20. kolo
27.01.2017 20:45 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

CA Osasuna - Málaga CF 1:1

Osasuna si v boji o záchranu mnoho nepolepšila, spíše naopak. Doma pouze remizovala s Málagou 1:1 a pokud poslední Granada svoje utkání zvládne, přenechá dno tabulky právě celku z Pamplony.

Na El Sadaru v Pamploně se muselo na první branku zápasu čekat hodně dlouho, až do 76.minuty. Nedá se ale říci, že by zápas nudil. Oba celky sehrály ofenzivní partii, šance rozhodně byly, kamenem úrazu však bylo jejich proměňování a to včetně pokutového kopu.

A jako první zahrozili hosté. Po osmi minutách vlétl do šestnáctky Gonzalo Castro aby trefil jen boční síť domácí branky. Málaga si pak dokonce došla pro pokutový kop, když v 18.minutě fauloval brankář Maria. Ten však svoje provinění odčinil, penaltu Michaelu Santosovi lapil a udržel průběžný nerozhodný výsledek. Osasuna byla mírně lepší na míči a Unai García byl rovněž velice blízko první brance, stačilo však z malého vápna trefit branku, což se nestalo.

Také ve druhém poločase měla více šancí Málaga, defenzíva Osasuny však odolávala a v 76.minutě nakonec domácí otevřeli skóre utkání. Kodra poslal na rozeběhnutého Čaušiče milimetrově přesný pas a sám Čaušič toho dokázal perfektně využít. Domácí fanoušci byli v eufórii, ale velice rychle je zchladil Ignacio Camacho. Jen o tři minuty po první brance rozehrála Málaga dlouhý aut a hlavičkující Camacho srovnal stav na konečných 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Osasuna marná, Malaga marná ... 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele