1. kolo
20.08.2017 22:15 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

Deportivo La Coruña - Real Madrid 0:3

Real Madrid vstup do ligového ročníku zvládl a Deportivo porazil na jeho hřišti 3:0. Jakkoliv výsledek zní jednoznačně, nebyl zápas pro Bílý balet jednoduchý. Naštěstí pro hosty La Coruňa zahazovala šance, včetně pokutového kopu.

Real vstoupil do zápasu hodně nervozně a než se stačil vzpamatovat, klidně mohl prohrávat o dvě branky. Domácí útočník Andone se během krátké chvilky ocitl ve dvou obrovských příležitostech, ovšem v ani jednom případě Navase překonat nedokázal. Kouč Pepe Mel moc dobře věděl, že pokud chce Real porazit, je potřeba takovéto šance proměňovat. Zvláště, když Real poprvé zamířil do černého ve 20. minutě. Luka Modrič vypálil, Martínez pouze vyrazil před sebe na Benzemu a byl to Gareth Bale, kdo nakonec dostal balón do sítě. Za dalších sedm minut vedla Zidaneho parta už 2:0. Tradičně skvělou práci odvedl Marcelo a Casemiro ve vápně překonal Martíneze.

Aby se Depor vrátil do utkání, potřeboval vstřelit kontaktní branku, což proti ve formě hrajícímu Realu byl složitý úkol. La Coruňa ale šance měla a začátek druhého poločasu se podobal prvnímu. Andone zazdil další z řady šancí, když tentokrát spasil Real na brankové čáře Sergio Ramos. A Real opět nevyužitou příležitost trestal. Bale zatáhl balón do vápna, kde si počkal na vhodný moment pro přihrávku a Toni Kroos střelou z první zvýšil už na 3:0.

La Coruňa mohla vzápětí snížit, ale Guilherme z úhlu orazítkoval břevno. I když už bylo o osudu utkání dávno rozhodnuto, závěr zápasu nabídl několik zajímavých okamžiků. Nejprve Asensio z přímáku protáhl Martíneze a chvíli na to fauloval ve vlastní šestnáctce Carvajal, takže Depor zahrával pokutový kop. Andone ale stvrdil obrovskou smůlu v zápase a po sérii šancí zazdil i tu vůbec největší, tedy pokutový kop.

Real zvítězil 3:0, ale úplně beze ztrát se to neobešlo. V nastavení udeřil Sergio Ramos loktem Valleho a sudí mu ukázal druhou žlutou kartu a tím pádem červenou.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

0:3.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

0-2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele