aktivnějším celkem, brankáře Neta však nedokázal pořádně ohrozit, natož překonat.

Na Mestalle začaly branky padat velice záhy po úvodním hvizdu. Už po 120 sekundách rozvlnil síť Gerard Moreno, avšak radost jeho i kolegů byla pro odmávaný ofsajd zbytečná. Co se nepovedlo ve druhé minutě, se povedlo o pět minut později. Na Guedesův centr si naběhl i naskočil reprezentant Rodrigo a hlavou otevřel skóre. Nikdo si v tu chvíli nepomyslel, že vidí první a zároveň poslední branku zápasu. Přitom u jednoho gólu nemuselo zůstat. Do stoprocentní šance se ve 32. minutě dostal Guedes, balón ale poslal nad břevno.

Espanyolu nebyla nic platná mírnější územní převaha, protože do gólových příležitostí se dostávali hlavně domácí. Po další výborně načasovaném centru nebezpečně hlavičkoval Rodrígo, ovšem skóre zápasu se znovu neměnilo.

Hosté vrhli v závěru veškeré síly do ofenzívy, avšak Valencia se účinně bránila. Z tlaku Espanyol nezískal vůbec nic a jelikož už ani Valencia nezahrozila, skončilo utkání nejtěsnějším rozdílem v její prospěch. Netopýři se zároveň posunuli na třetí místo před Real Madrid.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Ranoth

7:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele