16. kolo
17.12.2016 20:45 CET
4 : 1
(4:0)

Reportáž

Sevilla FC - Málaga CF 4:1

Úchvátná jedenáctiminutovka v průběhu prvního poločasu rozhodla o tom, že Sevilla doma získá tři body v prestižním souboji s Málagou. Los Blanquirrojos v tomto časovém úseku nastříleli Málaze čtyři branky a to se to potom špatně nahání zpátky. Hvězdou utkání byl autor dvou gólů Vietto.

Bitva o Andalusii tak měla jednoznačný průběh a Sevilla se díky vítězství 4:1 posune minimálně do neděle na druhé místo za vedoucí Real. Málaga zůstane po víkendu ve druhé polovině tabulky.

Vše podstatné se odehrálo v prvním poločase. Domácí vstoupili do zápasu aktivněji, ale byli to hosté, kdo měl první vážnější šanci. Fornals vyslal dobrou ránu, které však scházela o něco větší přesnost. Pak už začala úřadovat Sevilla a vše začalo ve 25. minutě parádní kolmicí N'Zoziho, na kterou si naběhl Vietto a přízemní technickou střelou zajistil domácím vedení. Stejný muž za další tři minuty pohotově dorazil zmařenou šanci Vitola a za další šest minut proměnil samostatný úprk ve třetí branku Ben Yedder. Ve 36. minutě pro změnu Vietto nahrával Vitolovi a bylo to 4:0.

Pouhých jedenáct minut stačilo na to, aby bylo po utkání. Málaga chtěla alespoň do poločasu korigovat a ještě se pokusit o nemožné, ale ránu Juanpiho fantasticky vyrazil Sergio Rico.

Oba celky se rozhodly pro poločasová střídání a rovnou dvojtá. Sevilla kontrolovala hru, ale po hodině přeci jenom přišla menší komplikace. Adil Rami musel po druhé žluté kartě opustit hrací plochu a nařízený volný přímý kop skvěle využil přesnou trefou Sandro Ramírez. Málaga tak měla půlhodiny na to, aby s výsledkem 1:4 ještě něco udělala. Domácí ale i přes početní nevýhodu další šance Málaze nedovolovali a výsledek si nakonec bez problému uhájili.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
VojtovaChelsea

sevilla v pěkným kurzu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele