24. kolo
17.02.2018 18:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Deportivo Alavés - Deportivo La Coruña 1:0

Alavés se snad definitivně vymanil z boje o sestup. Klíčový duel s Deportivem La Coruňa vyhrál jediným gólem Minura El Haddadiho 1:0 a s desetibodovým odstupem shlíží na příčky znamenající pád do Segundy División. Kdysi věhlasná La Coruňa naopak zůstává předposlední a marně vyhlíží zlepšení. Na výhru v La Lize čeká od začátku prosince...

Tři z posledních čtyř výjezdů Deportiva na půdu soupeřů dopadl ostudou a nezměrným debaklem. 4:0 v Barceloně, 7:1 na Santiago Bernabeu a 5:0 dokonce i venku v San Sebastianu. Jenže mezi tyto hrůzy se vklínila i remíza z Villarealu, no a Alavés patří v porovnání s touto garniturou k lehké kategorii.

Jenže zápas skončil z hlediska hostí absolutní nulou. Vygumováním. Deportivo ani jednou jedinkrát nevystřelilo na bránu a téměř veškerý vzruch u jedné či druhé branky nechali na Alavési. Abychom však nemluvili jen řečí statistik - La Coruňa jednou trefila tyčku, to když Zakaria Bakkali v devatenácté minutě kroutil balón do sítě, ale o pár centimetrů mu to nevyšlo.

To už měl na kontě jednu brankovou konstrukci i Alavés, konkrétně Rubén Duarte, jenž selhal při velké šanci osamocen na zadní tyči. Zápas se odehrál v bouřlivé atmosféře, ale co do šancí to byl spíš klidný zimní večer. Až po hodině hry se z ničeho nic napřáhl zpoza vápna Munir a parádní ranou pod břevno rozvlnil síť. Na jeho projektil div nenavázal čtvrt hodiny před koncem jeho kolega Ibai Gómez, ale opět zařinčela branková kontrukce.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele