35. kolo
01.05.2017 21:00 CET
4 : 2
(1:1)

Reportáž

Málaga CF - Sevilla FC 4:2

Hodně nepříjemnou ztrátu utrpěla Sevilla, která nedokázala navázat na jednoznačnou sobotní výhru Atlética Madrid na půdě Las Palmas, a tři kola před koncem se jí v souboji o třetí příčku bude těžko dohánět tříbodové manko právě na madridský celek. Málaga ukázala, že má hodně slušnou formu, a zvítězila už potřetí v řadě.

V posledních šesti ligových kolech tak Boquerones ztratili pouhé tři body, a to díky porážce na půdě La Coruni, a v závěru tohoto ročníku stoupá vstříc klidnému středu tabulky. Ačkoli v tuhle chvíli potřeboval bodovat spíše jejich soupeř, nenechali mu nic zadarmo. A andaluské derby zvládli díky povedenému závěru zápasu oni.

Zprvu se hrálo hodně opatrně, v první půlhodině se toho na hřišti opravdu moc zajímavého neodehrálo, a vlastně těmi nejdůležitějšími okamžiky byly jen dva přesné zásahy na obou stranách. Za hosty skóroval Vázquez, jenž z blízkosti pohotově zužitkoval přihrávku Ben Yeddera, domácí se naopak prosadili zásluhou parádní střely Pabla Fornalse.

Vstup do druhého poločasu se pak Seville hrubě nevydařil. Dlouhý nákop brankáře Kameniho z 51. minuty hostující defenzíva hrubě podcenila, míč propadl na rozeběhnutého Sandra Ramíreze, který následně propálil gólmana Sergia Rica. I když bylo o šest minut později opět srovnáno, Sevillistas bodový úspěch další trefa Vázqueze nepřinesla.

Pablo Sarabia zprava poslal centr do pokutového území, kde si obránce Luis počínal velmi špatně, balón nedokázal odkopnout do bezpečí, a toho snadno využil italský záložník, jenž snadno překonal Kameniho. Kdyby v 71. minutě Iborra vyzrál se svou hlavičkou na Kameniho, možná by vítězství zůstalo na straně favorita tohoto utkání.

Poslední čtvrthodinka ale nakonec lépe vyšla Málaze, která zaznamenala celkem dva regulérní góly, a oplatila svému lokálnímu rivalovi čtyři inkasované branky z podzimu. Nejprve se po centru Sandra Ramíreze z přímého kopu trefil hlavou Diego Llorente a minutu před koncem skóroval po chycené penaltě taktéž Juan Carlos.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

, taky jim přeji, aby se před dalším kolem dostali do formy!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

82 minuta 3:2, asi tiket v háji.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele